18.11.12
14:10
Здравейте. Значи от 3-4 дена насам имам проблем с някакво гадно главоболие. Получава се най-често към челото (синусите) , но продължава и към задната част на главата. Понякога изчезва напълно, понякога се появява от рязко ставане, минаване от светло на тъмно и т.н. Интересното е ,че като тренирам нямам проблеми. Имам няколко предположения , но първо искам да чуя вашите- за очен лекар или за друг специалист съм?
18.11.12
19:54
Мигрената се облекчава при стоене на тъмно, ама тя си е малко женска болест, така че малко вероятно.
Синуита е често срещан в тоя сезон, особено ако по принцип си имаш такъв, който се обостря. По-вероятно.
От рязко ставане и навеждане на главата болката също може да е от синуит. Може да си настинал от главата.
Обърни внимание дали през целия ден или сутрин/ вечер те боли. По време на тренировка или на работа е често срещано да не са така изявени оплакванията от всякакво естество, понеже заетото съзнание действа “аналгетично” общо взето ;D
Отвреме навреме си измервай температурата, слагай шапка и шал, захвърли mp3 “играча” и стой на по-тихо, купи си беналгин/ ибупрофен/ аспирин.
От мен толкоз ;]
Здрасти @introducer :) Благодаря ти за включването. Мигрената отпада тотално тъй като днес не ме болеше глава. И аз накланям повече към синуит, но пък от друга страна нямам никакви секрети, нито други симптоми. Сега имам леко изсъхване в дясната ноздра, но нищо повече. Иначе благодаря за съветите, ще гледам да изпълнявам.
19.11.12
22:44
Ако мислиш, че е синузит пробвай да го лекуваш със солена вода или другия вариант - правиш водни нагревки с хлебна сода - помага наистина добре .