Triumph ♕

Темата е заключена.
Прескочи до:
TR

13.01.13
17:34

казано от Т. Тодорова на 13.01.13, 08:57:

Можеш да наблегнеш на пунктуацията и лексиката с всичките й характеристики , което също казвам най-добронамерено - надали има някой , който да няма нужда от няколко опреснителни часа , а теб те чакат сума ти изпити.

За останалото - нямах предвид само отсъствията , а цялостното отношение - последно много се смях на това,че резкият ти тон отказал госпожата да те изпитва (?!?!) - как изобщо е възможно - къде е респектът към човека срещу теб , а и към институцията (той я представлява) . И казах ,че се смях,защото си представих какво би последвало,ако аз ти преподавам,вместо тая мила женица.

И с теб спирам диалогра (видях го в последствие и няма да го оправя,за да дам чуден пример за механична грешка ;) ) до тук (а тази грешка не е механична - направила съм я,защото не бях сигурна как е правилно - пише се заедно ;) ) , защото много се измести центърът на тежестта от хранителните ти навици , нека си остане фитнес-дневник (за който Кольо е прав в следващия пост). Бях любопитна и си получих отговора , който исках - нормален,без агресия,адекватен,за което благодаря :)

Успех в начинанията ! :)

Определено имам върху какво да поработя относно правописни норми.Човек се държи с другите така,както те му позволят.Задаваш ми въпроса как е възможно да и и държа такъв тон и къде е респектът ми към нея?Аз нямам респект към хора,които нямат респект към себе си.Имам учители,на които не бих си и помислила да им държа такъв тон.Защо ли?Защото те са ми показали,че са хора със самочувствие и самосъзнание,знаещи как да не позволяват на другите да се държат така противно с тях.Оставили са ми добро впечатление и затова ги уважавам.Разни хора,разни идеали.В заключителни думи по темата ще кажа,че за всичко си има причина.А моите действия спрямо въпросната госпожа,имат такава.Радвам се,че си получила това,което си желала и благодаря за пожеланието ти :)

казано от Кольо Пияндето на 13.01.13, 10:37:

Дневникът по смисъла на идеята, с която е създаден, е безсмислен. Той съдържа предимно житейски истории, което принципно не е проблем и никога не е бил такъв. Промяна към по-здравословен начин на живот аз не виждам. Нито пък старание да се върви към такава. Затова и говоря за липса на смисъл.

За мен има смисъл.Този дневник не е като повечето дневници тук и съм наясно с това.Преди да създам дневника,прочетох внимателно “какво е Shapie?”.Не видях там да е казано,че не може да съдържа и част житейска история,ако можем така да я наречем (тук не се опитвам да се заяждам и да държа сметка от сорта на “кой си ти,че да ми казваш аз какво да пиша в моя дневник!”).Накратко доколкото разбрах е,за да следиш прогреса си и да получаваш подкрепа.
Относно това,че не виждаш промяна към по-здравословен начин на живот.Аз виждам прогрес.Знам какво съм правила преди и какво правя сега,колко са се подобрили нещата,и колко още има да се подобряват.Доволна съм от това,което направих за периода,в който си водя дневник тук.Нормално е да има хора,които да не виждат напредък.Но аз го усещам с начина,по който се чувствам и по това,че не вече не пия лекарства,които преди са били нещо като основното ми хранене.Смятам,че всеки,присъстващ във този форум полага някакво старание.Едни повече,други не толкова.За мен най-важно е аз да видя прогресът,да го усетя,да му се насладя.Благодаря на всички,отделящи време са четат/коментират безсмисленият ми дневник (както сам го нарече и съдя по това,че доста хора са мнението ти).Но имам въпрос,на който не мога да си отговоря и ми е интересно..Защо след като не малък брой съфорумци намират дневника ми за безсмислен,продължават да му отделят от вниманието си?

TR

13.01.13
22:18

13.1.2013 Спокойната неделя

~Закуска (14:00):
2 бисквитки ; 1 чаша прясно мляко ; няколко бадема

~Обяд (14:55):
1 купичка леща със сирене ; печени крутони

** (18:30):1 чаша боза **

~Втора закуска (19:50):
Кисело мляко 400 гр. 2% ; 1 киви

~Вечеря (21:00):
250 гр. пържени картофки със сирене ; 1 печена риба ; малко чесън

ВОДА:2 л.

3х1 Maxcal (калций)

Късно ставане,но този път удържах бройката на храненията.Протеините днес липсват доста.В най-скоро време трябва да поработя над качеството на храната,имам пропуски.Не бях яла леща от много време насам,малко разнообразих.Въпреки това,забелязвам подобрение,не ми е ставало лошо както преди,нито пък съм повръщала.Свиквам с идеята за повече и редовни хранения.Има върху какво да наблегна,но до тук съм доволна.Денят премина спокойно,както се надявах.Очаква ме седмица с много ангажименти и може би външен листовки.Дано всичко мине добре.

Мнението беше редактирано от Triumph на 13.01.13 22:25.

TR

15.01.13
20:22

14.1.2013 Уморителният понеделник

~Закуска (8:42):
1 чаша биотинов шейк

~Втора закуска (10:45):
2 кебапчета

~Обяд (15:00):
Бъркани яйца с месо и сирене ; 1 чаша прясно мляко ; 1 домат ; 1 филийка домашен многозърнест хляб ; 1 чаша Швепс мандарина

~Трета закуска (18:33):
Кисело мляко 400 гр. 2% ; 2-3 сушени кайсии

~Вечеря (20:40):
1 кренвирш [истински по стандарти] ; 2 парчета сирене ; 1 чаша прясно мляко ; печени крутони

3х1 Maxcal (калций)

Адски уморителен ден и аз не знам от какво.Един час кормуване,който мина сравнително добре,бях малко разсеяна.Имах класно по математика,на което се надявам да съм се справила успешно.Успях даже да реша една задача сама.Не ми се мисли за вторника,както дойде.

TR

15.01.13
21:12

15.1.2013 Сравнително добрият вторник

~Закуска (7:55):
2 варени яйца ; половин малък сандвич от домашен многозърнест хляб с топено сирене,салам,краставичка

2 кебапчета ; половин пакетче солети

** дояждане на солетите от 11:10 до 11:50 **

**В мола (15:00):2 топки сладолед горски плодове ; 250 мл. сок Cappy портокал **

~Трета закуска (17:36):
Сушени кайсии

~Обяд (18:00):
Свинска пържола ; салата от зеле,червено зеле,морков,копър,ленено олио и лимонов сок ; 1 филийка домашен многозърнест хляб ; 2 парчета кашкавал ; 2-3 глътки прясно мляко ; 1 малка вафличка

Кисело мляко 200 гр. 2%

3х1 Maxcal (калций)

Успиване,съчетано с тъпа болка.Закъснях за даскало.Първият час изцяло пропуснат,пристигнах към началото на вторият.Очите ми бяха жестоко подути и възпалени,червени,боляха,сълзяха.Накратко-ужас.Това мъчение продължи почти до края на часовете.Днес останах чак за седми час.Успях да помогна на една приятелка с класното ѝ по математика,реших една-две задачки сама (нетипично за мен,даже ми казаха,че били верни).После малко развлечение в мола и след това вкъщи.Пак ми беше необичайно уморено.Доорганизирам седмицата,краят ѝ ще бъде интересен.Утре ще имам междинен изпит кормуване,цели три часа ще карам,после бегом по ангажименти.Очаквам петъка с нетърпение.

Песничката ми е супер зарибяваща (sun)

Мнението беше редактирано от Triumph на 15.01.13 21:13.

казано от Triumph на 13.01.13, 17:34:

Преди да създам дневника,прочетох внимателно “какво е Shapie?”.Не видях там да е казано,че не може да съдържа и част житейска история,ако можем така да я наречем.

Казах го с думи прости и пределно ясни - присъствието на житейски истории не е проблем и никога не е било проблем. Аз също понякога пиша такива неща в моя дневник. Не житейските истории визирах, а изцяло имах предвид останалото.

Относно това,че не виждаш промяна към по-здравословен начин на живот.Аз виждам прогрес.

Аз виждам еднотипно хранене всеки ден, което продължава да не е това, което би трябвало и може да бъде.
Ако това е прогрес... ОК.

Благодаря на всички,отделящи време са четат/коментират безсмисленият ми дневник (както сам го нарече и съдя по това,че доста хора са мнението ти).

Хайде сега огледай си дневника (аз го направих старателно) и прецени колко от тези хора са обърнали внимание и коментират храненето ти, т.е. това, което всъщност има реална полза за теб. ;) След това виж и какво съдържат мненията от другите потребители в него (изключи твоите собствени и моите). Какво ти пишат те? Колко от хората, взели отношение по твоя режим в началото, са продължили да го правят 2 месеца по-късно? Е, каква картинка се получи? А защо? Сладките приказки са нещо чудесно и неразделна част от всеки дневник, одобрявам ги, но те не го осмислят... или съм в грешка? :)

Защо след като не малък брой съфорумци намират дневника ми за безсмислен,продължават да му отделят от вниманието си?

Всеки има своя причина да наглежда дневника ти, включително аз.
Не съм уверен, обаче, че за всички тях тази причина е такава, че да е от полза за теб.

Повечето дневници от този тип завършват по един и същи начин. Единици от тях, обаче, имат друга съдба. Любопитен съм ще успееш ли да намериш пътя към единаците, които успяват... Ето ти моята причина да надниквам тук (освен ангажимента ми към форума, разбира се).

Дано да си ме разбрала. Не държа да одобряваш мнението ми... ще се радвам, ако го обмислиш.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.01.13 21:16.

Т. Тодорова

15.01.13
21:24

И аз ще се включа за последно по темата , защото аз я подхванах.
Няма да разтягам локуми този път,защото Кольо добре е обяснил всичко , което мисля по въпроса , но не можах да формулирам така добре , за да се наканя да го напиша.

TR

15.01.13
21:25

Благодаря за мнението,доста верни неща си споменал.Ще го обмисля :)

TR

16.01.13
21:58

16.1.2013 Прекрасната сряда

~Закуска (8:00):
1 чаша биотинов шейк

2 кебапчета ; 1/2 пакетче солети Хрус-хрус

~Обяд (16:10):
Дояждане на солетите ; 1 кроасан със шоколад ; 1 кебапче

** 1 чаша прясно мляко **

~Вечеря (19:15):
Ориз с пилешко месо ; 1 домат ; сурови ядки ; 2 сушени кайсии

ВОДА: 2л.

3х1 Maxcal (калций)

Супер ден,липсваше ми усещането за това,всичко да върви добре (sun) Получих стимулиращо ДА на изпита,инструктора бе шашнат от my pro-drive skills :D Бях на новата кола,много яко вози.Направо не ми се слизаше от нея.Искам да изкажа дълбоките си благодарности към единственият и неповторим...Ситроен Антика,който ми помогна да се усъвършенствам до толкова,че да паркирам без да гледам и по дяволите да ми се получава :D Още един повод за радост-на класното по математика имам петица (sun) Някои неща в личен план се оправят,харесва ми как върви,дано продължи в същия дух.Днес не съм се прибирала вкъщи преди 16:00-17:00,храненето беше набързо и претупано.Не изпитвах глад през повечето време.Вечерята беше изядена малко на сила.Една от най-добрите ми приятелки имаше рожден ден,в събота ще го полеем подобаващо :D Като цяло много хубав ден 〷◠‿◠〷  Имам добри очаквания за следващите дни.Tomorrow,please be awesome (F)

Мнението беше редактирано от Triumph на 16.01.13 23:42.

TR

20.01.13
23:46

17.1.2013 Болезненият четвъртък

~Закуска (7:50):
1 чаша биотинов шейк

~Втора закуска (9:15):
200 гр. плодово ягодово кисело мляко ; 1 пакетче солети Хрус-хрус

Месо със зеленчуци ; печени крутони ; 30 гр. уиски

~Вечеря (20:30):
Пилешка пържола ; 1 домат ; 1 парче сирене

ВОДА:1,5 л.

3х1 Maxcal (калций)

Уморителен и болезнен ден кратко.Отново леко закъснение сутринта,но всичко после беше наред.Водата не знам защо оставих да падне под 2 литра,малко ме разочарова.Петъка ще е хубав.

TR

21.01.13
01:31

18.1.2013 Палавият петък

~Закуска (7:04):
1 чаша биотинов шейк ; 2 ч.л. смес от овесени ядки+овесени трици+ленено семе и кисело мляко

~Втора закуска (10:00):
2 кебапчета ; 1 пакет солети Хрус-хрус

~Обяд (14:10):
Месо със зеленчуци ; 1 чаша прясно мляко

125 гр. пържени картофки ; 3 водки ; 2 коли

3х1 Maxcal (калций)

Приятно събуждане,нищо че по това време трябваше да съм в час.Оправих се,отидох на даскало.Мина сравнително добре,оттървахме едно контролно,отложи се за вторника.После се прибрах до нас,след това-среща с приятел.Откарахме заедно до към 00:00-00:30.Прекарахме си много готино,другата седмица отново :D Очаква се купонджийски уикенд. (F)

TR

21.01.13
01:53

19.1.2013 Празнуващата събота

~Обяд (14:20):
Спаначена супа ; 3-4 листчета филе ; 1 панирана чушка ; 4 блокчета натурален черен шоколад

~Някаква закуска (17:00):
Печени крутони ; 4 печени бадема

** Вечеря в китайския (19:00): **
Панирани пилешки хапки със сладко-кисел сос ; спагети с месо и зеленчуци ; малко бира ; 3-4 коли

ВОДА:1,5 л

3х1 Maxcal (калций)

Късно ставане,кратък разговор по телефона и оправяне за рожденият ден на приятелка.

TR

21.01.13
02:24

20.1.2013 Нестигащата неделя

~Нощна закуска (01:00):
1 филия с пастет ; кренвирш  ; 1 чаша шампанско

~Сутрешна закуска (8:10):
5-6 шоколадови бисквити

~Обяд (12:20):
Салата Чезаре:маруля,варени яйца,бекон,печени крутони,ленено олио,лимонов сок,пармезан ; 1 пържолка ; 1 кърначе ; 1 панирана чушка ; малко домашна питка със сусам

1 кренвирш [истински по стандарти] ; 2 малки парчета домашна баница ; 1 парче бекон ; малко домашна питка със сусам ; 1 чаша прясно мляко ; 4 блокчета натурален черен шоколад с лешници ; 30 гр. уиски

Общо изпито количество газирано (кола и фанта):около 2 литра

Вода:1 л.

3x1 Maxcal (калций)

Рожденият ден продължи с афтър парти.Подобаващо купонясване за навършване на пълнолетие.Не съм спала,но учудващо имах някаква енергия.Прибрах се към обяд,лека дрямка.После рожденничката остана да спи вкъщи.Вечерта още едно избухване,пиене,пеене,танци :D Виждам как утре ще пропусна първите часове.Весел уикенд се получи.Чака ме тежка седмица.

TR

22.01.13
17:09

21.1.2013 Нещастният понеделник

~Закуска (10:35):
2 кърначета ; 1 варено яйце ; 2 парченца домашна баница ; 1 панирана чушка ; 4 блокчета черен шоколад с лешници ; 2 чаши фанта

~Вечеря (20:49):
Свинска пържола ; 1 чаша прясно мляко ; 1 варено яйце ; 1 жълтък

ВОДА:1 л.

3х1 Maxcal (калций)

Денят започна с подобаващо успиване както се и очакваше.Донякъде безсмислено ходене на даскало (за два часа само),след това при учителката ми по японски.После пък се случиха и някакви простотии,за които се ядосвах цяла нощ.Беше ми лошо и като цяло дискомфортно,надявам се да не се разболявам.Накратко днешният ден е пълно разочарование в почти всяко отношение.Надявам се на следващите дни да са по-добри.

TR

25.01.13
19:49

22.1.2013 Ставащият вторник

~Закуска (8:30):
Биотинов шейк ; 1 свинска пържола

2 кебапчета ; 1 пакетче солети Хрус-хрус (изядено на интервали)

~Обяд (14:40):
Бъркани яйца с месо и сирене ; 1 парче домашна питка със сусам ; 1 домат ; 1 чаша айрян

~Вечеря (19:30):
Салата Чезаре:маруля,варени яйца,бекон,ленено олио,печени крутони,лимонов сок

3х1 Maxcal (калций)

Мнението беше редактирано от Triumph на 25.01.13 19:52.

TR

25.01.13
20:11

23.1.2013 Натоварената сряда

~Закуска (7:25):
1 чаша биотинов шейк ; 1 купичка смес от овесени ядки+овесени трици+ленено семе и кисело мляко

2 кебапчета ; 1 пакетче солети Хрус-хрус (изядено на интервали)

~Обяд (16:30):
1 кърначе ; 1 купичка спаначена супа ; печени крутони

~Вечеря (20:00):
Пилешко месо със сусам ; 1 домат ; 1 парче сирене ; малко чесън

3х1 Maxcal (калций)

TR

25.01.13
20:26

24.1.2013 Побъркващият четвъртък

~Закуска (8:20):
Препечена филийка домашен хляб с кашкавал ; 1 чаша топло прясно мляко

~Втора закуска (11:35):
Препечена филийка домашен хляб с кашкавал

Салата Чезаре:маруля,варени яйца,бекон,ленено олио,печени крутони,лимонов сок ; 2 кебапчета

~Трета закуска (18:30):
Кисело мляко 500 гр. ; 1 кебапче

1 домат ; 1 парче сирене ; Препечена филийка домашен хляб ; 3 листчета филе ; 1 чаша боза

Вече съм официално болна.Чувствам се супер кофти,носа ми е запушен и не мога да дишам (dull).Поне гърлото не ме боли.Надявам се скоро да ми мине.Ходих и на лекар,изписа ми една купчина лекарства.Утре имам изпит-външен листовки.Късам с задника от решаване и учене.Минала съм към 16-18 листовки (от хартиените).Нямах време за нищо друго.Спала съм малко,станах сутринта и пак решавах,направо се addict-нах :D Моля се да го взема успешно (F)

TR

25.01.13
21:31

25.1.2013 Великолепният петък

~Закуска (7:30):
Препечена филийка домашен хляб с кашкавал ; 1 варено яйце

~Обяд (13:30):
3 кебапчета (ядени през големи интервали) ; лютеница ; 1 филийка домашен хляб ; 1 чаша айрян

~Някаква закуска (18:00):
Руска салата ; 1 кренвирш [истински по стандарти]

~Вечеря (21:30):
Кисело мляко 400 гр. 2%

ВОДА:3 л. + 1 чаша чай с мед

3х1 Maxcal (калций)

Прекрасен ден,най-накрая да се усмихна и аз.Мъченията си струваха,видях как усилията ми се материализират,много съм доволна.Външният листовки-успешно преминат.Още ми е кофти от болестта,но тази мисъл днес ми оправи деня.Вече се чувствам по-добре,хремата сякаш понамалява.Най-накрая ще си почина и ще се наспя (не ми се е случвало от около две седмици).Днес се очертава двоен празник,с гаджето вече година и месец.Утре ще излизам,очаква се да е хубав ден (sun)

Мнението беше редактирано от Triumph на 25.01.13 21:35.

TR

27.01.13
13:06

26.1.2012 “AFDS;LFDFVNKF” събота

~Обяд (13:00):
Половин купичка пилешка супа ; 1 чаша топло прясно мляко

** В заведението (19:30): 250 гр пържени картофи със сирене ; 5 малки водки ; 2 коли **

ВОДА:1,5 л.+ 1 чаша чай от лайка с мед

1 таблетка Maxcal (калций)

Късно ставане,поради което липсва закуската.Проклятието на деня-валеше сняг,даже беше натрупало *fuckin’ snow -___-* Предстоеше ми излизане и адски се ядосах на тая снежна обстановка,беше студено,просто се надявах да не се разболея пак,тъкмо ми поминава.Прекарах си готино и се прибрах някъде към 01:00,пих чай и легнах.Ако и утре времето е такова шитаво,май ще си седя вкъщи.

TR

30.01.13
20:35

27.1.2013 Спокойната неделя и 28.1.2013 Дразнещият понеделник

Тези дни и аз не знам как съм пропуснала да ги запиша и вече не помня добре с какво съм се хранила тогава.Единственият изплувал спомен е, че след като се върнах събота срещу неделя през нощта,към 02:00-02:30 хапнах пилешко месо със сусам и лютеница.После към обяд мисля,че беше месо със зеленчуци и в (двата дни),прясно мляко,домашен хляб и предполагам някакво месо е присъствало в списъка.Сещам се само до тук.Водата и за двата дни беше 2 л.

Мнението беше редактирано от Triumph на 30.01.13 20:37.

TR

30.01.13
20:58

29.1.2013 Готиният вторник

~Закуска (08:00):
1 чаша биотинов шейк ; 1 купичка смес от овесени ядки+овесени трици+ленено семе и кисело мляко

~Втора закуска (10:50):
2 кебапчета ; 1 пакетке солети Хрус-хрус

** В мола (12:00): 1 парче торта с боровинки ; 1 чаша кола **

~Вечеря (19:30):
Бъркани яйца с месо и сирене ; 1 домат ; 1 парче сирене ; 1 чаша топло прясно мляко ; 1 филийка домашен хляб ; 1 шоколадов бонбон,няколко крекера,2 хапки кроасан

ВОДА:1,7 л.

Денят започна с леко закъснение за даскало.Правих контролно по ЧЕП (най-накрая съумях да вляза почти на време),предполагам съм се справила.След третият час ни разпуснаха и с дружките отидохме в мола на кафе.После малко работа при учителката ми по японски и след това-кормуване.Единственото,което до някъде ми скапа деня и ме умори много беше,че имах да правя проект по философия.С една приятелка го мъдрихме толкова време и нищо,отложих го за сутринта.Дано се справя,че е важно.Не знам какво да очаквам от тази седмица,но ще се надявам завършека и да е хубав. (F)

TR

30.01.13
21:14

30.1.2013 Яката сряда

~Закуска (08:50):
1 препечена филийка домашен хляб с кашкавал ; 1 чаша топло прясно мляко ; 2 шоколадови бонбони

~Обяд (13:50):
Пица със сирене,кренвирш [истински по стандарти],кюкашкавал,риган,чубрица,доматено пюре

~Някаква закуска (19:50):
3 парченца салам ; 3 обикновени бисквити

Пилешко месо със сусам ; лютеница ; печени крутони

Сутринта станах към 8:00 и успях почти до обяд да завърша проекта по философия.Отидох на даскало само,за да занеса него и един документ на г-жата по КС.После се прибрах,постоях малко вкъщи.Следва кормуване,този път само един час.Не мина много добре,сякаш днес не ми се караше,инструктора каза,че представянето ми този път е слабо.Утре се очертава да ми е по-свободен ден,като днес.

TR

01.02.13
23:26

31.1.2013 Биващият четвъртък

~Закуска (07:30):
1 чаша биотинов шейк ; 1 кифличка с мармалад

~Втора закуска (9:40):
Малък джоб

~Обяд (14:30):
Месо със зеленчуци ; 1 чаша прясно мляко ; 2 малки кифлички с шоколад

~Вечеря (19:09):
Месо със зеленчуци ; 1 чаша и половина боза ; 1/2 геврек

~Трета закуска (22:30):
Лешници,бадеми и кашу

ВОДА:1,9 л.

Сравнително ранно събуждане,след което на даскало.Стоях час и половина там и отидох да си върша задачките.До към 11:00 приключих,прибрах се и директно заспах.Тези дни съм доста уморена и не мога да си почина качествено дори да спя повечко.Трябва да взимам някакви мерки.Това месо със зеленчуци си е направо пристрастяващо :D

TR

02.02.13
01:22

1.2.2013 Ставащият петък

~Закуска (7:30):
1 чаша биотинов шейк ; 1 препечена филийка домашен хляб с кашкавал

2 кебапчета

~Обяд (12:45):
Месо със зеленчуци ; 1/2 геврек ; 1 пакетче солети Хрус-хрус [изядено на интервали] ; 1 чаша боза

~Трета закуска (17:15):
1/2 геврек

~Вечеря (17:36):
Ориз с месо ; 1 домат ; 1 парче сирене ; 1 чаша прясно мляко ; малко сурови бадеми

~Трета закуска (21:00):
Сурови бадеми

Отидох на даскало за три часа,два от които прекарахме в обсъждане на вчерашната катастрофа (на едни момчета от класа ми).Едвам издържах до края на последния час,много ми се спеше.След кратка работа навън се прибрах за малко.Очакваше ме кормуване малко по-късно.Днес карах сравнително добре в началото,но накрая беше малко кофти (аман от тъпи и неориентирани пешеходци,сериозно!).Във вторника ще разбера кога ще ми е външният.Уикенда се очертава да е готин.Дано поне този път успея да си почина качествено. (F)

TR

04.02.13
19:46

2.2.2013 Хубавата събота

~Обяд (12:20):
Месо със зеленчуци ; 1 чаша прясно мляко ; 1 локумка ; няколко брускети

Не успях да се наспя,някакви от мтел звъннаха и ме събудиха.Не заспах повторно,започнах със задачите за деня.Следва болезнена разкрасителна процедура.После довърших няколко ангажимента и се прибрах.Вечерта един приятел дойде на гости с преспиване.Изкарахме си супер.Не съм доволна от храненето.Днес анемията доста се обаждаше,на няколко пъти ми стана лошо.Нямах никакъв апетит.Надявам се утре да е по-добре.

TR

04.02.13
20:48

3.2.2013 “First Lady” day [прекрасната неделя]

~Закуска (14:35):
Кроасан с шоколад и лешници ; 500 мл. кола

** В заведението (15:15): 250 мл. фанта лимон **

~Обяд (19:00):
200 гр. плодово мляко кайсия ; 1 кебапче

~Вечеря (22:30):
2 шишчета свинско месо с лук ; 1 парче сирене ; 1 парче домашна питка със сусам

Денят стартира със сто часово контене,в резултат,на което малко закъсняхме с приятеля ми за събирането,което организира учителката ми по японски,от 14:00.Постояхме час-два в японският ресторант,който трябва да отбележа ми допадна.После продължихме с дълга разходка.Вечерта най-накрая посетих mall Towers,останах с много добро впечатление.Хареса ми как е направен.Влюбих се в едно заведение,адски красиво и някак леко загадъчно.Жалко само,че разположението на този мол не предразполага към много клиенти,голям потенциал има.Класирам го сред моите фаворити.Анемията не “млъква” от вчера,на няколко пъти ми стана зле.Ще отдам тези кофти състояние на липсата на качествена храна.Неделята премина прекрасно,доволна съм.Надявам се и следващите почивни дни да са така хубави (sun)

Мнението беше редактирано от Triumph на 04.02.13 20:51.

TR

05.02.13
00:22

4.2.2013 Болезнено-хубавият понеделник

~Закуска (11:30):
1 чаша биотинов шейк ; 1 препечена филийка домашен хляб с масло и кашкавал

~Втора закуска (15:05):
Кисело мляко 400 гр. 2%

~Обяд (19:00):
Бъркани яйца с месо и сирене ; 1 чаша прясно мляко ; 1 малко парче домашна питка със сусам ; половин печена риба ; 2 парчета лимон

~Вечеря (22:20):
Свинска пържола ; картофено пюре ; 1 парче домашна питка със сусам ; половин парче домашна торта ; 1 малка чаша вино

Днес не ходих на даскало,поради технически проблем с крака.Много ме боли цял ден и едвам вървя.Целият ден го прекарах вкъщи в лежане/седене.Беше ми много тегаво.Старах се днес да компенсирам за предишните два дни с храната.Днес майка е рожденичка,беше направила много неща и направо преядох,защото тя много държеше да си “хапна хубаво” (сега ми е адски зле и ми иде да си повърна червата даже).Надявам се кракът ми утре да е малко по-добре.

TR

17.02.13
20:29

В този пост описвам седмицата от 5.2.2013 до 10.2.2013,записвам само храненията без други обяснения,понеже вече нямам спомен какво точно съм правила във въпросният ден.

5.2.2013 Вторник

Закуска (8:45):
1 чаша биотинов шейк ; 1 купичка ягодов крем

Втора закуска (10:10):
1 пълнозърнест десерт 20 гр. [от ядки,мед,ягоди..без шоколад]

Трета закуска (12:30):

Четвърта закуска (14:50):

Вечеря (20:20):
1 купичка супа от боб със сирене ; свинско филе ; 1 кренвирш [истински по стандарти] ; 1 чаша прясно мляко ; 1 парче питка

Пета закуска (23:05):
1 чаша прясно мляко ; 2 ябълки

6.2.2013 Сряда

Закуска (7:50):
1 чаша биотинов шейк ; брускети ; 1 парче сирене ; 3 парчета свинско филе

Втора закуска (10:45):
2 кебапчета ; 250 мл. сок Cappy портокал

Обяд (14:00):
Бъркани яйца с месо и сирене ; варен спанак с малко масло ; 1 домат ; 1 чаша прясно мляко

Вечеря (20:00):
Печена риба ; салата от зеле,червено зеле,морков,ленено олио,копър и лимонов сок ; лимон ; 1 филийка домашен хляб

7.2.2013 Четвъртък

Закуска (14:10):
1 филийка домашен хляб с лютеница и сирене ; 1 купичка спаначена супа ; няколко малки ореховки

Втора закуска (16:08):
1 купичка шоколадов крем с бисквита

Трета закуска (18:23):
1 кренвирш [истински по стандарти] ; 1 малка ореховка ; кисело мляко 500 гр. 2%

Обяд (21:20):
1 банан ; 1 пакет брускети [70 гр.]

Вечеря (22:00):
Свинско месо ; малко чесън ; 1 филийка домашен хляб

Четвърта закуска (22:58):
1 ябълка

8.2.2013 Петък

Обяд (13:24):
Свинска пържола ; 1 домат ; 1 чаша сок от портокал и мандарина ; 4 малки шоколадови бисквити

Втора закуска (16:14):
1 купичка шоколадов крем с бисквита

Трета закуска (16:50):
1 чаша боза

Четвърта закуска (18:52):
1 кренвирш [истински по стандарти]

Вечеря (19:40):
1 купичка спаначена супа ; 1 филийка домашен хляб с лютеница и сирене

9.2.2013 Събота

Закуска (10:35):
1 чаша биотинов шейк ; 1 филийка домашен хляб с крема сирене ; 1 бисквита

** В заведението (19:00): 250 гр. пържени картофи със сирене ; 2 коли ; 2 водки **

ВОДА:500 мл.

10.2.2013 Неделя

Обяд (13:49):
1 порция спагети с месо ; 1 чаша сок от портокал и мандарина

Втора закуска (15:20):
1 пакет брускети [70 гр.]

Трета закуска (18:29):
1 ябълка

Вечеря (19:20):
1 купичка спаначена супа ; 1 филийка домашен хляб със сирене

Четвърта закуска (23:00):
3 сухара ; 1 парче сирене ; кисело мляко 500 гр. 2%

Мнението беше редактирано от Triumph на 17.02.13 21:08.

TR

17.02.13
22:21

Седмицата от 11.2.2013 до 17.02.2013.

11.2.2013 Притеснителният понеделник

Закуска (7:37):
1 чаша биотинов шейк ; 2 сухара със сирене

** В заведението (10:00): 250 гр. пържени картофи ; 2 1/2 парчера пица с шунка,кашкавал,доматено пюре и гъби ; 1 кола **

Обяд (13:00):
Свинска пържола ; 1 парче домашна питка със сусам ; морковчета от туршия ; 1 чаша прясно мляко

Вечеря (19:30):
4 сухара със сирене ; луканка

ВОДА:1,2 л.

12.2.2013 Епичният вторник

Закуска (07:30):
Бъркани яйца с месо [луканка] ; 1/2 парче домашна питка със сусам

** В кафенето (11:00): 1 кола **

Вечеря (20:10):
Печена риба в пликче ; 2 парчета лимон ; малко чесън ; 2 парчета домашна питка със сусам ; 1 вафла ; 2 чаши айрян

ВОДА:500 мл.

Днес е деня на външният изпит кормуване пред ДАИ.Денят беше натоварен,имаше и леко притеснение.Изпитващият ми се падна Кърджилова-пълен ужас,скъса около 6-7 човека преди да караме с компанията,която се събрахме.От нас пусна четирима.Накратко изпитът е успешно взет и вече съм шАфьорин,много се радвам (sun)

13.2.2013 Сряда

Закуска (8:10):
1 чаша биотинов шейк ; 1 парче домашна питка със сусам ; няколко парчета шунков салам ; 1 парче сирене

1 пакетче солети Хрус-хрус

** В мола (13:00): Mc Donalds ; шоколадови бонбони **

Обяд (16:35):
Месо със зеленчуци

Вечерята нещо липсва,по незнайно каква причина.Бонбоните са по случай взетия изпит,и аз се почерпих малко :D

14.2.2013 Четвъртък

Закуска (7:30):
1 чаша биотинов шейк ; няколко парчета салам ; 1 парче домашна питка със сусам

200 гр. плодово мляко кайсия ; 2 кебапчета

Месо със зеленчуци ; няколко сухара

Трета закуска (17:30):
Свети Валентинска торта във формата на сърце 1 парче [изглеждаше очарователно лигаво ^__^ ]

Вечеря (20:00):
Свинска пържола ; домашно картофено пюре ; салата от зеле,червено зеле,морков,копър,ленено олио и лимонов сок ; малко чесън ; 1 колаче

Четвърта закуска (23:30):
3 сухара

15.2.2013 Фантастичният петък

Закуска (9:01):
1 чаша биотинов шейк ;домашна питка с лютеница и сирене ; свинско филе

** В заведението (19:00): 250 гр. пържени картофи със сирене ; 2 коли ; 1 водка **

ВОДА:300 мл.

Днес пропуснах даскало,не ми беше добре,пък и не ми се ходеше.Взех си медицинска бележка,свърших няколко ангажимента.После отидох на кафе с учителката ми по японски,прекарахме си забавно.Следващата уговорка беше с един приятел,вечерта беше чудесна,ако изключим големия студ навън.Завършека и беше подобаващо добър.

16.2.2013 Събота

Закуска (2:20):
3 сухара

Обяд (15:00):
Месо със зеленчуци ; 1 чаша прясно мляко ; 1 шоколадов бонбон

Втора закуска (18:30):
Няколко сухара ; кисело мляко 500 гр. 2% ; свинско филе

Вечеря (20:50):
Салата Чезаре:маруля,варено яйце,ленено олио,бекон,печени крутони,копър ; 1 свинска пържола ; домашно картофено пюре

Трета закуска (23:30):
Домашен крем карамел

17.2.2013 Спокойната неделя

Закуска (1:57):
2 сухара ; бадеми

Пилешко бутче ; домашно картофено пюре ; 1 парче сирене ; 1 парче домашна питка със сусам ; 1 чаша сок от портокал и мандарина ; малко макарони на фурна

Втора закуска (17:19):
1 шоколадова бисквита ; 1 пилешко бутче 

Вечеря (20:40):
Пилешко месо ; домашно картофено пюре ; 1 филийка домашен хляб с лютеница и сирене ; няколко парчета филе

Коментар за двете седмици:В някои дни храненията не са били достатъчно,в други пък съм заложила повече на въглехидратите.Не съм се хранила по план,на места има доста произволности.Не съм много доволна като цяло,главно,че не винаги успявах да достигна определената за деня бройка хранения.И водата не успях да догодя много,през повечето време не чувствах жажда (,което беше странно).Но и не съм се постарала достатъчно,че да очаквам повече :D Последната седмица ми беше доста уморителна,особено след изпита.Може би успях да си почина като хората в събота,як сън му ударих.През идната седмица ми предстоят още ангажименти (а си мислех,че след шофьорският курс ще ми олекне малко деня от задачки,уви не се получава така :D )и отново ще е натоварена,надявам се да се справя добре с тях.До ден-два някъде отново започвам планирано хранене.(F)

Поздрав с този прекрасен танц <3

TR

18.02.13
23:54

18.2.2013 Отпадналият понеделник

Закуска (00:40):
Сурови бадеми

Втора закуска (7:58):
1 чаша биотинов шейк ; 1 филийка домашен хляб с филе

Трета закуска (10:20):
Свинско филе ; малко макарони на фурна

Четвърта закуска (10:50):
2 кебапчета

Пета закуска (11:30):
1 пакетче солети Хрус-хрус

Шеста закуска (13:30):
Кроасан със шоколад

Свинска пържола ; 1 домат ; 1 парче сирене ; няколко лъжици домашен крем карамел ; 1 залък домашен хляб

Вечеря (20:40):
Свинско филе ; 1 филийка домашен хляб с лютеница и сирене ; кисело мляко 400 гр. 4,5%

Станах с триста зора,беше ми кофти още от сутринта.Отидох до даскало само за малко,после трябваше с една приятелка да ходим на школа за езици.Там се набутах да правя един пробен тест,нямах нито кондиция,нито желание-предполагам се е получило пълна издънка.Видях една позната,която е работник в школата.Прибрах се,ядох,къпах се и легнах.Спах до към 20:00 с кратки събуждания.Чувствах се много отпаднала през целия ден,дори солидното количество сън не помогна.Надявам се скоро това да отмине.

TR

21.02.13
23:13

19.2.2013 Ставащият вторник

Закуска (7:40):
1 чаша биотинов шейк ; бъркани яйца с месо и сирене ; 1 парче сирене

2 кебапчета ; малко шоколад с бонбони

3-4 малки домашни кебапченца ; 1 домат ; 1 парче сирене ; 1 купичка супа топчета ; 1/2 филийка домашен хляб ; 1 бисквита

Трета закуска (17:54):
Кисело мляко 400 гр. 4,5%

Вечеря (20:10):
1 филийка домашен хляб ; лютеница ; горчица ; луканка ; сирене ; 1 чаша прясно мляко

Четвърта закуска (22:13):
1 ябълка

TR

21.02.13
23:24

20.2.2013 Протестиращата сряда

Закуска (8:32):
1 чаша биотинов шейк ; 1 филийка домашен хляб с кашкавал

2 кебапчета

Трета закуска (11:20):
1 пакетче солети Хрус-хрус [изядено на интервали]

Четвърта закуска (13:20):
Кроасан с шоколад

Обяд (15:20):
Свинска пържола ; салата Чезаре:маруля,варено яйце,ленено олио,копър,печени крутони,бекон ; 1 малка купичка супа топчета ; 1 филийка домашен хляб ; кракери ; 2-3 блокчета шоколад

** В заведението (21:00): 50 гр. водка ; 1 кола **

Сравнително натоварен ден.След даскало имах малко работа,после се приготвях да ходя на протеста,който мина доста спокойно.След него се отбихме в едно кафене,изкарахме си готино.Прибрах се късно и реших да пропусна вечерята.

TR

21.02.13
23:36

21.2.2013 Изнервящият четвъртък

Закуска (7:23):
1 чаша биотинов шейк ; 1 филийка домашен хляб с лютеница и сирене ; печена риба

Втора закуска (11:00):
2 кебапчета ; плодово мляко кайсия 200 гр.

** В мола (13:45):2 топки сладолед **

Трета закуска (15:00):
1 пакет солети Хрус-хрус ; 1 чаша прясно мляко

Обяд (18:30):
Франзела ; горчица ; кисело мляко 400 гр. 4,5 %  ; печена риба ; малко чесън ; свинско филе ; няколко печени лешника

Вечеря (21:30):
Бъркани яйца с месо и сирене ; 1 домат

Закъснях малко за първият час,хич не ми се ставаше,въпреки,че днес се събудих на време.Тези дни ставането рано сутрин ми е наистина голям проблем...Даскалото мина сравнително добре.После малко размотаване с дружки по мола.Приличен ден като цяло,ако изключим,че доста индивиди ми лазеха по нервите.Вечерта ме налегна умората,поне успях да си свърша задачките.

TR

25.02.13
20:21

22.2.2013 Натоварващият петък

Закуска (8:53):
1 чаша биотинов шейк ; 1 филийка домашен хляб с лютеница и сирене ; свинско филе

2 кебапчета ; плодово мляко кайсия 200 гр.

Обяд (15:30):
Милинка ; 1 парче пица ; 2 чаши айрян

Четвърта закуска (18:30):
Малко солети

Вечеря (21:39):
Месо със зеленчуци ; сок от портокал и мандарина ; 1 купичка шоколадово кремче

Натоварен ден като цяло,отново не успях да стана на време,тези дни сънят много ми куца.Обядът беше възможно най-неподходящият,полакомих се да си взема и милинката,и пицата-резултатът беше,че накрая ги повърнах.

Мнението беше редактирано от Triumph на 25.02.13 20:28.

TR

25.02.13
20:31

23.2.2013 Готината събота

Закуска (9:51):
1 чаша биотинов шейк

Втора закуска (10:51):
1 филийка домашен хляб с лютеница и сирене

Обяд (15:06):
Месо със зеленчуци ; 1 купичка шоколадово кремче

Вечеря (10:38):
Кроасан с шоколад и лешници ; 1 вафла ; 330 мл. фанта портокал

Днес бях на урок по БЕЛ,госпожата се оказа пич,но по едно време ми доскуча малко.След това имах среща с един приятел.Поразходихме се,решихме да седнем някъде,но беше станало късничко и всичко в околността беше затворено.Накрая решихме,че вечерята (която хич не си я представях така) ще е от денонощен магазин :D Прекарахме си супер.

TR

25.02.13
20:48

24.2.2013 Болезнената неделя

Обяд (12:33):
Месо със зеленчуци ; 2 мекички с ягодово сладко и сирене ; 1 чаша биотинов шейк

Вечеря (19:38):
Манго ; домашно кисело мляко 400 гр. ; бъркани яйца с месо и сирене ; 2 домашни малки колачета ; 4 блокчета шоколад

ВОДА:1,3 л.

Определено това ястие “месо със зеленчуци” се нарежда в мойте топ 3 любими храни.Направо е пристрастяващо :D Обаче мангото не успя да ме впечатли като вкус,с малко зор го ядох.Днес имах възможността да ям домашно кисело мляко,беше много вкусно и гъсто,точно както го обичам (sun) Храненията бяха малко,не знам поради каква причина точно,в предвид че цял ден бях вкъщи.Надявам се идната седмица да е хубава (F)

Мнението беше редактирано от Triumph на 25.02.13 20:59.

TR

25.02.13
21:03

25.2.2013 Празничният понеделник

Закуска (14:00):
1 купичка спанчена супа ; 1 филийка домашен хляб с крема сирене ; филе

Обяд (16:10):
Кренвиршка

Вечеря (19:35):
Ягоди ; пилешка пържола ; 1 домат ; салата от айсбер,морков,ленено олио и лимонов сок ; 1 парче сирене

Днес съм почивка,водело се “зимна ваканция”,смях се доста като го научих,но и на ден почивка се радвам :D Днес имам личен празник с партньора,денят премина спокойно и приятно.

TR

27.02.13
00:51

26.2.2013 Хубавият вторник

Закуска (7:46):
1 чаша биотинов шейк ; 1 препечена филийка домашен хляб с кашкавал

2 кебапчета ; плодово мляко ягода 200 гр. 3,6 %

Обяд (13:55):
1 купичка супа от леща със сирене ; 1 филийка домашен хляб ; свинско филе

Вечеря (17:55):
Свинска пържола ; 1 парче сирене ; салата от айсберг,морков,ленено олио и лимонов сок ; 1/3 филийка домашен хляб

Трета закуска (20:00):
Плодово мляко ягода с парчета ягоди 400 гр. 2,4 %

Четвърта закуска (22:46):
Ягоди

ВОДА:3 л.

Денят мина приятно и спокойно.Успях да стана навреме,оправих се ,и тъкмо да изляза за даскало,по ирония на съдбата се сетих,че ми трябват едни теми за днескашното контролно и падна лудо търсене (оказа се,че едната даже я нямам да фък :D),поради което закъснях за първия час и отидох към неговия край.Даскалото мина добре.Доволна от храната и количеството вода,успях да достигна прилична бройка и се чувствам хидратирана.Определено ми върви на ягоди днес :D Утрешния ден предвиждам от сега,че няма да мине перфектно с храненето,понеже съм на БЧК и ще кисна цял ден там и ще е малко сложничко.Надявам се да не мине толкова скучно,колкото ми го описват всички.

TR

03.03.13
23:13

27.2.2013 Приятната сряда

Закуска (06:30):
Бъркани яйца с месо и сирене ; 1 домат ; 1/2 филийка домашен хляб ; плодово ягодово мляко 400 гр. 2,4%

Обяд (12:15):
1/2 кроасан с шоколад

** В заведението (17:00): 250 гр. пържени картофи със сирене ; 1 водка ; 1 кола **

Днес бях на БЧК.Мина сравнително добре,само на моменти леко ми доскуча.Превързвахме се с един хубавец :D После имах среща.Денят мина хубаво.

TR

03.03.13
23:20

28.2.2013 “Like a boss” четвъртък

Закуска (7:18):
Плодово ягодово кисело мляко 400 гр. 2,4 % ; свинско филе

Втора закуска (9:00):
Кроасан с шоколад ; 330 мл. кола

Обяд (16:56):
Месо със зеленчуци

ВОДА:1,3 л.

Даскалото мина добре,справих се успешно с две контролни,за които реално не бях подготвена и съм доволна.Не знам поради каква причина липсва вечерята О__o

TR

03.03.13
23:39

1.3.2013 Уморителният петък

Закуска (7:32):
1 чаша биотинов шейк ; 1 филийка домашен хляб с филе и крема сирене

Втора закуска (9:00):
Плодово ягодово мляко 200 гр. 3,6 % ; 2 кебапчета

Обяд (15:24):
Месо със зеленчуци ; 2 чаши прясно мляко ; свинско филе

Трета закуска (17:11):
Кисело домашно мляко 157,5 гр. ; свинско филе

ВОДА:1,5

В голямото междучасие разбрах,че ще има концерт на даскалото.Беше много яко,избухнахме си на рок и балади,пропиляхме четвъртият час по БК,в който се очакваше да правим контролно.Всички бяха много доволни.Готина изненада беше.Следващият час си направихме афтър парти с девойките в час по ЧЕП.Определено искам да се повтори това с концерта и друг път (само без частта с бездарните моми,дето се опитваха да пеят...пълен минус...ко’ да играя..традегияяя... *Saffron style*).След като се прибрах посвърших малко задачки,сравнително рано почувствах умора и реших да си полегна за малко към 21:00.Нещата не се случиха по план,оказа се че съм заспала и се събудих чак към 01:00.Станах,само си изключих лаптопа и пак легнах,заради това вечерята е пропусната.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1