Набирания и кофи по Шейко Б.И.

Темата е заключена.
Прескочи до:
Carbohydrate

25.02.14
08:56

казано от Boby_ на 25.02.14, 08:51:

казано от Vasil Stoianov на 25.02.14, 08:45:

казано от Boby_ на 25.02.14, 08:33:

казано от Vasil Stoianov на 24.02.14, 22:08:

http://s019.radikal.ru/i637/1402/c6/5fb380218bb9.jpg домашна придобивка днес. Сега сутрин и вечер хард...

Ами честито!
И вземи му сложи и третия анкер отляво. :)

:) Блягодаря, Боби! Арматура :( . Имам бургия на Хилти, с която съм пробивал арматурата, но дупката се разширява от продължителното пробиване и анкера става хлабав. Ако беше на стената щеше да е добре, ама е на тавана. Ще му сложа бяла тапичка :))

Ами ето ти още един мотив да гледаш да не качваш много килограми значи. ;)

Днес се притеглих. И, -2кг, сега съм 81кг. и малко. Май трябва да наблегна на храната))

Carbohydrate

26.02.14
16:06

Пак съм 83кг)) явно съм на ръба на живота)). Гликогена го изчерпвам и после го допълвам. Друго обяснение нямам т.к. снощи ядох въглени до насита и повече)).

Набирания 10*10 с 60с. почивка в облегчен вариант с ластик
кофи 10*10 същото

Точно навреме си спомних за Селуянов В.Н. и неговата статия за силова издържливост. Сега малко по нея ще карам т.к. “силата е на изчерпване”...

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 26.02.14 16:07.

26.02.14
20:27

казано от Vasil Stoianov на 26.02.14, 16:06:

Точно навреме си спомних за Селуянов В.Н. и неговата статия за силова издържливост. Сега малко по нея ще карам т.к. “силата е на изчерпване”...

Има ли я в нета?

Carbohydrate

26.02.14
20:54

казано от Debel Lebed на 26.02.14, 20:27:

казано от Vasil Stoianov на 26.02.14, 16:06:

Има ли я в нета?

на руски. Има едно интервю дадено от него за “Железный фактор”- за силовите спортове по-точно....Може да го преведа, специално за тук)

26.02.14
21:42

Няма проблем, дай линка на руски, ако го пазиш. :)

Carbohydrate

26.02.14
21:54

казано от Debel Lebed на 26.02.14, 21:42:

Няма проблем, дай линка на руски, ако го пазиш. :)

http://dox.bg/files/dw?a=2ffdacd8a3

Carbohydrate

27.02.14
16:16

набирания с ластик(олекотяване) 15*10 с 60 сек. отдих
Кофи- същото

27.02.14
17:21

Хората се чудят как да се окичат с възможно повече тежести, ти си тръгнал да олекотяваш... :D
Значи, ако съм разбрал правилно, това е начинът за трениране на силова издържливост от интервюто със Селуянов, нали?

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 27.02.14 17:22.

Carbohydrate

27.02.14
17:36

казано от Debel Lebed на 27.02.14, 17:21:

Хората се чудят как да се окичат с възможно повече тежести, ти си тръгнал да олекотяваш... :D
Значи, ако съм разбрал правилно, това е начинът за трениране на силова издържливост от интервюто със Селуянов, нали?

Абсолютно!

Carbohydrate

28.02.14
13:30

Кофи едноповтор(сингли): 10;15;20;30;40;50;60 кг личен рекорд;55;50;40*4;

28.02.14
14:28

казано от Vasil Stoianov на 28.02.14, 13:30:

личен рекорд

Май методът на Селуянов започна да дава резултати? :)

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 28.02.14 14:29.

Carbohydrate

28.02.14
15:25

казано от Debel Lebed на 28.02.14, 14:28:

казано от Vasil Stoianov на 28.02.14, 13:30:

личен рекорд

Май методът на Селуянов започна да дава резултати? :)

:D Още е рано, не са пораснали митохондриите... Това е резултат от 3,4 цикъла, с което доказвам, че по Шейко тренировките са применими и във лостовете.
Тегло: 82-83кг
Добавки: няма
Кофи: 60 кг повторен максимум
Набирания:
..........................................
Почнах да пия: флекс код за стави, левзея, аминокиселини, аргинин, витамини.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.02.14 15:37.

Carbohydrate

03.03.14
10:00

Край на силовия цикл

Резултати:

Кофи: +60кг
Набирания, днес, сингли: 10;20;30;40;50 кг Л.Р.; 45;40;30*5
——————————————————————————————————————————————
От днес ще поддържам силовите и ще наблегна на издържливост, поне 2 седмици.
После отново силов цикл.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 03.03.14 10:01.

Carbohydrate

04.03.14
14:22

набирания 10 по 10 с 1 мин. почивка, примерно
кофи, същото

Carbohydrate

05.03.14
14:20

набирания с ластици, облегчаване: 10*10 през 1-1.5 мин.
кофи с ластици, облегчени пак: 10*10 през 1 мин.

Carbohydrate

07.03.14
20:14

Кофи, сингли и не само )):
10 с+10кг; 10 с +20кг; +30; +40; +50; +55; +45; +40; +30*5; +20*10
набирания с ластици 3 по 10
висене на една ръка, хоризонтална стълба, 4 пъти с лявата и 4 с дясната по 10сек.

Carbohydrate

10.03.14
19:47

Набирания сингли:
+10кг; +15; +20; +30; +45; +40; +40; +30*3

10.03.14
20:33

Нарочно ли не тренираш ядро и крака?

Carbohydrate

10.03.14
20:45

казано от BGcmex на 10.03.14, 20:33:

Нарочно ли не тренираш ядро и крака?

Да. Какво значи да ги тренирам? Те си имат някаква функция, която ме устройва. Ако искам за тях нещо повече, то ще наблегна на тях. Нито сила някаква голяма, нито обем на мускулите  ме интересува сега. Ще ми тежат на набиранията, краката имам предвид. Да се мъчат младите ))), аз вече своето съм си го взел. Сега просто тренирам, което ме кефи. Какво ще ми хрумне утре, не знам )).

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 10.03.14 20:46.

Carbohydrate

12.03.14
18:49

Лег: 3 по 5 с 90кг ))

Carbohydrate

23.03.14
07:36

Сутрин 7.5 км колело, набирания до отказ, кофи до отказ, колело 7.5 км.
през ден.
Оня ден- рамо- лицеви с ръце близо до кръста, от стойка на ръце, разни други и висене на една ръка- на всяка 4 по 10 сек. и на две 1.5мин.
Вчера 50 км колело 2.20 ч. Излязох просто да покарам :D , а то какво стана.

Carbohydrate

24.03.14
20:41

20 набирания, после 18, 1.30мин. висене на две ръце, 40 кофички, 2*30 сек. средна амплитуда кофички, 1.30 мин. висене на две ръце.

Carbohydrate

28.03.14
10:33

Изтрих си работите, които съм поствал, защото никой не ме е молел да ги добявям. Правих го просто така, без нищо. Но получавам само упреци и неодобрение. За това не виждам смисъл да продължавам да го правя. Ще стана като другите, ще взимам само и ще коментирам, по възможност гадно, кокто правят другите, та да не се различавам от тях. Шега. Затварям лаФката. Със здраве!

Говориш на едро и реагираш като дете в детската градина.
Получи упрек само в една от темите, при това с аргументация.
Това не е поведение на зрял човек.

Арогантно поведение във форума няма да бъде толерирано.

28.03.14
10:37

казано от Vasil Stoianov на 28.03.14, 10:33:

Изтрих си работите, които съм поствал, защото никой не ме е молел да ги добявям. Правих го просто така, без нищо. Но получавам само упреци и неодобрение. За това не виждам смисъл да продължавам да го правя. Ще стана като другите, ще взимам само и ще коментирам, по възможност гадно, кокто правят другите, та да не се различавам от тях. Шега. Затварям лаФката. Със здраве!

Доста несериозно и неуважително отношение - и към форума, и към потребителите, и към самия себе си. Не ти ходи на годините.

28.03.14
10:42

За мен лично е загуба на много ценна информация.
Каквото успях, спасих, ама Васето е много бърз.
А стига бе брат, дай по-философски да се настроим.

Carbohydrate

28.03.14
10:42

казано от Кольо Пияндето на 28.03.14, 10:36:

Говориш на едро и реагираш като дете в детската градина.
Получи упрек само в една от темите, при това с аргументация.
Това не е поведение на зрял човек.

Арогантно поведение във форума няма да бъде толерирано.

Кольо, мисли каквото си искаш. Тук отдавна на форума всеки пише това, което си мисли. Но също не отговаря на истината. А каква е тя? Ти можеш ли да кажеш, че едно нещо на 100% е вярно, след като всяка година излиза, че нещото, дето е помагало, всъщност вреди. Аз просто написах общи неща без да ги конкретизирам- по 2,3 реда, а ти вече направи генерален извод от това! За какво да пиша нещо, след като получавам само нападки. Това, което съм писал тук, винаги се е различавало от другите, но това не значи , че не е вярно или няма истина във него. Просто на никой не му трябват моите писания, нали така? Е, стях, без тях, все едно. Нали не е истина или там каквото си решите.....

Carbohydrate

28.03.14
10:43

Всичко го имам записано и който иска ще му го пратя, но не и да го пускам вече тук на форума. Виждам, че няма нужда никой от това.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.03.14 10:44.

Carbohydrate

28.03.14
10:45

Уважение?! Това на форума го няма.

Carbohydrate

28.03.14
10:50

Сигурно съм бил тъп, да сидя и да превеждам с часове и поствам тук информация, то Кольо и Петко да си правят гаргара с мен...Баси глупака съм бил. Поствал съм инфо, което на български не може да се намери в нета. Това, ще се промени.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.03.14 10:52.

казано от Vasil Stoianov на 28.03.14, 10:42:

Кольо, мисли каквото си искаш.

Това правя. Мислех те за зрял и интелигентен човек.
Оказа се дете.

Ти можеш ли да кажеш, че едно нещо на 100% е вярно, след като всяка година излиза, че нещото, дето е помагало, всъщност вреди.

Не... и точно по тази причина не обобощавам, а също не слагам много относителни и променливи под общ знаменател.

Аз просто написах общи неща без да ги конкретизирам- по 2,3 реда, а ти вече направи генерален извод от това!

Ето това е проблемът - написани неща без конкретика.
Това прави написаното подвеждащо и неточно.

За какво да пиша нещо, след като получавам само нападки.

Това НЕ отговаря на истината!
Съсипа около 10 теми заради детинщината си.
В колко от тях беше получил нападки?
От мен нападка ли получи или аргументация?

Просто на никой не му трябват моите писания, нали така?

Имаш право да решаваш какво да публикуваш или не.
Цупи се в ъгъла. Аз не мисля нищо. Това твърдение е плод на твоя афект.
Ако чакаш молба да върнеш материалите във форума - няма да я получиш.

За сметка на това от тук нататък ще получиш лично отношение, само и единствено благодарение на “зрялата” ти постъпка от преди малко. Лично ще следя поведението ти във форума, най-вече заради деструктивните ти мисли. Поне да имаш основание да твърдиш, че имам нещо лично.

Carbohydrate

28.03.14
10:59

Няма нужда, напускам!

Изборът е твой, както е било и ще бъде винаги.

Carbohydrate

28.03.14
11:13

казано от Кольо Пияндето на 28.03.14, 11:04:

Изборът е твой, както е било и ще бъде винаги.

Кольо, не се притеснявай, не си виновен, и  не ти се сърдя! Всеки инакомислещ го чака моята съдба. Не съм първият и няма да съм последният! Нищо, ще си направя собствен сайт и ще качвам интересно инфо , което не може да се намери на български, ако заскучая случайно. Пък, имам доста събрано, за времето, което съм поствал тук “грешно, не нужно, не потребно, вредно и т.н.” инфо.

Далеч съм от притеснението.
Вина не чувствам, аз имам силите да стоя зад думите си.
Нямам и претенции към това дали ще ми се сърдиш или не.

Въпросът е, че без причина направихме куп неща, които не са от полза за никой - ти забърса, аз архивирах.

Carbohydrate

28.03.14
11:28

Който има интерес от темите, които превеждах и ще го правя за напред, да ми пише на л.п. Ще пращам, няма проблеми. Винаги ми е било приятно да превеждам за хората, но главни хора с които се борих срещу това са модераторите, излезе. Така, че спирам да ги публикувам тук. Може само да пускам заглавия и който иска, ще му пращам. Ще пиша само в моя днемник.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.03.14 11:28.

казано от Vasil Stoianov на 28.03.14, 11:28:

Винаги ми е било приятно да превеждам за хората, но главни хора с които се борих срещу това са модераторите, излезе.

Това не отговаря на истината.
Искаш ли да ползваме бекъп-а на форума, за да видим дали съм прав?

Василе, ако модераторите, които визираш, са били против темите ти, те щяха отдавна да са модерирани. Не е имало такова нещо, ни най-малко.

Кольо, в ролята си на потребител преди всичко, изразява мнение и виждам, че е посочил аргументи. Не разбирам защо трябваше да реагираш по такъв начин. Под никаква форма и нито за момент от екипа ни не сме показали, че темите ти не са добре дошли във форума - виж само коментарите в тях, виж и броя прочитания на всяка.

15 години публикуваме онлайн и ще ти споделя моя опит:

- Ако си готов да публикуваш и едно изречение, бъди готов да видиш, че ще има и несъгласни с него.
- Ако видиш несъгласните с теб, помисли, че ще има и съгласни - не е причина да триеш. По тази логика отдавна трябваше да сме затворили BB-Team.

Разчитам, че ще помислиш над думите ми, след като мине емоцията ти. Знам какво е да отделяш часове, за да подготвиш едно съдържание и колко изострен може да бъдеш, когато имаш инакомислене, добронамерено или не.

Може да разархивираме темите и да ги обновиш наново, ако решиш. Ако не, ще останат така, както ги редактира - според мен читателите не заслужават това.

Carbohydrate

28.03.14
11:39

казано от Кольо Пияндето на 28.03.14, 11:36:

казано от Vasil Stoianov на 28.03.14, 11:28:

Винаги ми е било приятно да превеждам за хората, но главни хора с които се борих срещу това са модераторите, излезе.

Това не отговаря на истината.
Искаш ли да ползваме бекъп-а на форума, за да видим дали съм прав?

Твърде късно е, далече се стигна вече.

Carbohydrate

28.03.14
11:43

казано от Димитър Михайлов на 28.03.14, 11:39:

Василе, ако модераторите, които визираш, са били против темите ти, те щяха отдавна да са модерирани. Не е имало такова нещо, ни най-малко.

Кольо, в ролята си на потребител преди всичко, изразява мнение и виждам, че е посочил аргументи. Не разбирам защо трябваше да реагираш по такъв начин. Под никаква форма и нито за момент от екипа ни не сме показали, че темите ти не са добре дошли във форума - виж само коментарите в тях, виж и броя прочитания на всяка.

15 години публикуваме онлайн и ще ти споделя моя опит:

- Ако си готов да публикуваш и едно изречение, бъди готов да видиш, че ще има и несъгласни с него.
- Ако видиш несъгласните с теб, помисли, че ще има и съгласни - не е причина да триеш. По тази логика отдавна трябваше да сме затворили BB-Team.

Разчитам, че ще помислиш над думите ми, след като мине емоцията ти. Знам какво е да отделяш часове, за да подготвиш едно съдържание и колко изострен може да бъдеш, когато имаш инакомислене, добронамерено или не.

Може да разархивираме темите и да ги обновиш наново, ако решиш. Ако не, ще останат така, както ги редактира - според мен читателите не заслужават това.

Може, не знам сега и не зависи от мен. Аз не съм съгласен с това: Последната тема. Кольо ми натика в носа, като пусна линкове под моя пост, които съвпадат с моя текст!!!! За какво беше нужно това? Пиши просто, че се дублира и го махни, но не и да пишеш едно и също с друг довод. Това винаги се получава след темите ми- гадно е.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.03.14 11:44.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1