28.03.14
11:48
Емоционален си и не мисля, че в момента е продуктивно да коментираме каквото и да е в детайли. Не смятам, че някой на някого е натикал нещо - ние тук коментираме теми. Едни ги приемат по-директно, други - не толкова.
Премисли пак по-късно и ако прецениш, че може да възстановиш написаното в темите, пиши ни и ще ги разархивираме.
Но пак ти казвам, дали тук, дали в друг сайт, дали в твой сайт - ако не си готов да четеш инакомислене, инаконаписано и инакопредставено, по-добре не се ядосвай излишно и не го прави.
Ако срещаш само 100% съгласие и похвали от написаното ти - някой просто те лъже.
28.03.14
11:54
Емоционален си и не мисля, че в момента е продуктивно да коментираме каквото и да е в детайли. Не смятам, че някой на някого е натикал нещо - ние тук коментираме теми. Едни ги приемат по-директно, други - не толкова.
Премисли пак по-късно и ако прецениш, че може да възстановиш написаното в темите, пиши ни и ще ги разархивираме.
Но пак ти казвам, дали тук, дали в друг сайт, дали в твой сайт - ако не си готов да четеш инакомислене, инаконаписано и инакопредставено, по-добре не се ядосвай излишно и не го прави.
Ако срещаш само 100% съгласие и похвали от написаното ти - някой просто те лъже.
Това не е инакомислие. Едно е изказано от друг потребител, друго е от модератор, който ти пейства след теб други, същите теми и така, твоята остава компрометирана! Това вече е съвсем друго нещо, нали разбирате?! Аз мога да защитя всяка моя дума от написаното. Но, това, което става е гадно. Ти ще пуснеш тема, а аз от долу, ще пусна линкове към други такива. При това съм модератор и пиша, че твоето не е вярно, а ето виж, това вечего има и пише друго....В статиите не пише нещо различно, но не мога да се конкурирам със хората, които пишат за сайта. Не съм професионалист и не си проверявам грешките като пиша))...
28.03.14
12:02
Виж, модераторът има административни функции, а не научна степен, че да е автоматично “повече” от теб в дискусията. Но ако смяташ, че това не е така, не ми остава друго, освен да приема тезата ти.
Ние сме общество и коментираме, спорим, споделяме и прочие - няма база, на която да се конкурираме пишещи еди къде си и непишещи еди некъде си. Но не искам да издребняваме.
28.03.14
12:08
Аз мога да защитя всяка моя дума от написаното...
Направи го, моля.
Аз не съм съгласен с това: Последната тема. Кольо ми натика в носа, като пусна линкове под моя пост, които съвпадат с моя текст!!!!
Отворих темата.
Моля, възстанови 1:1 написаното от теб и нека проверим съвпаденията.
В статиите не пише нещо различно
Дали?
Не съм професионалист и не си проверявам грешките като пиша...
Когато правиш подобна публикация - редно е да проверяваш.
28.03.14
12:10
Виж, модераторът има административни функции, а не научна степен, че да е автоматично “повече” от теб в дискусията. Но ако смяташ, че това не е така, не ми остава друго, освен да приема тезата ти.
Ние сме общество и коментираме, спорим, споделяме и прочие - няма база, на която да се конкурираме пишещи еди къде си и непишещи еди некъде си. Но не искам да издребняваме.
Нямам проблем с това, което пишеш. За коментарите и т.н., но това, което направи Кольо не е нито едно от това, което пишеш. Сега, ако имам правото да коментирам статиите на първата страница- началото, и напиша, че не вярно това, което пишите и дам разни линкове и напиша, че не отговаря на истината и да не пише небивалици....Как ще изглежда? А ако съм, ако имам право да изтрия темата, като Кольо, как тогава ще изглежда?! Това са различни неща, не виждате ли?! Написах по 3 реда и вече ми направихте профил. Не е хубаво така.
28.03.14
12:12
Аз мога да защитя всяка моя дума от написаното...
Направи го, моля.
Аз не съм съгласен с това: Последната тема. Кольо ми натика в носа, като пусна линкове под моя пост, които съвпадат с моя текст!!!!
Отворих темата.
Моля, възстанови 1:1 написаното от теб и нека проверим съвпаденията.В статиите не пише нещо различно
Дали?
Не съм професионалист и не си проверявам грешките като пиша...
Когато правиш подобна публикация - редно е да проверяваш.
С теб повече не говоря. Ти за 5 мин. си прочел всичко и си направил извод, посли си направил труда да намериш линковете да ги прочетеш всичките, да сравниш и всичко за 5 мин. Това не е сериозно. Не ми пиши повече.
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.03.14 12:14.
28.03.14
12:13
Сега, ако имам правото да коментирам статиите на първата страница- началото, и напиша, че не вярно това, което пишите и дам разни линкове и напиша, че не отговаря на истината и да не пише небивалици....Как ще изглежда?
Ти, както и всеки читател, има това право. Ежедневно получаваме обратна връзка за написаното от нас. Ако има грешки, редактираме и подобряваме информацията. И в това няма никакъв проблем.
А ако съм, ако имам право да изтрия темата, като Кольо, как тогава ще изглежда?!
Пускането на тема във форума става според условията за ползване. Модерирането - на база неспазването им. Никъде не видях Кольо да модерира това, което си написал, просто защото ти си го написал.
28.03.14
12:18
Сега, ако имам правото да коментирам статиите на първата страница- началото, и напиша, че не вярно това, което пишите и дам разни линкове и напиша, че не отговаря на истината и да не пише небивалици....Как ще изглежда?
Ти, както и всеки читател, има това право. Ежедневно получаваме обратна връзка за написаното от нас. Ако има грешки, редактираме и подобряваме информацията. И в това няма никакъв проблем.
А ако съм, ако имам право да изтрия темата, като Кольо, как тогава ще изглежда?!
Пускането на тема във форума става според условията за ползване. Модерирането - на база неспазването им. Никъде не видях Кольо да модерира това, което си написал, просто защото ти си го написал.
Написал е, че греша и дал линкове, без уточнения. Аз прочетох една по избор и установих, че не е прав. Какво следва? За какво е всичко това? След пишеш, че греша, го обори, а не да даваш линкове, които даже не си чел.
28.03.14
12:41
Написал е, че греша и дал линкове, без уточнения. Аз прочетох една по избор и установих, че не е прав. Какво следва? За какво е всичко това? След пишеш, че греша, го обори, а не да даваш линкове, които даже не си чел.
Дали?
Ти може и да не ми говориш, но не съм аз този, който трие думите си и отказва да застане зад тях.
Затова леко ще защитя своите. Мога и по-добре, ако си мъж на място и възстановиш написаното.
Пишеш, че анаболният прозорец продължава до 3 часа след тренировка. Аз давам линк към материал, в който има цитирани източници, които посочват друго.
Пишеш, че след тренировка организмът има нужда от 100-150 g въглехидрати. Аз давам линк към материал, в който се разяснява какви са нуждите на тялото в този момент и при какви условия - все неща, които ти не си уточнил. Изплющяваш твърдението, че ни трябват 100-150 g въглехидрати и за теб казусат приключва. Да, ама не. Попитах в темата при какви условия са дефинирани тези нужди, а ти в отговор започна да се държиш като ланшен пубер. ОК, нека така да бъде.
Аргументирах с материал и защо не е удачно да се формира хранителен режим по процентни съотношения на макронутриентите.
Реагирам бързо, защото имам прилична памет и помня къде какво има написано.
Имам и личен опит. Съответно директно виждам несътветствията.
Приключвам с теб.
Каквото имах да казвам - казах.
28.03.14
13:07
Дали?
Ти може и да не ми говориш, но не съм аз този, който трие думите си и отказва да застане зад тях.
Затова леко ще защитя своите. Мога и по-добре, ако си мъж на място и възстановиш написаното.Пишеш, че анаболният прозорец продължава до 3 часа след тренировка. Аз давам линк към материал, в който има цитирани източници, които посочват друго.
Пишеш, че след тренировка организмът има нужда от 100-150 g въглехидрати. Аз давам линк към материал, в който се разяснява какви са нуждите на тялото в този момент и при какви условия - все неща, които ти не си уточнил. Изплющяваш твърдението, че ни трябват 100-150 g въглехидрати и за теб казусат приключва. Да, ама не. Попитах в темата при какви условия са дефинирани тези нужди, а ти в отговор започна да се държиш като ланшен пубер. ОК, нека така да бъде.
Аргументирах с материал и защо не е удачно да се формира хранителен режим по процентни съотношения на макронутриентите.
Реагирам бързо, защото имам прилична памет и помня къде какво има написано.
Имам и личен опит. Съответно директно виждам несътветствията.Приключвам с теб.
Каквото имах да казвам - казах.
Само цитираш и нищо не защитаваш! Нали разбираш, че 100-150г. може да са много и може да са малко. Това е оринтеровачно. Защото категорично не може да се каже от никой. Написал съм по 3 реда, защото целта на статията не е това, а дададе представа за общата картина. Аз още не съм започвал с теб, така, че не ми дръж тон. За това има доста умрели билдъри, които си бият инсулин! Или не знаеш?! Както и да е. Изразяваш всичко на лична основа и приемаш всичко ограничено. Не се тревожи, няма да ти падне реномето, защото го нямаш просто. Нямаш стаж за това. Тренирай го, изживей го, виж как работи, чети всичките за и против и тогава пак не може да си категоричен. А ти правиш точно това. Гликогена, пише че намалява с 30% за 30 минути. Правили са тренировки, които не са описани подробно в статията, факт. Аз писах, че гликогена свършва за примерно, час трениране, без да навлизам в подробности, защото целта на статията е ДРУГА. Ти не си прав, че ми дублираш поста и пишеш, че е различно. И се палиш.
28.03.14
13:10
Заради такива, като тебе стават такива работи в сайта. Избирателен принцип. Всичко започна от теб! Сега сигурно си доволен и не само ти!
28.03.14
13:22
Не се паля, разговарям.
Някой друг видимо има проблем с контрола върху емоциите... ;)
Цитирам, за да не преразказвам.
Когато нещо е написано някъде веднъж - няма нужда да го пишем втори път.
Особено ако съвпада с елементарния ми личен опит. Така си мисля. :)
Ти пожела личната основа - получи си я.
Показал съм до колко действията ми като модератор се диктуват от лични отношения.
Моето реноме си е мой проблем. Нека аз се “мъча” с него, моля. :)
Колко стаж имам - не е важно. Където е трябвало и трябва - доказал съм се категорично.
Каква е била целта на публикацията ти - това също не е от значение. Следващият път, когато публикуваш материал без конкретика и пълен с относителни твърдения - ще реагирам по същия начин. Правил съм го много пъти, спрямо много потребители (съжалявам, не си уникален!) и на много теми. Не реагирам на автор, а на съдържание.
Заради такива, като тебе стават такива работи в сайта. Избирателен принцип. Всичко започна от теб! Сега сигурно си доволен и не само ти!
Сигурен бях! (inlove)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.03.14 13:23.
Що се занимавате с тоя? Пълен БАН, изтриване на всичките му писания и да си ходи.
28.03.14
13:41
Аз давам линк към материал, в който има цитирани източници, които посочват друго.
За миг ми мина мисълта, как преди години някой, някъде е бранил идеята за ограничено ядене на яйца, особено на жълтък, и пак се е облягал на мастити, достоверни за времето си източници, и се замислих колко ли са достоверни и сегашните източници, и след колко време истината за процесите в тялото пак ще се промени, и най-важното - че точност и обективност може да има само при абсолютно познание. Но все пак сме хора, а не богове, и почти всичко сме принудени да приемаме на доверие, сами не можем да го проверим, което прави твърдата позиция фанатизъм.
Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 28.03.14 13:43.
28.03.14
13:47
Не се паля, разговарям.
Някой друг видимо има проблем с контрола върху емоциите... ;)Цитирам, за да не преразказвам.
Когато нещо е написано някъде веднъж - няма нужда да го пишем втори път.
Особено ако съвпада с елементарния ми личен опит. Така си мисля. :)Ти пожела личната основа - получи си я.
Показал съм до колко действията ми като модератор се диктуват от лични отношения.Моето реноме си е мой проблем. Нека аз се “мъча” с него, моля. :)
Колко стаж имам - не е важно. Където е трябвало и трябва - доказал съм се категорично.Каква е била целта на публикацията ти - това също не е от значение. Следващият път, когато публикуваш материал без конкретика и пълен с относителни твърдения - ще реагирам по същия начин. Правил съм го много пъти, спрямо много потребители (съжалявам, не си уникален!) и на много теми. Не реагирам на автор, а на съдържание.
Сигурен бях! (inlove)
За това говоря! Кой ти каза, че си прав, не мога да разбера и кой ти дава право да пишеш това?! За това пиша, че имаш лично отношение, а дали си компетентен е друг въпрос, като вкарваш лично отношение. Уж не било важно, че е модератор, а чета АЗ- това, Аз- онова. И кой ти каза, че си компетентен да решаваш спорове и да пишеш кое е вярно и кое, нее. Ето и за това пиша, че не е само коментар, а лично отношение он не правоимащ човек, заемаш пост да решава! После ще ми пишите, това не е така, няма лично отношение. Дрън дрън. Можеш да не отговаряш. Повече няма да пиша на тая тема. И Еньо Рангелов също го плюхте, ака как го плюхте. Защо не се намеси тогава и не го обори! Колко хора се заминаха от тук, заради отношение. Няма да съм последния. Не ми пиши, че ми се разваля още повече отношението към форума заради такива хора, като теб.
28.03.14
13:48
Що се занимавате с тоя? Пълен БАН, изтриване на всичките му писания и да си ходи.
Старата вражда не се губи, а? Къде се изгуби?! Още едно лично отношение!
Като поствах теми, все едни и същи хора ме плюха и спориха, после, като ги изтрих, вече ми пишат, че съм бил верен бб-тимър и как съм могъл да го направя. Не мога да повярвам- лицилерие.
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.03.14 13:55.
28.03.14
14:05
Кой ти каза, че си прав, не мога да разбера
Аз не твърдя, че съм прав.
Споделих виждането си по някои въпроси и предложих дискусия.
Получих от теб друго... :)
и кой ти дава право да пишеш това?!
Свободният достъп до форума. Такъв имат всички, които се придържат към правилата му.
Също така желанието ми да установя дали съм прав или греша в нещо. Аз съм потребител, не само цербер.
За това пиша, че имаш лично отношение, а дали си компетентен е друг въпрос, като вкарваш лично отношение.
Лично отношение получи след като настоя да получиш такова.
Компетентността ми може да бъде поставяна под въпрос по всяко време.
Твоята също... :)
И кой ти каза, че си компетентен да решаваш спорове и да пишеш кое е вярно и кое, нее.
За някои неща ми е гласувано доверие.
До колко се справям - това други решават. ;)
Ето и за това пиша, че не е само коментар, а лично отношение он не правоимащ човек, заемаш пост да решава! После ще ми пишите, това не е така, няма лично отношение. Дрън дрън. Можеш да не отговаряш.
Когато пиша като потребител - не съм компетентен, но не желаем да се аргументираме.
Когато се намесвам като модератор - злоупотребявам с власт и налагам цензура.
Ми... ОК. (sun) Благодаря за мнението.
И Еньо Рангелов също го плюхте, ака как го плюхте. Защо не се намеси тогава и не го обори!
Когато и където имам какво да кажа - намесвам се.
Знам си мястото и приблизителния размер на познанията.
В останалите случаи - чета и задавам въпроси.
Не ми пиши, че ми се разваля още повече отношението към форума заради такива хора, като теб.
Аз не държа да се харесам на някой.
Имаш правото да избереш какво да правиш. Това го казах отдавна.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.03.14 14:10.
28.03.14
14:14
Седмица 3- почивка!
28.03.14
14:25
Нека разгледаме едно изследване (1), където 9 бодибилдъри (обърнете внимание!) са подложени на тежка тренировка за бедрената мускулатура. Изпълняват по 5 серии преден клек, заден клек, лег преса и бедрени екстензии. Това са общо 20 серии, които са били изпълнени за 30 минути, което със сигурност е тежка тренировка и не може да се пренебрегне. Очакванията са да са си изчерпали гликогена почти напълно, нали? Не. Гликогенът в бедрата, измерен чрез мускулна биопсия е намалял само с 26%.
Прочети повече: http://www.bb-team.org/articles/4560_mitove-v-bodibildinga-glikogenovi-rezervi-i-izcherpvane#ixzz2xG8IGEtT
1. Бодибилдъри- няма общо с моя текст!
2. Тежка тренировка от 20 серии- не се описват: повторенията, почивките и основното-тежестта. Пише 20 серии за 30 минути само.
3. Гликогена НАМАЛЯВА на 26%. - аз писах същото.
Аз писах, че за 1 час тренировка, примерно, гликогена се изчерпва в мускулите. Не съм уточнявал тренировките. Статията е нацелена на друго, а имено, че при дефицит на въглени не може да се попълне този запас.
Мога да намеря още, но е достатъчно т.к. оценката за мен беше по всички точи.
Кольо ти си не компетентен или го правиш нарочно, друго няма!!!
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.03.14 14:39.
28.03.14
14:59
Статията е нацелена на друго, а имено, че при дифицит на въглени не може да се попълне този запас.
Кольо ти си не компетентен или го правиш нарочно, друго няма!!!
Точно така - некомпетентен съм. :) Разбира се - правя го нарочно. :)
Нарочно ще обърна внимание и на следното:
В статията на Ради е дадена информация за:
- типа атлети са участвали в експеримента
- тренировката в хода на експеримента (упражнения, обем, интензивност)
- отчетения дефицит (+методиката на отчитане)
Съответно се правят някакви изводи при посочените конкретни условия. Да, параметрите на тренировката не са напълно изчерпателни, но се добива представа какво представлява тя. Когато аз чета статията, преценявам до колко близки са тези данни до моя тренировъчен режим.
В твоя материал какво беше казано (защо не припомниш точно?):
- гликогенът се изчерпва с около 30% за 1 час тренировка
- нужни са между 100 и 150 g въглехидрати, за да бъде възстановен
Така. Средностатистическият потребител на BB-Team попада на твоята тема. Чете и попива. Какво се случва? Получава информация, да... но с каква стойност? Има ли значение (за емнайсти път питам!) дали той е 100 kg-ов бодибилдър с 6-7% телесни мазнини или е 50-60 kg-ова госпожица, която иска да се “постегне”? Има ли значение как ще се тренира в този 1 час? 1 час тичане на пътечка и въртене на велоергометър, тежка силова тренировка, 2 кросфит-комплекса (единият меткон), футбол - всичко това едно и също ли е като натоварване? Не е - изключително категоричен съм в това.
Затова информацията ти е подвеждаща - тя е валидна при определени условия, които ти не си посочил. Таргет-групата потребители на форума, към която си насочил написаното от теб, не е в състояние да разграничи и осмисли разликите между нещата, които споменах. Ти хубаво говориш за дефицит и възстановяването му, но не всяка тренировка води до един и същ дефицит, нали? Или и в това греша? И когато госпожицата, която се “постяга” започне да опуква 100 g въглехидрати дневно и нещата вземат, че не се получат баш добре - какво се случва? “Ми четох го в BB-Team, там така пишеше!”. Ако ти си ОК с това - аз не съм.
Аз вероятно нямам нито реноме, нито опит, нито знания за много неща... но съм в състояние да преценя неща, които видимо ти убягват. Затова се намесих, но... вместо да ги уточним и темата да стане надежден източник на информация, ти реагира пубертетски с бутоните в глезените. Опитах се да те насоча, като споделих, че информацията ти е неточно формулирана и твърде обобщена. Смятах, че се обръщам към човек, който е по-възрастен от мен. Е, заблудил съм се...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.03.14 15:00.
Като поствах теми, все едни и същи хора ме плюха и спориха, после, като ги изтрих, вече ми пишат, че съм бил верен бб-тимър и как съм могъл да го направя. Не мога да повярвам- лицилерие.
Извинявай ама ти във форума ли живееш????!!!! Приятели нямаш ли? Семейство? Би било тъжно и верно се държиш като оскубана ученичка.
Кво общо има форума с реалния живот- аз като се карам със Славко и Сашо през 2 седмици тука и си се обиждаме наедро, пак като се видим си пием ракията заедно :D
28.03.14
15:04
Статията е нацелена на друго, а имено, че при дифицит на въглени не може да се попълне този запас.
Кольо ти си не компетентен или го правиш нарочно, друго няма!!!Точно така - некомпетентен съм. :) Разбира се - правя го нарочно. :)
Нарочно ще обърна внимание и на следното:В статията на Ради е дадена информация за:
- типа атлети са участвали в експеримента
- тренировката в хода на експеримента (упражнения, обем, интензивност)
- отчетения дефицит (+методиката на отчитане)
Съответно се правят някакви изводи при посочените конкретни условия. Да, параметрите на тренировката не са напълно изчерпателни, но се добива представа какво представлява тя. Когато аз чета статията, преценявам до колко близки са тези данни до моя тренировъчен режим.В твоя материал какво беше казано (защо не припомниш точно?):
- гликогенът се изчерпва с около 30% за 1 час тренировка
- нужни са между 100 и 150 g въглехидрати, за да бъде възстановен
Така. Средностатистическият потребител на BB-Team попада на твоята тема. Чете и попива. Какво се случва? Получава информация, да... но с каква стойност? Има ли значение (за емнайсти път питам!) дали той е 100 kg-ов бодибилдър с 6-7% телесни мазнини или е 50-60 kg-ова госпожица, която иска да се “постегне”? Има ли значение как ще се тренира в този 1 час? 1 час тичане на пътечка и въртене на велоергометър, тежка силова тренировка, 2 кросфит-комплекса (единият меткон), футбол - всичко това едно и също ли е като натоварване? Не е - изключително категоричен съм в това.Затова информацията ти е подвеждаща - тя е валидна при определени условия, които ти не си посочил. Таргет-групата потребители на форума, към която си насочил написаното от теб, не е в състояние да разграничи и осмисли разликите между нещата, които споменах. Ти хубаво говориш за дефицит и възстановяването му, но не всяка тренировка води до един и същ дефицит, нали? Или и в това греша? И когато госпожицата, която се “постяга” започне да опуква 100 g въглехидрати дневно и нещата вземат, че не се получат баш добре - какво се случва? “Ми четох го в BB-Team, там така пишеше!”. Ако ти си ОК с това - аз не съм.
Аз вероятно нямам нито реноме, нито опит, нито знания за много неща... но съм в състояние да преценя неща, които видимо ти убягват. Затова се намесих, но... вместо да ги уточним и темата да стане надежден източник на информация, ти реагира пубертетски с бутоните в глезените. Опитах се да те насоча, като споделих, че информацията ти е неточно формулирана и твърде обобщена. Смятах, че се обръщам към човек, който е по-възрастен от мен. Е, заблудил съм се...
Глупости пишеш! Отдавна пишеш за, - ако някой попадне-. Спирам да пиша, и споря. Разбирам, че е било нарочно!
28.03.14
15:06
Глупости пишеш! Разбирам, че е било нарочно!
Разчитай на глупостите и за напред. (inlove)
Разбира се, че е нарочно! (party)
28.03.14
15:11
Извинявай ама ти във форума ли живееш????!!!! Приятели нямаш ли? Семейство? Би било тъжно и верно се държиш като оскубана ученичка.
Кво общо има форума с реалния живот- аз като се карам със Славко и Сашо през 2 седмици тука и си се обиждаме наедро, пак като се видим си пием ракията заедно :D
Има нещо, което не мога да разделя отделно за пред форума и пред приятели. А то е: уважение! Какво значение има, кой е насреща. Не можеш да се държиш гадно, не ми го позволява възпитанието. Аз например, не изкам с мен да се закачат и не го правя с другите. Всеки се държи така, както искат да се държат със него. Не съм ли прав?!
28.03.14
15:17
Глупости пишеш! Разбирам, че е било нарочно!
Разчитай на глупостите и за напред. (inlove)
Разбира се, че е нарочно! (party)
Кольо, свърши времето, в което публикувах преводи или други интересни неща. Пих от водата, дето се става луд, като другите( от една притча) и сега ще стана само консуматор. Ще съобщавам в дневника какво съм превел и който иска, ще му го пращам. Никой не ме е молил, сам сам си виновен за това. Ок. Има хора, които четат моите преводи с удоволствие и ще правя това за тях. За теб- НЕ!
28.03.14
15:21
Не си спомням да съм ти искал каквото и да е, включително информация по какъвто и да е въпрос.
Вероятността да поискам е равна на нула по причини, които нямат връзка с днешната полемика.
Води дневника си така, както ти е удобно и приятно (стига да не е в противоречие с правилата на форума).
Толкоз. :)
Кво общо има форума с реалния живот- аз като се карам със Славко и Сашо през 2 седмици тука и си се обиждаме наедро, пак като се видим си пием ракията заедно :DИма нещо, което не мога да разделя отделно за пред форума и пред приятели. А то е: уважение! Какво значение има, кой е насреща. Не можеш да се държиш гадно, не ми го позволява възпитанието. Аз например, не изкам с мен да се закачат и не го правя с другите. Всеки се държи така, както искат да се държат със него. Не съм ли прав?!
Това е форумна общност, не сбирка на анонимните алкохолици или нещо такова, където всеки трябва да разбира другия и да кима одобрително - имам нещо - казвам го, не ти харесва, казваш си, става дискусия и така.
28.03.14
15:25
Не си спомням да съм ти искал каквото и да е, включително информация по какъвто и да е въпрос.
Вероятността да поискам е равна на нула по причини, които нямат връзка с днешната полемика.
Води дневника си така, както ти е удобно и приятно (стига да не е в противоречие с правилата на форума).Толкоз. :)
Не си искал, но изразаваш мнение на фирма! Или от името на фирмата! Така, че причината си ти, да не публикувам повече тук!
28.03.14
15:30
Кво общо има форума с реалния живот- аз като се карам със Славко и Сашо през 2 седмици тука и си се обиждаме наедро, пак като се видим си пием ракията заедно :DИма нещо, което не мога да разделя отделно за пред форума и пред приятели. А то е: уважение! Какво значение има, кой е насреща. Не можеш да се държиш гадно, не ми го позволява възпитанието. Аз например, не изкам с мен да се закачат и не го правя с другите. Всеки се държи така, както искат да се държат със него. Не съм ли прав?!
Това е форумна общност, не сбирка на анонимните алкохолици или нещо такова, където всеки трябва да разбира другия и да кима одобрително - имам нещо - казвам го, не ти харесва, казваш си, става дискусия и така.
Тук не става въпрос за това. Кольо се опитва да изкара моят текст за грешен и не полезен и каквото се сетиш. Пише от името на форума, като дава грешна представа за темата ми с линкове от форума, които нямат НИЩО общо с моята тема. И сега се опитва да замазва положението. )))
Сега ще правя като другите: Иху, якоооооооооооо, секс майка!! Иууууу! Баце!!!
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.03.14 15:33.
28.03.14
15:34
Не си искал, но изразаваш мнение на фирма! Или от името на фирмата!
Мненията, които публикувам във форума са лична позиция и ги давам доброволно.
Изразявам позицията на BB-Team само когато се налага да се намеся като модератор.
Така, че причината си ти, да не публикувам повече тук!
Чувствам се полЪскан! (makeup)
За което знаеш, че всеки от екипа може да те санкционира.
Хубавото е, че всички лаври по случая ще ги обера аз. (sun)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.03.14 15:36.
28.03.14
15:39
Не си искал, но изразаваш мнение на фирма! Или от името на фирмата!
Мненията, които публикувам във форума са лична позиция и ги давам доброволно.
Изразявам позицията на BB-Team само когато се налага да се намеся като модератор.Така, че причината си ти, да не публикувам повече тук!
Чувствам се полЪскан! (makeup)
За което знаеш, че всеки от екипа може да те санкционира.
Хубавото е, че всички лаври по случая ще ги обера аз. (sun)
Щом си сигурен пусни анкета със мнение за теб. Ще видиш, че още повече ще си полЪскан)) . АНОНИМНА!
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.03.14 15:39.
28.03.14
15:46
Василе, форумът няма опция за явна анкета - тя може да бъде само анонимна.
Малко съм пораснал за тия гимнастики - ако ти е мерак - действай - аз няма да гласувам в нея, за да е честна играта. :)
Славко, Славко... животът е като кутия шоколадови бонбони. :) Форест Гъмп е много прав. :)
28.03.14
15:48
ба, за сефте виждам някой да се скара с Кольо...
това трябваше да се очаква. Снощи коментирах кометнара на Петко и мислех да намеря статията, от която цитирах. Намерих една подобна изразяваща комплексно нещата и я публикувах. Очаквах, че Петко ще се закачи, а то излезе Кольо))). Очаквах, защото не пропускат да ме “гонкат”. Е, това беше, повече няма за какво да ме хокат. Няма статии, няма Омраза! Мир!
Тоя дневник отдавна трябваше да е затворен. И ако не от Кольо, за да не е обвинен в пристрастие, то от Митко, Петко, Вик...Някой? То не бяха обяснения, не бяха словоизлеяния. Нещата станаха вече твърде бозави и за турска сапунка...
Абе Васе, какво ти става бе човек, за тази последната статия, дето даже не успях и да я видя ли става на въпрос?!?!?!?
28.03.14
15:54
Конкретно за Кольо:
Преди време попаднах на статия, в която пишеше, по скоро беше отговор на въпрос, как да вярваме в намерената информация и изобщо като търсим нещо, защо се съгласяваме със него или не се съгласяваме. Ако я намеря, ще я преведа, специално за...форума. Бих пуснал тема тук, да видя, кой как намира и по какви белези вярва или не на една информация. Бих се радвал да пуснеш такава тема.
28.03.14
15:55
Тоя дневник отдавна трябваше да е затворен. И ако не от Кольо, за да не е обвинен в пристрастие, то от Митко, Петко, Вик...Някой? То не бяха обяснения, не бяха словоизлеяния. Нещата станаха вече твърде бозави и за турска сапунка...
И с тебе сме се дъвкали, нали?! То стана като Дартанян и 3-та мускетари. Къде ще е дуела? ))
28.03.14
15:59
Абе Васе, какво ти става бе човек, за тази последната статия, дето даже не успях и да я видя ли става на въпрос?!?!?!?
Ще ти я препратя, като седна на своя комп. Няма нищо извънземно в нея. По три реда написано за гликогена, белтъците и въглените, инсулина и т.н.
И с тебе сме се дъвкали, нали?! То стана като Дартанян и 3-та мускетари. Къде ще е дуела? ))
Не, не, няма да се подлъжа, Васко :D. Признавам се за победен :D