Мнения за тренировъчна програма за покачване на ММ.

Здравейте колеги!От скоро тренирам по нова програма за покачване на мускулна маса и бих искал да дадете мнение за нея.Висок съм 1.72/75кг. Имам стаж в залата 2 години с прекъсвания. Примерният хранителен режим който пуснах да обсъдите имаше добри отзиви,а сега искам да чуя мнението ви за програмата:
Понеделник:Гърди+корем.
Вторник:Гръб
Сряда:Бицепс+трицепс.
Четвъртък:Рамо+трапец+корем.
Петък:Крака.
Събота:Почивка.
Неделя:Почивка.
Дайте своето мнение или ми предложете нещо ново.. имам в предвид да комбинирам мускулните групи по друг начин.Много ли са 5 тренировки в седмицата ?

04.12.12
19:35

Размени сряда с петък и се получава добра програма, но за човек с поне 3-4 години постоянни и сериозни тренировки. А и предполагам ,че ще ти е бая зор, ако не приемаш добавки ...

04.12.12
19:38

Аз тренирам точно по същата програма, обаче както спомена ” Мирослав ” съм разменил бицепса и трицепса с краката и тренирам от 3 месеца. Пия креатин, мисля че е добра програмката :)

04.12.12
19:39

казано от Miroslav Gaydazhiev на 04.12.12, 19:35:

Размени сряда с петък и се получава добра програма, но за човек с поне 3-4 години постоянни и сериозни тренировки. А и предполагам ,че ще ти е бая зор, ако не приемаш добавки ...

Баси,как разбирате колко тренировъчен стаж му е нужен и колко тежка ще му е тренировката,че чак че и добавки ще му трябват,без да е писал какви упражнения ще изпълнява? Истински ви завиждам за гадателските способности,господине.

Ами примерно направя така :
Понеделник:Гърди+корем.
Вторник:Гръб+рамо.
Сряда:Почивам.
Четвъртък:Крака
Петък:Бицепс+трицепс ?
Така ще имам 1 ден повече за почивка ,но дали пък вторника не идва в повече ?

04.12.12
19:47

Не съм питал по колко упражнения прави, защото и аз съм пробвал да тренирам 5 дни подред и не си е работа, твърде е тежко. За добавките ако не виждаш съм писал “предполагам”, защото по принцип е рядкост да срещнеш човек който да не приема поне БЦАА, имам приятели които приемат и са ми казвали ,че по време на тренировката имаш повече издръжливост-да издържаш на по-обемни тренировки, а и умората от тренировките също е много по-намалена ...

04.12.12
19:50

По-скоро ако толкова искаш да тренираш всяка 1 МГ по 1 път на седмица направи следния сплит :
Понеделник-гърди + предно и средно рамо
Вторник-гръб + задно рамо + трапец
Сряда-почивка
Четвъртък-крака + корем (въпреки че след краката поне на мен ми е трудно да правя каквото и да било)
Петък-бицепс + трицепс

абе махайте ги тия програми давай нещо от сорта на 5х5 или кръгова с базови упр... Няма файда от такива сплитове освен ако не си професионалист :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1