Какво мислите за тази схема на трениране ?

10.12.12
19:19

Здравейте ! Малко предистория: тренирам вече от година и половина във фитнес залата,като преди това съм тренирал около 5 месеца със собствено тегло (лицеви опори и лостове). На 17 години съм и тренирам предимно за визия,но все повече ми се иска да увелича и силовите си постижения. Висок съм 1.79,тежа 72 кг. Миналата година започнах естествено да качвам маса и станах от 68-82 кг. Ръката ми беше пораснала от 32 на 39 см,но се бях омазнил доста по цялото тяло... Пролетта и лятото чистих посредством промяна в храненето,без кардио и станах около 70 кг. В момента се стремя да качвам маса,но по-бавно,защото не искам да повторя миналогодишното омазняване. Проблемът е, че успоредно с подобряването на визията ми искам да подобрявам и силовите си постижения, а с билдърските ми тренировки не виждам как може да стане, затова искам да попитам какво мислите за 3 дневен класически сплит с 1-ви ден гърди бицепс, 2-ри ден крака рамо, трети ден гръб трицепс (примерен сплит) и една силова тренировка събота или неделя , която да включва основните силови движения (лег,клек,тяга).

Погледни тази тема ще ти помогне: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/65321 Успех ! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1