18.12.12
19:14
значи работата е там че правих 5-6 месеца сплит 5 дена ходих правих понеделник гърди/корем вторник гръб сряда крака четвъртък рамо,трапец/корем петък ръце но я смених и сега сам на 5х5 на 3-та седмица сам сега но след тази 5х5 тя ми е 11 седмици и искам да питам каква да ми е следващата от парвата ми програма съм много доволен мога ли пак да започна нея за 5 месеца но да прявя гръб по 2 пати в седмицата мислех си да изглежда така ден1 Гръб ден2 рамо трапец корем ден 3 гърди корем ден4 крака гръб ден5 ръце и колко почивка да си дам след тази програма 5х5 или като я свърша петък и понеделник да започвам нова 7-8 месеца ходя на фитнес редовно 70кг сам и сам на 20 години
19.12.12
18:14
казано от Georgi Protopopov на 18.12.12, 19:14:
значи работата е там че правих 5-6 месеца сплит 5 дена ходих правих понеделник гърди/корем вторник гръб сряда крака четвъртък рамо,трапец/корем петък ръце
...
от парвата ми програма съм много доволен
...
70кг сам и сам на 20 години
Значи работата е там, че гледайки прогреса ти не разбирам какво толкова си доволен от първата ти програма. Юни 73 кила, август 65, декември 68, сега пишеш, че си 70…
Работата също е там, че сплита ти е абсолютно неподходящ за тебе и резултатите го показват. Прави си 5х5 докато имаш резултати от нея, вместо да се мяташ на тежки сплитове. После си избери програма според стажа ти, а не според това какво правят яките във фитнеса. А това за гръб два пъти седмично във варианта, който си избрал е меко казано нелепо.
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 19.12.12 18:16.