Мнение - 4 дневен Сплит

27.12.12
12:07

Здравейте,
Харесах си тази програма http://www.bb-team.org/workout/1290_oshte-poveche-muskuli-sled-polovin-godina-v-zalata , но бих искал да добавя по още едно упражнение за гръб и гърди, като отделя ръцете в отделен ден и я направя 4-дневна. Въпроса ми е, тъй като моята цел е ММ, може ли да добавя Пек- Дек към гърдите и набирания с широк хват зад гръб към така зададените упражнения за програма? Ще се комбинират ли добре добавените упражнения от мен с останилите в програмата и моята цел за ММ? Ако не бихте ли ми казали примерни упражнения, с които да заменя горните две, така че да отговарят на търсените от мен цели?

Благодаря предварително! :)

27.12.12
13:54

Програмата е писана да бъде 3 дневна, ти ако искаш я прави и 5, но вече не тренираш по писаната програма.. Има доста 4 дневни сплитове в сайта, потърси и ще намериш, щом толкова ти се тренира 4 дена. Замени придърпването на вертикалния скрипец с набирания, можеш да замениш дъмбелите от полулег с кофички.

28.12.12
22:28

4-тири дневните програми, които видях включваха мъртва тяга за гръб, а аз имам проблеми и немога да правя това упражнение. 3 дневната го нямаше и затова реших да правя нея. Ако може да ми препоръчате с какво мога да заменя мъртвата тяга

28.12.12
23:23

имам приятел с две дискови хернии, спря да кляка и да прави тяга и нещата се влошиха до там да не може да тренира. Сега си прави тяга и клек с по-малки килограми и всичко в пъти по добре. Не избягвай тягата! Иначе май може да се замени с хиперекстензии и онова обратното на тях дето се прави с щанга на раменете - забравих как се казваше но трябва да е някакъв напад или привеждане със щанга зад врат. Някой по опитен ще каже..

28.12.12
23:27

Предполагам имаш предвид добро утро.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1