10.02.13
18:19
10/02/2013 , нетренировъчен (19)
10:00 Какаови зърна,мед,фибри,мака ; Б9 & Б12 , Центрум , 500мг магнезий
11:00 - 12:00 Фреш от портокал и лимон , МСМ
13:30 Кашкавалена извара
16:00 Редче шоколад от онзи със стевията (Милмекс)
16:30 2 малки пържоли от бут (пилешки) , салата от китайско зеле,морков,семенца,шарлан,малинов оцет (ньом!) и хим. сол ; 2 с.л. картофена салата , малко сос от заквасена сметана & горчица
17:30 2 редчета шоколад Милмекс
18:30 Кафе 3в1 Стронг (blush) с мака и МСМ
Няма да ям повече,само ще пия водица.Може и нещо друго да пия,че ще излизам,ама не знам какво .
Не ми е ден , нямам настроение . Замислям се за разни неща и не стигам до хубави изводи . Пък може и да се окажат хубави , кой знае.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.02.13 10:30.
Имам два основни въпроса :)
1. Защо пиеш толкова често от горепосочените витамини? Наистина ли са ти необходими толкова често и продължително? (извинявам се, ако съм останала с грешно впечатление...)
2. Какаовите зърна сурови ли се хапват и преди/след трени дали са ОК? Искам да си взема!
Данке.
10.02.13
19:51
Мба,често...пия ги колкото да вкарвам по нещо в организма - понякога през ден-два-три,понякога всеки ден , понякога през седмица...Не мога да се сетя за някой , на който да са му излишни витамини , предвид естествените източници , от които ги приемаме.
Честно казано,това е първата от много зими насам,в която не съм се разболяла НИТО ВЕДНЪЖ ... Не знам дали да го отдам на това,че приемам витамини,фрешове,джинджифили и т.н. , но едва ли магически съм закрепила имунната си система.
Какаовите зърна са ми идеални за закуска - сурови,с мед,тахан,шак-шук :D
След тренировка ме кефи да тъпча пържоли , а преди - най-добре се чувствам , ако е на гладно.Не съм пробвала с тях , но сигурно са ок :) , нека някой по-компетентен се включи , за да обясни :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.02.13 19:54.
Супер, че не си се разболявала ;) Аз от 3 години не съм боледувала *туп, туп, да чукна на дърво* и по принцип не съм изобщо от болнавите! Та и аз съм пила ей така витаминчета, щото нали за имунната система, тонус, монус, ала бала терци някакви, но просто съм на мнение, че щом се чувстваш страШотно може и без тия неща, а всичко да си се набавя от хубавата храна и разбира се... от щастието ;)
За зърната ще чекна пак, ама ще вземам, че са ми мега интересни :D
10.02.13
23:45
Добавка към деня :
2 бири
Цигари (няколко,не знам колко)
30гр шоколад Милмекс
Мега вкусна леща,която мъжо сготви (inlove)
Чесън , от който щях да спра да дишам :D
Малко сланина
5 бразилски ореха
2 лешника
(ядките много си вървят с тоя шоколад :D )
Свинска му работа , ама утре ще го изгоря със стабилна тренировка . :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.02.13 08:48.
11.02.13
10:46
Шуби-дуби-дууууу (nmuchfun) (nhappy2)
(F) (sun) СЕДМИЦА 11 (sun) (F)
11/02/2013 (20)
07:00 Кафе,мака,МСМ
07:30 - 08:45 Тренировка
+ загряване стави
+ корем (320 коремни - 8 вариации х 40 бр)
+ Лека табата - 2 кръга от : скачащи джакове,модифицирано бърпи,високи колене,модифицирани лицеви опори (общо 4,30мин)
+ Силова 1
Домързя ме да си правя разни отвари за банята и след нея,затова си ползвах нормален душ гел (от Боди Шоп,нали уж не са много боклучави) , а после се намазах с лосион на същата фирма , на който съм добавила бадемово мАсло.
10:15 до 11:00 Палачинка (по-скоро стана като пица :D ) от : 3 яйца , 2 с.л. извара (Жълтуша - оказа се доста прилична) , 2 л. Манна с протеин , 2 ч.л. кокосови стърготини , 1 ванилия , 1 пълна ч.л. конопено брашно - на тефлона,после я минах отгоре с масло и я поръсих с канела.Грух !!! (ndolars) ; Фреш от 2 портокала & 1 лимон , мака , МСМ , фибри ... оставих и половината целулоза. Б9 + Б12 , магнезий
После ще дописвам.
12:30 Ябълка , чай от две пакетчета гинко § малка (наистина) лъжичка мед
15:30 Около 400 мл от най-яката леща на света , 2 много тънки ръжени филии препечени , известно (или не съвсем) количество паприкована сланина (nhappy2)
19:20 10 бразилски ореха
20:30 Черен чай с подправки
21:00 25гр ръжена филия,препечена , 3 с.л. извара , 1 пълна с.л. сос от заквасена сметана и горчица , 5 маслини , 1 с.л. лютеница с праз , сланина (малко) , кашкавал с чубрица
22:00 2 ч.л. тахан (сусам и лен) , 1 ч.л. мед
Вода : 2,5 л
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.02.13 22:16.
11.02.13
21:31
ПМС,ПМС...имам чувството,че беше вчера,когато пак ми идеше да се скубя косъм по косъм. (giggle)
Много ми се реве.Хъх,почвам да уча вместо това - поне да имам реален повод (giggle)
12.02.13
11:33
12/01/2013 (21)
Настроение - 0.
Ентусиазъм - 0.
ПМС - 10.
Продуктивност - 4.
Имам адски много да уча , пък ми е супер трудно.
Поне поспах - вчера следобед дръпнах 2-3 часа,а снощи легнах в 00:00 и се събудих в 09:30 днес.Надявам се,че няма да заспивам права пак.
10 дни преди цикъла ме боли все едно вече ми е дошъл - тежи ми , а цялата дясна страна ми е умаляла - от корема,та чак до коляното.
Емоциите , дето бушуват и мислите , които ми минават , няма да ги коментирам изобщо . Те са ежемесечни , а вкъщи ги наричаме резултати на плацебо ефекта от четенето на стаии и форуми , в които пише , че са симптоми , които трябва да се появяват :D .
Закуската , в 11:00 - 2 с.л. тахан (лен и сусам) , 1 с.л. мед , 15 натрошени какаови зърна , доста (в сравнение с обикновено) мака , фибри , МСМ ; 330 мл сок от портокал , лимон & джинджифил ; Б9 + Б12
Останалото - после .
13:15 Кафе на джезве със смляни лешници (6 бр) , мака , мед и прясно мляко
15:00 5 много дребни парченца сланина , 70-80 гр маринована коралова херинга , филия (тънка-тънка) препечен ръжен хляб , задушен карфиол
17:00 Какао на прах,тахан,мед,кокосови стърготини (приятно количество (nhappy2))
19:40 250ml RedBull (dull)
20:00 60gr крекери с риган и сусам на “Път към здраве” , 80 гр херинга (маринована) , пак малко сланина (много е вкусна,егати,то все едно не е сланина) и едно редче шоколад Милмекс.
Подозирам , че ще продължа да консумирам.
И права бях - довърших шоколада сега.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.02.13 20:53.
Странното е,че и аз принципно имам време до МЦ,а ме боли от 2-3 дена коремО,а днес е още по-силно,какво се случва не знам,може да е решил да подрани,то нали и времето се беше позапролетило малко рано рано ,та може би и ние ще цъфнем по-рано :D
п.п.Вкарвам си някви филми,че е от маката,само си въобразявам обаче (wasntme)
Мнението беше редактирано от DS* на 12.02.13 12:19.
казано от Desitka * на 12.02.13, 12:18:
Странното е,че и аз принципно имам време до МЦ,а ме боли от 2-3 дена коремО,а днес е още по-силно,какво се случва не знам,може да е решил да подрани,то нали и времето се беше позапролетило малко рано рано ,та може би и ние ще цъфнем по-рано :D
п.п.Вкарвам си някви филми,че е от маката,само си въобразявам обаче (wasntme)
Действието на маката върху женската хормонална картина е балансиращо, т.е. регулира ти “хормонланата буря”, която настъпва по време на ПМС и самия цикъл и протичат по-леко и двете.
Да,аз затова реших да пия да видим дали ще нормализира,ако има нещо за нормализиране (giggle) Ама така корем не ме е болял от доста време,разбира се вероятно е всичко друго,но не и от маката.Даже имам глад за сладко,който ми се проявява адски рядко.
Сори за спама,нали знаеш ПМС :D
12.02.13
13:37
От нищо не ми протичат по-леко.Все стигам до момента,в който си викам : “Егати,жива да не бях...” :(
Не знам тая мака коко време трябва да я пия , за да покаже ефект.
Марги,видях в един дневник,че си писала ,че има и по-вкусни начини да се приема въпросната.На мен много ми харесва какъв аромат придава на фрешовете,независимо дали са плодови или зеленчукови,а и на кафето ми е вкусна.Смесвам си я и с таханчето,когато закусвам с него.Не я меша,защото я мисля за добавка,а защото ми е странно да я налапам така..с лъжицата,понеже е на прах.(wasntme)
Ти как я папаш ?
В шейкове, домашни бонбони, шоколади, в топло какао...на всичко придава карамелен вкус. (inlove)
12.02.13
17:19
Готско ... нямам търпение да си купя някой ден свестен блендер и да се подпукам с шейкове и разни кремести вкусотии :))
Сега въпросът е какво още мога да изям днес , което хем да не ме приспи , хем да ми задоволи предменструалните нужди за сладко,мазно и пикантно :D :D :D
Може би сега е моментът да се натреса у Карфицата и да й омета шкафа с пиците :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.02.13 17:20.
12.02.13
20:46
Потресена съм от цените на сладоледа (dull) . Одеве си харесах един ... фъстъчен .. с не знам какъв сироп..и още един - шоколад,ром и нещо си - еми,егати,1л - 7лв ?!?! Ш’а кажеш , че малки елфи и непалски девици са го бъркали с девствените си,сияeщи в златисто пръсти...Направо се ядосах :D
Гладна съм.И нервна.
Яде ми се баница с майонеза :D
О, Тодорченце, при първа възможност ще те черпя един от оня с кондензирано мляко и вътре фрашкан с най-различни бисквитки!!
казано от Т. Тодорова на 12.02.13, 20:46:
Потресена съм от цените на сладоледа (dull) .
Ей затова си правя сорбети - замразени плодове, кафява захар, и от време на време някоя екстра за вкус...пускаш в бленсера и след 2 минути е готов. :) Решава ми проблема с четенето на съдържание и отхвърляне на тези с аспартам, глюкозо-фруктозен сироп, частично хидрогенирани раст. мазниини и други подобни...
12.02.13
21:19
Хах,да,аз не можах да се избера нито един,точно заради състава :D
Не ги е срам (tmi)
Както съм крива,ако ми попадне някой производител,ще го блендирам него...Ама в гадния блендер,не заслужава в хубав ! (muscle)
13.02.13
00:37
2 x Redbull + силно кафе = главата ми,едва държаща се на раменете.Смених 18 000 метода на заучаване - нито един не работи . В училище нямах нужда да уча вкъщи (почти никога) - всичко запаметявах в час ... или го знаех от обща култура.Сега не ми се получава,нямам изградени навици ... Как ще завърша ? Толкоз ли съм глупава ? Липсва ми всякаква система и организация , и полезни навици . Само с прасци не става , трябва и акъл :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.02.13 00:40.
13.02.13
05:23
Мърдам поста с отчета напред.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.02.13 13:36.
13.02.13
08:06
Ти до сега учиии? Не спа ли :x
Мнението беше редактирано от Danniii :) на 13.02.13 08:06.
13.02.13
09:02
Много обичах нощното учене, ама не е много полезно, щото тоя сън е важен. По-добре лягай по-рано и ставай по-рано. Изпитът е гадничък, ама ще го вземеш. Този е шемет, само всява страх, ама бъди непукист. Минава се и при него. Успех!
13.02.13
12:23
Изпитът е утре,така че нощното учене ми единствен шанс - нищо не помня,разбираш ли :D . Ти на Чобанов си му сърбала попарата , знаеш за к’во говоря :D
Пия едно кафе и го зачеквам пак...ще почивам с по някоя дрямка за 20-30 минути и айде пак.И тия неграмотни лекции,дето имам...дадох си моите тогава,на ми сега...Не знам кой е бил тоя,дето е минал изпита по български (tmi)
*Периодично ще си попълвам в горния (по-скоро в долния) пост какво правя & ям .
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.02.13 15:11.
13.02.13
13:31
Разбирам те, но знаеш, че като ти дадат темата и ще се сетиш какво да кажеш.
Този изпит не го държах при Чобанов, а при Кръпова. Що не каза да ти донеса учебник???
Иначе за Чобанов - закъснях му за изпита /щото три пъти му смени часа и ми се обадиха в последния момент/, натири ме, естествено, ама после всичко си протече нормално. Тъй че, споко и навреме :D
13.02.13
13:43
13/02/2013 , нетренировъчен (22)
Не тренирах вчера,няма да тренирам и днес.Мърдам чат-пат - някой клек,скок-подскок,но за цяла тренировка нямам сили - и без това едва издържам,не искам да се изтощя съвсем и да увисна завинаги с тоя изпит (не съм го взела от първи курс :D , щото все ме е страх да се явя - отидох на еда поправка само и от 25 теми ми се паднаха две от трите ,които не знаех :D ). Тъй,де,ще си направя треинровките-просто няма да почивам в неделя,а в някой друг ден - ще отсвиря едното кардио,примерно.
Дочитам още няколко листа,изяждам една тънка препечена филия и една малко парче задушен стек (с малко сирИнИ) ,и умирам,много се изморих.5:20 е ,между другото.
13:00 Парче бисквитена торта (правена от маман)
Който ми каже,че не се отвиква от нишестето,обикновените бисквити (с познат нам състав),бялата захар и всички тия л***а , може да иде да се застреля публично някъде :D . Организмът ми не ги иска . Веднага ми се получиха киселини , стана ми гадно и тежко . А самата торта с нищо не е по-различна от това , което е била последния път , когато съм я яла .
13:30 Кафе на джезве.
Гладна съм и към 14:30 ще си направя принцеси - домашен хляб (ръжен) ,кайма с кашкавал и само с кашкавал .
Деси , ще видим . Като ме натири сега,ше се явя септември и ще го взема . И ще имам 3 броя за тогава .Ако ги бях взела сега,щях да ги взема с няк’ви мижави тройки , а колкото и да твърдят , че оценките нямат значение , като идеш да си търсиш работа с ниска диплома , ще ти покажат един среден (3) :D
17:00 Тахан , мед , бая мака , 10 какаови зърна , фибри - бъркам,бъркам и после доволно папкам с мъничка лъжичка :D
19:00 Донесе К. одеве една кутия пияни вишни...Решавам да си взема бонбон,отварям,а вътре - пица ! Пухкава,сочна..Викам : “Пу,таман!” .Вдигам,гризвам , па то - няк’во творение на техните от филии,поливани с олио,отгоре плънка и запчено :D Много вкусно,егати.Ама гризнах само два пъти ... След това ми се прияде солено,хлебно и кашкавалено,и си направих пак принцеса (с моя си хляб)...
20:00 RedBull
00:30 Тахан,мед,мака
01:00 Кафе
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.02.13 00:49.
13.02.13
20:10
Интересува ме какво ядеш, ама повече ме кефи да чета как го описваш :D
14.02.13
00:54
Хех,голяма забава,а :D
Ох,случи ми се нещо по време на сън (поспах час и половина сега) ... по-скоро по време на събуждане,даже май бях будна и щях да се напикая от страх (е,устисках,че и без това за тия два дни съм изчуркала (nhappy2) повече,отколкото съм изпила :D ) . Не знам халюцинация ли беше,в просъница ли беше,ама наистина ша пукна от страх :D
И като си втълпих няк’ви ра’оти,сега продължават да се случват разни странни неща :D
А съм свежа като маруля,не е щото ми се спи :D
Е-вааааа (nbat) (nhappy)
Модераторите , драги мои , официално можете да ми боядисате в жълто виртуалната книжка :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.02.13 00:55.
14.02.13
09:42
:)
14.02.13
09:46
Тодорова днес кога е изпита?
Стискамм палци да го вземеш :*
14.02.13
10:31
Остави пищовите вкъщи, мол’ тЪ :D Успех!
14.02.13
11:23
Успех на изпита. 8-)
Да не си имала lucid dreaming? (sweat)
14.02.13
16:53
Хих,форумните ми кокошчици :D (hug)
Не знам к’во стана на изпита - писах по 3 от 4 теми,като за четвъртата му написах , че не разполагам с материалите за нея и тъй като съм присъствала на всичките му лекции , най-вероятната причина за това е , че не я е предал :D
То така много нагло звучи,ама той сам каза да отбелязваме,ако има такъв случай и го повтори няколко пъти.
Колкото и да съм писала,не е преподавател,който ще оцени обективно.Не мисля,че заслужавам някаква мега оценка,но със сигурност не е за 2 или 3. Ама той си пише каквото си иска , даже понякога не ги проверява , а направо ги дели на купчинки - тая купчинка са скъсани,в тая са с тройки,в тая с отличен .. Голяма е симпатяга :*
Днес съм на едно голямо кафе, една голяма,бяла принцеса с кайма и кашкавал (толкова ми се спеше,че съм извадила филията сутринта,към 10:00 е било,намазала съм я,изпекла...и усетих кво ям,когато вече бях по средата и то защото се улових ,че гледам в една точка отстрани на отхапаното на хляба :D , и се зачудих какво й е различното от стандартните филии,които изяждам :D) ; преди малко - тахан,мед,мака (доста от трите) и няколко какаови зърна
Жадна съм,затова сега ще нагъна водица.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.02.13 16:53.
По какво беше изпита, бе Тодоровке? Ама супер, че е минал и с нови сили във форума хах :D
14.02.13
17:09
Увод в общото езикознание . Много глупав предмет,елементарен,но обемен и предаден по възможно най-неразбираем начин.Сиреч,гаден за учене.
14.02.13
19:07
Айде, сега гушни любимия, сипете по едно вино и стига с т’ва учене. (h)
14.02.13
21:11
Предпочитам да се явя пак при чичо ти Ваньо,отколкото да празнувам тоя комерсиален празник :D
Ама аз съм темерут,к’о да правим :)
Нахаках малко яйчна салата...майонеза,яйца и шунка ; малко салата “броколи” - броколи,царевица,сметанов сос ... малко луканка,малко пълнозърнест хляб и ... парче тъмен Линдт с кокос :D :D :D
След малко ще ям кюфтета,пак с яйчната салата.Изтощена съм,искам да се тъпча :D Тъй,де,със сигурност е по-добре да изям нещо читаво,ама заслужавам чийт и ще чийтна !
Утре влизам в строя - тренировки,талаш и мръви !
Ей,вече на няколко места го виждам тоя Линдт с кокос,откъде го взимате,гледам някакъв нов е,това ми е любимата комбинация,ще взема да се прежаля и аз,само да ми падне :D
Мнението беше редактирано от DS* на 15.02.13 10:59.
15.02.13
11:25
Аз си до взимам от местното “Лекси” ... предполагам,че във всяка по-голяма вериа ще го има,както и в магазинчетата за алкохол,цигари и пакетаж (особено по-къскаФките) .
Ще се възползвам да спомена,че досега спах :D и ми се спи още , ама викам да поизчистя основно,че къщата ми заприлича на ... не мога да се сетя за подходяща дума.Викам и днес да не тренирам,само с храната ще го раздавам по-лекинко.Смазана съм.
Оф,не знам,ще го измисля в движение.
15.02.13
12:08
15/03/2012
12:00 Бъркоч от : банан,мака,биволско кисело мляко,МНОГО мед (все си мисля,че е много яко да сипваш от буркана,вместо да се занимаеш с измиването на една лъжичка после ... (tmi) ) , семенца , какао
Ще попълвам след всяко ядене,ще не ми се пишат постове по 1 час после .
15:00 7 сърми :D , половин филия , малко сланина и сега поглеждам естимаро към шоколада , ама .. :D
15:30 50гр Lindt с кокос - не мога да го имам и да не го ям :(
Свинщина няк’ва...принцеси,кроасан,не помня още кво...А,да,1с.л. от яйчната салата,в която имаше черупка от яйце,но не и яйце :D ...
Пукнах се да цивря,да крякам,да се изнервям,егати отвратителното нещо :(
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.02.13 21:38.