казано от Marto на 05.01.13, 19:34:
Ами винаги съм искал да се занимавам с някакъв спорт, но като малък бях глупав и не се записах на нищо. Сега тъпея у нас по цял ден, докато приятели ходят по турнири по футбол,баскет,таеклондо и т.н. и се занимават с нещо. Винаги съм искал и аз да се занимавам с нещо. Като цяло бодибилдинга много ми допада, въпреки, че доколкото виждам е скъп спорт и се иска огромно постоянство.
Ами отиваш в залата и си хващаш треньор който да те учи и развива.Сам едва ли ще се справиш.Някой трябва да те научи,да ти покаже.Онлайн е трудно.
05.01.13
20:54
Проблема е, че в залата треньора е жена...... Не искам да се убиждат жените/момичетата в този форум, но няма да ида и да я моля да ми помага и т.н. ... Вторият проблем е, че е секси, с хубаво тяло и лице. Надали бих се съсредоточил в тренировките :D…
Мнението беше редактирано от begyasr на 05.01.13 20:54.
казано от Marto на 05.01.13, 20:54:
Проблема е, че в залата треньора е жена...... Не искам да се убиждат жените/момичетата в този форум, но няма да ида и да я моля да ми помага и т.н. ... Вторият проблем е, че е секси, с хубаво тяло и лице. Надали бих се съсредоточил в тренировките :D…
Явно си сбъркал спорта/хобито момче.
08.01.13
14:38
казано от Old Timer на 05.01.13, 20:58:
казано от Marto на 05.01.13, 20:54:
Явно си сбъркал спорта/хобито момче.
Не мисля така.