06.01.13
19:01
1Ден - гърди, предно рамо:
Гърди: Хоризонтална лежанка 4с 10п, горна лежанка 4с 10п, флаис 4с 10п, кросовер 4с 10п, пуловер 4с 10п
Предно рамо: Дъмбел пред лице 3с 10п, раменни преси 3с 10п
- - - - -
2Ден:гръб
скрипец зад врат, скрипец пред врат, мечка, мъртва тяга, гребане с дъмбел, чукчета с лост, тръпец, корем, предмишница
- - - - -
3Ден: рамо:
раменни преси, разтваряне с дъмбели 4с 15п, чук пред лице, машината (като раменните преси самоче с лост) Тръпец, предмишница, корем
- - - - -
4Ден - ръце:
Бицепс: Лост 4с 10п, сгъване с дъмбел 4с 10п, крив лост от пеика 4с 10п, дъмбели чукове 3с 20-15-12
Трицепс: Тесен хват от лежанка 4с 10п, скрипец с веo образен лост ,разгаване с дамбел с две раце ,ритник за трицепс, предмишница 4 серии по 20п (суперсерии), корем
- - - - -
5Ден - крака:
Клек 5с 10п, лег преса 4с 15п,бедрено разгаване , сгаване за задно бедро 5с 10п, трапец ,предмишница и корем
Аз съм на 15г, тренирам от 4 месеца.. резултатите не са никак зле :)
Темата беше редактирана от Кой Бях Аз на 06.01.13 19:02.
според мен бицепса 4 упр по 4 серии по толко повторения е множко.пък и стажа ти 4 месеца не е за подобна по обем програма...просто качи килограмите в базовите упражнения и намали упражненията и сериите тук таме.разтварянето на ръце в страни ми се струват множко повторенията и то в 4 серии! по добре прави по 3 серии по 9-10 повторения с по голяма тежест.какво имаш предвид под корем и предмишница,които си писал в края на всякка тренировка...надявам се не тренираш корем и предмишница по 5 пъти в седмицата?още повече не бих ти препоръчвал изобщо да обръщаш отделно внимание на предмишницата с повече от 1-2 упражнения само за нея в седмицата...дълги трренировки 5 дни в седмицата достатъчно натоварват предмишницата ти още повече,че си начинаещ кажи речи.това че си имал резултати до сега е нормално...винаги в началото като почнеш да се занимаваш имаш бърз резултат дори без да правиш кой знае какво.аз имах прилични резултати като почнах тренировки(имам предвид външно да личи,че се занимаваш)само с 2 гирички и 1 по тежичък дъмбел! по нататъка обаче,ако не се орентираш към правилно хранене и трениране резултатите ще спрат и ще тъпчеш на 1 място! не ти гарантирам,че това което написах по горе е правилно... ако имам някакви грешки се надявам някой да ме поправи и да ти даде по компетентно мнение ;) успех