15.01.13
01:21
Здравейте,бихте ли ми казали ако използвам НВД и тренирам със програма за качване на муслулна маса ще имали ефект,защото сега като чистя виждам много сваляне на ММ ами трябва да я въстановя обратно.. Та въпроса ми е да си продължа с програмата за сваляне и НВД ,докато не изчистя докрай. Сега съм си взел Universal Nutrition Super Cuts 3 ..
15.01.13
08:50
Качването зависи най-вече от броя калории - дали надвишават енергоразхода ти. Аз бих ти препоръчала ВВД за качване - останала съм с впечатлението, че е най-добра за целта - въглехидратите доста добре и бързо “захранват” възстановяващия се мускул. Ако пък искаш да държиш въглените ниски, тогава НВД-ВМ.
казано от dani на 15.01.13, 09:23:
Да качваш на НВД-ВМ е все едно да буташ автомобил по нагорнище.
Aргументирай се, че ми е интересно. Аз за няколко месеца качих 6 кг, при това доста чисти.
15.01.13
14:55
Ако тренираш правилно и се смазваш в залата, тази НВД ще те умори.
казано от Бодибилдър на 15.01.13, 14:55:
Ако тренираш правилно и се смазваш в залата, тази НВД ще те умори.
Досега не съм усетил нещо подобно. Нямам причернявания или прилошавания. Предполагам, че има и други потребители във форума, които са на тази диета и са без оплаквания, нека да споделят. Може пък и да не тренирам правилно :D
Ако си в излишък,какво значение има от какво идват калориите.Пак ще си качваш.
Искам да кажа,че искам както чистя последните килограми в същото време да качвам мускулатура защото много ми отслабнаха мускулите.. възможно ли е и как ?
09.02.13
19:51
Много ми е интересно да споделиш как изчисли точно,че ти остават 4кг да свалиш?И замислял ли си се,че тоя релеф трябва да го правиш на кожата и костите,защото “масата” я няма?
Тренирам от 6 месеца.. еми във момента съм 84 казват ми да изчистя до 80, 2 3 тренировки насам когато правя клек го правя със 80 90 100 + килограма нагоре по 1 2 пъти,според вас това добре ли е при изчистване или не ?
Мнението беше редактирано от Ангелов на 09.02.13 21:04.
Според мен имаш 2 варианта:
I - тренираш както до сега + НВД + 1-2макс. седмично ХИИТ- по-бавно, но по-добро (и аз ти го препоръчвам)
II - НВД + яко кардио - по-бързо, но ще станеш само “кокале”.
16.02.13
16:20
Наближава лятото и всички искат да са релефни.Тренирай за маса преди да искаш да станеш релефен ,защото от фотото което си дал не виждам какъв релеф търсиш.
Здравейте искам малко помощ относно моето НВД меню,тренирам от 6 месеца и съм 1.80 83 кг
1во хранене - 8.30 Ябълка
2ро хранене - 9.00 Кис.Мляко + малък мюсли бар
3то хранене - 10.30 Мини тостер със черен хляб ( Шунка,топено сирене,домат,краставица)
4то хранене - 13.30 Пил.Супа(Със или без хляб ? )
4 часа- Тренировка
Веднага след кардио+силова тренировка - Суроватка + банан
5то хранене ( Вечеря ) - Кюфтета със сос от кис мляко и яйца
Отворен съм към всякакви критики
Здравейте,от 6 месеца съм на НВД,свалих към 10-12 кг сега ми остана да сваля още 4 но ми е много трудно,искам да започна за релеф но имам още мазнини по корема и бедрата..искам да ми помогнете със сякакви съвети..ако може,ето тук ще ви прикача снимкa да видите за какво става въпрос :)
Здравейте значи имам да изчистя още 4 5 килограма.. най много имам да изчистя във бедрата..та от 2 3 тренировки насам когато правя клек го правя със 80 90 100 + килограма нагоре по 1 2 пъти,според вас това добре ли е при изчистване или не ?
19.02.13
10:46
Ти сигурен ли си, че това е нисковъглехидратен режим?
Достатъчно ли са ти белтъчините?
Достатъчно ли са ти мазнините?
Първо това е супер малко храна за теб,дори и да искаш да сваляш
Второ-сметни си съотношенията белтък/мазнини/въглен според изискванията на НВД протокола
Трето-топеното сирене може да има скирти въглехидрати,по принцип не се връзва с НВД,бананът след трен е спорен въпрос,някои не държат да приемат бърз въглехидрат след трен.А след кардиото е по-добре да не ядеш въглехидрат
Четвърто-от поста не се рабира ясно дали кардиото ти е преди или след силовата,но е правилно да бъде след силовата.
Прочети из форума,има доста инфо за храненето при чистене,ако това ти е целта,щото и това не си упоменал ясно
Според мен ми е достатъчно вече от няколко дена даже хапвам извара преди да си легна,да кардиото е след силовата 2-3 пъти в седмицата,ако трябва ще добавя към супата малко ръжен хляб ..
19.02.13
11:21
Втори път те питам - сигурен ли си, че това е нисковъглехидратен режим?
Ти за добавяне на хляб говориш... :x
прочети за НВД протокола в сайта,правиш елементарни грешки
Примерното ти меню трябва да долу-горе такова:
Закуска -омлет цели яйца с краве масло,овесени ядки
Обяд-200-300 гр месо,зелена салара примерно,сирене/кашкавал,
2 часа преди трен- пак яйца,месо
протеин
тренировка
протеин
вечеря месо,салата,сирене или кашкавал
1 час преди лягане изварата
За млечните е индивидуално,а на обяд според колко ти е въглена за деня може да добавиш ориз пълнозърнест или малко сладки картофи и някъв др въглехидрат с нисък ГИ
Мерси за съветите иначе няма как сутринта да ям яйца защото съм на училище.. отварям аз сега хладилника и гледам супичка със свинско месце... е не се стърпях и хапнах 2 панички със 1 филийка ръжен хляб..
Можеш да си ги носиш сварени на училище,освен ако не си от тези,които ги е срам :) Аз бях на очни януари месец,от 7 до 9 на лекции-14 часа,как мислиш ходих-1 сак манджа :),приготвена в квартирата :).Има ли желание,има начин.
Човече,
Седни и прочети статиите в сайта! Пълниш темата само с глупости, хората ти казаха къде са ти грешките, ти продължаваш да бълваш бисери. Разбирам, че никой не се е родил научен, обаче хората са се постарали да напишат страхотни статии, а ти ТРЯБВА да ги прочетеш, защото съдържат основни неща. Направи го преди да продължиш да питаш.
Погледни основните статии за фитнес тренировките(и не само) и тези за хранителните режими, като след това може да попрочетеш и статии за КОНКРЕТНИ тренировки и режими.
Ако искаш тук някой да ти даде сдъвкана информация, която я има вече написана подробно, ме съмнява да стане работата.
Също така те съветвам да хвърляш и по едно око на коментарите под статиите.
Надявам се да приемеш всичко това като градивна критика :) УСПЕХ, и ако имаш някой въпрос след като прочетеш и осъзнаеш основните неща, аз лично ще се радвам да дам личното си мнение!
Мнението беше редактирано от Sido на 28.02.13 11:32.