Грешка при сваляне

15.01.13
01:21

Здравейте,бихте ли ми казали ако използвам НВД и тренирам със програма за качване на муслулна маса ще имали ефект,защото сега като чистя виждам много сваляне на ММ ами трябва да я въстановя обратно.. Та въпроса ми е да си продължа с програмата за сваляне  и НВД ,докато не изчистя докрай. Сега съм си взел Universal Nutrition Super Cuts 3 ..

MF

15.01.13
08:50

Качването зависи най-вече от броя калории - дали надвишават енергоразхода ти. Аз бих ти препоръчала ВВД за качване - останала съм с впечатлението, че е най-добра за целта - въглехидратите доста добре и бързо “захранват” възстановяващия се мускул. Ако пък искаш да държиш въглените ниски, тогава НВД-ВМ.

15.01.13
09:23

Да качваш на НВД-ВМ е все едно да буташ автомобил по нагорнище.

15.01.13
11:13

казано от dani на 15.01.13, 09:23:

Да качваш на НВД-ВМ е все едно да буташ автомобил по нагорнище.

Aргументирай се, че ми е интересно. Аз за няколко месеца качих 6 кг, при това доста чисти.

БО

15.01.13
14:55

Ако тренираш правилно и се смазваш в залата, тази НВД ще те умори.

15.01.13
15:10

казано от Бодибилдър на 15.01.13, 14:55:

Ако тренираш правилно и се смазваш в залата, тази НВД ще те умори.

Досега не съм усетил нещо подобно. Нямам причернявания или прилошавания. Предполагам, че има и други потребители във форума, които са на тази диета и са без оплаквания, нека да споделят. Може пък и да не тренирам правилно :D

15.01.13
16:14

Ако си в излишък,какво значение има от какво идват калориите.Пак ще си качваш.

22.01.13
00:12

Искам да кажа,че искам както чистя последните килограми в същото време да качвам мускулатура защото много ми отслабнаха мускулите.. възможно ли е и как ?

09.02.13
18:07

Тренираш ли или си само на диета ?

09.02.13
19:51

Много ми е интересно да споделиш как изчисли точно,че ти остават 4кг да свалиш?И замислял ли си се,че тоя релеф трябва да го правиш на кожата и костите,защото “масата” я няма?

09.02.13
20:58

Тренирам от 6 месеца.. еми във момента съм 84 казват ми да изчистя до 80, 2 3 тренировки насам когато правя клек го правя със 80 90 100 + килограма нагоре по 1 2 пъти,според вас това добре ли е при изчистване или не ?

Мнението беше редактирано от Ангелов на 09.02.13 21:04.

09.02.13
23:12

Според мен имаш 2 варианта:
I - тренираш както до сега + НВД + 1-2макс. седмично ХИИТ- по-бавно, но по-добро (и аз ти го препоръчвам)
II - НВД + яко кардио - по-бързо, но ще станеш само “кокале”.

10.02.13
15:15

Ами аз правя по 3пъти седмично кардио по 20 - 30 мин

10.02.13
15:48

Пробвай ХИИТ кардио.

16.02.13
16:20

Наближава лятото и всички искат да са релефни.Тренирай за маса преди да искаш да станеш релефен ,защото от фотото което си дал не виждам какъв релеф търсиш.

19.02.13
10:37

Здравейте искам малко помощ относно моето НВД меню,тренирам от 6 месеца и съм 1.80 83 кг
1во хранене - 8.30 Ябълка
2ро хранене - 9.00 Кис.Мляко + малък мюсли бар
3то хранене - 10.30 Мини тостер със черен хляб ( Шунка,топено сирене,домат,краставица)
4то хранене - 13.30 Пил.Супа(Със или без хляб ? )
4 часа- Тренировка
Веднага след кардио+силова тренировка - Суроватка + банан
5то хранене ( Вечеря ) - Кюфтета със сос от кис мляко и яйца

Отворен съм към всякакви критики

09.02.13
14:18

Здравейте,от 6 месеца съм на НВД,свалих към 10-12 кг сега ми остана да сваля още 4 но ми е много трудно,искам да започна за релеф но имам още мазнини по корема и бедрата..искам да ми помогнете със сякакви съвети..ако може,ето тук ще ви прикача снимкa да видите за какво става въпрос :)

23.01.13
00:13

Здравейте значи имам да изчистя още 4 5 килограма.. най много имам да изчистя във бедрата..та от 2 3 тренировки насам когато правя клек го правя със 80 90 100 + килограма нагоре по 1 2 пъти,според вас това добре ли е при изчистване или не ?

Ти сигурен ли си, че това е нисковъглехидратен режим?
Достатъчно ли са ти белтъчините?
Достатъчно ли са ти мазнините?

19.02.13
10:54

Първо това е супер малко храна за теб,дори и да искаш да сваляш
Второ-сметни си съотношенията белтък/мазнини/въглен според изискванията на НВД протокола
Трето-топеното сирене може да има скирти въглехидрати,по принцип не се връзва с НВД,бананът след трен е спорен въпрос,някои не държат да приемат бърз въглехидрат след трен.А след кардиото е по-добре да не ядеш въглехидрат
Четвърто-от поста не се рабира ясно дали кардиото ти е преди или след силовата,но е правилно да бъде след силовата.
Прочети из форума,има доста инфо за храненето при чистене,ако това ти е целта,щото и това не си упоменал ясно

19.02.13
11:17

Според мен ми е достатъчно вече от няколко дена даже хапвам извара преди да си легна,да кардиото е след силовата 2-3 пъти в седмицата,ако трябва ще добавя към супата малко ръжен хляб ..

Втори път те питам - сигурен ли си, че това е нисковъглехидратен режим?
Ти за добавяне на хляб говориш... :x

19.02.13
12:34

прочети за НВД протокола в сайта,правиш елементарни грешки
Примерното ти меню трябва да долу-горе такова:
Закуска -омлет цели яйца с краве масло,овесени ядки
Обяд-200-300 гр месо,зелена салара примерно,сирене/кашкавал,
2 часа преди трен- пак яйца,месо
протеин
тренировка
протеин
вечеря месо,салата,сирене или кашкавал
1 час преди лягане изварата
За млечните е индивидуално,а на обяд според колко ти е въглена за деня може да добавиш ориз пълнозърнест или малко сладки картофи и някъв др въглехидрат с нисък ГИ

19.02.13
13:35

Мерси за съветите иначе няма как сутринта да ям яйца защото съм на училище.. отварям аз сега хладилника и гледам супичка със свинско месце... е не се стърпях и хапнах 2 панички със 1 филийка ръжен хляб..

19.02.13
13:40

Можеш да си ги носиш сварени на училище,освен ако не си от тези,които ги е срам :) Аз бях на очни януари месец,от 7 до 9 на лекции-14 часа,как мислиш ходих-1 сак манджа :),приготвена в квартирата :).Има ли желание,има начин.

28.02.13
00:27

Някой да ми каже как да орелефя гърдите или поне да изглеждат по добре..

28.02.13
11:31

Човече,

Седни и прочети статиите в сайта! Пълниш темата само с глупости, хората ти казаха къде са ти грешките, ти продължаваш да бълваш бисери. Разбирам, че никой не се е родил научен, обаче хората са се постарали да напишат страхотни статии, а ти ТРЯБВА да ги прочетеш, защото съдържат основни неща. Направи го преди да продължиш да питаш.
Погледни основните статии за фитнес тренировките(и не само) и тези за хранителните режими, като след това може да попрочетеш и статии за КОНКРЕТНИ тренировки и режими.

Ако искаш тук някой да ти даде сдъвкана информация, която я има вече написана подробно, ме съмнява да стане работата.
Също така те съветвам да хвърляш и по едно око на коментарите под статиите.
Надявам се да приемеш всичко това като градивна критика :) УСПЕХ, и ако имаш някой въпрос след като прочетеш и осъзнаеш основните неща, аз лично ще се радвам да дам личното си мнение!

Мнението беше редактирано от Sido на 28.02.13 11:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1