Даите савет!!!!

KR

13.05.05
19:38

тренирам от 5 години и то полупрофисионално.Но последните няколко месеца ( пет шест месеца) имам голям застои.В момента взимам креатин,а храненето ми е добро.Тренирам в момента 6 дни в седмицата по една мусколна група.Дайте идея за някоя тренировка!!

13.05.05
20:21

Тренираш полопрофи какво, по точно... не се подразбира, тук има хора, които тренират полупрофи и други работи? Културизъм?

И какви са ти целите по-точно?

5 години си е е бая труд! Браво

14.05.05
13:41

За 5 години тренировка би трябвало да си наясно как тялото ти реагира на различните натоварвания. Но ако искаш съвет - не тренирай 6 дена седмично, пробвай по - рядко.

14.05.05
21:26

[quote author=”Петко К”]За 5 години тренировка би трябвало да си наясно как тялото ти реагира на различните натоварвания. Но ако искаш съвет - не тренирай 6 дена седмично, пробвай по - рядко.

Аз така и не разбрах, дали тренира бодибилдинг или нещо друго. :) Но наистина за 5 години, външен човек трудно може да му даде КАЧЕСТВЕН съвет... :?

15.05.05
00:07

Щом сме във форум за бодибилдинг, предполагам, че има предвид  бодибилдинг ;)

KR

15.05.05
10:57

Естествено че бодибилдинг тренирам.Просто кажете някоя програма,която да пробвам за разтеж.Аз обичам да експериментирам с тренировките.Казах ви в момента каква ми е тренировката.Една мусколна група 6 дни в седмицата.Тренирам по 1 час всеки мускол ,само кракта ги тренирам по 1,30 ч .Това е тренировката ми в момента.Изпробвал сам много и различни тренировачни програми.Просто ми кажете какви са ви тренировките за разтеж!!!

16.05.05
09:23

Оттук можеш да почерпиш идеи за програмата.

16.05.05
09:33

Първо това за 5 годишния ти опит е супер грешна практика ...  зашото нито си почиваш а всеки знае че почивката е важна и втори ако си тренирал (примерно) Гръб в първия ден .. по посочената програма означава че ще тренираш гръб след 7 дена което е дълаг период !....

Пробваи да съчетаеш  мусколните групи които натоварваш така че да не си пречат ..(какво имам предвид значи гърди и трицепс не се препоръчват защото докато правиш гърди трицепса ти се натоварва и неможеш след това да го тренираш както трябва,—Търси подходящите мусколи ..) и ти препоручвам да си тренираш по стария метод ден тренировка ден почивка.... да си хапваш !!! много

NE

16.05.05
10:26

Ами според мене просто трябва да намалиш честотата на тренировката, за да може да се възстанови и превъзстанови мускула. Понякога почивката дава повече резултати отколкото яките тренировки

DO

16.05.05
14:01

и моя съвет е да намалиш тренировките просто мускулите няма кога да си починат а почивката е важна :)

KR

16.05.05
19:12

Абе пичове не тренирам по този начин постоянно!Казах че експириментирам,най-различни са ми тренировките.На всеки 3 месеца си сменям програмата.Помолих за някоя програма за разтеж която сте изпробвали и сте имали успехи.    тежа 88 кг раката ми е 46 см  гарба ми е 122см и най-важното е че имам и преса и то добре оформена.Ха сега кажете някоя ваша програмка за разтеж!!!!!!

X_

16.05.05
19:24

ще взема и аз да се обадя :lol: казваш,че експериментираш,искаш да качваш, ами пробвай с тренировка 2 пъти седмично,например Вторник и Събота.Нека да е тежка тренировка,само с базови упражнения-добро загряване и големи тежести в 2-3 серий.Сплита си го направи сам,но вкарай и малко БЯГАНЕ в почивните дни-2пъти седмично 15-тина минути/Четвъртък и неделя/,по-интензивно.Яденето-естествено като за качване на маса.Опитай :wink:

17.05.05
09:06

[quote author=“x_man”]ще взема и аз да се обадя :lol: казваш,че експериментираш,искаш да качваш, ами пробвай с тренировка 2 пъти седмично,например Вторник и Събота.Нека да е тежка тренировка,само с базови упражнения-добро загряване и големи тежести в 2-3 серий.Сплита си го направи сам,но вкарай и малко БЯГАНЕ в почивните дни-2пъти седмично 15-тина минути/Четвъртък и неделя/,по-интензивно.Яденето-естествено като за качване на маса.Опитай :wink:

Аз така качих 14кг зимата  :wink:

X_

17.05.05
16:32

само да допълня,че системката работи отлично и при чистене,важно е да си на отрицателен калориен прием и вдигаш тичането на 30 мин 3 пъти седмично :wink:

19.05.05
11:06

Проблема може да е и в друо.тои тренира от 5 години и сега няколко месеца е в застои.Все пак човек не може постоянно да расте и при много културисти идват такива моменти на застои.По добре една седмица да не дига нищо , само да почива за да му поотпочинат мускулите.При мен този метод е имал ефект

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1