Сваляне на килограми и промяна на програма

18.01.13
18:50

Здравейте
На 20 години съм 170см. 90кг. Едър съм ,но много омазнен , не съм тренирал от 2 години ,понеже нямах възможност ,но от 2 седмици ходя на фитнес .
Трябва ми малко помощ с програмата ,изчетох форума ,но се налага да се допитам до вас.
Целта ми е да сваля 10 килограма , корема , да постигна нормално тегло за моят ръст .
Опитвам се да подобря храненето си и мисля ,че се справям добре , но проблемът ми е ,че от 1 година лекувам коляно и все още ,не мога да разчитам на краката си , така че трябва да вложа всички сили във фитнеса.
Ще ви помоля за съвети относно програмата ми ,тези 2 седмици ходих през 1,2 дни и правих всичко за да свикна .
Ето на коя програма се спрях.

Гърди рамо бицепс корем
Гърди:
Хоризонтален лег 4х10
Флайс 4х10 серии
Рамо:
Раменни преси с дъмбел - 4х10
Хеликоптер : 4х10
Бицепс:
Сгъване прав лост - 4х10 серии
Сгъване крив лост - 4х10 серии

Коремни преси 3,4

Почивка 1 или 2 дни

Гръб и трицепс
Гръб:
Вертикален скрипец - 4х12
Гребане с дъмбел - 4х12
Мечка - 4х12
Трицепс:
Френско с крив лост - 4х12
Разгъване на горен скрипец - 4х12

Коремни преси

За сега не се товара с много килограми , карам го по леко.

Моля дайте ми съвети относно програмата ,защото сам си я измислих и не съм много сигурен ,че е точно за моите цели .

18.01.13
23:50

За отслабване - или като Веселин Дойчев (в архива), или като James Hinks, или като Infernaloverkill, или като дамите във форума, които правят интервали и размятат гири и се набират.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1