23.01.13
01:25
Здравейте .
Вече за не знам кой път си отварям дневник и винаги не ми достига воля да си постигна целите . Този път съм твърде решен да постигна това , което винаги съм искал - спортът да ми бъде просто отбиване на номера , а начин на живот .
С тренировки се занимавам от около 5 години , но всеки път имах големи паузи , поради незнайни за мен причини , но основното е липса на воля да продължа напред . Сега след като стигнах до етап , където не мога да се понасям , мисля , че е време за промяна . В момента тренирам три пъти седмично на следната кръгова тренировка :
1. Щанга от лег - 3х10 ;
2. Дъмбели от горен лег - 3х10/ Кофички - 3х до отказ ;
3.Набирания с надхват - 3х до отказ ;
4.Гребане с щанга / Мечка - 3х10 ;
5. Раменни преси с дъмбел/щанга - 3х10 ;
6. Бицепсово сгъване с ЕЗ лост - 3х10 ;
7. Френскo - 3х10 ;
Наскоро се измерих и останах потресен , надявам се да успея да се поизчистя в най - скоро време . Наскоро си купих една опаковка Файър . В момента пия по едно хапче два пъти дневно преди хранене . Размерите към днешна дата са следните :
- Бедро - 63 ;
- Талия - 90 ;
- Ханш - 95 ;
- Гръдна - 120 ;
- Височина - 1.80 см , години 19 ;
Другите части на тялото не съм ги мерил , мисля , че са ненужни за момента . Храната ми е разнообразна , като се старая да няма въглени след 18 : 00 часа . Кардио правя шест пъти седмично , основно тичане .
Ще съм доволен на всякакжи мнения , отзиви и коментари , дори и критика . Никой не е перфектен , така ще съм доволен , да получа помощ в изграждането на по - добър режим .
По - здрави !
23.01.13
10:49
А защо не тренираш крака ?
23.01.13
12:19
6 пъти на седмица кардио ?!?!?!?!?! и тренировки ахахахаха и не тренираш крака ...
Мнението беше редактирано от SprateXtream на 23.01.13 12:20.
23.01.13
12:57
Здравей, честит нов дневник.
Вкарай крака в кръгови тренировки и се цели да изпълняваш нещата не тежко, а стриктно. Прочети за хранителните режими. Остани мотивиран за да изпадаш отново в дълги паузи. Кардиото не е добре да бъде 6 дни в седмицата, по-добре 3 пъти сутрин на гладно.
За добавки ти е рано.