Мнения за този хранителен режим с цел покачване на ММ

28.01.13
15:43

Добър ден на всички. Предполагам че съм ектоморф затова ще Ви питам дали тази програма взета от др сайт би била подходяща за мен, но като начало малко информация:

23 год. 180 см 75 кг.

Понеже работя по-тежичка физическа работа мисля че се нуждая от повечко калорий.

Ето я програмата : http://i.imgur.com/5d5xo0h.png

И има ли вероятност да натрупам голям % подкожни мазнини?

Целта ми е 90 кг...

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 28.01.13 17:00.

Според теб има ли начин (при така поставен въпрос) да се види какво е съотношението между тези 5000 калории и твоя енергоразход? Ако може да се направи тази съпоставка, ще може да се прецени и ефективността на това хранене (включително и това, което те интересува за подкожните мазнини). Защо взимате готови рецепти от някакви сайтчета... ето това също не разбирам.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.01.13 17:09.

28.01.13
17:36

Взимаме готовите рецепти понеже ми е малко сложно да си съставя сам режим. Ако можех нямаше да пиша тук, все пак за това е мястото да се помага предполагам. Не знам как да опиша останалото, просто може да изкажете мнение относно този режим.

Приятелю, обърна внимание на най-незначителното от моето мнение.
Ако енергията от тази храна превишава с повече от 25% твоя енергоразход, има вероятност да качиш сравнително повече мазнинки, от колкото вероятно ти е приятно. Това исках да ти кажа. Сега разбираш ли ме какво имам предвид?

28.01.13
17:59

Да, но трудно мога да изчисля енергийния разход спрямо хранителния режим..

Значи имаш само един вариант - проба и грешка.
Няма как да го прецениш без да знаеш дори приблизително колко изразходваш.
Хайде огледай важната тема в раздела. :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.01.13 22:00.

Несъм толкова голям ,но доста съм се ровил из сайтове за калориен прием за различни телосложения кг и т.н. 5000 калорий са прекалено много. С този хранителен режим 100% ще качиш килограми мин 5-10кг ,но едвали ще е чиста мускулна маса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1