Мнение за новата ми програма

31.01.13
20:12

Здравейте, на 19 съм, тежа 72кг, висок съм 176-8см и искам да дадете мнението си за новата ми програма за маса в нея искам да дам предимство на гърба и на ръцете

Понеделник: корем + врат - повдигане на крака от лег(добавям и гира м/у краката), сгъване на машина за горната част, страничен мост, повдигане на врат от лег с диск на главата(от лицев лег, от тилен лег - в двусет , и от страничен лег на ляво и на дясно- в двусет), борцов мост

Вторник: ръце - сгъване с щанга, скотово сгъване с крив лост, някакво упражнение с дъмбели(редувам ги),1-2 упражнения за предмишница(понякога по 1, понякога 2 в двусет), изтласкване на щанга от лег с тесен хват, трицепсово разгъване с дъмбел зад глава, полукофички

Сряда: почивка

Четвъртък: рамо + крака + прасец -  раменни преси с дъмбели, повдигане на гири в страни от стоеж, повдигане на щанга до брата, повдигане на гири от наклонен седеж, клек, суму клек, римска тяга, повдигане на пръсти на смит машина

Петък: гърди - бенч преса, кофички, бенч преса с акцент в/у горната част на гърдите, флайс на портален скрипец, кросоувър

Събота: корем + врат(същото като понеделник)

Неделя: гръб + трапец - набирания, мечка, едностранно гребане с дъмбел, гребане с щанга под наклон, повдигане на рамене

31.01.13
21:34

Ползвай 5х5.

01.02.13
16:37

На мен ми се струва, че даваш приоритет на корем и врат. :D
Иначе +1 за 5х5.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1