03.02.13
20:07
Момче на 18 години съм 172 см 73 кг стаж година и половина с няколко прекъсвания (боледувания, почивки.....)
През миналия октомври претърпях контузия на китката, при което при определени движения ме болеше, постепенно болката намаля и сега мога да си движа ръката като преди. Трябва ми програма с която да се върна във форма, която да не натоварва много китките, за да може да не се прецака отново китката. За тези няколко месеца не съм ходил на фитнес, тренирам крака и корем в къщи.
Молбата ми е ако някой който е по образован относно програмите след травми, да даде някаква примерна програма, или поне примерни упражнения. Трябва ми програма само за горна част на тялото.
За да очакваш някой да ти отговори трябва да дадеш малко повече информация за контузията си...
03.02.13
20:55
болката беше под едно кръгло кокълче от долната страна на китката, а самата контузия стана при един удар при който не си стегнах китката достатъчно и тя ся изви леко на страни, като блката я имаше при извиване на ръката на ляво и на дясно, дано сте ме разбра ли