04.02.13
11:36
Малко мерки да дам първо преди да очна да разказвам - 180 см 70 кила. Не харесвам че тежестта ми сякаш цялата е в корема и краката а ръката ми сигурно е 30 самта... но не искам да тренирам ръцете за сега. Тях може би лятото по лостовете с аверите мога да ги пооправя. Целта ми сега е с домашна тренировка да стегна корема. Планирам и кардио да включа скоро, само да се постопли малко. Та в началото почнах с коремни 5 серии до отказ ама видях че правя прекалено много и мога да си прецакам само кръста така и реших да правя крънчове. 3 тренировки направих и прочетох някъде че ако добавя тежест ще е по добре. Напълних 1 шише 4 литра с вода и в първата серия вместо 30 направих 20 крънча - не очаквах толкова стегната да чувствам пресата, но наистина сякаш работи. Въпроса ми е да продължа ли само 5 сериики крънчове до отказ със 2-3 мин почивка или да добавя някое друго упражнение? Благодаря ви предварително!
Темата беше редактирана от Stani Todorov на 04.02.13 11:39.
04.02.13
21:33
Като за начало ръста ти е голям за килограмите.Представям си как изглежда .Първата грешка е ,че нетренираш ръцете и че отлагаш тренировките за ръце.Така да дойдем по темата за коремните мускули . Едвали ще успееш да ги направиш с едно упражнение от колко и повторения да се състой на серия. Първо диета , но невиждам закакво ти е диета за изчистване да станеш още по слаб ? Храните ,с които трябва да се храниш трябва да са с високо съдаржание на протеин овесени ядки, яйца , месо, риба. Зеленчуци задължително.Според мен започни сериозно на фитнес и давай до лятото качи някое друго килце и яж храните ,които ти изброих корема го тренирай с 3-4 упражнения 1-2 пъти седмично и ще стане . Успехи
05.02.13
00:08
Абе не изглежда много зле докато не се погледна гол от кръста нагоре... не ми харесва въобще. Месо си ям бая редовно най-вече пилешко но някой път се случва и свинско. Упражненията вече ги избрах другите кои ще са. Разгледах във форума и си харесах от на някои хора “дневниците”. А за кардио какво ще кажеш? Пролетта искам не искам ще тичам че колкото и да растем винаги футбола е ежедневие в мойта компания :) . Един 2 часов мач направо умирам от кеф след него, разкапвам се от тичане. Спрях си навика вечер да гледам филм с някфи мазни снаксове/пуканки/фъстъци и тем подобни. Реших да тренирам корема 2-3 пъти в седмицата като му оставям време да почива. През ден-два мисля да са упражненията за корема. Ще гледам с тежести да ги правя като балансирам тежестта горе долу по 10-15 повторения да правя. 3 упражнения по 3 серии до отказ мисля че добре ще ме измори. Мерси Яворе много помогна!! Ако има още нещо пиши :)