A New Iron Maiden out there! PUNISH YOUR WEAKNESS!

Темата е заключена.
Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

11.07.16
15:02

Здравейте мили ми съфорумци :)
Апаратът ни не е електронен, а съвсем традиционен, с маншет и помпичка.
Мерим и на двете ръце, както Боби е обяснил и както също така лекарят ни преди това.
Иначе положението към настоящия момент е халифакс.
Лошото е, че лекарството, което сваля кръвното, не може да се пие продължително и общо взето е за екстремни случаи (един вид би могло на първо време да помогне да не те вкарат в болница веднага) + “спомага” за отток по крайниците и възвърнато главоболие на сутринта. Ще търсим алтернативи, естествено с лекарска консултатция.

15.07.16
17:15

Точно 2 седмици от как не бях навестявала залата, но имаше причини, а и бягането в къщи ми дойде добре.
Днес точно по обед най-сетне отидох, беше ми домъчняло страшно много за железата, някак и тях все ги мислех :D
Разбира се, че тренировката ми беше импровизация, просто каквото се сетих на момента (типично), но пък добре ми се получи и то без кой знае какви тежести:

- загрявка около 10 мин, по 6 кръга от всяко движение, 30/15 сек, от скачане на въже + лицеви опори (средно по 43 скока/12 лицеви)
- гребане на Концепт 5 мин.
- 3 кръга: високо повдигане на краката от стойка*10 + американски суинг с 16 кг. пудовка*10
- 3 кръга широки напади с извивка*10 с 10 кг. БГ торба на гръб + клек със скок*8 със същата торба на гръб
- 2/3 стойки на ръце редувани със седеж на стена (не съм брояла време, просто си почивах така)
- отново 5 мин. гребане на Концепт

17.07.16
14:33

Днес: 16 часа фаст, тренировка

- разтяжки 5 мин.
- гребане Концепт 5 мин.

100 преден клек с 27.5 кг. като при всяко пускане на щангата правя по 5 бърпита (взаимствано от дневника на Лимка).
Времето ми е: около 19 мин. (гледах стенния часовник в залата), като клековете ги изпълних в следната последователност: 20, 16, 8, 9, 12, 10, 10, 10, 5. Следователно общо 40 бърпита.

+ 3*3 тяга 40 кг, 50 кг, 60 кг. редувани с хиперекстензии*5
+ висене на халки, няколко стойки
гребане 5 мин.

От петъка бях с МТ и усещам как днес се намлях допълнително :-)

Мнението беше редактирано от Membaris на 17.07.16 14:34.

25.07.16
14:22

Пак се изгубих, но отново пътувах. Бях на село при моя човек, на мото събор в месността Сайганица, Котленско и днес обратно тук.
Този път се върнах само с торба домашни краставички и домашни домати, домашен манов мед и заредих маточина, че ни беше свършила, добре че е излязла и е набрал доста :)

Не успях да се наспя качествено последните няколко дни и днес, нищо, че понеделник, се събудих към 9 (вчера съм легнала към 21:30) и нямаше как, така или иначе щях да закъснея за офиса, реших да остана домашен офис. Ходих преди малко до залата да се пораздвижа (не че в планината не се раздвижих тия дни, но ми се бягаше днес):

- 550 м. загрявка под наклон
- 4 x 800 м. (общо време 18:25 мин, средна скорост 10.6 км/ч, интервали между 10 и 11 км/ч)
- 3 x 12 повдигания на краката от лежанка

Фродо днес има рожден ден, става на 4 годинки. Много си я обичаме и нека ни е здравичка дълги години! :)

Мнението беше редактирано от Membaris на 25.07.16 14:23.

26.07.16
10:09

Сутрешно:

- разтяжки 5 мин.

15 мин. АМРАП от:
- 5 бърпита
- 6 тяга с 40 кг.
- 7 прехвърляне на мед. топка 10 кг. през рамо
Общо кръгове: 10 (whew)

+ 4*10 извивки за корем на столче
още малко разтяжки

27.07.16
10:27

Днес:

- 400 м. загряващи
- 5 x 600 м. интервали (общо време 17 мин, с по 20 сек. почивка)
- 3 x 12 повдигания на краката от лег
- гребане на Концепт 5 мин.

27.07.16
11:09

По някаква причи на чак сега ти открих дневника :)
Интересно и разнообразно тренираш и малко ти завиждам, че бягаш толкова често...
За да бягам, трявба да ставам много рано и ...някак не се организирам никога :(
Почти никога...особено напоследък...

27.07.16
12:09

Привет, Лимка! :) Мерси за коментара!
Гледам да ми е разнообразно, това ми е важно. Не винаги успявам, но общо взето се мотивирам като чета съфорумците и си сглобявам мои тренировки или импровизирам на място в залата, даже това последното е по-често.
Бягането хич не ми беше любимо, но при мен се получи някак с времето и свикнах. Сега съм с идеята за интервали от колкото дълги отсечки, но върна ли се за известно време в Поморие пак се почват едни 5 - 7 - 10 к... Ранните тренировки ми се отразяват по-добре и с леки изключения всичко се случва преди 9 ч.

28.07.16
10:53

Днес:

11 мин. АМРАП от:
- 2, 4, 6 и т.н. тяга 40 кг.
- по 20 преси на столче след всеки кръг тяга

Завършени 8 кръга във времето.

+ малко обръщания с 27.5 кг, малко въртене на БГ торба 10 кг. над глава
няколко стойки на ръце и тъй... имах ограничено време (около 25 мин.) но това е защото се поуспах леко и станах в 7:30 :)

29.07.16
10:27

Днес:

- 400 м. под наклон загрявка
- 5 x 600 м. интервално (общо време 17:11 мин, 15 сек. почивка помежду)
- 3 x 10 повдигания на краката от стойка

+ 100 суинга 16 кг. пудовка, при всяко оставяне на земята по 5 лицеви:  30; 15; 20; 20; 15 или съответно 20 лицеви общо. Време около 5 мин. (не съм засичала точно).
разтяжки

31.07.16
13:58

Привет! Изпращам юли със смесени чувства (имаше приятни моменти, но и доста неприятни като престоя на майчето в болница...) и нямам търпение за август, отново ще попътувам, даже още идната седмица тръгвам към къщи :)
А днес 6-та тренировка за седмицата, хич не е зле. Сигурно щеше да е 7-ма, но вчера имах домашни задачки и пропуснах. Както и да е, не помня да съм имала толкова в седмица без почивка, така че съм повече от доволна.

Днес, на гладно (и все още съм гладна, овесената пица се пече в момента и май станаха 16 часа фаст):

За време, нещо подобно на Линда (ама друг път), но по-ниски кг. и вместо лежанка - лицеви:
10, 9, 8….1 от: тяга 40 кг, лицеви, силово обръщане 27.5 кг.
Завърших за 14:30 мин. + комплимент от един от батките, че съм направила много яка тренировка :)

+ 3*10 плувец на столче
+ 3*5 Л-сит от стойка
+ шейна: 5 отсечки* 12.5 м: 2*15, 2*20,1* 25 кг. - бях изморена вече и реших да не се напъвам за още
+ повдигане от седеж до набиране на халки 3*5
стойка на ръце ама само ей така, за да не я пропусна (ръчичките вече доста се оплакваха и реших да не ги тормозя повече за днес)
разтяжки

01.08.16
10:18

И днес:

колело “хълмове”, 15-та степен, 18 мин. = 10.3 км.
3*15 повдигания на краката от лег
разтягане

02.08.16
10:30

Имам нужда от отпуууууск.....

Днес:

20/15 сек, 5 кръга от:
- тяга 50 кг. (средно по 5)
- ренегадско гребане 2*12.5 кг. (средно по 7)
- скок на кутия 45 см. (средно по 6)

3*15 плувец с 6 кг. мед. топка
3*10 напади с 10 кг. БГ торба на гръб редувани с 3*8 скока напред от клек със същата торба на гръб
3*7 хиперекстензии

гребане Концепт 5 мин. на макс.

3 стойки на ръце
седеж на стена
разтяжки

Мнението беше редактирано от Membaris на 03.08.16 10:19.

03.08.16
10:35

Днес:

загрявка: 10 мин. скокове на въже (крос, единички) като на всяко засичане на въжето правех по 20 преси с извивки на столче
(по спомен: 134/130/100/180/187/100 или съответно 811 скока + 100 преси)

20/15 сек, 5 кръга от:
- обръщане пудовка 16 кг. от земя лява/дясна ръка (средно 4)
- прехвърляне на 10 кг. мед. топка през рамо (средно по 6)
- набиране на халки от седеж (средно по 4)

3 кръга по 8 повторния от:
- напади с 10 кг. БГ торба на гръб
- руски суинг 24 кг. пудовка

2*3 въртене на торбата над глава
дълготрайна стойка на ръце до стената....имах чувството, че мога да си стоя така да утре

разгрявка: 200 скока на въже един вид си бяха до отказ вече, краката не ме слушаха

04.08.16
09:26

Днес:

- 500 м. под наклон
- 6 x 500 м. интервално с по 15/20 сек. почивка между отсечките (общо време 17 мин.)
- 3*15 преси на столче
- 6*5 повдигания на краката от стойка
разтяжки

Вече съм на края на силите си. Утре ще пътувам но за жалост не мога да взема отпуск и ще е пак за уикенда + понделеник евентуално. Просто имам доста работа.. Освен да си остана хоум на морето :D

10.08.16
09:00

Добър ден! (sun)
Вчера се върнах от Поморие. В крайна сметка си взех в последния момент отпуск за два дни - петък и понеделник. Разглеждайки по-обстойно календара ми се усетих на време, че в тези дни има възможност, имах някакви маловажни срещи, та веднага действах :)
Е, разбира се, че ми се иска малко по-дълга почивка, но...така ще е. Септември ще съм цял месец домашен офис поради семейни причини и ще ходя на домашното плажче във всеки един удобен момент. Тъкмо навалицата вече няма да я има, и морето ще се обърнало.

Тази сутрин:
21-15-9 от:
- тяга 40 кг.
- бърпи през тяга
Време: точно 8 мин. (щях да съм по-бърза ако прескачах, а не само прехвърлях краката през щангата, но изглежда ми се спеше още)

Скок напред от позиция клек с БГ торба 10 кг. на гръб 2*9 скока
между сериите скок 2*1 планк по 1 мин.  със същата торба на гърба

3*7 повдигания на краката от стойка
3*15 плувец на столче СТ
доста разтягане и 3 стойки на ръце

11.08.16
10:41

Леко сутрешно кардио:

- 700 м. загряващи под наклон, вървеж на 7 км/ч (6:22 мин.)
- 6 x 500 м. интервални 10.5/11/11.5 км/ч, с 15/20 сек. почивка помежду - общо време 16:45 мин. - доволна съм :)
- 3 x 7 повдигания на краката от стойка
- 3 x 7 хиперекстензии

12.08.16
11:53

Този път нещо се зальоках аз, не знам, беше леко некоординирана тренировката, ама изглежда така ми е дошло сутрина:

загрявка:
- 3*6 обръщане на една ръка 16 кг. пудовка
- 3*10 американски суинг 16 кг. пудовка
- 3*12 прехвърляне през рамо на 10 кг. мед. топка
- 3*15 плувец с 3 кг. мед. топка (лекичка ама другата от 6 кг. не я намерих)
- 3*10 с 30 кг. тяга само че без докосване до земя (не знам как да го нарека това)

това пак няква загрявка:
- 5*3 силово обръщане 30 кг. щанга (начи няма вече 27.5 кг, направо набичих тия :))
- 2*10 високо повдигане на краката от стойка
- 3*10 хиперекстензии

и после имаше още нещо, но не помня.... реално до някакъв по-брутален уод днес не се стигна, ама една мешана скаричка, нищо де, приятно се изпотих и огладнях :)

Пффф сетих се! Правих 10 набирания на халки :-)

Мнението беше редактирано от Membaris на 13.08.16 12:04.

14.08.16
12:04

Хай! :-)

Неделя е, а аз станах в 7:50. Събудих се свежарка, отпочинала и първата ми мисъл беше дали да ида до залата или да побягам на Панчака, от юни последно мисля че не бях ходила там.... Е в крайна сметка отидох до заличката и тя празна, само за мен :-) Та както понякога се случва в такива моменти, голяма игра беше, към то час (при положение, че тренировките ми са не повече от 30/40 мин, а може и по-малко).

Правих един от комплексите на Вик АМРАП 12 мин:
- 1 заден клек 75% от макс. = 45 кг.
- 1 обръщане с клек 70% = 22.5 кг. (21 трябваше но нямаше такива тежести за лоста)
- 5 набирания - аз правих негативни
- 50 скока на въже
Завършени във времето 6 кръга + клек + обръщане. Довърших си 7мия, че не мога да оставям недовършени неща аз....

Най - кофти са набиранията, пояса и раменете някак не искаха, може би заради петъка.. абе по принцип това ми е едно от най-слабите движения.

След това:
+ 4*10 преси извивки с 16 кг. пудовка
+ 3*10 хиперекстензии
+ 6*60 стъпки фермерска разходка 2*24 кг. пудовка - разходих се из етажа което по грубите ми сметки е 6*15 метра. Почивка 2 мин. на отсечка в която правих стойките (без една)

+ 5 стойки на ръце

3 мин. скачане на въже = 270 скока

10 мин. (поне) разтягане

15.08.16
10:17

Днес:

Правих Dirty Nora, видяно от дневника на Лимка:

За време, в рамките на 9 мин:
30 тяга 40 кг.
30 тръстъра 20 кг. лост
30 скока на кутия (не 45 см, по-ниската в крайна сметка - мисля 30 см, че щях да се пребия)
Всяка минута започва с 3 бърпита.

Завърших за 8:15 сек. Гадничка си е Норчето, заради тръстърите, а и отдавна не бях правила тръстъри. Но определно си заслужава. На мен крачката ми бяха замаляли от вчера и като дойде време до скоковете на кутия, както си бях приготвила стандартната 45 см, скокнах 3 пъти и просто краката не искаха...  леко си я избутах и си скачах на по-ниската.  :D

- 3*8 хиперекстензии
- 2*10 повдигания на краката от стойка

15.08.16
10:21

Поне си разумна и си взела ниска кутия.
Аз го правих след тежка тяга и клек, всичко ми отказваше, но нали съм инат...до последно си го издърпах, както си е разписан :)

15.08.16
10:30

Хич да не е, обаче от време на време ме хваща шубето направо (може и смешно да е) и наистина предпочитам сейфти фърст.

19.08.16
10:36

Днескашната забава:

9 мин. ЕМОМ, всяка минута започва с по 3 бърпита:
- тяга 40 кг. * 30
- обръщане от вис 27.5 кг. * 30
- американски суинг 16 кг. пудовка * 30

Време: 7:28 мин. Знаех, че 9 мин. са много, все пак това е нещо като малката сестра на Норчето, но така ми беше нагласено хроното от последния път и просто стартирах.

Тяга:
3*3 50 кг, 3*2 60 кг, 3*1 65 кг, 3*1 67.5 кг, 3*1 70 кг, 2*1 72.5 кг, 0*75 кг. и се отказах

Между сериите правих по 7/8 хиперекстензии, някъде към то 4 врътки
Разтягане

Мнението беше редактирано от Membaris на 19.08.16 10:38.

21.08.16
12:04

Привет! Вчера, 20.08.16, ще си остане един незабравим ден! Първо качване на връх Мусала с чудесни хора (колеги) :-) Преминахме през няколко климатични удара, беше лудница.. на тръгване жега и пек, от заслона до горе ни пра дъжд, градушка и вятър. Но целта беше постигната успешно, макар и горе да не можехме да се насладим на гледката, беше мъгливо.
Та движението вчера - общо 6 часа преход, средно натоварване, чудно настроение и завършек в една китна механа в Самоков :-)

Днес имам домашни задачи, не съм сигурна дали ще ходя до залата, но ако не може би ще се разкарам из града, просто ей така!

И малко фотоси от похода:

22.08.16
09:39

Добро утро!
Тренировката от преди 30 мин:

разтяжки, катерачи, ротации...
9 мин. ЕМОМ, всяка минута започва с по 3 бърпита:
- 30 * 40 кг. тяга
- 30 * 30 кг. заден клек
- 30 * лицеви опори
Време: 8:02 мин. Този път ръцете ме предаваха на опорите....

4*7 повдигане на краката от стойка
4*7 хиперекстензии (редувах)
3 стойки на ръце, пак разтягане

23.08.16
09:59

Тюх днес реших по-лежерно да го карам, та ето какво си скалъпих (пък и имах ограничено време):

7 врътки, 50/10 сек. гребане Концепт
3*15 преси на столче
3*15 плувец СТ

Bring Sally up с 20 кг. лост - Салитууу е винаги добра! :)
разтяжки, стойки на ръце с чекнене :D

24.08.16
10:13

Тази сутрин отново ограничено време, но се раздвижих:

5 мин. ротационни движения за събуждане :D

12-9-6 за време от:
- тяга 40 кг.
- обръщане пудовка 16 кг. на ръка
- планк с коляно към лакът
- американски суинг пудовка 16 кг.
Време: 6:30 мин.

4 врътки - набиране халки  от седеж на земя *5/повдигания на краката от стойка *10
3*15 преси с извивка на столче
3*7 хиперекстензии
разтягане

25.08.16
10:29

От вчера вечерта нещо се случи с мен, като ударена с мокър парцал съм.
Не знам, искам да си опиша ситуацията, може пък да се оправя.....
Вчера след работа имах час при фризьор и козметик, а след това уговорка с приятелка да купуваме подарък, че днес сме на рожден ден. Бях си свежарка.... При фризьора за малко да заспя, супер успокояващо ми беше, същата работа и при козметика. Обаче после с дружката адски се натоварих, психически. Тя ми е една от най-добрите приятелки, познаваме се от 20 години, а толкова ме натоварва в последно време, че все едно ми краде от жизнената енергия, а това го усещам в последствие. Странна работа.
Та купихме подарък и по принцип не бързах, но се разделих бързо с нея и се прибрах към 19:00. Както обикновено готвих, вечерях и т.н. и към 22:30 си легнах. Проблемът беше, че не можах доста време да заспя. Отделно от два дни нямах връзка по телефона с моя човек, изглежда е някъде из гората или на язовир (и все още не сме се чули) и няма обхват, та леко ми беше притеснено за него.
Въртях се около час и после отворих ББ тийм и не знам защо се зачетох в дневника на Боби, последните 5/6 страници. И така до към 00:30 когато вече аз самата не можех повече. Толкова много мисли ми влязоха в главата, сетих се за половиния си живот, за следването в Германия, за годините раздяла с моя човек заради това, че или все аз или той бяхме в чужбина, за това че майка ми след 10 дни ще замине за месец при баба в Русия и аз ще съм в Поморие, за да се грижа отново за татко, който от година на година е по-зле и ми е адски тегаво.... за екскурзиите ни.. последно от Октомври супер тематично по дневника, който четях - ходенето до Стокхолм.... разговор с приятели, които искаха да се местят с цялото семейство натам, но в крайна сметка не се получи. После за опън спейса и че и аз от близо 6 години работя така, в огромна ИТ корпорация, за придобивките и т.н. и т.н. За купуване на селска къща около Сф... Наши мисли дали отново да тръгнем нанякъде, но какво ще стане с родителите ни, които имат нужда да сме наблизо, какво ще стане с фермата му.... Ох главата ми щеше да се пръсне от 10000 неща, различни, еднакви и не знам, някак съм заспала.
Тази сутрин се събудих с будилника за тренировка, но не можах да стана. Станах след час и съответно си преспах тренировката и отидох в офиса. И какво да кажа, изобщо не мога да се концентрирам, главата ми е облак, нямам представа какво се случва.
Много ми се иска да отида до залата, не знам как ще го направя от офиса и преди РД, но имам една идея. Евентуално може и до тогава да ми се изчисти главата.

25.08.16
17:59

Сутринта наистина си беше тегавина, но добре че бях в офиса - няколко весели разговора, майтапи и обаждане от любимия човек и ми светна!
Освен това преди малко се върнах от зала, плана ми успя. Главата ми почти се изчисти, остава на рд никой да не ме занимава с глупости и всичко ще е 6.

Това си скалъпих днес:
- гребане Концепт 10 мин. 7ма степен

21-15-9 за време от:
- тяга 40 кг.
- обръщане на ръка с клек пудовка 16 кг.
Време: 9:20 мин.
Тягата ми е без прекъсване, обръщанията ме измориха, но беше супер динамично.

3*10 преси на столче
3*5 повдигане на краката л сит на стойка
3*5 набиране на халки от седеж
редуване 3*1 мин. седеж на стена със стойки на ръце
разтягане
- гребане 10та степен на макс.  5 мин.

Едно дърто ама лачено парче за отскок :-)

27.08.16
14:36

От вчера до преди малко си имах неканен гостенин вкъщи, изкара ми акъла и чак сега успях да го изкарам навън. Прилеп. За първи път виждам наживо такова животно от близко и вчера към то полунощ, когато влязох в стаята сънена да пия вода и то летеше в кръгове над главата ми изпаднах в истерия. Не можах тогава да го изведа на вън, летя, пада, после се покри и аз реших да си легна. Срам ме е, ама ще си призна че се обадих на приятеля ми и на 112 на които по скоро им беше забавно. Как да е, днес прочетох че ако сам не отлети мога да ги съборя в кутия или кърпа и да го пусна навън. Трябваше да го изведа тъй като утре тръгвам на път и месец няма да се връщам и щеше да ми е притеснено какво се случва, а и не мислех да оставям прозорците отворени докато ме няма...
Издебнах докато беше замръзнал на пердето и най сетне и той се отърва от мен и аз от него. Фродо само душеше наоколо но като че ли не се впечатли кой знае колко. За релакс и мислейки какво да направя, а това беше преди успешната акция, потренирах.
Ох, олекна ми :-)

5 кръга, 40/20 сек:
- тяга 40 кг. (14, 12, 12, 11, 11)
- ренегадско гребане 2*10 кг. дъмбели (14, 16, 14, 16, 14)
- обръщане от земя с клек 27.5 кг. (6, 7, 6, 6, 6)

4*7 хиперекстензии редувани с 4*3 пръсти към халки (не към лост за да пробвам но е тегаво заради трудното задържане на халките)
3*3 50 кг. тяга редувани със стойки на ръце
разтягане и към къщи за справяне с батман

Ще стягам багаж...още не знам утре преди път дали ще навестя залата...
Важното е, че си пратих колелото натам, изчистих и остават по дребните неща. И батман го няма :-)

30.08.16
10:42

От неделя, 28.08.2016, съм си в къщи в Поморие... и така до към 05.10. или поне първата седмица на октомври.
Днес ходих да обиколя полуостровчето, пра ме пак насрещен вятър във втората половина и по-бързо се изморих.

- 6.2 к. = 43:28 мин. като Ендомондото се губеше на няколко пъти, особено на новото яхтено пристанище изобщо не се включи и май прескочи 1 км... но то е нормално точно там...

Сега понеже виждам, че на никой не му трябвам (домашен офис съм всъщност, но от вчера такъв тормоз набичих на разни колеги от които искам да свършат разни задачи, че май всички си траят и никой не ме занимава) и смятам да се метна за час на плаж.

31.08.16
09:30

Сутринта:

- 3.39 к = 22:02 мин. големи числа :D
- 3*30 на страна преси извивки
- 3*10 В-преси
- холоу рок
- напади в страни
- сумо клек с подвигане на пета за прасец
- 2 стойки на ръце

02.09.16
17:43

Днес:
- 7.85 к = 52:55 мин.- тоя път се налапах с мушички, маршрута до соленото езеро винаги ги включва :-)
- 2*15 извивки
- холоу рок на три пъти

После 4 часа с мама на пазар за подаръци в Бургас и следобед опаковане, етикетиране. Чака ни пак поливане на градинката и честно казано може да си лягам вече :-)

04.09.16
10:01

Вчера реших да поджиткам малко с колелото, бях си таргетирала 20 км, но за жалост спуках гума - задна мекица, та даже 2/3 к имаше бутане/каране:

13.5 к = 1 ч 20 мин.  - то темпо като на бягащ, но аз не карах за време, а да се разкарам, а то все още има доста хора по алеите и внимавах да не се залепя за някой :)

05.09.16
18:28

Днес:

Със сестра ми изпратихме мама (тъкмо е кацнала видяхме :)) Тъй като хич не ме свърташе следобеда, предложих на систъра да ми прави компания в училищния двор до нас. Та взех си 16ката под ръка и ето това си спретнах:

5 кръга, за време:
- 400 м. бягане
- 20 а суинга
Време: 15 мин.

+ 6 серии от 6 бр. обръщане на ръка с пудовката + 6 лицеви
6 * 5 повдигане на краката до Лсит от стойка за кофички
висене на шведска стена (решетка) за гръб
стойка на ръце

Систъра направи няколко серии набиранки и на двете ни дойде настроението. Беше ни кофти след изпращането, но ще се справим както винаги.

07.09.16
15:55

Днес:

Сутринта станах в 6:30, но не знаех дали ще сваря за всички подготовки (да се погрижа за татко + закуската + да изпратя систъра на работа, бяхме се разбрали да и направя също нещо за да вземе със себе си) и бягането реших да го отложа.
За това пък, след като всички бяха “оправени”, седнах точно на време пред латопа и до към 14:30 свърших всички служебни задачи и конференции. Та реших да се раздвижа ;)

Топ 500 за време:

- 100 бърпи
- 100 преси (с докосване на петите, крънчове, извивки)
- 100 сумо клек
- 100 руски суинг 16 кг. пудовка
- 100 кофички на стол

Време: 33:43 мин.

Мислено си бях заложила времева шапка от 30 мин. Та на 30 мин. бях стигнала до 60тата кофичка. То води се стичаха от мен, то се хлъзгах, то ми беше тъпо, че избрах кофичките и то като последни (стана супер а бързо, тъй като след суинговете видях, че всъщност имам 400 а не 500 бройки на листа защото бях повторила клековете и набързо реших, че следващите ще са кофите)... Та не че са ми топ т.е. любими, особено тези последните 100, но така се получи (mooning).
Както да е, добро натоварване си беше на цялото тяло.

09.09.16
17:02

Днес:

Отново следобед имах свободно време и се раздвижих:

ЕМОМ в рамките на 9 мин, макар и да знаех, че ще са напълно достатъчни, но... все пак:
всяка минута стартира с по 5 лицеви опори, оборудване: 16 кг. пудовка във всяко движение
- 30 KBHP
- 30 напади
- 30 ренегадско гребане (тук да отбележа, че имайки в момента 1 бр. тежест си е неудобно, поне за мен)
Време: 7 мин.

2 мин. почивка

Quick KB Ladder, 16 кг. пудовка за всяко движение:
9 KB swings - 1 Goblet squat
8 KB swings - 2 Goblet squats… etc.
Време: 6:35 мин.

Това ми се стори доста добро. Подобно на Блек Джек в началото си мислиш колко е лекичко, но гоблетите с тежестта в един момент почват да си казват думата. Може да се повтори в два варианта: с увеличение на бройките или на тежестта и примерно вместо гоблети предни клекове.

Корем:
3*15 колелце от колене
3*8 на страна с 16 кг. пудовка извивки от стоеж

10.09.16
15:15

Тази сутрин:

- 6.20 к. = 43 мин. - дам, по-бавно от обикновеното, краката ми натежаваха, а и от 4ия к се обади лявото коляно

След това час плаж - поплувах, но заради болките в коляното не беше колкото ми се искаше. 
После домашна работа, довечера отново поливане на градината. И междувременно стартиране на служебната мрежа, че от вчера съм се затапила с един тест, който бях на косъм да го взема от първия път и не стана. А така супер много ме доядя и сега ще пробвам отново... Те колегите като гледам днес никакви ги няма, но и разбираемо. Хората, с които работим почиват, щото никъде другаде я няма тая простотия отработване... Както и да е, който не е сварил през седмицата с нещо, все ще го свърши днес :)

12.09.16
16:04

Днес:

Блек Джек с 16 кг. пудовка. Време: 29:45 мин. (4ти път)
Правила съм общо по 20 а не по 21 повторения (blush) тоя път, ама как да е, със сигурност това ми е най-доброто време (ЛР).
1ви път = 43:40 мин.
2ри път = 35:29 мин.
3ти път = 37:30 мин.

+ 50 преси (различни варианти)

Един от любимите ми албуми:

13.09.16
15:53

Днес:

АМРАП 20 мин:
- 10 лицеви
- 20 суинг 16 кг. пудовка (по 10 на ръка)
- 30 преси (класически)
- 40 клек СТ
- 50 сек. централен планк
Завършени във времето: 4 кръга + 10 лицви + 20 суинга + 10 преси.
Остатъка от 5ия кръг си го завъших все пак, че не мога да оставям нещата така :)

+ няколко стойки на ръце, но нямах достатъчно сила днес
+ седеж на стена на стъпки

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1