Storm….тея двете сигурно са сестрите на тая от твоя пост ......инак се счупих да се хиля на коментарите ....особено на извънземните ...:D
25.10.15
14:21
:)
25.10.15
14:22
...
25.10.15
14:55
bravo, bravo
http://6nine.net/2015/10/25/кървав-религиозен-празник/#more-1643
bravo, bravo
http://6nine.net/2015/10/25/кървав-религиозен-празник/#more-1643
О да, как ме подсети за тия :D . Гледах едно клипче преди в “TheYnc” (там само касапници има) как един така се беше вживял, че взе един ятаган и направо си разпори част от гърба, и човечеца си умря на площада :D .
26.10.15
11:32
Заюп не сверите часовника на сайта? :)
26.10.15
12:26
Кошмар... не знаех за този ритуал (tmi)
30.10.15
17:09
like a boss :D
03.11.15
02:37
Това не трябваше да го гледам преди сън. Сега сто про ще сънувам недоебаната прокурорка Емилия Вакарелска.;( :D :D :D
Мнението беше редактирано от Антон Батбаянов на 03.11.15 02:38.
04.11.15
11:39
Атеисти, обединявайте се !!! :)
04.11.15
11:59
Непълнолетните да не гледат :D .
Какво е това, бе ХААХАХАХАХаХАХАхАхХАхАхаХА
Това с Ози и Рамщайн всъщност доста добре се вписва в ежедневието ми :)
Това с Ози и Рамщайн всъщност доста добре се вписва в ежедневието ми :)
О да, Рамщайн особено много ги слушам. А албума на Лидеманн е страхотен.
Иначе две неща са ми направили впечатление у атеистите.
Едната е, че познават религиите много повече от религиозните хора.
Второто е, че веднага се палят на тема “религия”. Докато примерно на повечето религиозни хора, почти не им пука кой е религиозен и кой не е :D .
Докато примерно на повечето религиозни хора, почти не им пука кой е религиозен и кой не е :D .
Щото толкова са и религиозни. 99% (оставям си един процент за фанатиците) от така наречените вярващи в нищо не вярват, просто не са в състояние да поемат сами отговорност за живота си и имат нужда от бащинска фигура, която да ги направлява, пък макар и да са почти напълно наясно, че е въображаема. Няма принципна разлика между Дядо Коледа и божествата в монотеистичните религии - на послушните подаръци, а непослушните в ОНЯ списък...
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.11.15 17:01.
04.11.15
17:05
Атеистите вярваме в живота преди смърта :D
Докато примерно на повечето религиозни хора, почти не им пука кой е религиозен и кой не е :D .
Щото толкова са и религиозни. 99% (оставям си един процент за фанатиците) от така наречените вярващи в нищо не вярват, просто не са в състояние да поемат сами отговорност за живота си и имат нужда от бащинска фигура, която да ги направлява, пък макар и да са почти напълно наясно, че е въображаема. Няма принципна разлика между Дядо Коледа и божествата в монотеистичните религии - на послушните подаръци, а непослушните в ОНЯ списък...
Мога да се съглася с тебе. Като цяло българите не сме религиозни, или по- скоро сме някакви объркани фаталисти, вярващи в магии (поне аз с такова впечатление оставам). Във всеки случай няма я онази вяра, която я описват в старите книги.
Ние вярваме в Бог, сякаш за всеки случай, пък я има- я няма.
Преди две години катастрофирах с колата. Прибирам се, разправям на майка ми какво е станало (слава Богу нищо ми нямаше) и тя като почна да се вайка и изръси следните неща.
- Сине, легни на земята и направи 3 кълбета на обратно. Айде, айде, недей да спориш. Аз ще се обадя на леля ти Златка да ми каже къде е оная циганка дето лее куршуми, че да ти оправи нещата...
Да ти кажа, бях в пълен потрес от майка си :D . Как може един човек ходещ на църква (тя го прави почти редовно) и наричащ себе си “християнин” да ме кара да извършвам някакви смешни ритуали и да ходя при дяволити и греховни бабички.
Той и баща ми, Бог да прости, имаше един период в, който само по врачки ходеше.
Абе луда работа.
Не че ходя редовно на църква, не че и се моля редовно, като всички хора съм грешник, ама наистина вярвам в някаква по- висша сила, а всичките баячки, гадателки и суеверия ги считам за пълни глупости.
Суеверието е религията на българина, за жалост.
някой с g shock да знае как се сверява ?
Зависи кой модел е. Може да свалиш упътване за работа от нета или да видиш някое клипче в You Tube. Ако се сверява автоматично от радио кула, става още по-лесно.
Мнението беше редактирано от Петър на 05.11.15 09:17.
05.11.15
08:23
някой с g shock да знае как се сверява ?
Намери модела на сайта на Casio и изтегли от там *.pdf с инструкциите за употреба.
Нещата са сравнително сходни при цялата серия G-Shock, но има и специфични неща.
Въпрос на модел и екстри. Моят се сверява самичък... ;)
casio g shock ga-110cm-1aer ( нищо не намирам :Д )
е модела.. аз имам указател ама трябва с някаква специална отвертка май.. или от копчетата неква комбинация ?
http://www.casio-europe.com/euro/watch/gshock/ga-110cm-1aer/
и директен линк към упътването: http://support.casio.com/storage/en/manual/pdf/EN/009/qw5146.pdf
Мнението беше редактирано от Енев на 05.11.15 17:21.
Ако видиш колко екстри имат някои модели Pro Trek, още в по-голямо чудо ще се видиш :D.
Мнението беше редактирано от Петър на 06.11.15 11:05.
06.11.15
11:09
Мускули 101 :)
06.11.15
13:32
Много готино, Тишо!
07.11.15
21:39
https://www.facebook.com/ultimatebrown.2/videos/999785720071497/?fref=nf
:D
Едно видео за женски дупета
https://www.facebook.com/ultimatebrown.2/videos/999785720071497/?fref=nf
:D
Едно видео за женски дупета
Голямото дупе, основание ли е за множественото число ? :D:D
08.11.15
08:40
Не, но множественото число е трик за повече кликвания? :D :D :D
10.11.15
09:13
Русия е обвинена в системна употреба и прикриване на допинг...
“...В един от изводите се казва, че разкритията за нарушенията в Русия са като следствие от “дълбоко вкоренената култура на мамене... на всички нива от дълго време...”
Не че не го знаем де...
Източник: http://www.dnevnik.bg/sport/2015/11/09/2645769_rusiia_e_obvinena_v_sistemna_upotreba_i_prikrivane_na/
“...В един от изводите се казва, че разкритията за нарушенията в Русия са като следствие от “дълбоко вкоренената култура на мамене... на всички нива от дълго време...”
Не че не го знаем де...
И не че е само Русия...
10.11.15
11:25
Не че не го знаем де...
Източник: http://www.dnevnik.bg/sport/2015/11/09/2645769_rusiia_e_obvinena_v_sistemna_upotreba_i_prikrivane_na/
Е, какво може да се очаква от Дневник, то си е чист пропаганден канал :D
Все пак подобен доклад е част от политическите игри. Нали сега всички са се опнали срещу Русия, защото не им харесват действията на руснаците в Украйна и Сирия. Геополитика...
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 10.11.15 11:27.
10.11.15
13:42
...
Все пак подобен доклад е част от политическите игри. Нали сега всички са се опнали срещу Русия, защото не им харесват действията на руснаците в Украйна и Сирия. Геополитика...
То няма много за харесване...грамадна държава, която е по-склонна да разруши света, отколкото да се цивилизова. Жалко, че не смеят да отпочнат китайците, те сигурно са още по-зле. Повечето тоталитарни държави си имат такава програма и все пак, единствените за които се знае и са написани доста книги са източногерманците и техния “Държавен план 14.25”, който функционира почти три десетилетия. Разликата с Армстронг, Бен Джонсън и всички други заловени е в размаха и организиранстта - при тях няма шанс един или група чийтъри да повлекат със себе и федерацията и националната спортна система.
10.11.15
14:04
...
То няма много за харесване...грамадна държава, която е по-склонна да разруши света, отколкото да се цивилизова. Жалко, че не смеят да отпочнат китайците, те сигурно са още по-зле. Повечето тоталитарни държави си имат такава програма и все пак, единствените за които се знае и са написани доста книги са източногерманците и техния “Държавен план 14.25”, който функционира почти три десетилетия. Разликата с Армстронг, Бен Джонсън и всички други заловени е в размаха и организиранстта - при тях няма шанс един или група чийтъри да повлекат със себе и федерацията и националната спортна система.
Всъщност описа основния проблем на модерния свят. Едностранното възприемане на цивилизованост. Руснаците са си цивилизовани посвое му, както и арабите или Далечния Изток. От опити за цивилизоване се получи пълен хаос в Близкия Изток. Може да чернят руснаците за Украйна и Сирия, но да кажем, че и в двата случая просто бяха втори на ход. Кримската операция беше една от най-блестящите, съпоставима единствено със съединението между Княжество България и Източна Румелия. Аналогията е повече от близка. Донбасс и Грузия също имат дълбоки корени от миналото, за да бъде винена Русия. Стига с тази демонизация. Олигархията им хич не е цвете за мирисане, но всяка монета си има две страни. Руснаците могат да играят грубо, но цивилизованата половина от света се отличава с груба лицемерност.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 10.11.15 14:04.
10.11.15
14:49
...Кримската операция беше една от най-блестящите, съпоставима единствено със съединението между Княжество България и Източна Румелия. Аналогията е повече от близка. Донбасс и Грузия също имат дълбоки корени от миналото, за да бъде винена Русия. Стига с тази демонизация...
Ъ, Десо, с риск да влезем в някаква протяжна дискусия, какво имаш пред вид? Освен че и двата случая има нарушение на международни договори? Защото по мои спомени княжеската армия се целува с румелийската жандармерия и климата е на всеобща радост, което не е същото като с Украйна...
Има и сходни неща - когато България обявява Съединението, Руската империя е единствената държава, която се противопоставя и прави какво ли не за да провокира султана като суверен на Източна Румелия да въведе армията и да прекрати Съединението или най-малкото – да възрази официално, за да има повод Русия отново да вкара своите войски в България под претекст, че България нарушава Берлинския договор. Александър Трети е изтъкнат българомразец и дори планира военноморска операция срещу българското крайбрежие, но междунардната обстановка не позволява това да се случи - европейската дипломация, че и доста от европейските народи, застават с единна позиция срещу подготвяната руска агресия и Александър Трети се принуждава със скърцане на зъби да оттегли канонерките си от българското черноморско крайбрежие. Тогава Европа спасява България от Русия. Сега Европа остави украинците на съдбата им...
Кримската операция беше наистина блестящо реализирана от спец-частите на ГРУ, които са обучени от германска компания по НАТО-вски стандарт :)