24.02.13
18:15
Здравейте.Имам няколко въпроса, които са изключително важни за мен.Искам да ви попитам какво мислите за хранителния ми режим и тренировъчната ми програма.Целите са ми да кача още 2-4 кг. най-много мускулна маса и да орелефя.Тренирам от началото на лятото 2012, но нищо не правих правилно и не се храних както трябва до преди 3 месеца.Сега откакто съм почнал с тази програма и това хранене съм качил 4 килограма за 6 седмици някъде.Процентът мазнини ми е около 9.Висок съм 183 см. и тежа 74 килограма.На 14 години съм.Тренировъчната ми програма е следната :
1.Лег 3x15.
2.Полулег 2x15.
3.Клек 3x15.
4.Прасец 3x15.
5.Набиране 3x15.
6.Гребане 2x15.
7.Разтваряне встрани 3x15.
8.Бицепсово сгъване 2x15.
9.Трицепсово разгъване 3x15.
10.Корем 3x20.
Храненето ще ви дам за пример днес :
1.Овесени ядки с прясно мляко,банан,стафиди,сушени праскови и 2 цели яйца.
2.Сандвич 3 филии хляб,пилешко филе,кашкавал.
3.Ориз с малко кисело мляко и една супа със зеленчуци и кайма.
4.Кивита и ябълка.
5.Фастъци.
6.Ориз с малко кисело мляко и една супа със зеленчуци и кайма.
Бих искал да чуя мнението ви,критикте ви и дали ще мога да постигна резултат с тези тренировки и хранителен режим ? Забравих да кажа също, че тренирам по тази програма 3 пъти в седмицата. Благодаря !
24.02.13
19:42
И как се чувстваш с тази програма, помпаш ли се ?
24.02.13
20:21
Напомпването се чувства във всяка мускулна група.Една тренировка правя за около час и двадесет минути и програмата според мен не е тежка.Какво мислите вие ?
Програмата е толкова тежка колкото си я направиш)Важното е да те ‘кефи ’ и ти да се кефиш на себе си ,всичко друго е суета на суетите.И един ден когато всичко това е зад теб и няма да ти се мьрда от канапето след третото уиски ще казваш-Ей едно време тренирах -колко яко беше)))))))).
А не -едно време и аз се помпих -е..ти тьпия спорт.
Така ,че тренирай си и щом си качил 4 кг. за 6 седмици нямаш нужда от одобрението или подкрепата на когото и да е -просто си на прав пьт ))Успех
И как се чувстваш с тази програма, помпаш ли се ?
Ачо, на няколко места виждам, че си писал този въпрос, дали се помпа от дадена програма. Може ли да дефинираш, какво разбираш под “помпане”, защото аз го разбирам да ти влезне повече кръв в мускула и да е “по-издут”. Ако и ти го разбираш така, то това въобще не е показателно, дали програмата действа или не.
24.02.13
22:05
Под помпане освен по време на тренриовката, аз разбирам и др - да се помапш, тоест да ти расте тялото, т.е. маса ;)
25.02.13
15:23
А тренировката става за цел мускулна маса, нали ? Забележки и препоръки към храненето ?
26.02.13
15:07
Според мен тренировката ти, ако не се изпълнява като кръгова с голям интензитет с цел повишаване най-вече на издържливостта на мускулатурата на високи обороти(за спортове като мма, джудо, бокс, баскет може да е много добра) е безмислена след 1 година тренировки.
26.02.13
17:21
Освен да почна 3 дневен сплит ? Какво мислите ?