27.02.13
12:50
един приятел с който тренираме ми каза,че някой негов познат му казал за упражнението и му дал добри отзиви...самоче преди ефикастноста му искам да попитам за безопастността му!странно ми е след като той дава толкова добри отзиви от това упр. защо не мога да го намеря в нета или в някоя програма? движението е подобно на това -
но не е точно чукове за бицепс. започва като чуковото но променя хвата по време на движението в подхват ( ако не се лъжа за наименованието),амплидутада е една идея по голяма и съответно се вкарва и рамо при сгъването( движението уж трябва да е до противоположния трапец като височина),а ръката през движението НЕ е долепена до тялото а стои една идея по в страни!
Надявам се да съм го описал добре...ако не съм ще се опитам да направя някаква рисунчица или нещо. въпроса всъщност ми е: до колко е безопасно,до колко е ефективно, защо не е разпространено и каква е приложимостта му в тренировките? предварително благодаря за отговорите
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.02.13 13:40.
благодаря за бързия отговор,но не е това.ръката се движи към противоположното рамо а не към същото. както в кръстосаното чуково самоче амплитудата е удължена а и хвата е точно обратен на това...започва с хват в който свършва това упр ( хвата е все едно се подготвяш за чуковото) и после се сменя...точно обратното на това упр което си дал...претърсих бб тиим и не го видях точно това което търся.