Гръб - Гърди или Гърди- Гръб..?

NE

17.05.05
23:49

Въпроса ми не е много значителен, но все пак. Програмата ми е горе-долу следната: Понеделник - ТрицепС + БиЦеПС
                Сряда - Гръб
                Четвъртък - Гърди
                Събота - Рамо + Крака

Има ли проблем ако гърба и гърдите се тренират в последователни дни и как е по-добре да се тренира първо гърба или първо гърдите?

18.05.05
02:14

За теб гръб и после гърди за да са поне малко отпочинали краката след мъртвата тяга.

SO

18.05.05
11:02

ами като правиш бицепс+трицепс в пон. минава ли ти мускулната треска за сряда(гръб)

18.05.05
12:05

програмата ти е супер- всичко е равномерно поставено , така че има време да почине добре. само си избери на кое искаш да наблегнеш повече и него прави първо. успех :)!

NE

18.05.05
18:41

Минава ми мускулната треска( ако имам такава), но въпроса ми е по-скоро като правиш примерно гърба предния ден преди гърдите дали при упражненията за гърди ще има някакви затруднения поради поуморения гръб ( например при кофички/) :)

18.05.05
19:08

[quote author=“newman”]Минава ми мускулната треска( ако имам такава), но въпроса ми е по-скоро като правиш примерно гърба предния ден преди гърдите дали при упражненията за гърди ще има някакви затруднения поради поуморения гръб ( например при кофички/) :)

За това което питаш, абсолютно никакви проблеми. Ако не си претренирал, разбира се.

Иначе, само като идея, може да опиташ да вкараш голяма + малка група

-гърди -бицепс
-гръб- трицепс

На мен ми е неефективно да правя само ръце, но както си прецениш...

18.05.05
19:37

можеш да имаш проблеми например ако имаш мускулна треска в раменете,от тренировката за гръб

19.05.05
19:34

[quote author=“xtasss”]можеш да имаш проблеми например ако имаш мускулна треска в раменете,от тренировката за гръб

Само ми обясни как ше има мускулна треска на раменете от тренировката за гръб.За да има мускулна треска в раменете от тренировката за гръб трябва да си счупи гърба от трениране.

22.05.05
15:50

Ами според мен на първо място сложи изоставащата ти мускулна група.
Прави тренировката за Гърди-Гръб в понеделник,а ръцете ги премести в Сряда.Сам се досети защо :wink:

24.05.05
19:07

Ами ако нямаш изоставаща от тях няма значение но ако има трябва да дадеш приоритет

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1