10.03.13
03:25
Здравейте,прекарвам по 12 часа в кухнята,за мое щастие,все още намирам време за спортните си занимания.Фен съм на Street fitness,outdoor,сред природата.Излизам без да знам какви упражнения ще правя,избирам ги според терена на който се намирам в момента.Пишете за интересни упражнения със собственно тегло!!!
...Да се похваля за едно мое постижение 180 лицеви опори,личен рекорд,пред свидетели!Иначе по 100 през 2-3 дена за форма.
До скоро!
Здравей,
Значи да не ти даваме съвети за храната :D Шегичка :)
Като каза outdoor и се сетих за календара за бягане. Това са маратони, полумаратони или интересни бягания в планината. Можеш да се включиш на някое :)
11.03.13
01:49
Outdoor,10.03.2013
Днес излязох в обедна почивка от 14-00,шефчето ме помоли да се върна в 15-30 защото трябва да закара синът си до вкъщи.Какво направих ли?За времето което имах-Катерене в планината,100 броя набирания на клон на дърво,разделени на серии за 30минути,бързо си изпих протеина,минах през супермаркета за ди си купя пресен пипер,рукола и кисело мляко за вечеря,за мой касмет имаше дълга опашка на касата,само една работеше оставаха само 4 минути до 15-30.Спринтирах и точно 15-30 бях в ресторанта,слава-богу и този път успях,и този път не се изложих,никога не съм закаснявал за работа,висях на косъм,всех си дозата адреналин,иначе в един скучен работен ден,направете го и вие!!!
11.03.13
02:23
През Април се местя от планината на морето.Искам това лято да карам wind surf,търся да си купя втора употреба дъска,с мачта и платно,моля помагайте!!!
13.03.13
01:51
Тренировките ми от последните ми два дни са-пиша през ноща защото само тогава ,е-не винаги имам свободно време.
Вчера- тренировка между 14-00-16-30,катерене в планината,лицеви опори на равен терен 1ва серия 115бр./слава богу намерих равен терен/след това до 300бр.разделени на серии по 20 -30 под различен наклон.
Храна-08-00-Ленено масло,2-лъжици мед,чаша вода,09-00 тренировка средна част+корем,10-00-0,30гр.протеин/Inko spor-x-tremе muscle 95 whey,немски е.!11-00 на работа.Обяд Фитнес хляб/немски/ с риба тон и салата 0,150гр.,1 таблета омега-3,След тренировката 17-0,30 гр. протеин,18-00,
150гр. рукола,0,400гр.пресен пипер,1 кофичка кисело мляко 0,1,вечеря21-00,200гр.салата+кисело мляко 0,1,sorry 23-00 на бар с приятели чаша червено вино.
Тренировката ми днес-между 14-00-16-30,
катерне,Раменни опори 10 серии по 8 повторения,все още не мога със собственна тежест,ползвам огррадата на къщички в планината във които живеят кравите,,milka,,през лятото но за парви път успях да се задържа 15 секунди на ръце без да падна,кеф!
Храната е като предишния ден,партито също!!!,Да видим утре какво следва?Със сигурност набирания до отказ!!!
Мнението беше редактирано от Лъчезар Великичов на 13.03.13 02:59.
14.03.13
00:39
Тренировката ми днес беше слаба имах само 1 час на разположение,беше напрегнат ден но все пак се катерих на високо и направих 60 набирания,разделени на серии на клон на дърво в планината.
Към менюто си днес добавих филе от съомга.
16.03.13
02:00
Вчера не можех да пиша в дневника си,нещо със сайта не беше наред,за втори път ми се случва,както и да е ,ние да сме здрави.
От тренировката ми вчера съм доволен качих първата серия лицеви опори до 120бр. на равен терен,и след това до 300 на серии под различен наклон/най ме кефят надолу с главата/,след като бях загрял с катерене.Този месец работното ми време е кофти имам само окмоло 2 часа след обяд за тренировка,но и те не са сигурни.Включих в края на тренировката и драконов флаг няколко серии,научих за упражнението от сайта,за което ви благодаря,много ме кефи всичко което е за средната част на тялото.
Днес имах по малко време за тренировка ,но пак се катерих и правих раменни опори,преди не ги правех,но прочетох една статия пак от ББ-Теам,колко са важни за раменете,а ако ги изпълняваш без да се допират краката в стена,със собственна тежест,натоварват доста среедната част на тялото.
Утре е Събота най натоварения ми работен ден,да видим ще има ли тренировка или 1 ден почивка?
17.03.13
10:27
В малкото време което имах вчера направих 103 набирания разделени на серии и няколко серии драконов флаг.
Храната беше,салата-рукола,домати,пресен пипер,бяла риба,фитнес хляб,кисело мляко,60 гр.протеин за деня,120гр.Isostar high energy bar.
Днес ще се пробвам да мина 120 лицеви опори!!!
18.03.13
01:21
Като за начало тази сутрин се събудих с главоболие не знам защо?Сигурно не си доспивам.Изпих 0,500мл.пресен сок от моркови,едно кафе и се пооправих,закусих сандвич с фитнес-хляб, риба тон и салата.Обедната почивка днес беше от14-00 до 16-00, 2 часа крос в планината,пресечена местност/изкачване,равен терен,спускане/,по средата на който направих 1 серия от 125 лицеви опори/Повече от инат от колкото със сила,днес това е истината/Но съм Happy!!!
Добавките днес са-Ленено масло/на гладно/,30гр.Протеин за деня,1 таблетка омега-3/Съомга/,1 капсула чесън/Преди лягане/
От както съм на салата и белтък,нямам много сила,въглехидратите са ми само от3-4 филиики фитнес хляб,вчера го заместих с енергиино блокче.Като резултат плочките на корема излязоха!Преди бях на ВВД/Овесени ядки,Гречка,Кафяв ориз,Нахут и др./Имах много енергия и сила,тогава направих 180те лицеви опори/ но корема ми беще постоянно подут,всеки ми казваше,че това не е фитнес тяло и бяха прави.През какво ли не минава човек докато тренира,в зависимост от това какво иска да постигне?
Все пак за мен вече е ясно няма спиране!!!
19.03.13
01:30
Днес валеше сняг,и нямаше как да се тренира на вън,опитах но не ставаше.Влязох в подземния гараш на хотела,там си направих сериите клякане със собственно тегло и раменни преси,по добре от нищо!
20.03.13
01:24
Тренировката ми днес беше супер!!!2 часа крос в планината,слънце,панорамна гледка,минах 1,840 метра надморска височина.
Страхотно изживяване!!!
21.03.13
00:57
В малкото време което имах днес,забих130 лицеви опори......,после не се спрях да ям,луда работа!
22.03.13
00:36
Уникален крос 1 час и 30 минути,пресечена местнос,пресякох няколко ски писти,ски фенове летяха от всякаде,за финал 6 серии по 8 бр.раменни опори!
Мнението беше редактирано от Лъчезар Великичов на 22.03.13 00:37.
23.03.13
01:32
Тренировката днес-124 набирания на клон на дърво за 45 минути,разделени на серии,няколко серии V-преси,коремни преси и за финал драконов флаг.
Храна,за деня-протеин-60гр.,енергиино блокче 120гр.,200гр.ориз с морски дарове,2 банана,една бутилка Gаtorade 0,500,домати 0,500,рукола 0,200,кисело мляко 0,1,1 кофичка.Таблетка омега 3,лъжица ленено масло,1 капсула чесън.
Днес съм като менделеевата таблица но съм HAPPY!!!
24.03.13
01:07
Днес клякане със собственно тегло,на серии не ги броих до отказ,вечерта ме разглобиха буквално на сервиз,сам ме оставиха в кухнята в края на сезона,добре ,че шефа ми удари едно рамо,че след тези клекове не си чувствах краката,сега съм уморен и хрупам бадеми.
25.03.13
00:31
Отличен завършек на седмицата.1 час крос в планината,този път през пресечена местост със съвсем леки спускания и изкачване/През деня лошо си ударих коляното при нелеп инцидент в кухнята,още боли/и го пощадих от екстремно катерене.Във края на кроса направих една серия 135 лицеви oпори,незнам от къде дойде тази енергия след като вчера бях,,дроб,,направо се отлепях от земята,можех и повече но си оставих резерва за следващия път само 50 бройки ме делят от подобрение на рекорда ми.
Мнението беше редактирано от Лъчезар Великичов на 25.03.13 10:18.
26.03.13
00:50
Днес-5 серии по 8 повтотения-раменни опори,5 серии по 20бр. клек със собственно тегло,крос 40 минути по същото трасе от вчера,катерене по вертикална скала/Около 25 метра е висока/,без предпазно въже,скалата е регистрирана на картата за скално катерене и върху нея има маркирани няколко трасета,успях да изкача 1 от тях,пробвах се и на други 2 но грешката ми беше че погледнах на долу и ми омекнаха капачките на коленете,малко преди финала,проблема беше,че нямаше за какво да се хвана здраво,1 подхлъзване и излиташ,слизането се оказа по трудно от катеренето,не го препоръчвам на никой без предпазно въже,иначе е супер спорт но и доста опасен.
27.03.13
01:09
Със малкото свободно време което разполагах,направих 1 час крос във сняг и кал,завърших със скромните 5 серии по 8 повторения набирания но просто времето ме притискаше.
Храненето беше супер за деня-0,250гр.фитнес хляб,0,200 гр.кашкавал,0,500гр.домати,0,100гр.рукола,0,250гр.зелена салата микс с радичио,0,300 гр.репички,0,300гр.Зелени пиперки,0,250гр.филе от сьомга,0,200гр.бял ориз с масло,1 кофичка кисело мляко 0,1,2 кафета,1 зелен чай с лимон.
Добавките са- 60 гр. протеин,ленено олио/течно/,омега-3 от риба,1 капсула чесън.
П.с.-Ползвал съм различни марки протеин през годините.От един месец пия един Немски на Inkospor,,X-TREME,MUSCLE 95,купих си неувкусен,резултатите се невероятни никога не съм се чувствал така добре.Проблема е,че не съм го срещал в БГ,ако някой знае за негов дистрибутор моля да ми изпрати координати.Естественно ще се запася здраво преди да тръгна но все един ден ще свърши.
27.03.13
10:28
Здравей,чесън пия като профилактично средство срещу възпаления,той е силен анти оксидант и за имунитет.Пия по 1 капсула преди сън.По принцип съм фен на хранителните добавки,но не взимам повече от 3 за 1 ден,като винаги едната е растителна.Преди да започна чесън,пиех Spirulina,водорасли.Поради динамичният ми начин на живот,нямам време да седна и да се храня нормално,все на крак съм,гледам да си разнообразявам режима.Все пак на 34 години,въстановяването не е като на 24 и при по голямо натоварване,тялото ми само ми подсказа,че има нужда от повече гориво.За дълги бягания или когато ходя повече от 50км.на ден,като заместител на храна аз ползвам NOW foods,Gain Pro-100 процента малтодекстрин от царевица,на мен ми действа добре,дава ми достатъчно енергия.Дано да съм полезен до скоро,
Успех!
28.03.13
00:46
Днес си направих,пропуснатите набирания от вчера,100бройки разделени на серии и разпускаща разходка под слънчевите лъчи които днес бяха в изобилие за разлика от вчерашната буря.
Храната е като вчера,само замених сьомгата със бяла риба и добавих 3 ябълки.
29.03.13
00:43
1 час крос в планината,в края на който направих 1 серия от 140 лицеви опори,добрах се до тази бройка с инат.
Нямах много енергия днес,изнервен съм защото нямам повече от 1 час свободно време на ден,но още няколко дни и 1 месец свобода,ще се размажа,само Outdoor!Че после,ужас още половин година в клетка.
30.03.13
01:02
Днешната тренировка беше супер серия- клек със собственно тегло 7 серии по 20бройки и раменни опори 7 серии по 8 бройки.След нея правих различни упражнения за корем.
Започнах деня с ленено масло и протеин на гладно,след това кафе,закусих сандвич от пълнозърнест хляб със кашкавал и домати,след тренировката изпих един Gatorade и днес изпробвах Isostar,,Power play,,със 100 гр.рукола,вечерях/от крак/0,450гр.бяла риба със 0,200 гр.салата микс,късна вечеря 1 кофичка кисело мляко 0,1,таблетка чесън.Свършиха ми омега-3 капсулите от риба и ще ги заменя с таблетки комплекс витамини D+C.
31.03.13
01:03
Ok,Време е за път,днес тренирах само корем,утре последен крос в алпите и през ноща тръгвам към БГ.Ще пътувам 2 денонощия и се надявам Вторник вечерта да имам сили,отново да стъпя на пистата от която съм тръгнал за един нощен крос,аз и моята нощна лампа за глава MAMMUT.
03.04.13
21:40
Oтново съм в играта!Е пропуснах вчера вечерния крос но днес-2000 метра,бягане на родната писта.
В залата клек със щанга 60кг.,5 серии по 8 повторения,Вдигане от лег 5 серии пирамида,1 ва серия 60 кг-15 повторения,2 ра серия 70 кг-12 повторения,3 та серия 80кг-10 повторения,4та серия 90кг.-8 повторения,5та серия 100кг-4 повторения.Правих и различни упражнения за корем.
На лостовете,кофички 5 серии по 8 повторения,упражнения за долната част на корема.
Gain Pro на Now foods,вече е в багажника от днес го започнах,също и caesine на Pure nutrition за преди лягане.
07.04.13
21:21
Тренирам здраво,не пиша радовно в дневника защото не мога да се добера до компютъра.Прекарвам повече време с дъщеря ми,все пак 5 месеца не сме се виждали.Наблягам на бягане,но влизам и в залата за клек,мъртва тяга и вдигане от лег.Чувствам се добре!!!
08.04.13
22:54
Днес съм супер,като за начало 4 км.бягане на стадиона.След това си купих дългоочаквания байк-Cross GRX-8/Бял/,веднага го подкарах-2 часа на колелото доволен съм как се държи.Вечерта зала 1 час корем плюс мъртва тяга. В багажника са също -навигация GARMIN,зарядно за лаптопа и Gsm за кола,флашка за интернет Vivacom,резервoара е пълен до горе така,че съм 100 процента готов за Outdoor Hardtrail.
09.04.13
23:25
Днес се разбих,сутринта бягане 5 километра на стадиона,след обяд колело 3 часа/Намерих уникални трасета около реката с локви и кал,доста се омазах/,вечерта зала 136 набирания за 40 минути,плюс упражнения за корем.
Добавките са 6о гр. протеин за деня,1 доза малтодекстрин на Now foods,витамин Д,чесън.
Храната е кисело мляко3,6,2 банана,2 пъстърви,200 гр.варени картофи,100гр.зеле с моркови,400гр.ориз със спанак,2 банички,доста вода 2 чая и 2 кафета
11.04.13
01:25
Днес цял ден колело/Не искам да коментирам,уникално,кал-кръв и сополи/.
Вечерта зала корем/никога не съм имал такива плочки като на 34,когато бях на 24 бях по зле/Много се кефя чак не мога да повярвам че е истина!!!Ущипаха ме,събудих се но е истина!Go for it!!!
11.04.13
22:34
Тренировката днес е -сутринта 4 километра бягане на стадиона,колело след обяд,вечерта зала тренировка - гърди и корем.За жалост от задачи храната ми е малко в сравнение с натоварването през деня.Добрата новина е,че днес се записах за участие в планинското бягане,,Кипра Данаилова,, на Витоша 14.04.2013.Старт=12-00 на обяд.Подготвям се сериозно!!!
Мнението беше редактирано от Лъчезар Великичов на 11.04.13 22:34.
Браво! Много приятен за четене дневник, пълен с интересни и различни тренировки! Здраве и успех на маратона !
13.04.13
17:54
Вчера направих 8 километра бягане,и цял ден колело.Днес почивам ям здраво въглехидрати за енргия утре.
14.04.13
21:54
Време-33 минути.Егати баира само изкачване 3 300метра.От 26 мъже съм на 14то място.Победителя е с време 22 минути на 10 съм след него а той е национал!След състезанието пихме чай,ядохме салата и боб.Победителя при мъжете господин Кисьов ме покани след обяда заедно с още няколко бегачи да ни снима на различни отсечки в планината над село Герман/Езерото Панчарево/за дипломната си работа,съгласих се и правихме интересни бягания.Естественно бях си взел и байка с мен,след като снимките завършиха направих невероятно екстремно спускане с байка.Паркирах на паркинга на стената на панчаревското езеро,направих 2 обиколки на езерото с колелото и нощната си лампа за глава,ще нощувам тук.Сега се размазвам и пия безалкохолна бира.Утре сутрина имам уговорка с победителя Кисьов за сутршен крос.Невероятен Ден,само Outdoor!!!На 20 Април Пловдив 5000 метра обиколка на гребната база,чакам ви!
Мнението беше редактирано от Лъчезар Великичов на 14.04.13 21:58.
15.04.13
22:37
Днес сутринта направихме крос с Коцето Кисьов на пресечена местност над езерото панчарево.След това правих набирания на един лост в гората.Обядвах взехме си довиждане,шофирах 4 часа до вкъщи.Вечерта забих нови 5 километра на родния стадион,след това зала упражнения за корем плюс раменна преса и мъртва тяга.
Здрасти,
Бих ти препоръчала да намалиш темпото. Като чета, правиш триразови тренировки, които са си сериозно нещо. Та моят опит е: изкарвам 1-2 седмици с такова темпо и после грохвам и се налага няколко дни (обикновено изтрайвам 1, максимум 2)възстановяване. Не че не ти завиждам малко за свободноо време :D и не ми се иска по цял ден и аз да карам колело ;)
Но поне се храни достатъчно, за да устискаш повече :)
Хайде в неделя на състезание с байковете. Аз ще съм на старозагорското:
цък за повече информация. А има и Байк за Чепън, но на мен ми е далеч.
Поздрави (sun)
16.04.13
16:05
Здравей,
Мерси за препоръките,но нали знаеш няма спиране,сега му е времето да наваксам,че от Май пак влизам в кухнята и от там няма излизане.Храната днес и последните 2 дни е доста добре.За състезание с байка още не съм готов,бих дошъл да гледам,но тази неделя съм ,,детегледачка,,което също е много приятно занимание,даже има лош вариант да пропусна бягането в Пловдив на 20 Април но в краен случай ще взема дъщеря ми с мен за агитка.Успех на състезанието в Стара Загора,стискам палци!
Поздрави!
16.04.13
22:31
Страхотен ден,
Сутринта 8 километра бягане,след обяд 1 час колело,Вечерта 6 километра бягане плюс зала вдигане от лег и корем.
Храната за деня-60 гр. протеин,6 банана,0,700гр./Готов вид/ориз със зеленчуци,0,200 грама рукола,5 скумрии на скара,3бр.оризови кюфтета,0,160гр.пистачо/шам фъстък/,2 кафета,1на безалкохолна бира.
17.04.13
22:39
Ок,вече се знае пропускам бягането в Пловдив,обадих се да се запиша и ми казаха,че сменят датата на провеждане,ще бъде в Петък 19.04.2012 а в този ден вече съм поел друг ангажимет.Нищо ще следя календара и когато имам възможност ще участвам в още стартове.Тренировката днес е 6 километра бягане на стадиона сутринта,след обяд почивка,вечерта 2 километра бягане плюс зала,клякане със щанга 60 килограма 5 серии по 8 повторения и упражнения за кръста и корема.Храната е супер касовият бон също!!!
Мнението беше редактирано от Лъчезар Великичов на 17.04.13 23:05.
21.04.13
22:26
След няколко дни без силово натоварване,но по цял ден на вън и активни занимания с дъщеря ми,колело,ролери и разходки.Днес 4 километра бягане,вечерта плюс зала- мъртва тяга и корем.Храната няма да я описвам но е много добре.Тези дни без тренировки спрях добавките,тялото ще ми каже кога има нужда отново от тях.
22.04.13
22:40
Днес започнах деня с 10 километра бягане на стадиона,след обяд почивка вечерта нови 4 километра бягане плюс тренировка за гърди и корем в залата.
23.04.13
22:41
Без коментар-12километра бягане сутринта,3 часа колело/черен път/,след обяд,нови 4 километра бягане вечерта плюс рамо и корем в залата.Протеина за деня е 90грама,и храната си я бива!