19.03.13
19:06
Ето и клипчето.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.03.13 06:53.
20.03.13
01:42
Ми ей така леко,ако все вгледаш,когато вдига щангата на дават отстрани тея двамата какво правят,така че ти си решавай дали да вярваш.
20.03.13
07:07
Какво ти момиченце, баце. То аз невиждам такова. Забележително развит индивид)))
Дали и помагат или не, вдигна си ги котенцето. :D
Обаче тая трибойска техника направо ме трепе, това гърчене на пейката все едно е с гумен кръст. Винаги като ги гледам сегашните трибойци на лежанката се сещам за олимпийската преса малко преди да я махнат в началото на 70-те. Трябва да я забранят тая техника с моста. (wasntme)
Мнението беше редактирано от Old Timer на 20.03.13 08:38.
20.03.13
09:38
Александър Илиев да не се разплака като видя как 13-годишно момиченце вдига повече от теб? Можеш само да завиждаш.
20.03.13
11:32
казано от Old Timer на 20.03.13, 08:37:
Дали и помагат или не, вдигна си ги котенцето. :D
Обаче тая трибойска техника направо ме трепе, това гърчене на пейката все едно е с гумен кръст. Винаги като ги гледам сегашните трибойци на лежанката се сещам за олимпийската преса малко преди да я махнат в началото на 70-те. Трябва да я забранят тая техника с моста. (wasntme)
Тая техника с моста няма да я забранят, защото това е техниката да вдигнеш много. А малката е доста гъвкава, което ѝ помага.
Мнението беше редактирано от Angel Gyaurov на 20.03.13 11:32.
Аз се комплексирах и ще си посегна скоро... не верно :D
С мост без мост- момата е много яка- точка.
20.03.13
11:51
с тоя мост, достоен за художествена гимнастика, хода й е става десетина сантиметра. да приемем, че си ги вдига сама, чудно ми е обаче как ставите й издържат тази тежест
20.03.13
12:54
Ти остави, че е яка, ама е и симпатяга :D прокуроре, прокуроре... :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.03.13 21:39.
21.03.13
12:22
казано от Иван Иванов на 20.03.13, 09:38:
Александър Илиев да не се разплака като видя как 13-годишно момиченце вдига повече от теб? Можеш само да завиждаш.
Да,как позна ?! Във дълбока депресия съм... ;( ;(
Няма да те храня,а само ще кажа,че вдигам 120 без да правя чудните мостове и другия път си мълчи, и не прави излишни изказвания.Всеки си има мнение.За мен,след като онея двамата на ги дават в кадър,значи помагат.
Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 21.03.13 12:24.
Браво на теб вдигаш малко повече от 13 годишно момиче...
А съмненяита ти са просто смешни,както виждаш това е публично събитие и няма как да има нещо нагласено.
Въпроса е че момичето си е доста голямо животно,сами може да видите каква ширина има в гърба и раменният пояс на последните секудни от клипа когато позират за снимка.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 21.03.13 12:43.
21.03.13
23:57
Това беше грубо.
22.03.13
14:57
Наистина има сериозна физика момичето, но за мен това не е вдигане от лег с тази стойка. Да си опре хубаво гърба и кръста на лежанката и тогава да вдига. То това не е мост, ами направо на кравай се сгъна. Тук явно целта е да се прави на циркова мечка. Ако на 13 вдига толкова, на 20 ще засрамва повечето мъже от форума тук :) И все пак девойката е много здрава, ама дали не и дават нещичко с витаминките се чудя!!!
На лежанката трябва да се опират само раменете и ханша, а краката са здраво стъпили на земята и да натискат. Т.е., без значение дали моста е голям или малък - винаги го има и това е перфектната техника за вдигане от лег.
22.03.13
15:52
казано от mastajay на 22.03.13, 15:45:
Заболя ме кръста ...
22.03.13
16:10
казано от Александър Илиев на 21.03.13, 23:57:
Това беше грубо.
просто си беше истината братле... ида не е на 13… със сигурност няма 18… на 18 малко момичета изобщо могат да държат таква щанга в ръцете си камоли да я придвижат от точка А до точка Б бе значение колко е кратък пътя ( заради моста ) ... просто момичето очевидно си има добър спортен ген, добър спортен треньор, добър спортен зоб... всичко й е добре.. няма лошо :)
То в щатите не е нужно да взимаш някав зоб, там просто отиваш с супермаркета купуваш си каквато и да е храна и честито вече имаш перфектния зоб, само остава да го изядеш :D
Вие как си мислите, че става тия неща, на 8-10 години вече са със дамски превръзки, а на 12-13 вече с по 300 кубика гърди, някъде в миналото, когато храните бяха чисти, жените бяха плоски като дъски, сега обаче всичко е много по пищно, даже и все повече мъже имат бухнали ореолки на зърната :D
След 5 години смятам да и предложа брак, тамън ще съм на 21, а тя на 18 :D :D
казано от mastajay на 22.03.13, 15:45:
Хахаха, ‘баси!!! (wasntme) (whew) :D
22.03.13
17:37
тогава започвай от сега със зобта Марто.. .че виж го Велико на къв хал е :D :D
казано от Херцог Трън на 20.03.13, 12:54:
Ти остави, че е яка, ама е и симпатяга :D прокуроре, прокуроре... :D
му-ха-ха :D
казано от Христо на 22.03.13, 17:27:
То в щатите не е нужно да взимаш някав зоб, там просто отиваш с супермаркета купуваш си каквато и да е храна и честито вече имаш перфектния зоб, само остава да го изядеш
Моля те, обясни...
22.03.13
22:06
казано от Miyu на 22.03.13, 22:01:
Айде вдигайте и вие с мост като е толкова лесно :P
Първо кажи къде подменят гръбнаци :)
Валери, рускиня е :)
Херцоже - това или го можеш или не го можеш, ако го можеш няма да ти отнеме много време да се научиш и да не ти създава проблеми, ако не го можеш ще ти е нужен един живот да вдигаш 100 кила по този начин.
Защо да вдигаме с мост?
казано от slavko на 22.03.13, 22:11:
Защо да вдигаме с мост?
Щот’ било лесно, бе :)
Никой не казва ,че е лесно...аз като гледам всички казват ,че е тъпо ;)
22.03.13
22:27
Да вдигаш мост е по - интересно, отколкото да вдигаш с мост :)
22.03.13
22:33
....
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 22.03.13 22:33.
Като казвам дали е само 13 годишно момиче нямам предвид възрастта, а най-вече “витаминките” дето и дават.
И отдавна се чудя на един тип хора, които казват: “И какво като зоби?Нали го прави това е важното.Вие и да зобите няма да го направите” Ми не!Не е това важното!Не е важно да вдигнеш колкото се може повече с цената на всичко!Важно е здравето и разума на един човек.И постъпките му са важни, защото те го определят в живота.И още разни такива отдавна забравени и отмити морални и етични норми, на които децата в училище се смеят вместо да си вземат поука! (А това е просто жалка картинка, защото утре народът ни ще е такъв).Както и да е малко се отклонихме.
Също така ако двама спортисти вдигат щанги примерно и единия вдига повече от другия и и двамата не взимат стимуланти, то е ясно, че ако и двамата взимат и продължават да тренират упорито по същия начин, този който е вдигал повече пак ще вдига повече.Но ако този, който е вдигал повече реши, че не иска да използва стимуланти, защото мисли, че има и по-важни неща от това колко накрая ще вдигнеш.Значи ли това, че “стимулирания” атлет е по-силен? Не - той е по назобен (Е*ах ти гадната дума как звучи) Айде поздрави , извинявам се ама стана малко дълго, мислех да бъде по-кратко
казано от slavko на 22.03.13, 22:11:
Защо да вдигаме с мост?
Няма как да вдигате с мост, като не можете.
Като влезеш в кросфит сайта не пише как се е набирал (стриктно с кипинг мипинг и тн) тоя дето е взел паричките, нали ? : )
Всеки цъка и вика - що не може да съм като него, никой не вика ама той много се люшка, същата работа и с моста.
Мнението беше редактирано от Madboy на 22.03.13 23:18.
22.03.13
23:20
И сега какво стана?
Не е морално да се вдига с мост ли?
:D
Всеки да си вдига и да се набира както иска.
Искаш да вдигаш яко кила и правилата позволяват такъв мост - вдигай. Искаш да изолираш гърдите - ще вдигаш иначе.
искаш да правиш 80 набирания за време и кипинга е разрешен - кипинг.
А девойката си е симпатяга. Вдигна си ги легитимно по правилата - евала. Освен това е мисля внационалния младежки отбор по гимнастика. Достапо-добре от фейсбук и кафета.
Абе то всеки да си вдига как иска ... ама границата е ясна.Кипинг набиранията не оправдават моста на лежанката.И двете упражнения са улеснен вариант на стриктното им изпълнение.Ясно е че кипинг набиранията са много по-лесни от стриктните набирания както и моста помага много на лежанката.Затова би трябвало двата варианта да са ясно разграничени както и при състезания.