20.03.13
23:16
Дайте съветче или тоест препоръчайте каква риба да хапвам за вечеря и по колко грама, аз съм се спрял на риба тон, хек или сьомга по около 200 гр.( сменям ги), като мисля да си ги пържа на тефлона без мазнина ( освен рибата тон, която е в консерва). Добър избор ли са и достатъчно ли е като грамаж при положение, че след 2 часа хапвам и извара преди сън ?
Темата беше редактирана от Янислав Вълков на 20.03.13 23:17.
21.03.13
01:04
#1
Моят съвет е Сьомга за вечеря,
Изборът е твой,
Успех!
Камбала, треска и пъстърва също не са лоши варианти - можеш да ги приготвяш и на фурна под фолио или с домати и лук и т.н., както впрочем и хекчето де. На фона на рибата тон от консерва и цената на сьомгата ми се струва, че другите 4 вида са по-подходящи, а сигурно има и още :)
Питай за рецепти ако проявиш интерес ;)
21.03.13
11:43
#3
Абе шаран и толстолоб най-добре.
Скумрия на скара също не е лош вариянт,по прицнип сьомгата е дост анад другите вариянти като вкус,но и цената и е на същото ниво.
Воабще ако имаш възможност за скара,това ще ти даде доста голямо разнообразие.
И недей прекалява със консерервираната риба,повече от 2 пъти в седмица не е добра идея.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 21.03.13 12:46.
Аз съм “за” сьомга или скумрия, а конкретно сьомгата става много вкусна на фурна във фолио, намазана с подправки (девесила много ѝ отива) и 2-3 резена лимон, завиваш във фолио и мяташ във фурната за 20-ина мин :)
21.03.13
18:15
#6
Ем какво да кажа освен едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички, получих достатъчно информация. Ясно е че ще има едно голямо и здравословно разнообразие :))) УСПЕХ на всички от мен !!! :)