Подходящ хранителен режим?

20.03.13
23:51

Здравейте любители на фитнеса!
Реших да сваля едно голямо количество килограми за кратко време(до края на юни) може би 10/12 килограма. Ходя на фитнес и изпълнявам тази програма .На 16 години съм 190 см и 95 кг.Относно яденето ям доста както си личи от снимката която ще ви покажа по-долу но съм способен да не ям толкова.Имам достатъчно време за кардио 7 пъти в седмицата ако трябва.Препоръчайте ми някой хранителен режим който да започна с цел да сваля тези килограми.Мерси предварително!

Моят съвет е да преосмислиш концепцията си за бързо сваляне на килограми, 7 пъти в седмицата кардио и други такива дивотии. Доверявай се повече на огледалото, отколкото на кантара. Пробвай с равномерно балансиран режим на хранене - http://www.bb-team.org/articles/911_forma-s-ravnomerno-balansirana-dieta-rbd
Тренарй 3 пъти седмично с многоставни базови упражнения, наблягай на клек, тяга, лег и т.н. и прави 2-3 пъти седмично кардио и всичко ще си дойде на мястото. Може би няма да е след три месеца, но след 6-8 месеца ще видиш значителни резултати.
Успех!

21.03.13
11:19

Всичко е казал Мариан, само едно допълнение - РБД е вероятно най-подходящия режим и ще сваляш доволно с него при добри тренировки, но когато усетиш застой в свалянето постепенно започни да намаляваш въглехидратите и да увеличаваш протеин и мазнините, особено в нетренировъчни дни и в предтренировъчните хранения.

Много килограми,за много кратко време.Ами какво ще стане,ако почнеш да се храниш правилно и да тренираш ?Повече ще се харесваш след това,от колкото увиснал,но - 10 кг.

21.03.13
17:42

Благодаря ви за бързите и изчерпателни отговори,наистина е най добре да изглеждам по-силен и по-мощен от колкото слаб.

21.03.13
19:31

Наистина са ти дали добри съвети по горе и гледай да ги спазваш. Чрез бързото отслабване можеш сериозно да навредиш на организма си, знам това от личен опит.
Бях 13- 14 годишен когато спазвах някаква много лоша диета, зимата се бях разболял от бронхо- пневмония защото имунната ми система беше много слаба. Левкоцитите и тромбоцитите бяха на много ниско ниво... абе лоша работа. После бая обилно трябваше да се тъпча с месо, плодове и зеленчуци, че всичко да се нормализира.
Така че отслабвай и се развивай бавно но качествено ;) .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1