Милото Дневниче

Темата е заключена.

04.04.13
02:02

Аз: 21г.177висок.70кг. стаж 5 месеца 
Така, започнах тренировки преди околко 5 месеца и бях 82 кг по стечение на обстоятелствата- по 12 4аса на работа 3 хранения на ден без хяб.сладко и газирано и доста тренировки стигнах до тук 12 кг по-слаб
Тренирам така:
ден1-гърди-4 упр.корем
ден2-бицепс 3 упр. трицепс 4упр. трапец 2 упр. и корем
ден3 гръб 6 упр. корем
по4ивка и пак съштото
относно храната нямам време да и обръщам много внимание просто избягвам някои храни.
рамо не тренирам понеже много ме болят.. ако дадете идея за упражнение със собствено тегло бива. :)
ДРУГО незнам какво да ви кажа за сега :)(muscle)

Рамо не тренираш защото те боли, а тренираш гърди?
Долната част на тялото защо не я тренираш?
Напиши упражненията и как ядеш?
какви са ти целите?

Мм... шест упражнения гръб, нула упражнения крака... не прави така.
Добави още един ден в седмицата, в който ще тренираш крака, те са голям мускул и имат голям енергиен разход. Корема не мисля, че има смисъл да го правиш всеки път. Не подценявай никой мускул, организмът се стреми към симетрия и когато помпиш само един мускул, рано или късно ще спреш да виждаш прогрес, а може дори и регрес.
Съветвам те:
Пон: Гърди, средно, предно рамо;
Вт: Гръб, задно рамо, трапец;
Четв: Ръце, корем;
Пт: Крака
Поздрави! :)

Много моля - пиши грамотно и не замествай буквите с цифри. Това не е приемливо тук.
Погледни това - Как да задаваме въпроси интелигентно?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.04.13 10:36.

04.04.13
19:23

Няма да стане без да тренираш краката..
Може да имаш някакъв напредък ,но той да е минимален,не се очудвай от това,като знаеш, че не си тренирал крака.
Корема също ако си мислиш,че като го тренираш всеки ден, ще стане като на Забо Кошевски,лъжеш се.
2 пъти седмично е напълно достатъчно на първо време.

Ако смяташ ,че си готов за разделно трениране,препоръчвам един от тези сплитове.

Пон.Гърди ,рамо,трицепс                    Пон.Гръб,рамене,трапец                   
Почивка                                          Почивка
Срд.Гръб,трапец,бицепси                    Срд.Гърди,ръце
Почивка                                          Почивка
Пт.Бедра ,задни бедра,прасци.              Пт.Бедра,задни бедра,прасци
Съб. и нед. почивка                          Съб. и неделя. почивка

По максимум 4 упражнения в 3-4 серии за големите групи и 3 упражнения с 3 серии за малките.

Мнението беше редактирано от El_tiggeraso на 04.04.13 19:24.

04.04.13
20:51

Да знам че корема е излишен всеки ден но пресите ми дигат тонуса просто ми е кеф да си ги правя както знам че трябжа да тренирам и краката ама работата ми е такава че доста ги изтощавам не им остава мн мн сила
относно храната нямам режим закуска обяд и вечеря
сутрин сандвич с филе
обяд месо със зеленчуци.картофи или ориз
вечеря супа или нещо др.по-леко за стомаха.
а целта ми беше да сваля кила сега искам да качвам колкото се може по-чисто.. независимо колко бавно става
тичам 3 пъти в седмицАта :)
взимам само бцаа

Мнението беше редактирано от djic djica на 04.04.13 21:01.

Какво работиш, че натоварваш краката?

04.04.13
21:35

А бе да ти кажа и просто да стоиш прав 8 часа, краката се чувстват отпаднали, ама 1 тренировка по-лека понякога дава примамлив тонус.

04.04.13
22:02

ами в строителния сектор (nlick)

09.04.13
20:05

ЗДр. от няколко дни взимам креа-бомб  но получавам дискомфорт в стомаха прочетох че може да има такъв страничен ефект но дали намалява деиствието и дали ще има такова?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1