Дневникът на Лакто-ово вегетарианеца

Темата е заключена.
Прескочи до:

Тренировка:
Клекове 3-6,8
Налконена лежанка с дъмбели 3-8,10
Гребане с щанга 3-8,10
Раменна преса с дъмбели 3-8,10
Бедрено разгъване 2-10,12
Бедрено сгъване 2-10,12
Сгъване на щанга за бицепс 2-8,10
Повдигане на ръце встрани 2-8,10

Причината поради която преминах на тренировки за цяло тяло е,че при сплитовете се изморявах доста и не можех да ги комбинирам с тренировките ми по мма.

Само да отбележа,че храненето за днес беше ужасно и много рядко ям така,но поради обстоятелствата нямах други опции

9:00- 3 пържени филийки(2 със домашно сладко от сливи и 1 със сирене)
12:30-Сандвич от subway
15:30-Тренирока
17:00-Протеинов шейк+креатин и малко ядки
20:00 Пържени тиквички,малко хляб и малко салатка.

Старая се да ходя 2 пъти на мма и 2 пъти на фитнес.Ако понеделник съм на фитнес,вторник съм на мма.След това си вземам ден почивка и така се повтарят нещата

Хранене:
9:30 -Овесени ядки с кисело мляко
14:00 -Печена сьомга,гръцка салата,малко ризото,една малка питка със маслини
18:00 -Ядки
21:30 - Скариди,печен картоф,зелена салата със яйца

Утре мма.

The first lesson of economics is scarcity: there is never enough of anything to fully satisfy all those who want it. The first lesson of politics is to disregard the first lesson of economics.

Thomas Sowell

Хранене:
10:30 2 санвдича със домати и сирене
13-15 Мма
16:30 Макарони и пържени картофи със сирене
22:00 Малко череши ,кашкавал и ядки
Преди лягане протеинов шейк

Ужасно хранене знам,но нямаше нищо в хладилника и наще не ми бяха оставили пари да отида на напазарувам.Относно тренировката по мма,получи се брутално добрата.Много се изкефих,защото успях да направя  армбар в спаринг.(новак съм и такива малки постижения много ме радват)

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 06.07.13 22:34.

Хранене:
10,30 Спагети с доматен сос и сирене
17:30 Мюсли с прясно мляко и филия с фъстъчено масло
18:30 Ядки+фреш от портокал и морков
20:30 2 яйца,извара,препечена филия с малко шарена сол+рибено масло

Утре фитнес,а във вторник мма.Бях на плаж днес и малко изгорях,но пък си беше готино.

Забравих да добавя,че всяка сутрин пия зелен чай със екстракт от гинко и женшен.На мен лично ми дава енергия и ми действа ободряващо.А преди лягане пия билков чай за релаксация и по-спокоен сън

Any food that requires enhancing by the use of chemical substances should in no way be considered a food.”
― John H. Tobe

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 07.07.13 22:52.

Тренировка:
Клекове 3-6,8
Наклонена лежанка 3-8,10 (40кг)
Придърпване на скрипец за гръб 3-8,10
Лег преса 3-8,10
Повдигане на щанга до брадата 2-10,12(мисля че беше 25кг)
Френско 2-10,12 (15кг или малко повече,не знам колко точно е лоста)
Коремни с тежест редувани с повдигане на крака(за долните плочки) 3-15,20

Много добре се получи,въпреки,че бях уморен от вчерашния плаж.След малко ще хапна скариди и малко ориз.След тренировка пих креатин и фреш от морков и портокал.

Да ъпдейтна снимките.Правил съм ги преди повече от месец.След ден два ще направя нови,в сегашната ми форма

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 08.07.13 13:53.

Хранене:
9:30 2 парчета баница
13:00 Таратор и два сандвича с домати и сирене
17-19 ММА
19:30 Две парчета филе от лаврак с шопска салата и една филия хляб

Преди лягане може да хапна малко ядки и да изпия едно чайче

Тренировката днес беше много тежка.Правехме доста страйкинг и за жалост малко граплинг.Още се панирам като някой тръгне малко по агресивно,но се надявам с времето това да се оправи.Утре ще си почивам,може даже на плаж да отида.

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 09.07.13 20:04.

Някой може ли да ми каже дали е пробвал MusclePharm Bullet Proof и ако да ,има ли резултати

09.07.13
21:19

Това да не се панираш като ти тръгват агресивно в спаринг иска време да свикнеш. Добре е да се свикнеш да гледаш другия в лицето или направо в очите. Така ще можеш да виждаш максимално бързо като тръгне да ти посяга за удар или да ти влиза в краката. Много често другия се издава с жест или по някакъв друг начин.

Използвай парите за храна ;) Ако пък ти се дават - дай ми ги, ще ги употребя по-добре ;)

Попринцип и аз разсъждавам така,но понякога имам проблеми със съня и се събуждам през нощта.Затова си търсех нещо което да помогне.Не казвам че ми се случва всеки ден,но примерно един,два дни през седмицата се събуждам в 3-4 часа и става много кофти.Сега като се замисля като почна лятото май не съм имал такъв проблем,но през учебната година ми се случваше.

Тоз ме разби,баси изрода.Отивам да ям лозови сърми

Храна:
9:00 3 палачинки
14:00 Скариди,ориз,пърленка
17:30 Една малка топка сладолед и фреш от ананс
20:30 Броколена супа,2 филии,половин кофичка извара+креатин и рибено масло

Преди лягане чай

Само като чух песента и си спретнах една бърза тренировка за корем+малко стречинг

Great achievement is usually born of great sacrifice, and is never the result of selfishness.
Napoleon Hill

Лека от мен

Тази вечер ще съм на ресторант и едва ли ще мога да пиша,затова утре по някое време ще ги вмъкна нещата

Цял ден бях на pool-party и не съм ял почти нищо.За целия ден съм изял:3 филии с фъстъчено масло,100 грама ядки,и мюсли с прясно мляко.Утре фитнес

Храна:
10:00 2 филии с фъстъчено масло
13:30 1 тиквичка с киноа и малко сос басилико отгоре,50 грама извара,малко хляб
17:00-19:00 ММА
19:00 Банан
20:00 4 яйца,малко риба тоб,малко домати и една филия хляб

Днес тренировката се получи много добре.Едно от нещата които тренирахме беше ,,North South,,.Тренера каза,че се справям много добре.Кефя се много,иначе деня ми беше  долу горе,нищо особено

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 16.07.13 20:30.

“Never respond to an angry person with a fiery comeback, even if he deserves it…Don’t allow his anger to become your anger.”

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 16.07.13 22:44.

Храна:
10:00 Мюсли с прясно мляко,банан
14:00 Тиквичка и половина с киноа и сос басилико отгоре,около 50-60 грама сирене,препечена филия хляб
16:00 Малко ядки около 50 грама
17:30 Лостове
6:30 Малко макарони на фурна
20:30 Скариди,салата печен пипер с домати и сирене,печен картоф(не знам дали беше цял)
22:30 Банан

На лостовете правих 3x8 кофички и 3x8 набирания.Първата серия беше с тесен хват за бицепси,втората с хват за предмишница и третата със широк за гръб.Корем и стречинг най-вероятно ще направя по-късно тази вечер.Какво бихте казали за закуска-Ориз със риба тон.Става ли,зле ли е ,въобще дайте някакви добри примери за пълноценна закуска,защото всяка сутрин мюсли няма да ми се яде.

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 17.07.13 22:40.

Нямах време последните дни да отида на фитнес.Случва се така,че в дните ми за фитнес изкачат разни задачи,хубавото е,че поне мога да ходя на мма.

Храна:
10:30 Мюсли със прясно мляко,една филия с фъстъчено масло и един банан
13-15 ММА
16:00 Около 100 грама ориз,може би малко по-млко+риба тон+малко хляб
20:30 3 яйца,малко доматки,малко макарони на фурна

Тренировката беше екстра.Само граплинг направо мед.Тренирахме sprawl и после доста спаринг.Успях да направя два пъти кимура и за малко да довърша Biceps Slicer(на български не го знам как е).Със сигурност имам напредък,което е хубаво

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 20.07.13 21:35.

Храна:
11:30 Спагети с доматен сос и сирене
15:00 Ядки
20:00 300 грама скариди и малко тиквички
Преди лягане протеинов шейк с мляко

Късното ми ставане днес ми прецака яденето,но какво да се прави.Утре фитнес

Най-после се завърнах в фитнеса.Въз основа на наблюденията ми от днешната тренировка бих казал,че съм станал по силен(на лежанката без проблем направих нормалните си килограми,а преди на тях се затруднявах малко).Имам малко болки в коленете особено след като тренирам,затова си поръчах MSM NOW FOODS,да се надяваме че ще работи

Храна
9:30 Мюсли с прясно мляко
10:30 Тренировка
13:00 Гъбена супа,2 филии хляб,150-200 грама извара+креатин
16:30 Малко ядки
20:00 300 грама скариди,малко тиквички

Тренировка:
Клекове 3-6,8
Наклонена лежанка 3-8,10 (45кг)
Придърпване на скрипец за гръб 3-8,10
Лег преса 3-8,10
Повдигане на щанга до брадата 2-10,12
Френско 2-10,12

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 25.07.13 00:05.

Тренировката вчера по ММА беше най-изтощителното нещо което ми се е случвало.Тай клинчове,хвърляния,колене направо не знам как оцелях :D

На 29 заминавам на палатка и после в банско на почивка.За жалост няма да има фитнес къде да тренирам,така че ще си нося 2 10кг гири.Ако може кажете какви упражнения да правя,че поне да си поддържам формата.Аз мисля рано сутрин да си правя кросчета из комплекса с разтягания и следобеда малко гири.

A girl in a bikini is like having a loaded gun on your coffee table- There’s nothing wrong with them, but it’s hard to stop thinking about.”  :D

Лека от мен

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 26.07.13 23:34.

26.07.13
23:39

Нещичко за вегетарианците

Мнението беше редактирано от Madboy на 26.07.13 23:48.

Нещо за месоядците http://action.petaindia.com/ea-campaign/clientcampaign.do?ea.client.id=111&ea;.campaign.id=2891

26.07.13
23:58

WOW тази статия ще преобърне света на всеки месоядец, защо не я сподели по-рано

Мнението беше редактирано от Желязото на 26.07.13 23:58.

Айде сега да не спорим за безмислени глупости.Ако ще ме хранят и аз ще храня.В дневника ми никога не съм казвал каквото и да е лошо за хората които ядат месо,а пък те само с лошо идват.

27.07.13
00:01

Освен, че не ядеш месо, нямаш и чувство за хумор. :D :D
Как да те храним, като не ни ядеш манджите :D

Твоя пост ми хареса,но щото преди са ми идвали хора с лошо и ся ми кипна просто.

Изяжте вегетарианец, спасете маруля!

27.07.13
00:46

казано от Петър Цанков на 27.07.13, 00:04:

Твоя пост ми хареса,но щото преди са ми идвали хора с лошо и ся ми кипна просто.

Кротко, че вижте - кипнал е, пък напредва в ММА и ще ви направи на салата, нали е вегетарианец все пак :) Ако не беше - на кайма :D

27.07.13
00:55

казано от Петър Цанков на 26.07.13, 23:55:

Нещо за месоядците http://action.petaindia.com/ea-campaign/clientcampaign.do?ea.client.id=111&ea;.campaign.id=2891

Виж дневника на Никола Добрев, ще ти е от полза.

Един от най-добрите.Респект

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1