Според мен много “плоско” лягаш на лежанката. Не че аз правя кой знае какъв мост, но при всички случаи все пак опирам в уреда само с таза, плешките и раменете, а не с целия гръб.
Ако пробваш с лек мост и стабилно поставени крака (по-назад от сегашната им позиция), ще намалиш автоматично възможността за отлепяне на таза.
Боби, това което описваш е правилното изпълнение, но в момента и при лек мост си изпитвам болка в кръста, затова и в повечето случаи дори предпочитам да правя с краката във въздуха, за да може гърба да ми е ляга плоско на лежанката. Колкото до краката, не мога да ги слагам много по-назад от позиция,която се вижда на клипа. Липса на мобилност ли е или някаква скованост, но като стъпя по-назад и много често ми се крампира задното бедро и се налага да прекратявам серията. От друга страна, при малко по-задна позиция на краката , не мога да стъпвам с цялото стъпало, а само на пръсти, отново не знам защо.
Определено трябва да коригирам доста неща в доста движения, хубаво че са клиповете :)
Мнението беше редактирано от I`M на 13.09.15 17:36.
Ами щом положението с кръста все още е такова, трябва да се радваш на подобна серия, а не да се ядосваш. :)
Хората сме странни същества, все искаме повече и нещо не ни стига, дори когато нещата не са толкова “черни”.
Храната след около 21 часа фаст:
1. Свинско каре на фурна с доматен сос - две големи порции, няколко филиики многозънерст хляб. купа от домашното грозде.
Купа разбита сметана с шоколад, кисело мляко , бисквити, праскови и банани. Вчера ядох същата комбинация вечерта пред ти ви то/ наруших си принципите за храната в леглото/, а след като ометох сметаната, напълних купата с нарязани ябълки и около 100-150 грама мед. Днес трябваше да тренирам, ама мързела ме налегна и отложих за когато си тръгне. Това е !
За да се придобие ясна представа за големината на купата, отбелязвам, че лъжицата забита в нея, е от големите супени лъжици.
Тренировка:
Загрявка - обичайната.
1. Набирания надхват - 5СТ, 5,5,5 х 20кг., 5,5,5хСТ.
2. Тясна тяга - 6х50кг.+6х70кг.+3х90кг.+3х70кг.+3х50кг.
Планк.
Нещо умора чувствам тези дни, която най-вероятно се дължи на нездравословното, но пък вкусно, хранене. Планкът - горе долу бива. Можеше и повече, но лактите и предмишниците ми бяха толква потни, че се плъзгаха по постелката.
Храната след около 17 часа фаст:
1. Две кисели млека оот по 3,6%
2. Три свински кюфтета, едно дебело парче свинска наденица, свинско каре на фурна, гръцки чушки с доматен сос, 3 малки филии многозърнест хляб
3. Доза протеин с прясно мялко, свинско каре
Днес храната е “чиста”, но много месо изядох . И наденицата и кюфтетата и карето бяха станали точно както ги обичам - добре изпечени, но не препечени. Гвоздеят на вечерята ми обаче си бяха гръцките чушки. Чушките са от градината в къщата, а доматения сос си е домашен и той, та комбинацията беше - “облизах си пръстите”, нищо че ядох с нож и вилица. За работния ден - след толкова ядене забравих какво правих на работа.
Мнението беше редактирано от I`M на 15.09.15 20:13.
Храната след около 16 часа фаст:
1. Кофичка кисело мляко 3,6%, кофичка кисело мляко 7%
2. Четири пържени яйца с кашкавал и сирене, три филии баварски многозърнест хляб, кетчуп.
3. Кофичка кисело мляко 4,5% със 30-40 грама стафиди.
И днес храната бива, въпреки че ми се яде нещо сладко, ама взема ли си бонбонче отиде кутия, гребна ли лъжичка шоколад отиде кофичката, отворя ли кутията със сладолед... мисля, че стана ясно.В заключение за храната днес - Да живеят млечните продукти.
Работа нерви. Така ми се иска да кажа на някои хора, някои неща, ама не е момента май все още. Иначе тази сутрин станах в 5:08ч. - няма лошо.
Скоро не съм поствал снимка на вечерята:
Мнението беше редактирано от I`M на 16.09.15 19:30.
Тренировка;
Загрявка - обичайната.
1. Полулег - 15х20кг.,8х50кг., 8х80кг.,3х100кг.,3х110кг.,3х120кг.+8х80кг.+10х50кг.
2. Лег от обратен наклон - 8х50кг., 3х100кг.,3х110кг.,3х120кг.,10х80кг.
3. Раменна преса от стоеж - 15х20кг.,8х30кг.,8х40кг., 15х20кг.
4. Преден клек - 10х20кг.,3х40кг.,3х50кг.,3х70кг.
Днес бива - бих казал, че съм и доволен. Раменната преса отново се наложи да я обръщам, затова и не сложих повече от 4Окг. На предния клек 70 си направих спокойна и чиста тройка, но реших да не слагам повече. По време на тренировка болки в кръста нямаше, след тренировка почукване от към бъбреците и над тях.
1. Две кисели млека -4,5%
2. Прясно зеле със сирене, свински ребърца на скара, три филии баварски многозърнест хляб, малко домашно бяло грозде.
3. Доза протеин с прясно мляко.
За вечерята реших да приложа принципа на разделното хранене - ребърцата и зелето бяха в две отделни чинии.
Задържал съм доста вода от злоупотребите с храна, предишните две седмици, но ако продължа да се храня следващите две седмици като тези дни, ще сваля 2-3 килограма, а при мен са си разлика. Лошото е, че се дигам за почивните дни към Велинград, та храната е под сериозен въпрос.
Денят и хубав и лош . Тези дни забравям да си заредя плеъра и слушам музика от телефона, ама разликата в качеството на звука е доста голяма.
Не знам защо на снимка краката ми изглеждат пилешки и много несъразмерни с горната част, при положение, че на живо изглеждат съвсем по друг начин.
Записвам само набързо, че днес реших да си изкарам един по - дълъг фаст, който смятам да приключа утре на около 36-38 часа.
Като цяло шантав ден, който към края си ме направи свидетел на една неприятна случка, която в крайна сметка май приключи добре. Утре хващам пътя.Това е!
Тренировка:
Загрявка -обичайната.
1. Набиране подхват - 5,5,5 х СТ, 1,1,1 х40кг.+5СТ.
2. Гребане с дъмбели от полулег - 6х24кг.,6х26кг.,8х28кг./на ръка/
3. Набиране с успореден хват -3,3,3 хСТ
Малко довършващ скрипец.
Отново след тренивоката лег -военна преса-преден клек имам много силна мускулна треска на гърба и днес ми попречи на набиранията. Въри го разбери -може и от военната преса да е , но преди съм нямал такива проблеми да правя лег и рамо и после гърба да е със супер силна мускулна треска. Планът за набиранията беше поне 5 единици на 40кг., ама на колана се разкачи 2-3 пъти веригата докато слагах дисковете, та нещо ме отказа този проблем още на 3-та сериия. Набиранията със собствено тегло - с удряне на лоста в средната част на гърдите. На набиранията тежест - брадичката над лоста със задържане от по секунда-две.
След около 37 часа фаст:
1. Доза протеин с прясно мляко, 20 грама бцаа.
След малко едно гювече и няколко филии многозърнест хляб. След това се оправяме и тръгваме. Надявам се по-обяд да се е поуспокойло движението. Май е това. Ще тренирам в вторник, като се върна, ако не ме мързи много.
Мнението беше редактирано от I`M на 19.09.15 10:50.
Тренировка:
Загрявка - обичайната
1. Лег - 15х20кг.+8х50кг.+8х70кг.+8х80кг., 3х130кг., 3,3,3 х120кг., 3х110кг.+8х100кг.+6х80кг.
2. Преден клек - 8х20кг.+6х30кг., 3х50кг., 3х70кг.,3х90кг., 8х50кг.
Като цяло днес съм доволен, на всичкото отгоре съм и болен. Кляканията с 90кг., бяха доста плитки, но все пак е някакъв напредък.
1. Ролца от свинско каре, гъби и кашкавал, една “турска”мекица, смилянски боб с лютеница и лук, домати и краставици, купа домашно грозде, обмислях да хапна и малко домашен ябълков пай, но в крайна сметка реших да не ставам нагал с храната.
2. Доза протеин с прясно мляко, лъжица/супена/ с тахан и мед.
Храната през почивните дни беше много, но пък вкусна и качествена. По около 2 кила на ден домашно месо-предимно свинско и пилешко , подплатено и с някоя друга овнешка пържола, менюто включваше още домашно овче сирене/признавам без бой -май е най-вкусното, което съм опитвал/, домашни зелечуци и плодове, доста мед и тахан,. За сувенир си домъкнах две баци пресни балкански картофи -естествено домашни. По план неделя трябваше да лежа цял ден в сауната и да се топкам в басейна, но пък решихме да направим една хубава планинска разходка/около 12км/ с езикоизваждаща денивилация, абе супер доволен. Интересното е, че успях да си спазвам фастовете, даже хвърлих част от водата, която бях задържал напоследък.
Снимка на моментната форма на гърба.
Мнението беше редактирано от I`M на 23.09.15 20:40.
Храната след 21 часа фаст:
1. Странна комбинация на яхния от зелен фасул, ориз, картофи, поръсени с нарязани на парчета пържоли от свинско и пилешко + две кюфтета, две филии многозърнест хляб, малко кетчуп, няколко зърна от нашето си грозде, една малка круша.
2. Кофичка козе кисело мляко, банан, лъжица тахан с мед.
Всико много хубаво, ама така обилно поръсих яхнийката с люто, което разрази в устата ми такъв пожар, че дори и някоя от пържолите да беше алангле, със сигурност докато я сдъвча се препече.
Силна мускулна на бедра, гърди и рамена. Иначе днес много натоварен, цял ден не съм си дигнал главата, но отбелязвам и че път кот друга страна не усетих кога мина работния ден.Май е това.
Де%*а още ми люти.
Да не повярва човек и половиндоларовия имал песен дето става :
Де%*а още ми люти.
Мнението беше редактирано от I`M на 24.09.15 20:01.
1. - три пържени яйца с кашкавал и сирене, четири принцески от многозърнест хляб/1-на с кашкавал + 3-и с дебел слой свинска кайма/, марула с оцет и краставица, няколко зърна от домашното грозде, супена лъжица тахан и мед.
2. - мисля, че няма да има.
Миналия ден отново ми дадоха един буркан мед, та съм натрупал 7 буркана вече - два - три вида акациев, класически и манов. Само,че ми дадоха само един буркан тахан от 700грамовите/като на меда/, та ще трябва да купувам тахан за да изравня малко силите.
Нещо не мога си намеря шапката на Джордан и се надявам, покрай разхвърлянията при поредния ремонт, да не се за§б$ла някъде. Едно, че е бая пари, друго, че няма откъде да намеря точно същата.
Днес доста работа на пълни обороти , като постоянно възникват някакви нелепи ситуации. Утре, ако не мине котка път, ще скоча за някое и друго набиране. Май е това.
blonde Japanese girls in private schools uniforms
Тренировка:
Загрявка -обичайната
1. Тясна тяга - 20х20кг.,5х60кг., 5х90кг.,3х110кг., 1х30кг.,3х110кг.,3х90кг.,6х60кг.
1. Набиране на успоредка - 11СТ+11 повторения скрипец с тесен хват.
Принципно смятах да напрява малко набирания надхват и военна преса, но рамената ми са леш, а утре искам да направя малко лег, та врътнах една тяга само. Тягата принципно я правя с дискове от 10 и 5кг.Днес сложих двайски и разликата бе осезаема, 130 не бих казал, че ми тежаха, ама хвата развя бялото знаме и аз с него. На сериите от 130 надолу, почивки само за махане на дискове. Леки болки в кръста след тренировка.
Храната:
Кайма на фурна с яйце, доза протеин с прясно мляко. Не знам до края на деня какво ще ям, но мисля, че няма да имам някакви големи злоупотреби.
Тягата:
Мнението беше редактирано от I`M на 26.09.15 11:33.
3х110кг., 1х30кг.,3х110кг.,]
На 30 внимавай с гърба ))))))
Внимавам, даже сега като съм на 31 внимавам повече :) Иначе при липса на навика да огледам обстойно поста, преди публикуването съм допускал доста по - притеснителни технически грешки от една единица :)
Боби мерси! Мисля, че ако продължавам така ще вдигна/ам и повече. Допреди около месец килата бяха 70. Откровено казано , дори и с малки килограми ми си е кеф да правя тяга. Ама сега ще се опитвам да пазя форма на изпълнение, а пък с килата докъдето стигна. Между другото, аз и преди на по - тежките килограми формата не ми беше зле, е не беше и перфекта. Единствено когато дърпах 240кг, направих това “придърпване” , което често се забелязва при опит на тяга на макс, но гърбът винаги ми е бил относително прав. Имам навика като правя тяга да се поглеждам отстрани в огледалото, как ми е положението на гърба, дори някой път при по -леките тежести и в самата серия, при макс според мен е опасно да си въртя врата настрани, за да не си остане в странично положение :)
Мнението беше редактирано от I`M на 26.09.15 16:04.
Това поглеждане встрани е много рисково, между другото. Въртенето на главата предизвиква усукване на гръбнака, което може да доведе до по-лоши последствия дори от флексията при натоварване.
Тренировка:
Загрявка - обичайната.
1. Полулег - 15,15х 20кг.,3х50кг.+3х80кг., 3х120кг.,3,3,3 х110кг., 8,8,8 х80кг.
2. Български клек - 6СТ,6,6,6 х 10кг./повторенията са на крак/
3. Военна преса - 15х20кг., 8х40кг., 6х60кг. + Брадфорд преса с 20кг. до отказ.
Изключително уморен в рамената. От сряда до днес, не са се възтановили. Това ми се отрази на полулега и на военната преса. 120 кг. ме смачакаха в рамената. Даже изобщо не трябваше да правя военна преса, но от инат и злоба, че не съм се възстановил толкова дни, направих все пак една жалка преса. Между другото, когато пиша военна преса винаги имам предвид раменна преса прав, аз от седеж почти не правя, освен с дъмбели чат пат. Проблемите с възстановяването ми се появиха откак смених бцаа-то на МЕХ с някакви експресни бцаа, които експресно ме вкараха в силни мускулни трески. Хем от МЕХ пия по-малка доза от тези. Така, че ще си поръчам на МЕХ, поне досега съм нямал проблем с възстановяването при приема им. На всичкото отгоре в момента пия и протеин.
Храната:
1. Три пържени яйца с кашкавал, сирене, пражка шунка, три филиики многозърнест хляб със семена, х. кетчуп, няколко резъна сладък салам.
2,3,4 - свинско, пилешко, картофи, ориз, круши, банани, мед, тахан, сладък салам, пуканки.
Имам някои неща да свърша по света и у нас, а ме мързи нещо. То и прогнозата за времето е - подходящо за лежане на леглото, пред ти ви то с купа пуканки. Та положението е ясно...
1. Две порции пълнозърнести спагети с доматен сос, сирене, кашкавал, свинска наденица, пилешко, пражка шунка и кетчуп.
2. Доза протеин с прясно мляко, кофичка кисело мляко 4,5%
Днес ми се тренираше и смятах да скоча да направя една бърза тясна тяга, обаче мускулна на задните бедра и задникика ме възпря.
Вчера правих гърди и рамо, та и те отпаднаха като опция. Единствено остана варианата да отида до фитнеса за да тренирам ръце, ама прецених, че тренировката за ръце не оправдава дори горивото до фитнеса/3 км общо/ и се отказах.
Днес много големи задръствания и нерви покрай този дъжд. Продължавам да се убеждавам, че шофьорите в Пловдивска област са с най-ниска култура на движение в цяла България и спокойно могат да си съперничат с хюстънци и СМ-тата. За три светофара ме засякоха 4 пъти. Падне малко дъжд и мъка. Задръстванията се получават най-вече от бедната култура на движение и абсолютната неорентираност на престрояване. То не напразно преди години, четох една статисктика, че 50 % от ПТП-та в България са на територията на област Пловдив.
На работа като времето - едно такова ник`во.Общо взето е това:
Мнението беше редактирано от I`M на 29.09.15 17:59.
Тренировка:
Загрявка - обичайната.
1. Тясна тяга - 15х20кг., 8х60кг., 5х90кг.,5х110кг.,5х90кг.,8х60кг.
2. Набирания с раменен надхват - 5,5,5,5х СТ
Днес излезнах по -рано от работа, защото имах да свърша някои неща, та веднага след работа скочих да тренирам, че след това не знаех дали ще имам време. Изключително кратка тренирвка, почти без почивки. Този път 110 на тягата ми бяха изключително леки, но не сложих повече, поради причината, че бях с едни тесни дънки и прилепнала тениска и ми беше едно такова притеснено и дискомфортно. По същата причина не сложих и колана с тежести на набиранията.
Храната след около 18 часа фаст:
1. Доза протеин с прясно мляко, телешка създърма и пражка шунка.
2. След около час-два - свински шишчета със зеленчуци на скара, огретен, кетчуп.
Напоследък изцяло минах на млечните продукти на “Маджаров”, с изключение на прясното мляко, защото не съм срещал. Прясно мляко взимам на Олимпус и Верея. Чудя се дали продуктите му наистина са от истинско мляко, както ги рекламират или е поредната българска схема и са пълни със сухо мляко и подобрители. Чудя се защото продуктите изобщо не са евтини/поне за мене/ и аз съм склонен да плащам по-високата цена спрямо други фирми, стига да отговаря на качеството, което твърдят, че предлагат. От доста хора знам/включително и бивш служител/, че продуктите наистина са от мляко, ама като става въпрос за българска фирма, винаги имам едно наум.
Захладня. Тази нощ даже си сложих тениска и се завих чаршафа. Или ще трябва да оставам прозореца на механизъм, а не напълно отворен или ще трябва да вадим олекотения юрган.
Тази сутрин, след укорителните думи, вчера вечер, на жена ми” пак си станал огромен”, се качих на кантара. Даммм 97 килограма, определено трябва да сваля едно 10 кила. Лятото бях паднал до 90, но така и не успях да мръдна под 90 или поне не драстично под 90. Така ми се иска да стана около 80, което при моите 180см, ще е супер. Имаше и нещо друго, което не се сещам в момента, а и без това достатъчно изписах...та това е.
Мнението беше редактирано от I`M на 29.09.15 17:59.
Тренировка:
Загрявка - кратката версия на обичайната.
1. Лег - 15х20кг.+10х50кг.+3х80кг., 3,3,3,3,3 х120кг.+3х110кг.+8х80кг.+15х50кг.
Днес бях с ограничено време във фитнеса и направих една доста бърза лежанка. Започна загряването на предния клек /2-3 десятки на 20 и 30 кг. с диск/ и ми звънаха за една предварителна уговорка и приключих със загрявката само.
Храната след около 22 часа фаст:
1. Две големи свински вратни на скара, малко многозърнест хляб , кетчуп, задушени зеленчуци с масло, три джинджифилчета.
2. Кисело мляко, доза протеин.
Със захладняването взе да ми идва желанието да открия сезона на уискито и дори се чудих над една бутилка джентълмен, ама в крайна сметка реших да изместя откриването на сезона, когато захладнее още малко. На работа нищо особено, но като цяло денят ми беше хубав. Това е !
30.09.15
20:54
Качествени млечни продукти мога да ти препоръчам тези. Със сигурност не бъркат сухи млека (като изключим подсладените им десерти). Разпространители - Фантастико и от сравнително скоро Била. Овчето кисело мляко е направо номер 1, с две лъжици мед .... отнесох се.
Теди, ще проверя в Билата и ще си взема да ги пробвам, ако ги има, предполагам че и в триумфа ще ги има, ако не в билата.
Сапун, на мен нещо не ми допада на вкус сиренето на Елена, от друга страна сестра ми каза, че само от него купува и много й харесва.Въпрос на вкус.
Аз от Маджаров съм много доволен що се отнася до вкуса и при него уж е гарантирано “100% млечни”/както писах - каза ми го служител, който преди е работил там/. Знам, че вкарва основно млякото най-вече от Румъния, но вкарва прясно мляко с цистерни, а не сухо мляко с тирове.Проблемът е че просто нямам доверие на българските мандри и фирми като цяло, та името и фирмата на продукта не ме притеснява толкова , а това че е произведено в България. Виж Бор Чвор, след скандала преди години, съм ги игнорирал отдвана, въпреки, че ми харесваха на вкус.
Иначе тука има и една мандра Елит - която произвежда 50/50 биволско/краве сирене и то също е страхотно/ на вкус/. Гледат доста биволи, ама колко от млякото им действително влагат в продукция не знам.
Мнението беше редактирано от I`M на 30.09.15 22:07.
01.10.15
08:38
За млечните и ние вкъщи сме фенове на LB и Елена. Друга оферта е да си намериш някое магазинче, което пласира продукция на някоя малка ферма - те обикновено нямат достатъчно продукция, за да зареждат големите вериги, а има такива с много хубави продукти. Особено там, покрай вас са Родопите - няма начин да няма доста такива.
01.10.15
12:17
Взимай смело Ел Би, 100% сигурно им е качеството !!!
Тренировка:
Загрявка - кратката версия на обичайната
1.Преден клек - 15х20кг., 3х50кг., 3,3,3,6 х 70кг.+8х50кг.
2. Набирания подхват - 5СТ, 5,5 х15кг.,3х30кг.,8СТ
Днес по план не трябваше да тренирам, ама ми се щеше да си довърша предния клек, който започнах вчера.
Врътнах и малко набирания, но поради изключителната умора в гръб и рамена, по-скоро отбих малко номера с тях. На някой сигурно ще му се стори смешно, но на предния клек го пиша напредък. Кръстът натегнат и скован, но не бих определил чувството като болка.
Иначе последно когато правих набирания с тежест, коланът се бе разшил от към скобата за веригата и не беше много комфортно. Днес бях приятно изненадан с чисто нов колан - харабия марка :)
1. Голяма свинска вратна на скара, малко домашна туршия, купа леща с оцет и чесън, три малки филии мнз. хляб, кетчуп.
2. Кофичка кисело мляко 4,5 процента с някой и друг орех, доза протеин с прясно мляко.
Днес бях относително зает на работа. Цял ден се занимавах с нещо, за което знам, че не няма да стана по реда, по който го искат и си има друга процедура, ама част от работата. Имам малко притеснения от лично естество, но се надявам, че всичко ще е наред. Общо взето е това.
Мнението беше редактирано от I`M на 01.10.15 19:59.
1. Ориз с пилешко, кофичка кисело мляко 4,5%.
2. Мусака с доста кайма, няколко зърна домашно грозде.
Днес се отказах от тренирането, а май и утре. Доста силна мускулна треска в почти във всички познати ми анатомични части, отделно и кръстът леко ме стяга, та малко на възстановяване ще го карам тези дни. Та за възстановяване използвах два от най-добрите познати ми начина - мусака и ориз с пилешко.
Влезнах в един отмагазин да видя за мляко Ел Би. Нямаше, но пък поне излезнах от магазина с приятна компания под ръка - чичко Джак.Да но в следващия магазин, в който влезна за мляко има, че...
Иначе в петък се стремя да прекъсвам фаста по -рано,респективно да затварям и прозореца по-рано, тъй като през уикенда не мога да изкарам да се храня чак вечерта. Целта е да започна събота храненето около 11-12 часа, тоест да има едно 16-18 часа фаст. И за неделя прилагам същата схема - събота късен обяд за последно ядене и неделя обяд за първо.
Днес относително спокоен ден, да не кажа направо скучен. Утре имам няколко задачи, даже повече от няколко, та ще видя как ще си разпределя времето.
1. две свински ребърца на скара, едно кебабче, многозърнест хляб, кофичка кисело мляко 3,6%
2. Най-вероятно няколко пържени яйца,многозърнест хляб, доза протеин с прясно мляко.
Днес нещо не ми е ден. Сутринта излезнох с нагласата да купувам електрическа камина за стената и да пазарувам малко хранителни продукти. Да ама като взеха да ми обясняват, как тази камина не можела да отоплява стаята/2000вата е/ и че няма смисъл да я купувам. Нашите и те бяха с мен, че гледаха климатик за къщата и те взеха много ток ще хаби, ще стои студено, доста е голяма, няма да седи хубаво, вземи климатик и т.н. и ми развалиха целия кеф, ядосах се и се прибрах. Не искам да слагам климатик за тази стая. Отоплявам се с климатици в другите и искам нещо различно. Най-вероятно след малко ще запаля колата и ще отида да си я купя и да я бодна с 4 дюбела за стената, ако ще и само като картина да я ползвам. Най-мразя накой да ми развали кефа от нещо, дето съм си навил.
Кръстът от сутринта ме стяга. Както е тръгнало ще ударя и едно уиски.
Тренировка:
Загрявка - по-дълга от обичайната.
1.Полулег - 15х20кг.+8х50кг.+3х80кг., 3,3,3 х 110кг.+8х90кг., 8,8 х80кг.+8х50кг.
2. Набиране р. надхват - 5,5,5,5,5 х СТ
По план трябваше да правя полулег и български клек, ама тази нощ така ме стегна кръстът, че реших да направя само един лег и малко набирания за разтягане. Почти съм убеден, че кръстът ме стегна от недоброто загряване от последните две тренировки, в които много бързах. Иначе по самата тренировка няма какво да отбележа, освен факта, че дори на загряващите серии, усещах умора в гърдите -бедното възстановяване продължава.
1. 4 яйца с кашкавал и сирене, филия-две многозърнест хляб, доза протеин с прясно мляко.
2. Пилешко фили със сос от синьо сирене, филия многозърест хляб.
3. Кофичка кисело мляко с два-три ореха.
4. т.2. + евентуално 50-грама уиски/бърбън
Вчера учудващо както бях написал храната, така и си остана.Днес се надявам на същото.Имам малко работа да свърша и следобеда съм го обещал на малката да си играем, че напоследък вечерите бях малко по -зает и не й обръщах нужното внимание. Вечерта филми. Ще гледам и завръщането на любимия ми /алл тайм/ боец, след две годишно отсъствие.Общо взето това е.
Наложи се аз да си приготвя яйцата, а аз не готвя, все някой ми готви, ама мисля, че се получиха добре:
1. Свинска вратна на скара, три филии многозърнест хляб, кашкавал, кетчуп, 50 грама уиски с мед.
2. Кофичка кисело мляко 3,6/Ел Би/ с орехи, филия хляб с масло, кашкавал и сирене/маджаров/
Болките в кръста днес са по-сериозни. Взех диклак - дано помогне. На обяд ходих до кауфланд да купя една бутилка уиски и на касата жената/ на средна възраст/ ме попита пълнолетен ли съм - щях да я разцелувам от кеф, оправи ми настроението. Вечерта обикалях техно магазините за да видя един модел на филипс с андроид и 4к, ама така и не успях, а и има някаква офанзива да се продава сони като най-добро и все към сони ме насочваха, ама аз искам да видя филипса. Общо взето ми казаха, че филипса вадил най-лошата картина, най-много се развалял и най-бъгав му бил софтуера. Може би е вярно, ама този амбилайд така да ме кефи...
Понеже не сме техно форум, нека напиша няколко реда за едно изледване на сирена, на което попаднах съвсем случайно, Има прикачен и ПДФ файл с резултатите от изледването. Изледването е от 2011 и съдържа повечето основни марки на пазара. Пускам линка, ако някой му е интересно може да го прегледа, ако модетаторите преценят, че линка противоречи на правилата на форума, които честно казано вече не помня, да го изтрие. Това е .
Мнението беше редактирано от I`M на 05.10.15 19:31.
Тренировка:
Загрявка - малко по -дълга от обичайната.
1. Набирания подхват - 10,10,5,3,5,4
2. Лег с краката във въздуха - 8х80кг.,5х100кг.,5х110кг.,10х100кг.+10х70кг.
За финал малко кросоувър+ 5 набирания надхват комбинирани с висене на лоста.
Какво да кажа - 95кг. телесна маса+ кратки почивки = на много зор набиранията и слаба работа. Важното е, че работя по въпроса или поне си мисля, че работя. Понеже ме стяга кръстът реших на лега лекичко, с краката във въздуха и изцяло плосък гръб на лежанката. Преди лежанката направих няколко загряващи серии лег на машина. Като цяло кратка тренировка защото отидох късно и бързах.
Храната след около 21-22 часа фаст:
1. Тас кебаб/свинско каре с ориз/, малко ръжено-пшеничен хляб.
2. Доза протеин с прясно мляко, кофичка кисело мляко с някой орех.
Порязал съм си ръцете по дланите с тези орехи. Дребни леки разнички, ама щипят и дразнят.
Днес се изсипа работа за целия китайски народ, ама я дадоха само на мен.Тази нощ малката се събуди към два сутринта, не и се спеше искаше да си играе и откарахме до 6 сутринта в опити да я убеждаване да спи. Тъкмо заспа и дойде време за работа. Аз принципно не спа почти, ама този път ми се отрази -цял ден съм един убит, заспал и уморен.
Иначе не мога да повярвам, че Еванс падна от това дърво Бейдър. Верно две години отсъствие, ама все пак беше бледо копие на самия себе си и като цяло стоеше един непонятно дребен и скован. Мисля,че изобщо вече не е “гладен” .Все пак взе да развива успеша кариера като спортен коментатор и аналик, а също и треньор. Време му е да се отказва, за мен си остава най-приятния за гледане боец.Мой си лирически отклонения. Май е това,ама и да не е ми се приспа.
Класика:
” Girls of the 90’s ain’t nuthin but crooks
It’s all about what’s in ya pockets not how ya look
That’s why you can’t talk to just any whore
Leavin brothers for the next man cause he’s got a penny more
They want a drug dealer not a scholar
Some girls barely speak but allways askin for a dollar
And if you pushin a fresh Benz they’ll be ya best friends…”
Мнението беше редактирано от I`M на 06.10.15 20:55.
1. две кофички к. мляко- 7% и 3,6 %
2. Кашкавал пане, свинско каре, многозърнест хляб, 50 грама уиски с мед, три бонбона тофифи.
3. Кофички кисело мляко с малко орехи.
Вечерята си беше обилна - 400 грама кашкавал/преди пането/, а карето нарязано напълни една дълбока чиния. Напоследък избягвам да ям сладко, дори спрях и стафидите към киселото мялко, но една кутия бонбони се моташе по масата, та хапнах малко.
Днес средно натоварен работен. След работа сваляне на гроздето на баща ми за виното и ракията. Ракия не пия, червено вино не пия, а все с джибри се разправям. Покрай винарските истории отново сериозно ме стегна кръстът, а тъкмо беше взел да се отпуска.
Пристигнаха ми боксерките, които си бях поръчал и съм доволен, че съм улучил размера. Май, май е това.
Мнението беше редактирано от I`M на 07.10.15 20:34.
Тренировка:
Загрявака -обичайната.
1. Полулег - 20х20кг.+8х50кг. ,5,5,5,5,5 х100кг.+5х80кг.+8х50кг.
2. Набирания надхват - 5,5,5,5,5,5,5 х СТ.
Уж тренирам само по едно-две упражнения на тренировка, а все съм уморен на следващата. На набиранията можех и още, някоя петица да изтискам, но ми се прибираше вече.
1. Една голяма скумрия, три препечени филии многозърнест хляб, намазани с масло и чесън.
2. Доза протеин с прясно мляко, кофичка кисело мляко 3.6 % с няколко ореха, една ябълка.
Много натоварен ден, в който дори не си взех почивките. Изникват постоянно все нови неща за вършене, които са с много разклонения като вариянти и всичките много неясни. Днес станах в 5:08ч. и не можа да заспя повече. Това е!
Като, че ли малко свалих покрай двете седмици по-стрикно хранене, ама не знам. Във всеки случай имам още едно 10-15 кила да сваля. Снимката е преди тренировка:
Храната след 20 часа фаст:
1. Ориз с пилешки гърди на фурна, таратор, две филиики многозърнест хляб, 4-5 сладки.
Днес отново бях затрупан с работа. Наложи се и до София да ходя, поне се оправих и прибрах навреме. Това е за днес.
Тренировка:
Загрявка - обичайната
1. Лег - 20х20кг.+8х50кг.+5х80кг., 5х125кг.,3х130кг., 7х110кг.,7х100кг.,7х90кг.,7х80кг.
2. Тясна тяга - 20х20кг.,6х60кг.,3х90кг.,3,3,3,3,3,3,3, х 120кг.
Като за айляк трениращ -бива. За съжаление не ножах да тренирам рано. Ходих до един магазин, после хванах някава вело обиколка и висях доста време на кръстовището, та тренировката се получи необичайно късно за уикенд тренировка.
1. Три яйца с кашкавал и сирене, две филии хляб/типово брашно, ръжено и от лимец/, пилешко бутче.
2. Руло стефани, малко печени сърнели/пресно набрани/ , две филии хляб.
Може да бодна и едно кисело мляко между храненията по т.1 и т.2.
И без друго ме мързи, но в комбинация с времето навън, чувството на мързел е доста изострено. Мисля, че остатъкът от деня ще прекарам в леглото, въоръжен с дистанционното на телевизора.
Тясна тяга -120кг.:
Лег -125кг.:
Не знам дали не съм те питал вече, ама защо тренираш с шапка? :)
И каква е тая брада?!? Засрамете се - реших аз да пусна цяла брада за пръв път в живота си и когато поглеждам, всичко живо с бради... Май трябваше да издебна момент, когато не е модерно. :D
И каква е тая брада?!? Засрамете се - реших аз да пусна цяла брада за пръв път в живота си и когато поглеждам, всичко живо с бради... Май трябваше да издебна момент, когато не е модерно. :D
Тази брада изглежда поне на 2 месеца.
Ти от кога реши да пускаш? Май се огледа и видя, че всичко живо е с бради и реши и ти да се присъединиш.
Тази брада изглежда поне на 2 месеца.
Ти от кога реши да пускаш? Май се огледа и видя, че всичко живо е с бради и реши и ти да се присъединиш.
Моята е на три-четири седмици. :) Каня се от поне две години и започвах 2-3 пъти, но след разправии с жената се предадох и я обръснах.
Ето един от предишните опити, приключили скоропостижно.
Сега съм решил да карам до по-сериозна дължина обаче.
Единствените двама с показвана на снимки брада към момента, в който започнах да я пуснам, бяха Вик и Мартин. :) Моята тъкмо започна да се оформя и какво да видя - бради навсякъде. Няма как да не е заговор това!