Мисля, че ако не е най-кривата, е една от най-кривите тяги, които съм правил:
Toй и лоста крив май...поне така изглежда от клипа.
А защо дърпаш с тези обувки?-за мен и те малко те подвеждат със стабилността.
То лостът, че е крив -крив е, но съм му свикнал и ми е най-удобният от четирите лоста в залата, че е по -тънък. С тези маратонки тренирам от сумати време и съм нямал проблеми с тях.
На лоста белезките на тясното са криви, в смисъл на различни разстояния от ограничителите и аз си знам къде да ги хвана за да не се получи дисбаланс и да изсипя тежестите от дясно. Днес обаче не хванах май/заради фитилите/ на точните места и се получи дисбаланс от едната страна . Отделно фитила като, че ли се прилъзна леко/не го стегнах хубаво/ и тежестите от дясно бяха малко под наклон и те ,та се наклони щангат на дясно и от там тръгна всичко. Пък може и да са ми дошли в повече, въпреки че не ги усетих така. Нищо, не може и без такива опити :)
21.10.16
16:22
Тежи ти на краката тоя опит, а отделно си стъпил много широко.
Храната вчера:
1. Доза протеин с вода и много малко мляко, банан.
2. Три варени яйца.
3. Половин/малка/ пълноцърнеста багета, едно голямо телешко кюфте, малко хайнц кетчуп.
4. Пилешки гърди с пикантен сос на фурна, бял ориз и малко млечна салата.
5. Две червени ябълки.
Добавките вчера бяха - 15 бцаа и 2 грама омега 3
Днес тридесетминутно кардио, придружено с малко разтягане и планк. Вчера в крайна сметка скочих до новомес и си напазарувах месото и за другата седмица. Отново одновно пилешки гърди, но замених телешкото със свинско контра филе и врат този път, че много повече игра при приготвянето иска телешкото - не че го приготвям аз, но нали мисля и за жената. Телешко на кайма ще приемам по-скоро.Днес ми е мързеливо, но вечерта планувам също да врътна едно кардио, че хванах жената да ми прави отново пица.Ще е билдърска с пълнозърнесто брашно и т.н., но си е калории.
Като, че ли имам лек напредък в предната част, но имам още много работа по гърдите и свалянето на мазанини.:
Тренировка:
1. Набиране надхват -5 хСТ,15,20кг., 4х25кг.+5СТ.
2. В. скрипец с v образна ръкохватка - 8.8.8
3. Преден клек- загряващи, 3х50кг., 3х 70,70,70кг.
4. Бедрено разгъване - 8,10,10,10
Днес отидох колкото да се раздвижа малко . На предния клек ми беше зор, така че там не беше просто раздвижване.Клипирах го и него. Освен,че ми тежи, ми се струва че нямам нужда от някакви големи корекции при него. По-късно ще го постна, като се качи в тубата. Като цяло съм решил да направя няколко клипа на основните движения, които правя. Да видя черно на бяло, къде трябва да се коригира и така.
Храната вчера - беше много вкусна.Няма да я описвам в подробности, да кажем че беше един прекрасен зареждащ ден. Не съм ял боклуци, а само домашни вкусотии, но калориите си бях доста. В тестото само на единия щрудел имаше едно голямо пакетче масло, ама изобщо не се оплаквам. Иначе вечерното кардио ми пропадна, но вместо него натоварих и разтоварих 160 килограма зеле.
Общо взето това ми беше храната вчера + половин кило свински врат:
Мнението беше редактирано от I`M на 23.10.16 12:32.
Принципно по-широка се чувствам по-стабилен, въпреки че както казваш и ти , и аз усещам, че колената бягат леко навътре. Ще пробвам по -тесен разкрач,макар че като съм свикнал с по-широкия и ще ми трябва време за да привикна с по-тесения разкрач.
Тренировка:
1. Полулег с дъмбели -загряващи, 8,8,8х30кг.,10х35кг./на ръка/
2. Лег с дъмбели - 8,8,8,8 х 35кг./на ръка/
3. Кросоувър през д. макари - 8,8,8,8х30кг./на ръка/
4. Кофички - 6 х20,40кг.,3х60кг.,15СТ
Учудващо днес на полулега 30-ките ми тежаха много повече от 35 -те. При 60 кг. на кофичките едвам направих три повторения, на последното даже изпънах краката , които принципно държа свити и кръстосани. С оглед на факта, че беше четвърто упражнение и че рядко правя кофички с тежест, съм доволен.
Храната вчера след около 21-22 часа фаст:
1. Свинска наденица на скара/около 300 грама/ малко хайнц кетчуп, туршия.
2. Две ябълки, един банан и чаша домашно вино.
Развали ми се кантара за храна. Хубаво, че вече имам представа за грамажи и горе-долу на око ги преценявам нещата. Развали се и хлебопекарната, ама ще изчакам черния петък, че в момента няма добри оферти, а не бързам толкова. Като ми се прияде , жената ми меси на ръка и пече във фурната. Вчера някакъв замаяно, каръшки и депресивен ден ми беше. Днес ще видим. Това е !
Храната вчера:
1. Доза протеин с един банан и малко прясно мляко.
2. Купа курбан от телешко месо.
3. Кофичка /козе/ кисело мляко.
4. Свинска наденица нежно положена в разрязана пълнозърнеста франзела с малко туршия за украса и хайнц кетчуп за цвят.
5. Ябълка и 5 куукис дабъл чоклет.
Днес щях да тренирам рано сутринта, ама ми се обадиха за един ангажименти и остана за обяд. За обяд пък се наложи да тръгна за едно друго място и си останах само с мераците за тяга. Не съм ял цял ден и сега поръчах на жена ми да направи една домашна пица - колко да е - 1500-2000кк. все тая, пак съм в дефицит.Иначе вчера още като влезнах в лидъла и се центирирах при бисквитките. За това и не ходя напоследък, но вчера беше дошла на детето играчката, дето я чакахме два месеца. Пък и вече ще го давам малко по-спокойно с храната, не съм в толкова лоша форма в момента, а ми се яде от всичко и така...
Този път 190 кг. ги вдигнах относително добре. 200 ги вдигнах...не чак толкова добре. 210- егоцентрикът в мен ще каже , че за малко да ги заключа, реалистът в мен ще си напише, че лостът едвам докосна колената преди да го строполя на земята. В крайна сметка си поначесох малко крастата и ще минавам на по-леките килограми, макар че ме сърбят ръцете да си стигна предишните постижения.
Тези обувки не ти помагат...Виж как вкарваш коляното навътре,като оставяш лоста.
Аз сумо не правя..но от това ,което съм виждал около мен ми се струва,че тръгваш доста изправен и краката не играят много.
Ще пробвам и с други маратонки, макар че повечето ми са подобни баскетболни, че ми са най-удобни. Другото е , че всички ми са леко “хлабави” и кракът леко шава. Стартът ми закъсня малко и не знам как изглежда, но аз ги усещам краката, че участват в движението и даже мисля, че там ми е слабото звено + естествено хвата. Като цяло ми си тежеше, тоест все нещо изпуска при такива опити. Трябва да снимам нормалната и нея, за се да види и там и са същите грешки или други.
Нее ,не казвам ,че са слаби...,а просто малко ги включваш в движението.
Именно “плуването ” в обувката е кофти за тяга,клек...Кецове за 10лв с равна и тънка подметка.
Храната вчера:
1. Доза протеин с вода и един банан.
2. Кофичка/козе/ кисело мляко.
3. Четири яйца и пълнозърнеста питка с масло и малко хайнц кетчуп.
4. Купа леща, две филии хляб със семена, 8 куукис с шоколад.
До момента не съм ял. Планувам пилешки гърди с броколи и ако е останала някоя и друга бисквитка. Сутринта 40 минути колело + няколко разновидности планк. Утре тренировка няма да има, че имам ангажименти -ще ходя да помагам с товаро-разтоварителни дейности. Иначе днес 40 минути от Кичука до Марица... мисля, че пеша ще го взема за 50 минути... три пъти щяха да ме ударя и един път щях да се ударя аз...баси кефа.
Храната вчера:
1. Пилешка пържола на скара, задушени зеленчуци/предимно броколи и карфиол/, земел от цюревично брашно, две курабийки с шоколад, една гофрета с течен шоколад и един банан.
Миналият ден случайно видях в кауфланд пакет с готови за консумация гофрети с голям надпис “33% eggs” и си купих. Вчера ми се ядеше нещо сладко и като видях кутията нукрема на детето се сетих за гофретите и в главата веднага ми се визуализира как си мажа гофрета с течен шоколад, сгъвам я на две и я слагам в микровълновата за 20 секунди, след което нарязвам един банан и го пъхам в сгънатата и облята с шоколад гофрета. Както си го представих , така и го направих и всичко завърши с една голяма самодоволна усмивка. Та днес ще скоча за още 1-2 пакета да се намира и да има. Иначе пазарувах вчера за другата седмица -предимно банани, нар , авокадота, млека, броколи, пасти и ориз . Много месо ми се е натрупало във фризера и тази седмица взех само две кила и докато не поразчистя малко фризера няма да взимам . Поръчах си и малко добавки - бцаа, креатин, протеин и омега 3.
Преди малко се прибрах за един душ, глътка въздух и ще излизам отново, като ще се приберем чак вечерта.Тая събота няма да е от моите :) Това е!
“It really doesn’t matter as long as she’s pretty” - истината за мъжката гледна точка
Мнението беше редактирано от I`M на 29.10.16 15:34.
казано от Иван Марков на 29.10.16, 15:33:
Храната вчера:
....и като видях кутията нукрема на детето се сетих за гофретите и в главата веднага ми се визуализира как си мажа гофрета с течен шоколад, сгъвам я на две и я слагам в микровълновата за 20 секунди, след което нарязвам един банан и го пъхам в сгънатата и облята с шоколад гофрета. Както си го представих , така и го направих и всичко завърши с една голяма самодоволна усмивка.
“50 нюанса гофрети”, by Иван Марков :D
Не е библейско!
Тренировка:
1. Лег + набирания - загряващи до 8х80кг. + петици СТ, 3х130кг.+3х30кг.,1х140кг.+1х40кг., 8х110кг.+7х15кг.
2. Полулег на смит + набирания с успореден хват - наколко серии по 6-8 повторения+ няколко серии по 4-5 повторения.
Днес бях много разглобен и направих една по-мързелива тренировка. На 140 лег на косъм да се затисна и то не защото ми тежаха, а защото легнах много назад и изхаках лоста в куките. Хубаво, че криво-ляво го добутах. Клипове като се качат.Набиранията на някои повторения не можах да изкарам брадата над лоста.
Храната вчера:
1. Фасул на фурна с телешки ребра, една люта чушка, малка филийка хляб с маслини.
2. Едно към едно с едно.
3. Три ябълки, пакет куукис, 100грама солети и чаша вино/домашно мерло/
Въпреки хранене номер 3 , мисля че все пак съм в дефицит, защото имах около 6 часа усилен физически труд. Другата седмица имам много служебни ангажименти и много важен личен ангажимент, та хем по-малко ще тренирам хем повече сладко ще ям, тъй като ми помага при силен стрес.Това е !
1х140кг. +1х40кг.
8х110кг.+7х15кг.
Мнението беше редактирано от I`M на 30.10.16 16:49.
Тренировка:
1. Военна преса - загряващи, 5х50кг., 2х80кг.,1х80кг.,1х85кг., 8х50кг.
2. Задно рамо на машина - 8,8,8,8
3. Придърпване на скрипец- 8,8,8,8
4. Разходка с дъмбели +фейспул+ разтваряне с дъмбели над глава.
Много ми бяха изморени рамената, от лежанката вчера и работата миналия ден. Едвам ги бутнах 85.
Храната вчера:
Домашен ябълник/ пълнозърнести кори, ябълки, кокосова захар/ домашен тиквеник/пълнозърнести кори, тръстикова захар, тиква/, домашен крем карамел, купена торта тирамису/три парчета/ кутия куукис, пилешки крилца с домашен сладко -кисел сос, банан, нар, телешко с картофи, сърми, сирене, кашквал, домашна руска салата- имаше и още нещо, но не мога да се сетя в момента. Само за една седмица по-свободно хранене и се омазних яко.
Много каръшки ден.Като цяло тази и другата седмица, а й най-вероятно и месеца ще ми са доста инфарктни.Това е !
1х85кг.
Мнението беше редактирано от I`M на 31.10.16 19:02.
Тренировка:
1. Тяга - загряващи до 3х120кг., 1х160кг., 1х200кг.,1х210кг., 1х150кг., 3х120кг.
Едвам направих тройка на 120кг. Ударих си крака и доста ме боли и принципно не трябваше да тренирам, ама съм изнервен, а тягата ме отпуска. Та на 120 едвам ги докретох до 3 и първоначално си помислих да направя още 2-3 тройки да се прибирам. В крайна сметка сложих 160кг. и учудващо ги вдигнах без никакви проблеми. 210 вече ме затрудниха и ги дръпнах почти изцяло на кръст или поне така ги усетих. Поне ги вдигнах, друг е въпросът дали трябваше. 160 в надхват, 200 и 210 с фитили.
Храната вчера:
1. Агнешка супа, пълнозърнест земел и печена тиква с мед и орехи.
2. Малък чийзбургер.
3. Пилешки гърди с масло и чесън на скара, пържени картофи с кетчуп, домати с краставици и авокадо, две супени лъжици техин с една чаена пекмез.
4. Две ябълки, пакетче куукис,50 грама солети и 50 грама ирландско.
Един приятел ми даде техин и пекмез . Техинът си е чист тахан според мен, въпреки че е доста по -рядък от този тук и има малко по-различен вкус, от този който взимам, мисля че си е тахан. Пекмез не бях опитвал, има приятен вкус , но нетрадиционен и ми е малко странен, ако мога така да го кажа. Скоро не бях си сипвал ТД -екстра си е. Другото е нерви, нерви, нерви. Само детето не ми е сърдито май, защото аз като съм изнервен съм отвратителен и се карам с всички вкъщи. Жената може да ме остави и без ядене вечерта, както съм тръгнал. Това е!
1х210кг.
Мнението беше редактирано от I`M на 02.11.16 10:45.
Да не става въпрос за пеТмез?
А техин ,какво е?
Тягата, да тръгна високо, но пък негативната част е чиста.Защо заставаш така широко...идея по тясно и няма да ти бута коляното навътре.
Мнението беше редактирано от nervak на 02.11.16 10:53.
казано от nervak на 02.11.16, 10:46:
Да не става въпрос за пеТмез?
А техин ,какво е?
Може и петмез да е , аз го чух като пекмез - някакъв вид сладко е. Техин - така ми каза той, като ми го даде , купен от Турция. Според мен си е Тахан, просто е много рядък -може да го сипваш директно от буркана си тече и няма този по-горчив вкус на сусамовия тахан, който се продава тук, не е и слънчогледов, по -различен е някакси , но определено е някакъв вид тахан. Може да е обработван по някаква друга технология, не знам.
За тягата - година и нагоре правих почти изцяло сумо/тясна тяга и още не мога да свикна да държа по - прибрани един към друг краката, въпреки че днес правих нормална тяга. Отделно при по-тесен разкрач се появява едно чувство на нестабилност при мен. Иначе днес си мислих даже, че ми е доста малък разкрача
Мнението беше редактирано от I`M на 02.11.16 11:01.
Кофички 3 х 60 кг. Пробвах и 80, но не знам дали заключих лактите докрай, тъй като на самия опит уж се вдигнах, но с много зор и бавно, та не съм сигурен дали изпънах ръцете докрай, а телефонът беше паднал и на клипа само паркета във фитнеса се виждаше. Все пак беше трето упражнение , четвърта серия. На свежо ще се вдигна с 80, може и с повече.
Лег с дъмбели - четвърта серия . На осмото повторение имах чувството, че го бутам 10 секунди -много зор беше. Тежеста на дисковете на единия дъмбел бяха 50 кила - ръкохватката и винтовете уж ги водят общо 2 кила, но не съм ги теглил и не ги смятам. Малко съм снимал нескопосоно, но ясно се вижда зора на 8-повторение, макар само на едната ръка. Ясно се вижда и отражението на “щастливата храна” в областта на паласките.
Иначе хубаво вдигам тежко/имам предвид тежко за мен и за голяма част от тинейджърките/, ама апетитът взе да ми нараства главоломно и за няма две седмици качих толкова, колкото свалих за 2 месеца. Пореден каръшки и неприятен ден. Имам чувството, че някой ме е проклел.
Мнението беше редактирано от I`M на 03.11.16 18:22.
Срам не срам, храната вчера:
300 грама кашкавал пане с гарнитура; половин хляб със семена с половин кило свинско контра филе; 12 принцеси с кайма, кашкавал и хайнц кетчуп; едно помело, пакет куукис, две наполеонки, един млечен шоколад, една гофрета с течен шоколад, 200 грама солети. Щях да пукна накрая.
Не мога да си обуздая апетита напоследък, а на всичкото отгоре постоянно расте. Взех да придобивам все по-кръгли форми с всеки изминал ден.
Само за няколко дни заприличах на плюшено мече. Единствения плюс е, че малко качих на гърди и най-вече горна част, въпреки че сравнения с другите части изостават. Откровено казано, не знам причината, но на снимки излизам/изглеждам значително по-дребен/малък отколкото съм в действителност.
05.11.16
11:27
Сравнено с реалната визия, може би, ама и на снимка хич не изглеждаш малък 8-)
Аз пък на огледало много си харесвам прогреса, ама като се снимам - и релеф, и обеми много надолу изглеждат :D
казано от Dydo на 05.11.16, 11:27:
...Аз пък на огледало много си харесвам прогреса, ама като се снимам - и релеф, и обеми много надолу изглеждат :D
Има го и този момент. Зависи много от светлина, ъгъл и прочие. При мен също има разлики, но не са фрапанти. Някой път на номални снимки изглеждам по-дорбе отколкото на снимка пред огледалото и обратното, но общо взето магаре се снимало магаре излезнало и на огледало и на обектив :) Принципно мисля, че на клип е по-акуратно от снимка изображението.
Тренировка:
1. Лег - загряващи до 8х80кг., 1х150,140кг., 3х130кг.,5х120кг.,8х110кг.
2. Полулег на смит - 8х50,80,80кг.,8х90кг.
Днес хич не ми се тренираше, но все пак е понеделник и отидох до фитнеса за един лег. Като цяло слабо и вяло. Вчера гледах до късно пресконференциите, спах малко и цяла нощ ми беше много жега, въпреки отворения прозорец. Иначе докато правих лега ми се въртяха в главата някакви идеи да бутна другата седмица 160кг. и живот и здраве около Коледа 170кг. Като се видях в огледалото обаче, май трябва отново да мина в сериозен дефицит за няколко седмици, та силата ще пада вместо да се вдига, но както много пъти съм казвал- за мен много по-важна е визията пред силата/функционалността. Тая седмица съм/ще съм под пара. Това е !
Набиране надхват за бройка. Не са от най-чистите и като бройка са малко за максимум, но все пак съм 100 кила и не съм от най-силните генентично. Отначало тръгнах по-бързо, но много се залюшках , та умишлено намалих темпото.
Набиране с v образна ръкохватка. Не вадя главата отстрани на лоста, а извивам повече гърба и пускам главата по -назад, така ги усещам най-добре.
Вчера започнах да променям лека полека режима - ще направя 2-3 адаптивни дни. Храната вчера:
1. Доза протеин с мляко и банан.
2. Пилешки гърди на скара с 150 грама мляко с ориз и канела.
3. Ориз с пилешки бут на скара, домати, краставици, авокадо, и малък земел хляб, една сладка с пишмание, една бклавичка.
Днес въпреки 30 грама бцаа вчера, имам треска на гърдите, която усетих и на набиранията.
Все още не мога да си обясня, как само за две седмици качих толкова много маса и се омазних толкова много. Сега пак пилешки гърди и пълнозърнести истории. Мисля, че до края на седмицата няма да мога да тренирам, а и без това коляното много ме боли.
Мнението беше редактирано от I`M на 08.11.16 09:42.
Тренировка :
1. Лег - загряващи 8-ци до 80 вкл., 8х110кг.,5х120кг., 3,3,3 х130кг., 12х80кг./с пауза/
2. Преден клек -загряващи с лоста, 5х50кг., 5х70кг.,4,5,5 х 80кг;, 8х50кг.
3. Полулег - 4х 8-10 х 50кг.
Не съм попълвал скоро дневника, просто защото не съм тренирал. Не съм вписвал храната, просто защото не спрях да ям и не знам дали щяха да стигнат допустимите символи за да я описвам :) Конкретно за тренировката - бива, като за след 20 дни без тренировки. Предният клек малко не е на място, но вчера си взех едни други маратонки за фитнеса, че другите наистина шават. Чудих се на едни джорданки, ама разумът надделя - 250 лева и да ги попилея във фитнеса не си струва. Полулегът с много бавно пускане, пауза и експлозивно бутане. Вчера дръпнах една тяга с няколко единички на 170 и 150 в надхвта без фитили.
Общо взето до към Иванов ден ще тренирам по - рядко и ще вписвам когато имам възможност, за да следя горе -долу все пак какво правя. За храната няма смисъл да я следя - само вчера вечерта изядох - 400 грама п. гърди, половин хляб, половин бисквитена торта/ някаква от Кауфланд - хареса ми/, едно кило йогурт с горски плодове, тоест калориите са много и следенето им е безсмислено при такъв излишък. Днес започнах по -здравословно. Направих си шейк от 0.5 прясно мляко , две дози протеин, 20гр. бцаа, 10 гр. креатин и един банан. Вкусът на малина от бцаа-то и бърдей кейк от протеина се смеси доста приятно и интересно. Утре-другиден ще видя как съм с набиранията и така.
Клип на предния клек. Много ми играе коляното, мисля че е заради по-тесния разкрач, който пробвах и на 2-3 пъти имах чувството, че ще тупна по гъз на земята. Иначе маратонките ги чувствам изключително стабилни, тя и подметката им е твърда и стабилна , за разлика от другите.
Тренировка:
1.Набирания надхват -50 бр., може и 55 да бяха.
2. Пулоувър на скрипец с въже -4х8
Разделих набиранията на 10 серии по 5 повторения. Отначало тръгнах свежо и с доста кратки почивки, но като стигнах 25 -30 бр., взех да издишам и лека -полека увеличавах почивките. Усещаше се сравнително силно напомпване на края на тренировката.
От сряда взех да слагам яке като ходя да тренирам, че досега ходих със суитчер. Чувствам все едно отивам да изкачвам планината с толкова дрехи, а не на фитнес и ми е някаво странно да ходя с тениска, блуза и яке , ама ще свикна или ще си ходя със суитчер - то и без това днес беше приятно времето. Това е !
Тренировка:
1. Полулег с дъмбели - загряващи, 8,10,12 х 36кг./на ръка/
2. Лег с дъмбели - 8,8,8,8х 36кг. /на ръка/
3. Кросоувър - 8,8,8,8
Трябваше вчера да тренирам, ама много ме дразнеше гърлото. Май понастинах малко, ама нормално като при минус 7-8 градуса се разкарваш само по къси панталони. Добре, че беше затворена външната врата към басейна, че щях да се въргалям в снега като диво прасе и положението можеше да е по-зле. Бяхме се качили малко на балкан и честно казано си отпочинах много добре. Времето е идеално в момента за планина - слъчнево, с все още чистичък сняг и не много студено време, та който му се ходи сега е момента. За съжаление не ми остана време да се кача до Белмекен, да усетя малко по-сериозен студ, а и заради самата гледка - просто е уникално красиво горе.
Миналият ден на жена ми й се развали телефона и вчера ходихме да й вземем друг. Както винаги остави избора на мен. Първоначлно се спрях на един асус /най-вече заради 4гб. рам/ и едно сони от тея водоустойчивите/ с 21 задна и 13 предна камера/ , но единия и се видя голям, другия го нямаше в момента. Тъкмо се чудих какво да й взема и ми показаха хювей П9 лайт . Поразцъках го малко , попитах я дали й харесва на вид и тя каза супер е, платихме го и го взехме. От първи впечатление, мога да кажа че телефонът е супер и като производителност е по-добър от доста по-скъпи телефони. Изключително приятно ме изненада сензора за пръстови опечатъци, който реагира мигновенно. Мултитаскинга е много добър също.Съотношение цена-качестово мисля, че няма аналог на пазара в момента. Лично аз от доста време съм с п8 лайт и съм много доволен -телефона не е мръднал и за бюджетен телефон е супер. Определено започвам да ставам фен на марката, поне за сега.
Иначе на клипа долу съм снимал как е в момента на язовир Батак - слънчево, чисто и с малко бял сняг -идеално е за разходка и почивка:
Мнението беше редактирано от I`M на 07.12.16 10:20.
Тренировка:
1. Тяга - загряващи, 3х120кг., 1х150кг., 1,1,1 х170кг., 1,1,1х160кг.,1,1,1,1,1 х 150кг.
2. няма.
Днес много ми тежеше тягата. Миналата седмица 170 относително леки, а сега и 160 и 150, че и 120 ми тежаха. Иначе в надхват и без фитили.
Вчера най-накрая се хванах да си регистрирам хбо-го -то, не че толкова ще го гледам , ама така или иначе го имам. Да ама, не . Излезна, че Филипсът ми не поддържа хбо приложението/то не само моя, а всички филипси/ и през адндроида пробвах и през браузъра -дърво. В крайна сметка добре, че има поне гоогле каст като функция, та може да се стриймва от лаптопа. Това обстоятелство го установих в 12 вечерта, след ровене по разни съпорт форуми и тубата. Сега като го “оправих”, я го гледам я не, но факта, че не мога да го пусна на тв-то ме човъркаше яко.
Друго за обелязване - донесоха ми някакво албанско бренди, на което не мога да изговоря името. Бях доста скептично настроен, но останах много приятно изненадан. Много мек, приятен и топъл вкус. Ако го имаше на българския пазар бих си купил и друга бутилка, като свърши тази. Сега трябва да се подхващам за работа, че никва не я свърших тези дни. Това е.
Тренировка:
1. Преден клек - загряващи с лоста, 5х50кг., 3х70,80,90,100кг.
2. Набирания надхват - 5,5,5,5 х 15кг.
100 кг. ми понатежаха и мисля, че бяха по-плитки от нормалното за мен. На 90 учудващо добре.
Вчера седяхме до два сутринта/тоест до днес/. Много ядох и си пийнах. Жената бе правила домашни млечни, и руски салати+ други вкусутии , та пак се ..... Отделно и пих .Почнах с пуйката, минах през Джак и завърших на Бушмилс, та днес сутринта хич не ми се тренираше. До последно смятах да пропусна, но в последствие се сетих, че трябва да закарам да измият колата. След като вече излязох навън, нямах проблем да мина и през фитнеса. Утре ако не изникне нещо, ще се отбия за един лег. Общо взето е това.
Днес направих един бърз лег и полулег. Получи се доста по-добре отколкото очаквах, с оглед че тренирах със запушен нос и цялостна отпадналост . Направих една осмица на 120кг. и то дроп след 140 кг. На 140 очаквах да ги вдигна едвам-едвам с приритване или да се затисна, а ги отнесох без никакви проблеми, така че общо взето съм доволен.
От понеделник като ме хвана тоя вирус ли, грип ли е - не знам,ама почти всяка вечер прекарвах в тоалетна. Разстройство, гадене, температура и болки в мускулите. Що чубрица изядох. Що оцет изпих и то това май беше основното меню+ препекани филии. За една седмица свалих повече килограми, отколкото за месец на стриктна диета. Днес съм значително по-добре. Все още имам неприятна хрема и съм отпаднал, ама някакси ми се тренираше.
Сутринта отидох до Кауфланд да си взема само едно тесто за пица, че да не мъча жената да меси, а изхарчих 120 кинта - не знам как стана. В нета се върти една картинка : ” До нова година остават ... 50 лева” - та в момента съм на тоя хал :)
За трети или четвърти път, откак тренирам, си вземам креатин и всеки път забравям да го пия. Общо взето веднъж на 6-7 дни пия по 5-10 грама и се губи смисъла. Та всеки път се заричам, че няма взимам повече... Общо взето е това. Утре ще имам малко работа, че цяла седмица си бях вкъщи и не бях изобщо продуктивен. Та така.
Мнението беше редактирано от I`M на 17.12.16 16:36.
Ехоооо осмица на 120 ,а пък едвам едвам (едва ли не)140….ми не съм съгласен)))))))))))))
казано от nervak на 17.12.16, 21:46:
Ехоооо осмица на 120 ,а пък едвам едвам (едва ли не)140….ми не съм съгласен)))))))))))))
Нещо не си ме разбрал. Мислих, че много трудно, ще вдигна 140 или ще се затисна, а ги вдигнах доста леко /140кг./, след което дропнах на 120 с идеята да направя 4-5 повторения, а направих осмица с аванс за девятка или може би десятка. Имаше някаква пауза/ почивка между 140 и 120, докато се чудя дали да качвам на 150 или да сваля и докато сваля дисковете, но не беше значителна.