Кардарин е SARM, а това ми звучи близко.
То не е близко , а същото , ама с тези моите полуграмотни постове как да разбереш, като пиша без да преглеждам кво пиша и къде съм чукнал буква в повече или пропуснал буква. Вечерта ще постна линк с обяснение защо не сарм и защо се бърка със сармовете. И към сармовете имам интерес, но и там е много неясна работата.
14.08.18
11:23
Не е СМАР.
https://www.bb-team.org/forums/viewthread/83181/#p-1308962
Не е СМАР.
https://www.bb-team.org/forums/viewthread/83181/#p-1308962
Иначе и доста клипове по тубата изгледах, но така и не разбрах за страничните ефекти. Говори се, че е канцерогенен, нопри дози надвишаващи 50 пъти нормалната. Аз аспирин да взема на доза 50 над нормалната сигурно също може да предизвика рак. При ниски дози даже имал анти канцерогенен ефект. Много малко информация и много разнородна.
14.08.18
11:48
Имаш ли съмнения за някоя добавка я забрави.
14.08.18
11:56
Иначе и доста клипове по тубата изгледах, но така и не разбрах за страничните ефекти.
Е кажи честно, там ли търсиш информация за такива неща 😄
Много малко информация и много разнородна.
Напротив, има, ама не я търси в Youtube.
Иначе и доста клипове по тубата изгледах, но така и не разбрах за страничните ефекти.
Е кажи честно, там ли търсиш информация за такива неща 😄
Много малко информация и много разнородна.
Напротив, има, ама не я търси в Youtube.
В интерес на истината в тубата има доста клипове с позоваване на конкретни изследвани и посочване не източници и линкове( говоря принципно). Може се открие доста полезна информация в тубата. Принципно търся навсякъде, но конкретно за SARMS съм чувал от тук от там и съм попадал на реклами на въпросния Бърнер и не съм се интересувал в конкретика. Като се видях тези дни къв тюлен съм на плажа, ми хрумна идеята да се поинтересувам. Изгледах няколко клипа на тубата и прочетох няколко статии на български( но те са от търговци и не ги приемам за достоверни). Не ми е останало време да се ровя в сайтовете и форумите на английски. Ще стигна и до тях тези дни.
14.08.18
12:34
Като се видях тези дни къв тюлен съм на плажа,
Самокритиката и грешната самооценка, са доста често явление. Не само не си тюлен, ами даже си доста добре. Сигурно си бил и още по-добре, след като не се харесваш!
Аз пък много си се кефя на огледалото и си викам как напредвам всеки ден. Обаче като се снимам-оле мале!
Като се видях тези дни къв тюлен съм на плажа,
Самокритиката и грешната самооценка, са доста често явление. Не само не си тюлен, ами даже си доста добре. Сигурно си бил и още по-добре, след като не се харесваш!
Аз пък много си се кефя на огледалото и си викам как напредвам всеки ден. Обаче като се снимам-оле мале!
Това с огледалото и при мен го има. Сигурно има някакво обяснение с причупване на светлината в огледалото или нещо подобно. Все тая . Трябва да спра да ям толкова много, ама пуста лакомия .
14.08.18
12:59
Банално, но всеки може да отслабне, а ако няма супер много отпусната кожа може да изкара и преса, нужна е само воля. Включи се в 3 мес нацИцване, извинете нацепване и ще станеш батка.
14.08.18
13:11
Тва с огледалото си има чисто психологично обяснение 🙂
Тоест освен, че съм дебел имам проблеми и с психиката 🙂
14.08.18
14:27
Чшшш, аз ако от сегашното си състояние се докарам до визията ти като на снимката върху хавлията на пясъка - направо ще си имам претенции да ми се присъди първото място :-)
14.08.18
14:54
😄
Имам предвид, че мозъкът обработва изображението от огледалото, така че да се хареса на себе си, докато при гледане на снимка не е точно така.
Чшшш, аз ако от сегашното си състояние се докарам до визията ти като на снимката върху хавлията на пясъка - направо ще си имам претенции да ми се присъди първото място :-)
Не се притеснявай - аз до три месеца ще се докарам до състоянието, което си ти сега 🙂
Днес ми се тренираше, та сутринта отидох направих една тренировка. Даже си пуснах и карта. На тренировката не си дадох много зор.
Тренировка:
1. Лег - няколко тройки на 110кг.
2. Няколко шестици с дъмбели с успореден хват по 25 кг.
3. Кросоувър
4. Тяга - няколко тройки на 110кг. и няколко единици на 130 кг. с кратки почивки.
5. Мечка - няколко 6 -ци и 8-ци на 70 кг.
6. Хоризонтален скрипец - няколко шестици и осмици.
Тягата тези малки тежести ги осещам по-добре като натоварване от 220-230 кила.Последната година изгубих много сила в тягата. Може би ще дръпна без фитили 150 надхват и с фитили около 170-80кг. Ако я напъна до месец ще стигна 200-210кг.(фитили), но нямам никакво намерение да напъвам на тягата. Отбелязвам си, че сега при 120-130 кг. чувствам много правилно движението и много приятно натоварването.
Храната вчера: Яйца с шунка и сирене, две филии с пастет, две уискита, пакет солети, бисквити.
Храната днес: две купи леща, 4-ри филии с кашкавал, половин бутилка сладко розе,литър сладолед с 4-ри кукита и домашно сладко с боровинки.
На жената баба й миналата година беше пратила домашен пастет и чак вчера го опитах. Малко солта му е в повече, но иначе е много вкусен.Вчера на хлад под климатика ми се препи уиски и викам на жената сипи едно по твой избор и тя естествено отворила чиваса( малцовете нещо хич не й харесват).То пък ми се услади и ударих две.
Общо взето няма да броя калории, а само ще следя храната ориентировъчно и ако не свалям ще я намалявам. Ще гледам да върна до 93-94 килограма преди да пристигнат зимните месеци. Сега съм 97-98кг.Тази година май изуснах боровинките и ще трябва да поръчам да проверят в по -високите градове и селца дали случайно няма, че без сладко от боровинки не мога.
Още се чудя за кардарина. В петък или събота, ако остане време ще седна да почета по-сериозно и ще го реша. Ще почета и за сармовете и ще видя дали ще взимам някакви добавки или само на гол тумбак ще го карам.
Мнението беше редактирано от I`M на 15.08.18 18:58.
Храната днес:
1. Пилешки крилца на фурна(около кило) с домашно салдко -кисел сос, половин бутилка розе, половин хляб, три големи порции уникален домашен сладки; от бисквити, масло, какао и няколко вида домашни кремове и сладка.
Имахме гости до преди малко , които също като нас са с малки деца и не откарахме до късно, въпреки , че “големите” деца си играеха добре и на нас мухабета ни вървеше.Малките обаче, взеха да търкат очите и така.
Днес малко изнервен ден, но донякъде ползотворен. Иначе умряла работа. Август месец да се работи не е работа, ама ...
Утре имам една среща в десет и ако успея да стана около 7:30-40 може да скоча до фитнеса да направя едни крака и рамо. Да се прибера , да се изкъпя и да отида на срещата. Ако отида по -късно ще се притеснявам да не взема да закъснея и само ще претупам тренировката, а моите тренировки са претупани по дефаут.
Вчера почетох за кардарина. Ligand Pharmaceuticals and GlaxoSmithKline са го спряли на втората фаза от клиничните изледвания защото водел до развиване на ракови клетки в много от органите на мишките и плъховете, върху които е тестван. Дозите, които са давани на мишките са били от по 3мг, които за мишка било много голямо предозиране. Еквивалента на дозата за човек би била близо сто пъти над нормално определената. Има и някакви изследвани, които показват, че при нормални дози води до превенция. Въпреки всичко на мен не ми се рискува. Ако има някаква добавка, която би направила нещата по-лесни и е безвредна ще я взимам. Ама при положение,че уж тренираме за здраве , не ми се ще при сегашните изледвания и информация да вкизам в жролята на лабораторна мишка. Остана да се поровя и за сармовете, но предполагам, че и там ще има уловка, на уж безвредния заместител на стероидите.
Вчера се въртях в леглото до около 02:30 и днес станах около 07:30 и сега вече ми се приспива. Дано до 12 успея да заспя . Кафе не пия, физически активен съм(що годе) и каква е тази работа с моя сън. Ако заспя към 10 в 4 вече съм буден и наспан. Ако заспя към 2-3 в 7-8 съм станал сам. Без аларми и в повечето случай наспан.Общо взето е това.
Мнението беше редактирано от I`M на 16.08.18 23:02.
Вчера почетох за кардарина. Ligand Pharmaceuticals and GlaxoSmithKline са го спряли на втората фаза от клиничните изледвания защото водел до развиване на ракови клетки в много от органите на мишките и плъховете, върху които е тестван. Дозите, които са давани на мишките са били от по 3мг, които за мишка било много голямо предозиране. Еквивалента на дозата за човек би била близо сто пъти над нормално определената. Има и някакви изследвани, които показват, че при нормални дози води до превенция. Въпреки всичко на мен не ми се рискува. Ако има някаква добавка, която би направила нещата по-лесни и е безвредна ще я взимам. Ама при положение,че уж тренираме за здраве , не ми се ще при сегашните изледвания и информация да вкизам в жролята на лабораторна мишка. Остана да се поровя и за сармовете, но предполагам, че и там ще има уловка, на уж безвредния заместител на стероидите.
И аз бях чела за ефекта върху мишките, но там има уловка, че те предварително са заразени с рак и принципно много по-бързо получават разсейки за разлика от човек. Иначе дозата прави отровата, те и стероидите са измислени за лечение. Блажка беше коментирала във форума, че е използвала кардарин и няма никакви оплаквания. От това, което съм чела само андарин има страничен ефект със зрението, замаглено или жълто се виждало от по-голяма доза. Лигандрола при мъжете понижава тестостерона с 5до 10% и може да се приема след цикъла кломифен. Другите уж нямали странични ефекти в нормални дози. Обаче са забранени от WADA и се считат за допинг, което ме навежда, че все пак не са толкова безвредни.
Мисля че 100 пъти превишаване на нормалната доза е стандартно тестване. Т.е. всяко нещо, което е преминало тестове за безопасност и е одобрено е пробвано така (включително всички Е-та, които уж били много опасни “химии”).
Принципно всеки един медикамент носи някакъв риск от странични ефекти. То голяма част от “хранителните продукти” дето се тъпче масово населението( в това число и аз) сигурно са по-канцерогенни от кардарини, сармове и прочие, но някакси психически не мога да се настроя да взимам нещо, което дори и теоретично води до рак. Не за друго , а защото тренирам най-вече за кеф или по-друго казано не си вадя хляба с визия или някъкъв вид дейност зависеща от физически данни. Не, че не искам да постигна целите по-бързо или по-лесно или и двете, но не на всяка цена. Предполагам, че има и хора на стероиди, които изследванията са им добре, но риска за здравето си го има.
Иначе възможно е и да не опасни или не поне не в тази степен, в която се представят в момента, но ще трябва да минат още години и по-сериозни изледвания за да приема нещо от този род. Иначе (ако не се бъркам) креатинът преди години също се е смятал за канцерогенен и опасен за здравето.
16.08.18
23:55
Смисъл да употребяваш забранени препарати има, ако се състезаваш с хора, които също взимат.
Наистина каквото и да постигнеш на зоб ще изчезне, виж как изглеждат най-известните културисти след като спрат и си задай въпроса, “а после”?
А да зобиш само за да отслабнеш е безобразно тъпо.
Може ли да помоля да постне те, което коментирате. За мишките ми стана много интересно...
но там има уловка, че те предварително са заразени с рак и принципно много по-бързо получават разсейки за разлика от човек.
Извинявай,но как точно се заразява с рак?
17.08.18
09:45
но там има уловка, че те предварително са заразени с рак и принципно много по-бързо получават разсейки за разлика от човек.
И аз си го помислих, но Уго Чавез знае...
Има различни техники. Най-често използваната при изследвания е извличане на човешки туморни клетки и инжектирането им в мишки - при определени условия това предизвиква развитие на сходен тумор у мишката. Ако ти е интересно, потърси Xenograft + Tumor в гугъл.
Тренировката сутринта:
Крака:
1. Преден клек - петици на 50 кг. и тройки на 70кг.
2. Бедрено разгъване: по 8-10 повторения
Рамо и тапец:
1. Преси с дъмбели от стоеж - 6-ци и 8-ци с различни дъмбели(най-тежкия мисля, че беше 20кг.)
2. Странично разтваряне с дъмбели - 4х8х10кг.
3. Обръщане от земя- не съм ги броял съсредоточено, но правих и осмици и тройки и шестици на 60кила.
Малко сгъване и разгъване на машини.
Бива. Понапомпах краката. Отбелязвам, че тренирах ръце. Странно беше. Мисля, че ръцете вече ми са малки - вече под 42, може и под 41. Ще ми се малко да ги пооформя само. Сега като свалям и ако гиги тренирам на машини с по едно упражнение от време на време, не би следвало да качат размер , а само леко да се оформят.
Храната днес: Пилешки крилца(довърших останалите от вчера), телешки ребра на фурна, таратор, пет филии хляб, майонеза, вино, домашно грозде, домашен сладкиш. Едвам доядох домашния сладкиш, но просто много ми хареса. Определено изядох над половин кило.Сега ми е доста тежко, но някакси щастливо.
Сутринта станах на време и успях да тренирам, въпреки че отново откарах до 1. Общо взето приклюих работа по обяд и се качих в планината за една двучасова разходка, че не бях ходил скоро. От повечето храна вчера днес отново съм с доста водна задръжка, но иначе въздух имах за ходенето в жегата. То като не е валяло и 40 градуса не ме затрудняват особено. Ама дните дето валеше и след това беше 30 и нагоре , доста зор виждах докато се изкача.
Морето си е море, но най-доволен и щастлив съм в планината:
Мнението беше редактирано от I`M на 17.08.18 18:17.
Сутринта:
Гърди:
1. Полулег с щанга - 8,8,8,8 х 70 или 80
2. Лег с дъмбели с успоредни длани - 8,8,8х30кг.
Гръб:
1. Набирания надхват - 3 СТ,3,3,3 х10кг.,3СТ
2. Пулдаун на машина и вертикален скрипец.
Днес се чудих дали да тренирам, защото в сряда дето направих първата тренировка от доста време насам и имам яка мускулна треска. В крайна сметка направих една тренировка. Набиранията и със собствено тегло и с десятката същия зор. И на кофичките съм така. Със собствено тегло правя 8-ца и блокирам. 8-ца правя и с 20-30 кила допълнителни.
Храната днес:
Шейк(прясно мляко, протеин, банан, шоколадов кекс, ягодов конфитюр), боб с кюфтета и люти чушки, 5 филии хляб, две големни парчета “жадна монахиня”.
Ходих в планината, но взех жената, която мрънкаше че и е жега и за разни други неща. Скарахме се и се прибрах по-рано от плануваното, но все пак повървях час. Утре може направя един по-дълъг поход 3-4 часа, но ще видим как ще е времето и как ще съм с времето.
Баси якото парче. Не мога повярвам, че чак днес попаднах на него. Method направо изкърти с неговата версията “Turn a vegan to a vegetable” . И семпълът е един път. Все пак е на RZA . Много хора го свързват с Anthem, но е от парчето Airwaves, от албума Bobby Digital. Признавам си Ocean Wisdom за първи път го чувам, но парчето е уникално добро. Wu бийт и Method Man с една от най-добрите версии от последните години. Във форума няма хора дето слушат рап, но след година като си преглеждам дневника и се сетя за това парче ще си го пусна отново с кеф.
Мнението беше редактирано от I`M на 18.08.18 15:11.
18.08.18
16:38
Във форума няма хора дето слушат рап
Тук се обърка.
Във форума няма хора дето слушат рап
Тук се обърка.
Възможно е, въпреки че се съмнявам - защото има съществена разлика между какво е рап и какво хората си мислят, че е рап.
18.08.18
18:01
Wu-Tang далеч не са некомерсиални, даже точно обратното. Виж не ми се надцаква кой е по-черен, но ако Rap е Гери Никол, прав си не слушам. Поздрав с Eazy E - Real Muthaphuckkin G’s.
Wu-Tang далеч не са некомерсиални, даже точно обратното. Виж не ми се надцаква кой е по-черен, но ако Rap е Гери Никол, прав си не слушам. Поздрав с Eazy E - Real Muthaphuckkin G’s.
Wu са най-същественото нещо случвало се Хип Хоп културата. Имат и някой по-комерсиални проекти, но вече 25 години продължават да правят качествена музика. За мен 36 chambers( Enter the Wu Tang) е най-добрия албум за всички времена. Много далече са от комерсиални. По-скоро терминът е разпознавеми. Между другото това в световен мащаб е групата с най-много лояни и хардкор фенове. Не знам за друга група, на която логото да е татуирано( включителни и по лицата) на десетки хиляди хора. Аз също на няколко пъти съм се замислял да си татуирам едно лого на гърдите или рамото, просто имам някои задръжки по отношение на татуироките като цяло, но ако някога се реша определено ще си татуирам логото на Wu Tang. Вън от горното слушам много други изпълнители, които като ги чуят хора които казват , че слушат рап не ги харесват. За това и казвам, че моите разбирания за рап са различни от масовите. Това , което в момента се брандира като рап - за мен е по-скоро поп или някво софт ар енд би.
В никакъв случай не съм искал да засегна теб или който и да е, просто както казах моите възприятия за рап са различни от масовите. Вън от горното всеки може и трябва да си слуша това каквото му е кеф - било рап, поп,рок, джаз или друго. Смисълът на музиката е да създава настроение и кеф.Всичко е въпрос на вкус.
Мерси за поздвава, въпреки че Eazy E съм му слушал има няма две парчета на кръст.
П.П.- като взема да пиша за любимата си група и се въодушевявам и пиша романи.
Мнението беше редактирано от I`M на 18.08.18 19:05.
Храната днес:
Голямо домашно калцоне(близо кило), 15-20 домашни бухтички с мед, две принцеси с кайма, овесени бисквити.
Днес сутринта оставихме децата на нашите, качихме се на колата и се закарахме до една от многобройните пътеки в “Червената Стена”. Хубава разходка направихме на хлад. Водата по поточетата изглеждаше толкова бистра и чиста, че чак ми се прииска да отпия от нея. Прибрахме се преди малко и хапнах добре. Сега ще лягам пред телевизора и ще зяпам нещо до края на деня.
Мнението беше редактирано от I`M на 19.08.18 16:49.
Храната днес:
1. Пилешки гърди с ориз на фурна, 5 филии хляб, половин бутилка вино, три мекици, голяма домашен муфин, няколко парчета пишмание.
Днес добре се получиха нещата с храната. Изпих само половин бутилка вино и не ядох сладолед. Ако продължавам в същия дух и ще свалям. Беше ми се дояло пишмание та ми взеха от Турция. Обичам повече обикновенното без шоколадова заливка, но е имало само с шоколадова заливка - естествено и със заливката не го върнах. Жената ми бе направила един огромен мъфин с разтопен шоколад по средата, който също хапнах с кеф.
Иначе днес и нерви и айляк, и “тичане” и “заспиване” на бюрото. Имаше от всичко по -малко. Сутринта карах малкия на преглед. Очаквах да го сложат на диета, ама му се размина 🙂
Мъфинът не си личи колко е огромен и му развалих формата като гребнах с лъжичката, но общо взето това е вечерят днес 🙂
Мнението беше редактирано от I`M на 20.08.18 19:40.
20.08.18
19:32
Не знам що е устроено така тялото, мамка му. От най-вкусните и засищащи неща най се дебелее и качва мазно 😃 Що не се качваше мускул и сваляше мазно от бял ляб, пържени картофи и течен шоколад, примерно 😎
Не знам що е устроено така тялото, мамка му. От най-вкусните и засищащи неща най се дебелее и качва мазно 😃 Що не се качваше мускул и сваляше мазно от бял ляб, пържени картофи и течен шоколад, примерно 😎
Щото нямаше да е интересно и тогава нямаше да са толкова вкусни тези неща 🙂
Сутринта:
Гърди:
1. Лег - няколко тройки на 110 и 120кг.
2. Полулег с дъмбели с успоредни длани- няколко 8-ци с 25 кг. дъмбели
Гръб:
1. Тясна тяга - няколко тройки на 110кг. и няколко двойки на 120кг.
2. Мечка - няколко 8-ци на 60 кг.
3. Хоризонтален скрипец
Като изключим факта,че яко ме цепеше главата горе-долу добре беше тренировката.
Храната днес:
Шейк( протеин, мляко, банан, домашно сладко от боровинки, един мъфин) , гювече със сирена и пилешки гърди, една мекица, три филии хляб, овесени бисквити, пишмание, диня със сирене.
И днес добре храната. Даже щерката я нямаше като си правих шейка, та го изпих целия аз. Иначе тя го изпива половината, че много й харесва. Вчера забравих да пия вода през деня и първата глътка вода ми беше чак към 18 часа. Явно се обезводних та цяла нощ ме цепеше главата, че и днес. Аз съм го отбелязвал май, но през деня нямам никакво желание да пия вода. Чак вечерта, когато ям пия вода. С яденето пия около 2 литра и след хранене още два -три литра. Пия доста вода но в период от три -четири часа вечерта. През деня, ако се назоря правя 300-400мл.Днес понеже много ме цпеше главата се прибрах около обяд. Дремнах от три до пет. Хапнах и се разтъпчих до 7 в планината.
Направиха ми комплимент. Питаха ме дали съм спрял да тренирам, защото ръцете ми изглеждали много по-малки от преди. Значи вървя в правилнтата посока.
Вчера си рових в албумите, че подбирам снимки за печат и попаднах на една стара снимка. Дето съм още млад- мисля, че съм на около 30 . Доста маса съм имал в гърдите( и широчина и плътност) и то главно в горната част. Трапецът и рамената и те са добре, същевременно не съм много мазен. Винаги съм имал проблеми с масата в гърдите. При другите групи не търся размер, напротив точно обратното, но гърдите винаги ми са били слаба мускулна група. Ама с годините все по-трудно става. Сега не мисля, че мога да кача същата маса в гърдите и без да стана свиня. Остаряваме какво да се прави.
Храната днес:
1. Две свински пържоли от бут на скара, четири филии хляб, вино, няколко овесени бисквити и бисквити с шоколад, пържени картофи с кетчуп и сирене.
И днес цял ден ме цепи главата, та пропуснах вечерната разходка в планината. Утре ако не ме цепи главата и поспа 3-4 часа тази вечер, сигурно ще отскоча до фитнеса за едни крака и рамена. Общо взето е това.
Сутринта:
Крака:
1. Преден клек - тройки на 70 и 80 кг.
2. Бедрено разгъване
Рамо и трапец:
1. Бутане с дъмбели от стоеж - до 6 повторения с 25 килограмови дъмбели.
2. Странично разтваряне с дъммбели - няколко 8-ци 10 килограмови дъмбели.
3. Обръщане от земя - няколко шестици и накрая една четворка с военна преса.
4. Повдигане на раменете на машина.
Ръце:
1. Сгъване на скрипец и разгъване на скрипец -направих две врътки , омръзна ми и се отказах.
На предния клек добре ги усетих нещата. Веднага след него направих и разгъването и то ударно с кратки почивки. Краката се понапомпаха и вдървиха, като този факт го усетих яко на обръщането от земя.
Вчера вечерта забелязахдве огромни черти на шофьорската врата( по около 50 санта всяка една), които със сигурност сутринта ги нямаше . Бях на доста места. До КАТ(където ми са най-големите съмнения), до разни фирми, ама спирах на охраняеми паркинги.Та днес след фитнеса ходих да ми снимат колата После ходихме за пантофи и обувки на щерката и стана два часа. Бях планирал да поработя ама остана за утре. Направих и едно планинско преди малко. Иначе ми взеха боровинки и то на супер ниска цена, та ще се прави сладко.
Храната ще я допълня вечерта, след като ям, макар че удеве минах и си взех пет свински шишчета, един хляб, бутилка розе и литър сладолед и общо взето това ще ми е храната за днес. Най-много да хапна и някоя овесена бисквита.
След около 10 дни режим сутринта се теглих- 1.5кг. надолу. Бива.
Храната вчера беше горе -долу както я планувах. Само дето вместо 5 изядох, три шишчета и вместо цял хляб изядох половин. За сметка на това пък добавих таратор и още сладолед с 10 овесени бисквити и половин бурканче д.сладко от боровинки.
Храната днес (по план за вечерта) -две свински шишчета, кило пилешки крилца с домашен сладко-кисел сос, половин хляб, бутилка вино, литър сладолед с овесени бисквити и домашно сладко от боровинки. Най-много утре да допълня още нещо.
Взе да ми назрява една идея да купя колело и да заменя до колкото е възможно колата. Тоест да увелича още движението. Има две неща , които сериозно ме притесняват. Първото е дрехите. Много често се налага да съм с костюм. Най-”разпуснатото” ми облекло е дънки с риза и обувки. Няма как да карак с костюм и няма как да го метна в раница. Другото , което ме притеснява е , че като ми едно 20 километра и ще се изпотя яко. Тоест трябва да мисля да се къпя и да се приобличам някъде, а това не винаги е възможно. Отделно ще отнема доста време.Наистина се чудя на хората с колелета, как успяват да ходят на работа с тях. На мен ми се вижда много сложно и въпреки, че ми допада много идеята не мога да намеря решение на горните два въпроса.
Формата в момента( с доста водна задръжка). Циците са горе -долу добре. Липсва им малко рамзер, ама пусто не вървят.
Мнението беше редактирано от I`M на 24.08.18 15:50.
Ванка, купи си електрически велосипед ;-) На отиване към работа караш само на мотор, без да пипаш педалите, на връщане само на педали. Голяма кеф е хаха! На моето от както го взех му навъртях 200км.