Леки тренировки за малко по-добра кондиция

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.08.18
18:56

казано от Иван П. на 24.08.18, 17:39:

Ванка, купи си електрически велосипед ;-) На отиване към работа караш само на мотор, без да пипаш педалите, на връщане само на педали. Голяма кеф е хаха! На моето от както го взех му навъртях 200км.

Меракът ми е за класическо колело, да въртя педялите дето се вика. Ама честно казано, какъвто и да ми е меракът, принципно трудно ще слезна от колата, защото прекалено много съм свикнал с удобството , което дава. Отделно много често ми се налага да направя някакво спонтанно пътуване на 50-60-100 и нагоре километри и то в рамките на кратък период от време. Тоест ако съм на едно 20 км. от вкъщи и трябва тепърва да се върна да взема колата и после да гоня вятъра...Иначе на работа си ходя пеша и ако нямам някакви ангажименти извън града, колата не я вадя от гаража. Често се налага да пътувам до Пловдив. Понякога и  по два пъти на ден. И точно като пътувам до Пловдив си мислих да го правя с колело. Сега като се замислям по-рационанлно това практически е трудно осъществимо и дори невъзможно.при мен. В повечето случаи липсата на време не би ми позволявала да се “шматкам” с колело. Но пък като идея ми харесва.То и други идеи ми харесват , ама 🙂

25.08.18
17:26

Сутринта:

Гърди:
1.Полулег- до 6 х90 кг.
2. Кросоувър.
3. Лег с дъмбели успоредни длани- 4х6-7 по30кг.

Гръб:
1. Набирания надхват - тройки собствено тегло и с десятка добавена тежест.
2 и 3 - разни машини.

Храната днес:
1. Агнешка супа, 5 филии хляб, бяло вино, домашна баклава, шейк(две дози протеин, прясно мляко, два банана, домашно сладко от боровинки,едно барни), 5-6 шоколадови бонбона.
И днес храната е добре. Направихме една хубава разходка в планината и се забавлявахме доста с щерката. Утре сигурно ще имам мускулна на краката, че носих дъщерята на конче при по-стръмните пътеки. Миналия ден гледах планетата на маймуните и нещо се въодошевих по катеренето  и днес де що имаше подходящо дърво се катерих, та си сцепих от край до край едни от любимите ми къси панталони.

Мнението беше редактирано от I`M на 25.08.18 17:36.

26.08.18
17:48

Храната днес:
1. Пилешка пържола със сос от сирена, три филии ръжен хляб, салата, луканка, кашкавал и сирене, две водни чаши с мента и ябълков сок(1:1) , вино,половината от домашна торта тирамису.

Майка ми бе направила уникално яко тирамису.Изядох половината от целия сладкиш/торта Днес цял ден ядене и излежаване. Абсолютно пасивна почивка. Даже по балкана не съм ходил. Сега смятам да си сипя едно-две бърбъчета ( чудя се между пуйката и булейт, но най-вероятно ще е второто).Ще си натруша един -два шоколада и ще лягам пред телевизора с пакет пуканки. По- късно ще си омеша една голяма купа със сладолед, банани,пъпеш бисквити и домашно сладко от боровинки. Днес за разлика от изминалите дни - няма да спазвам режим.

27.08.18
19:12

Храната днес:

!. Фрикасе с пилешко филе, 5 филии хляб, две чаши вино, свинска наденица, домашни маслени курабии, банан, солети.

Вчера много ядох и пих. За това днес скромничко. Утре по план сутринта трябваше да тренирам, но за пореден път се развали бойлерът вкъщи. Понеже изобщо не ми се занимава с гаранции , направо минах купих нов и утре сутринта трябва да мине човека да  свалим стария и да монтираме новия. Като нищо ще си стане обед, а имам и работа, та не знам дали ще успея да вмъкна една тренировка.
Днес един омотан ден като цяло ми е едно заспало цял ден.

27.08.18
19:33

казано от Иван Марков на 27.08.18, 19:12:

Понеже изобщо не ми се занимава с гаранции , направо минах купих нов и утре сутринта трябва да мине човека да  свалим стария и да монтираме новия.

Гаранционният бойлер на тъщата се поврежда в гаранция, идват техници и решават, че гаранцията не покрива повредата и си тръгват. Тя пък случайно се познава с управителя на завода. Резултата е, че им монтираха нов бойлер, а стария дори не си го взеха, Булгаристан...

27.08.18
19:45

казано от Brown Bomber на 27.08.18, 19:33:

казано от Иван Марков на 27.08.18, 19:12:

Понеже изобщо не ми се занимава с гаранции , направо минах купих нов и утре сутринта трябва да мине човека да  свалим стария и да монтираме новия.

Гаранционният бойлер на тъщата се поврежда в гаранция, идват техници и решават, че гаранцията не покрива повредата и си тръгват. Тя пък случайно се познава с управителя на завода. Резултата е, че им монтираха нов бойлер, а стария дори не си го взеха, Булгаристан...

Аз реално не мога да се оплача с гаранцията, защото не съм я ползвал . Когато се е развалял бойлера ( все неделя или по празниците) не ми се е чакаше за гаранционни техници , а съм си викал елтехника дето ми прави всичко по вкъщи. Отделно тъпия бойлер има някаква защита против варовик, която реално изключва бойлера при малко струпване на варовик и трябва да се чисти, което не се покрива от гаранцията. Пък аз да го отворя да го чистя -абсурд. Трябва да се разкачат една камара жици, дето не ги знам изобщо за какво са . Та миналият ден спря отново да работи и реших , че не искам повече да го правя.Днес си взех най-простия бойлер - без защити за варовик, там вифи и други глупости. Трябва да сложа един слънчев на покрива, но там работа е малко по -сложна и не знам кога ще е .

28.08.18
18:47

Тренировка:
Гърди:
1. Лег - до 10х60,3х90,110,120 и надолу в същия ред и повторения(почивки колкото каване и сваляне на дисковете)
2. Полулег с дъмбели- не обърнах внимание  кви дъмбели взех и не броях повторенията.
3. Полулег на машина- същото като с дъмбелите.

Гръб:
1. Тясна тяга - няколко 3-ки на 120кг. с много кратки почивки.
2. Мечка - 65 (май) три или четири шестици.
3. Хоризонтален скрипец

Много набързо. Сутринта сваляхме стария и слагахме новия бойлер. После хванах майстора да ми смени и конзолата /копчето за бойлера и стана 11.Веднага след това  отидох към офиса исвърших малко работа . Обсъдихме и  някои неща с колегата и към три се прибрах. Взех си колата и отидох до фитнеса с идеята, че в 3 следобед няма да има хора. Беше фул. Аз за това обичам да тренирам само сутринта.Знаех си ,че не трябва да ходя , но  не знам дали утре и/или другиден ще мога да тренирам и отново щеше да стане много време без тренировка. Как да е приключих за около 20 минути и се прибрах, да поработя още малко, така или иначе имаше още два часа до времето за ядене.
Храната днес:
Шейк ( прясно мляко, протеин, две лъжици шоколадов сладолед, д. сладко от боровинки, банан, шоколадови бонбони с лешници), кърначе на фурна, картофи на фурна с кашкавал и сирене, 5 филии хляб, домашен сладолед (между 1.5-2 литра).
Сега ми е леко тежко на стомаха, но добре си похапнах. Жената бе направила уникален домашен шоколадов сладолед, та го изядох всикич. Май беше около 2 литра.

Малко назад във времето . Има няма 23 години 🙂

Мнението беше редактирано от I`M на 28.08.18 18:48.

29.08.18
20:40

Храната днес:
1. Половин тава руло “Стефани”,половин хляб, няколко овесени бисквити, много малко сладолед(нямаше повече), две купи с таратор.

Днес много се забавих и минах обикновенния част за хранене и явно ми се бе свил стомаха, та хапнах много малко. Минах уж да купя малко месо и някви други работи за 20-30 лева и похачих много над тях. С моите темпове на харчене ще се наложи да взема да правя по седмични и двуседмични фастове и то не поради диетични съображения ... Иначе днес нещо не бях на кеф и денят ми беше някакси подтискащ без да има някаква сериозна причина за това. Утре може би ще направя едни крака и едно рамо сутринта. От четири дни вече не съм ходил в планината, та утре ако не вали градушка или ако не гърми смятам да си направя разходката. Общо взето е това.

Продължам с вълната от средата на девесетте.

30.08.18
19:39

Сутринта:

Крака:

1.Преден клек -5х60кг.,3х70кг.,3,3,3х80кг.+5х60кг.
2. Бедрено разгъване на машина - 4х8-10

Рамо и трапец:
1. Избутване с дъмбели от стоеж - 4х6-8 х 20кг.
2. Странично ратваряне с дъмбели + еднотранно разтваряне на скрипец - 2+2х8
3. Обръщане от земя - 4х3-4х60 кг.

Горе долу бива. Напомпах и краката и ръцете. Следобед направих и няколко спринта в планината, така че утре краката ще са дърво. Ходих и доста пеша по града. Днес съм доволен от активността. Тренирах рано и към 9 -09:20 бях в офиса. Поработих до 12. Към 12 дойде колега и работихме малко с него. По едно време сменихме мухабета на къде ще ходим и кво ще ядем и пием. И като взехме да се чудим дали да си сипем по един фидих и решихме, че е време да се пребираме. Забих се в планината за час и нещо. После отново до офиса и отново пазаруване(а се бях зарекъл да не стъпвам в магазин до края на другата седмица)

Храната днес:
Пилешко бутче с ориз и кисело мляко, хляб, три купи домашен сладолед, бурканче домашно сладко от боровинки, домашни бонбони  с кокос, без малко цял пакет овесени бисквите, малка бутилка вино(0,5).

Днес отворих новата партида сладко от боровинки. Много добра е станала и цветът е уникално як. Взех някакво гръцко традиционно вино на няква промоция от 2 лева. Бутилката ме привлече. Въпреки, че не съм фен на сухото бяло вино и имах  съмнения с оглед на цената, то пък взе че ми хареса на вкус. Жената направи някакви домашни бонбони с кокос. Каза, че е трябвало още малко желатин да сложи и затова не са стегнали добре и формата им куца, но пък на вкус бяха един път.

За разнообрази няколко снимки на храната като количество. Като изключим бонбоните всичко друго снимано изядох и изпих за вечеря.

Мнението беше редактирано от I`M на 30.08.18 19:56.

31.08.18
06:39

Ванка, това вино от къде е? В Лидл съм гледала такова , ама много ме притесняваше цената и досега съм се въздържала....

31.08.18
09:08

казано от БПН на 31.08.18, 06:39:

Ванка, това вино от къде е? В Лидл съм гледала такова , ама много ме притесняваше цената и досега съм се въздържала....

Вчера говзех от Лидъл. 2 лева -беше на промоция. На мен на вкус ми хареса. Хем аз пия полусухи ( по- сладки вина), най-много харесвам ризлинга и просеко, а това си е баш сухо. Даже утре ще мина си взема още 4-5 бутилки, че не знам кога ще имам време да мина през Метро да си взема от ” моето”. Иначе от Лидъл наскоро  взех някви леко газирано плодово вино(6-7 лева бутилката) и след първата глътка ме отказа и не близнах повече.Една по - интересна бутилка е- ако ти направи впечатление- не взимай от него 🙂

31.08.18
18:40

Храната днес:

1. Три свински шишчета с лук, , пържени картофи със сирене и кетчуп, 4 филии хляб, купа сладолед с домашно сладко от боровинки, две чаши бяло вино, няколко овесени бисквити и четири вафли.

Днес е добре храната. Не ядох много. Рано сутринта направиг една разходка в планината + малко катерене по скалите. После отидох да поработя уж до обяд и се припрах  към 5. Малко кофти истории, ама...

Утре сутринта по план гърди и гръб. После мисля да направя и едно планинско с пикник и така.

Мнението беше редактирано от I`M на 31.08.18 18:41.

01.09.18
10:23

Рано сутринта:

Гърди:

1. Полулег - 8х60кг.,5х90кг.,3х100кг.,2х110кг.+5х90кг.,+8х60кг.
2 Лег квв с дъмбели - 8,8,8,8 х30кг.
3. Избутване на машина.

Гръб:
1. Набиране надхват - 3СТ,3,3,3х15кг.,3СТ.
2и.3-скрипци.

Бива. Сложили са нова лежанка за полулег, която е десетки пъти по-добре от старата.

Храната ще допиша  по-късно като ям или направо утре.
Тази нощ много се събуждах и не спах добре. Блъскам си глават с едни работни теми. Теглих се около 700-800грама надолу тази седмица. Нямах време за по-активно ходене в планината, а нямам ли повечко движение с моя метаболизъм трудно свалям.
Визуалния резултат:

Мнението беше редактирано от I`M на 01.09.18 10:25.

02.09.18
17:10

Храната вчера:
1. Шейк ( протеин, прясно мляко, киндер шоколад, банан)
2. Кисело зеле с ориз и пилешки, две франзели, литър сладолед с д. с. от боровинки, три чаши бяло вино.
3. Домашен хотдог, три филии с кашкавал и луканка, две порции домашно шоколадово суфле, литър прясно мляко.
2. Пуканки, един шоколад, две пориции шоколадово суфле, около 200 грама уиски.

Не бих казал, че се пръснах от ядене, но определено излязох от нормата. Вечерта имах намерението да довърша една бутилка сингъл на william peel, че само ми заема място в бара. Не е лошо уиски, но за мен е много далеч от други уискита в същия или по-нисък ценови клас. Така и не го довърших, защото минах на Singleton.
Храната днес: домашна лазаня с майонеза и домашен червен сос, домашни каламари)сладкиш.
Поради повечето хранене вчера, днес имам доста повече водна задръжка и съм по-дебел от обикновенно.

Иначе днес четири часова разходка до един от близките върхове. Даже и лост за набирания имаше по пътя. Абе приятен разтоварващ уикенд.

Мнението беше редактирано от I`M на 02.09.18 17:12.

03.09.18
19:22

Храната днес:

1. Огромно татарско кюфте, две нормално кюфтета, три големи филии домашен хляб, половин средно голям пъпеш с мед, две чаши вино, домашни каламари с локум.

Жена ми се бе замотала с децата навън, та като се прибрах не ми се чакаше и си направих едно огромно татарко кюфте(сигурно беше 600-700грама) напълних го с доволно количество кашкавал, бяло и топено сирене. Стана много вкусно.За съжаление бе свършил лютата подправка иначе щеше да бъде перфектното татарско кюфте.

Днес работа. Къде плодотворна . Къде не. Цял ден напред-назад.От вчера уж минавам да заредя. Днес като ми светна лампата и погледнах екрана показава има още 140 км преди закъсване и понеже бързах си викам по-късно. Накрая като ми изписа на борда критично ниво на горивото, посетете бензиностанциия и оставащите километри станаха празни чертички минах заредих и после продължих с бързането по задачи.
В момента нещо ме цепи главата, но нормално в тажи жега и всичките глупости дето имам на главата.Утре ако не мине котка път- сутринта набързо ще отскоча за едни гърди и един гръб, че имам доста неща да свърша през деня, а искам и до планината да отскоча.

04.09.18
05:34

Поредното събуждане в 4 часа и съм пълна свежарка. Лошото е , че е още тъмно за планината и че фитнесът ще отвори поне след  два часа. Нищо сега е времето да поработя малко.

04.09.18
15:45

Сутринта:

Гърди:

1. Лег - 3х60,90,110,120,110,90,60кг.
2. Избутване на машина.
3. Полулег с дъмбели - 8,6,7,8 х 30кг.

Гръб:

1. Широка тяга - няколко тройки,двойки и единици на 100 и 110кг.
2. Мечка - 4х6-8 х60кг.
3. Хоризонтален скрипец.

Днес нещо ми беше много мързеливо и нямах ищах за вдигане. Може би заради по-малкото храна вчера. Легът пирамидално и обратно с дроп серии. Тягата с кратки почивки.Последните няколко тренировки правя или тясна или нормална тяга, та днес ми се се правеше  широка тяга. Един вид се бях затъжил за нея. Лостът беше тъкмо като за хора с много слаб хват, тоест като за мен. Толкова беше излъскан, че беше черен, тоест покритето от сив металик бе изпадало заедно набраздените елементи.
Ранна тренировка. В 9 без нещо вече бях на работа. Поработих до към два. Веднага след това балаканско. Хвана ме дъжд, но като в песента -Летен дъжд. Приятен и разхлаждащ. Даже забавих крачка за да се наслаждавам. Сега се чудя какво да вечерям - пица или гювече. Десерта е ясен -домашен сладолед със сладка, ядки, бисквити и там както си му е редът. И пица ми се яде и говече ми се яде. Май ще е гювече, че пицата ще се забави повече с месенето и втасването на тестото, а взех да огладнявам нещо. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 04.09.18 15:48.

05.09.18
19:49

Храната вчера:
1. Домашно гювече, 5 филии домашен хляб, домашен сладолед с овесени бисквити и домашно сладко с боровинки.

Гювечето ми се получи много вкусно. Аз определено мога да готвя, но просто хич не ми харесва да готвя и не готвя, ако не се налага. За 7 години съжителство с жена ми съм готвил може би около 10 пъти. За някой 8-март и от няма на къде.

Храната днес е класическа американска кухня:
1. Пица с пепси, сладолед със сладко от боровинки и пакет овесени бисквите.

Изядох половин тава пица, изпих литър и половина пепси, една купа сладолед с половин бурканче сладко от боровинки и пакет овесени бисквити.

Днес отново нагоре-надолу. Работа. Утре смятам сутринта да направя едни крака и рамо и след това да поработя малко да си подготвя едни неща за петък . Общо взето е това.

Продължавам с Wu вълната с едно много яко парче , а и клипът е от аниме, което още повече ме радва:

06.09.18
10:58

Сутринта:

Крака:
1. Преден клек - 3х60,70,80,90,5х60кг.
2. Бедрено разгъване -4х10

Рамо и трапец:
1. Избутване с дъмбели от стоеж - 4х6х25кг.
2. Обръщане от земя - 4х60кг.,4,4,4х70кг.,1х80+5 неуспешни опита за второ повторение.

Днес хич не ми се тренираше и премахнах някои от първоначално замислените упражнения -странично с дъмбели, повдигането за трапец и сгъването и разгъването за ръце. 90 килограма на преден клек ми тежаха  -  особено на третото повторение , коремът изпусна , а колената се събраха навътре. 80 ги чувствах много по-правилни. На 80 при обръщането при второто повторение изпуснах формата и просто не можах да ги обърна, опитах отново и отново и ме напуши яко смях заради ината и направих още три неуспешни опита да ги обърна за втори път, последният път даже от стоеж. В резултат сега ме боли кръстът.

Днес почивен ден - тоест семеен обяд,но ще се опитам да си спазя режима. Следобед смятам да направя една разходка в планината и така.

Мнението беше редактирано от I`M на 06.09.18 11:00.

06.09.18
11:04

Сигурно си гледал Ghost Dog, музиката е на RZA, а филма е много добър.

06.09.18
11:15

казано от Brown Bomber на 06.09.18, 11:04:

Сигурно си гледал Ghost Dog, музиката е на RZA, а филма е много добър.

То едно,че музиката е  на RZA, а и Forest Whitaker прави поредната силна роля.
Иначе аз дори изгледах целия Iron Fist 2 само заради RZA. Първата част не беше толкова лоша, дори донякъде ми хареса.За съжаление актьорските му умения нямат нищо общо с уменията му в правенето на музика, където за мен е ненадминат.

06.09.18
19:12

E, днес въпреки, че е почивен ден успях да си спазя режима 🙂
Храната за деня в една снимка:

Мнението беше редактирано от I`M на 06.09.18 19:13.

07.09.18
15:50

Днес от сутринта подхванах това, което си бях определил за деня. Към два ми писна вече и от работа малко в планината. След малко ще взема да готвя, че жената я навън с децата, а не искам да и прекъсвам играта за едното готвене. Смятам да направя едни картофи със сирена и кашкавал на фурна, кебапчета и наденица на скара, да си отворя бутилчица бяло вино и за десерт редовният литър сладолед с пакет овесени бисквити и бурканче домашно сладко от боровинки.
Сутринта теглене - вече съм малко под 95 килограма. Остават малко до 93, а може и 92кг. и чао диета, чао тренировки - до нови срещи 🙂 . Във връзка с избутването и на последните 2-3 килограма си мисля да мина на кръгове идните месец-два. Смятам да правя по едно-две упражнения на група в нисък обем повторения от по 3-4 кръга.  Като ще тренирам всяка мускулна група(без краката и ръцете) всяка тренировка. Три тренировки седмично на принципа, трен-почивка,трен-почивка,трен-2дни. почивка . Чуденето за момента ми къде да вкарам краката, защото ми се ще всяка тренировка да имам тяга, но пък не искам да я комбинирам с клякането в една тренировка. Общо взето е това.

08.09.18
09:40

Преди малко:

Гърди:
1. Полулег - 8х60кг.,6х90кг.,5х100кг.,2х110кг.+4х90кг.+8х60кг.
2. Лег с дъмбели - 3х6х30кг. + лег на машина.

Гръб:
1. Набирания надхват 3СТ,3х10,3х15кг.,3СТ
2 и 3 - скрипци.

Мислих още от днес да започна кръговете, но имаше 2-3 дето се моткаха по фитнеса и  трябваше да чакам за лостове и щеше да се изгуби смисъла на кръговете. През седмица с рано сутринта, мисля че е по удачно. На набиранията много ме заболя десния лакът и минах на скрипци.

Храната вчера е такава каквато описах по план, само дето изядох и три купички домашен пуддинг. Днес ядене на корем.Общо взето е това.

Не бих казал, че съм фен на нито един от двамата, но това парче ме кефи:

09.09.18
13:34

Храната вчера:
1. Обезкостен пилешки бут на фурна, картофи със сметана, 6 филии хляб, 2 литра кола, домашен бисквитен сладкиш.
2. Кашкавал на фурна, панирани топени и бели сирена, домашно сладко от боровинки, 5 филии хляб, две купички домашен пудинг.
3. Два пакета пуканки, бисквитен сладкиш, 100 грама уиски.

Майка ми прави един уникален бисквитен сладкиш. Доста сладък и тежък е, но аз такива сладкиши харесвам. Сигурно изядох към кило.
Днес (ако не се лъжа за пръв път тази година , а може би и миналата) станах в 11 часа. Верно, че легнах около 2, но аз принципно се наспивам с много малко сън. Отделно вчера дето ме опъна лакътят при набиранията, вечерта цялата предмишница ми изтърпна с болка все едно съм наранил костта. Днес още ме боли, та може би ще отложа утрешната/другиденшната тренировка. Нещо хич не ми се яде, но пък много ми се пие кола.

Мнението беше редактирано от I`M на 09.09.18 13:35.

10.09.18
19:02

Храната днес:

Пилешки крилца с домашен сладко кисел-сос, 4 филии хляб, пуддинг, някоя овесена бисквита, банан.

Храната  вчера -толкова неприлично нездравословна бешее и толкова много , че ако я опиша може да ми сложат бан.
Аз не пия кафе, но като издумкам 2-3 чаши кола и после не мога да спя, а изпих два литра вчера.Разбрах обаче  перфектното средство за противоборство с кофеиновия ефект на колата, който се оказа, че много приятно се тушира с изпиването на  200-300 грама  уиски на  46 градуса 🙂
Днес доста работа. Още в 8 сутринта излезнох от нас. Прибрах се следобед , че трябваше да карам щерката на някви от периодичните изследвания. После работа, вечеря и още малко работа. Не можах да стигна и до планината днес.Като цяло май до събота няма да имам възможност да ходя. В събота и неделя обаче мога да направя малко повече ходене.Общо взето е това.

11.09.18
19:30

Храната днес:

Две свински вратни на скара, 4 крилца , 5 филии хляб, две купи домашен сладолед, пакет бисквити.

Вратните бяха станали уникално вкусни. Може би най-добрите, които съм ял в близките години. Погрешка съм взел някакви зеленчуци с тивкички (аз не обичам тиквички) и гарнитурата не я накусих.
Днес доста работа. Лякътят още ме боли леко, но утре ако успея да отида до фитнеса много рано и се вмъкна в едни 20 минути ще е добре, че след това имам ангажименти.
Както споменах наскаро телефонът взе да ми сдава багажа и трябва да взимам друг. Насочих се към едно бюджетно ксаоми за 100 и няколко лева, но ми се видя доста огромно. Поразгледах се и се попаднах на Нокиа 8. Хареса ми, че е със сток андроид. Препоръчаха ми и Хуауей П20 лайт пред Нокиата(аз съм с п8лайте или п7 беше). Кумът пък е много доволен от  Ксаомито(въпреки, че неговото е от високия клас). Та разгледах и касаомитата отново и ми допадна като цена /хардуер Xiaomi Redmi 6, но и той е тухла. Чудя се основно между Нокията или Ксаомито , п20лайт не ми допадна много като дизайн. Нокията ми хареса  най-много, но Ксаомите е двойно по-евтино като цена, та за моите нужди не знам до колко си заслужава да дам около 300 лева отгоре за Нокията. Абе това новите модели телефони всичките някви тухли. Ще ми падат панталоните , ако ги сложа в джобовете, особено сега както съм заслабнал 🙂Общо взето е това.

12.09.18
19:20

Храната днес:

1. Две гювечета, 6 филии хляб, 4-ри купички с пуддинг.

Тоя моя малкият носи най-заслужения и оправдания прякор “белята”. Много е палав и като направи беля е усмихнат и щастлив. Даже ме отказа да боядисвам всекидневната - напълно безсмислено.
Днес не можах да стигна до фитнеса. Станах навреме, но не знаех дали ще мога да приключа навреме, да се изкъпя , оправя и към 9 да съм на работа , та си останах в леглото. Отделно ме цепеше и главата.
Тези дни много работа . Не знам и за утре уж смятам да тренирам, ама времето кът и евентуално събота -неделя.
По въпроса за телефоните - и Хуауей мейт лайте ми влезна в полезрението. Само трябва да го видя наживо, че и той май е тухла. За цената си предлага добър хардуер- 64гб памет и 4 гб рам, на средно добър 8 ядрен процесор и не лоша камера. За мен всичко над 13 мп е добре. И така...

13.09.18
19:54

Храната днес:

Татарско кюфте, наденица,пържени картофи, ръжен хляб, сладолед, пудинг, бяло вино.

Не ядох толкова много, а ми е доста тежко в момента.
Днес отново много работа. Направо прегрях. Отново не тренирах, въпреки че сутринта станах в пет. В момента съм доста изморен. Пускам си музика и ще прегледам дали са излезнали нови чаптъри на накои от мангите дето следя.

16.09.18
18:05

В петък рано сутринта направих четити врътки от:

1. Лег - 3,3,3,3 х110кг.
2. Тяга - 3,3,3,3 х110кг.
3.. Полулег с дъмбели  с у.д. -6,6,6,6 х25кг.
4. Мечка - 8,8,8,8 х60
5,6,и 7 -Обръшане, военна преса и предн клек -4,3,4,3 х 40 кг.

Три кратки почикви между трите врътки. След тренировката един бърз душ и нахвърлих набързо куфарите,количката и кво ли още в багажника и в планината. Два дена ядене и пиене на корем. Ходене в гората. Леки преходи. Добре, че носих детето на рамената през повечето време, та бая натоварих краката. Яко сауна и къпане в студен басейн. Мръвки и зелечнуци на барбекюто и хапване на чист въздух. Вкъщи вече месец спим само на климатик, а в хотела пускахме радиатора, даже ми беше мерак да запаля камината, но щеше да стане много жега. Като гледам днес май отново ще пускам климатика , че освен мен и малкия не може спи като е жега.
Иначе мъчейки се да напасна детски колички, големи куфари , чанти с играчки и в иначе огромния багажник на колата и отговарящ на многобройните въпроси на щерката, взе да осъзнавам , че вече попадам в графата на средностатистическия чичко. Остарявам. Тази седмица я пиша бегала. Сега ако се кача на кантара ще съм 3-4 отгоре. И изглеждам яко дебел, но като изхвърля водата и поспадне малко корема, ще стана пак нормално дебел.

Може да съм дебел и леко грозноват чичко( цяло чудо е, че се ожених) , но поне съм позитивен, весел и скромен човек по природа 🙂 Иначе ми се  ще ми се да имам възможност за повече подобни вечери:

Мнението беше редактирано от I`M на 16.09.18 18:06.

17.09.18
09:09

казано от Иван Марков на 16.09.18, 18:05:

И изглеждам яко дебел, но като изхвърля водата и поспадне малко корема, ще стана пак нормално дебел.

Може да съм дебел и леко грозноват чичко( цяло чудо е, че се ожених) , но поне съм позитивен, весел и скромен човек по природа 🙂 Иначе ми се  ще ми се да имам възможност за повече подобни вечери:

- Но нали аз съм един красив, много умен и прилично дебел мъж в разцвета на силите си — опита се Карлсон да я утеши.

Наздраве, Ванка! 🙂

17.09.18
09:35

казано от Boby_ на 17.09.18, 09:09:

И изглеждам яко дебел, но като изхвърля водата и поспадне малко корема, ще стана пак нормално дебел.

- Но нали аз съм един красив, много умен и прилично дебел мъж в разцвета на силите си — опита се Карлсон да я утеши.

Наздраве, Ванка! 🙂

Само перката ми липсва 🙂 Наздраве и на теб, макар че с оглед на часа, едва ли е най- подходящото време за наздравици 🙂 Аз и вчера вечерта удрях едни наздравици и сега докато чета едни мейли и си викам другият път по - малко...

Мнението беше редактирано от I`M на 17.09.18 09:36.

17.09.18
19:17

Хранатаа днес:

1. По-малко сом и бяла риба, две филии домашен хляб с кашкавал на фурна, кола, вино, домашно шоколадово суфле, банан, парче домашна пица.

Днес мислех да не ям, но пък  храната не беше зле. Братовчед ми донесъл сом и някаква бяла риба и майка опържила та ядох. Изобщо не съм почитател на рибата, но тази не се усещаше много, че  е риба. Не разбрах той ли е хванал или е купувана. Вчера явно съм се позамотал, та да изпусна да изям едно от суфлетата. Нищо днес го хапнах.
Днес много, много работа. Зачервиха ми се очите от взиране в компютъра. Отделно почти не спах. Пих много кола и когато най-накрая я туширах с приятно количество бърбън(ей тоя Булейт много ми върви) и ми се приспа беше около 12. Задрямах към един и малкият се събуди. Жената го взе в леглото и като се почна едно ритане и шаване... Отидох легнах в детската при щерката, ама не можах да заспя и там, та се върнах в леглото и цялата нощ едно обикаляне и спане на почивки. Сутринта пък щерката като ревна, че не иска да ходи на градина и дотолкова се омая, че даже не забелязах, че сложих черни чорапи с бели мокасини. Чак като слизах от колата забелязах какъв фешън модел съм.
Утре ако не мине котка път ще въртя кръгове и ще мина да си взема телефон най-накрая. Така и не си избрах точно определ модел телефон. Единствените ми притеснения са да не взе някъв дето няма да може да ми се свърже с колата, че ще видя зор с говоренето. Общо взето е това.
И като говорим за водна задръжка:

18.09.18
18:35

Сутринта:

Четири врътки от:

1. Лег - 3х110кг.
2.Тяга - 3х110кг.
3. Полулег -6х70кг.
4. Мечла-6х60кг.
5. Напади с дъмбели -8х15кг.
6. Странично разтваряне с дъмбели - 6х10кг.

Почивки между отделните врътки. 5 минути товарене на лосответе;10 минути тренировка;5 минути разтоварване на тежестите. Нападите нещо не ги правих както трябва, защото колкото ги усетих в бедрата, толкова ги усетих и в колената. Иначе някакакси кръговете не ги усещам толкова добре като мускулно натоварване, както при сплита. Уморявам се, свършва ми въздуха, но самото натоварване го усещам не толкова като мускулно, а някакси по-различно.

Храната днес:
1. Банан, свинска вратна на скара, пържени картофи със сирене, две филии домашен хляб, шоколадов домашен сладолед с домашно сладко от боровинки, солети.

И вчера и днес съм добре с храната, ако продължавам в същия дух отново ще започна да свалям. Ходих следобед и в планината, но бързо се отказах, че беше пълно с ония малки дребни мушици дето се опитваха всячески да ми развалят фаста.
Днес си взех нокията. В магазина отново ми препоръчаха хуауея, но нокията ми хареса повече като усещане в ръката и дизайн.Още я включих и се упна от андроид 7 на 8. Със стоков андройд е и ми напомня на лг нексус , който замених  с хуауея. От друга страна бях посвикнал с интерфейса на хуауея и сега ми е малко странно. Не съм пробвал още камерата (цъкнах само2-3 безпредметни снимки и ми харесаха), която е двойна 13 с оптика на цайс. Въпреки, че вече качеството на снимките се определя толкова от хардуера, колкото и от софтуера, но предполагам че за мен ще върши страхотна работа. Като цяло до момента си играх да си инсталирам разни приложения и да си прехвърля номерата от единия телефон на другия.Отпред постоянно свети нещо като втори екран (часвоник,дата, известия за мейл,смс,обаждане), който ми се струва,че светва когато насочиш поглед към него, но може и да свети постоянно.Вечерта на загасена светлина ще го разбера. Сега ако успея да изключа постоянните ъпдейти и някакви sp известия дето постоянно идват ще е супер. Всичко е въпрос на навик. Преди хуауея ми изглеждаше адски натрупан, после свикнах с него и сега сток ми е странен.Като първи впечатления съм доволен. Трябва само да му взема протектор, че днес в не намерих в магазините, които знам.Общо взето е това.

19.09.18
09:06

Прехвърляш номера? Това не остана ли в миналото поне преди десетина години, откакто има андроид и гугъл акаунти?

19.09.18
09:18

казано от Boby_ на 19.09.18, 09:06:

Прехвърляш номера? Това не остана ли в миналото поне преди десетина години, откакто има андроид и гугъл акаунти?

Никога не съм ползвал този вид услуги. Информацията ми е само на телефона и сим картата. И сега на този телефон забраних да се прехвърлят файлове в акаунта. Я ще си забравя паролата, я акаунта(най-редовно ми се случва).Явно съм старомоден в това отношение Иначе прехвърлянето ми отне има няма 2 минути. Просто сложих сим картата от единия на другия телефон и  качих номерата на телефона. Докато се ориентирам от къде да ги видя в новия телефон се забавих повече.
Сутринта се оправих и със свързването и прехвърлянето на номерата в колата. Малко ни куцаше комуникацията, защото тя ми говореше на италиански , а аз на български, но се разбрахме в крайна сметка 🙂

Мнението беше редактирано от I`M на 19.09.18 09:19.

19.09.18
19:46

Храната днес:

Леща, четири филии домашен хляб с кашкавал на фурна, банан, домашен шоколадов сладолед, домашно сладко от боровинки, шоколадови бисквити, шоколад, солети.

Храната добре.Днес много работа и в момента съм изморен.
Утре смятам да врътна едни кръгове сутринта, но се чудя как точно да ги подредя,че от нападите миналия ден ме болят яко бедрата , чак до задника. Та тягата и обръщането ще отпаднат , клека е под въпрос. Е винаги оставя вариянта да направя няколко вида лег 🙂 Общо взето е това.

20.09.18
19:28

Сутринта:

Четири врътки от:

1. Полулег с дъмбели - 8-10 х 25кг.
2. Набирания подхват -3-4
3. Кросоувър -6-8
4. Пулдаун -6-8
5. Преден клек -3х70кг.
6. Бутане на дъмбели от стоеж -6х20
7. Подигане на рамена -8-10

Бива. Малко зор бяха днес кръговете, че имаше много хора. Даже на някой упражнения мо бяха свалили дисковете, но няма как да се оплаквам защото не мога да заема всички лостове и доскове само за мен. Това е един от проблемите на кръговете. Другият е че сплитовете ме кефят повече.На набиранията ме опъна лакътят отново и за това минах подхват и на пулдаун.

Храната днес:
1. Тортелини със сирене, кетчуп и кашкавал, две филии домашен хляб с кашкавал и луканка, половин буркан с ябълково пюре, суха паста, вафла чудо.

Аз обичам много сладко(не ям много заради диетата) , но главно домашно приготвени сладкиши. Не съм  много по вафлите, но днес видях някаква ретро суха паста и си взех. Не беше като едно времешния балкан , но не беше и зле на вкус.

Днес каръшки ден по отношение на работата. Някои неща се забавиха и  ще се случат трудно, ако изобщо се случат. Следобед ходихме да пазруваме и водихме малкия на месечния преглед. После докато се оправим и седнем да ядем стана 18:30, а аз ям малко по-рано и бях доста изгладнял. Поне си хапнах добре.

21.09.18
10:16

Твоят дневник ми е един от любимите. Имаш разказвачески талант! 🙂

21.09.18
11:13

казано от Елена на 21.09.18, 10:16:

Твоят дневник ми е един от любимите. Имаш разказвачески талант! 🙂

Мерси! По отношения на разказваческия  талант - сигурно е много трудно да се открие у  мен, защото като се чета понякога ми е трудно да  разбера какво съм написал и как в един кратък текст съм извършил толкова синтетични и граматични престъпления спрямо българския език. Та цяло чудо е че някой друг е разтълкувал какво съм написал. А имах такива хубави оценки по езикова култура 🙂

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1