Леки тренировки за малко по-добра кондиция

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.02.14
14:57

Да, и на мен ми се е случвало подобно нещо. Няколко дни ходя като Робокоп и като ме викнат, си въртя цялото тяло, а не само главата. Ще мине.

ИМ

24.02.14
18:42

Храната след около 21-22 часа фаст:
18:15ч. - една червена ябълка, доза суроватка с прясно мляко, 100 грама фъстъчено масло.
19:30ч. - спагети с доматен сос, босилек, сирене, кашкавал и телешка кайма.

Днес вратът ме наболява все още, но е значително по-добре. Явно има ефект от диклака и масажа, който ми направи жената.
Като цяло денят ми беше доста напрегнат и изнервен, но някакси оставих всичко да мине покрай мен и даже пътувах към вкъщи с усмивка на лицето.Карах една от семейните коли, която карам доста рядко и бях забравил колко приятно върви, особено като и изключиш ASR-а. Та и завършекаът на деня беше изпълнен с по-приятни емоции. Общо взето това е.

ИМ

25.02.14
18:45

Храната след около 22 часа фаст:
18:00ч. - кофичка кисело мляко бдс с 50 грама стафиди, сандвич от домашен хляб, домашна луканка, свинско филе, масло и кашкавал, червена ябълка.
19:30ч. - пилешки крила, домашен сладко-кисел сос, картофени кюфтета, домати със сирене и в. зехтин, две филийки домашен хляб.

ИМ

26.02.14
20:26

Тренировка:
1. Загрявка и разтягане.
2. Лег с щанга - 12х40кг./КВВ/,8х60/КВВ/, 3х120кг.,3х130кг.,2х140кг.+8х100кг./КВВ/,5х100кг./КВВ/,8х100кг./КВВ/+12х60кг./КВВ/
3. Полулег с щанга - 8х50кг.,8х70кг.,8х80кг.,6х90кг.+8х60кг.
4. Горен лег машина +машина гърди+6 кофички.

Днес реших  да  пробвам колко ми е паднала силата на лега. Паднала е. Макса ще ми около 150кг., към момента. Спадът в силата не го отдавам на увеличаване на времетраенето на фастовете и намаляването на калориите, а на промяната на начина на трениране. Всеки път като хвана някой да ме пази, казвам” недей помагай, докато  не ти кажа ” и още на стотна забавяне  на мъртвата точка се спускат да вдигат все едно съм се затиснал на умиране и така губя по едно-две повторения. И днес така стана, ама карай. Едно момче правеше тягата изцяло на кръст с “котешки гръб”, без изобщо да използва краката и му обясних, че ще се контузи, даже се жегнах да покажа. То мочето вика, че много хора му казали да я прави така, защото по този начин ще удрял директно гърба ,иначе ако пускал щангата до долу и леко присвивал краката щял да тренира краката. При такава желязна логика и обосновани аргументи се отказах, в крайна сметка нали продават и космодиск или там каквото беше.

Докарах го до 16-17 часа фаст:
12:40ч. - 200 грама пуешко филе, няколко малки филии хляб със семена/от кауфланд-тъкмо го бяха изпекли/, салата от рукола, къдрава марула, айсберг и зехтин/ на колежката произведението, аз съм повече по доматите/
19:30ч. - 3 дози суроватка с прясно мляко, 30 грама бцаа.
20:30ч. - телешки кюфтета на скара, сланина на скара, домати със сирене и в. зехтин, хляб със семена.

Днес денят беше хубав, до момента в който ни виканахна на раздумка при шефа, точно преди края на работния ден. После докато се прибирах и слушах олд скул бъста, от времената когато правеше хубава музика, настроението ми се оправи. Напоследък не спя добре, аз по принцип спя по много малко и ставам много рано/доброволно/, но май е време да сменям матрака. Сегашният е само на 3 години, но май не си заслужава парите изобщо. Много подробен станах тази вечер... това е.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 26.02.14 20:27.

26.02.14
20:34

казано от Иван Марков на 26.02.14, 20:26:

Едно момче правеше тягата изцяло на кръст с “котешки гръб”, без изобщо да използва краката и му обясних, че ще се контузи, даже се жегнах да покажа. То мочето вика, че много хора му казали да я прави така, защото по този начин ще удрял директно гърба ,иначе ако пускал щангата до долу и леко присвивал краката щял да тренира краката. При такава желязна логика и обосновани аргументи се отказах, в крайна сметка нали продават и космодиск или там каквото беше.

Много пъти съм искал и аз да кажа на някой - я при клек, я при тяга, но като започнат да ти вадят от 100 кладенеца вода - как ако се кляка го долу например, ще ти се прецакат коленете, затова 1/3 от движението е за предпочитане и т.н. (dull), и ставам пишман, че въобще съм си отворил устата. Затова следвам желязно правило - докато не ме пита някой, трая си, пък ако ще и прешлените да му изхвърчат и да се забият в тавана :)

ИМ

26.02.14
21:03

И аз съм на същия принцип като теб, но то беше едно момченце, предполагам 15-16 годишно, а формата му беше толкова лоша, че си викам - ще си прецака кръста още от много млад. Затова и се опитах да му дам съвет, иначе все повече се убеждавам, че е по-добре да не обръщам внимание на такива ситуации, защото накрая излизаш като “досаден чичко”.

27.02.14
08:21

И аз избягвам да се намесвам, но в интерес на истината в последно време доста редовно някой ме пита за това или онова упражнение, особено за тяга и клек. Обаждам се непопитан, само когато видя нещо наистина опасно.
То не че много хора изобщо клякат или правят тяга, де. :) По това време на годината в залата е едно голямо бицепсово сгъване. :D Ама като дойдат летните жеги, и това ще отмине.

ИМ

27.02.14
20:26

Тренировка:
1. Загрявка и разтягане.
2. Тяга - 5х60кг.,5х100кг.,1х200кг./фитили/,1х210кг./фитили/,1х220кг./фитили/, широка тяга-5х3х100кг.
3. Мечка- 3х8х60кг.,8х80кг.+8х40кг., 5 нанирания.

Тренировката днес протече така: заговорих се с едно момче, с което намерихме доста обши  теми и интереси и правих 1 час тяга.  В един момент се усетих, че първо е хубаво да се забързам,защото бях пообрал тежестите, макар че всичко  живо правеше бицепс и на второ място доста се забавих и жената щеше да се муси. Това на тягата най-зор ми е слагането и свалянето на тежестите. Имам чувството, че повече енергия изразходвам при товаренето и разтоварването на щангата, отколкото при самото движение.

Храната:
12:50ч. - пълнозърнеста франзела и свинска наденица, оризови десертчета.
19:30ч. - 20 грама бцаа, две дози суроватка с прясно мляко.
21:00ч. - фрикасе с пилешко филе, домашен ръжен хляб, домати със сирене и в. зехтин.

На пакета с оризовите десерчета имаше голям надпис само 11 калории на десертче, е като изядеш 30 броя,май няма чак толкова голям значение. Отностелно приятен ден, мислих, мислих, ама няма от какво да се оплача :) А да сетих се... стрелката на горивото взе да се накланя притеснително наляво и утре трябва да се разделя с някой лев, за да я върна в правилната посока. Купих си 10 кила пилешки гърди, колко ще ги ям е друг върпос, ама бяха на добра цена. Ми това е.

28.02.14
09:10

Който много товари - разтоварва... :P

ИМ

03.03.14
15:32

Първо :Честит празник! Второ Тренировката:
1. Загрявка и разтягане.
2. Клек - 20х30кг.,8х60кг.,1х120кг.,1х130кг.,1х150кг.,0х160кг.,1х160кг. +4х100кг.,+8х60кг.

Клека взех да го правя един път всяка седмица и започнах да прогресирам. Малко изморен бях, защото само оставих жената и детето и направо отидох да тренирам, а пътуването си ме изморява. Неуспешният опит на 160 дойде от факта, че се бях объркал и вместо по една петица от двете страни, бях сложил и двете петици на едната страна. Взех щангата и не мога да я уравновеся, а 150 не ми тежаха толкова. Веднага след като се усетих и оправих тежестите клекнах и станах с 160, криво и малко на добро утро, ама другия път по-чисто.

Три дни на гости и яко прекаляване с храната. За три дни съм приел между 50 000 и 60 000 калории, като почти изцяло са само от въглехидрати, с изключение на 5-те килограма свинско, които изядох. За съжаление времето беше лошо, иначе вчера по-обяд трябваше да ходим на юндула, малката да язди пони, а аз да ходя на масаж, но беше студено и валеше. По същата причина вечерта пропуснахме и прескачането на огъна по случай “сирене заговезни”. Днес започват постите, а вкъщи ги започнахме с агнешко с мед и картофи.
Няколко снимки след голямато плюскане със и без дрехи. Знам, че краката ми са зле спрямо горната част, но работя по въпроса. Не знам колко си личи, но съм дръпнал доста на горна част на гърди, трапец и рамена.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 03.03.14 16:11.

ИМ

03.03.14
15:34

Снимка на краката, че не можа да се хване на предишния пост, заради големината на файла

ИМ

04.03.14
18:54

Храната след около 23 часа фаст:
19:30ч. -гювече с телешка кайма, домати, кашкавал, сирене, яйце и лук; гювече с домашен суджук, домати, топено сирене,яйце и чесън, домашен ръжен хляб, салата от марули.

Всеки понеделник започвам “сериозно” да затягам храната до следващата събота и неделя, в които пък си обещавам от понеделник да затегна храненето, че лято идва. Днес като за вторнико-понеделник положението беше прилично. Утре трябва да пътувам за Свиленград и не знам как ще се развият нещата, кога ще се прибера и дали ще имам възможност да тренирам.
Междудругото, ако някой oт четящите дневника, има допир до сони Z или Z1, ме интересува как се държи софтуера и дали са много “нежни”, че чувам много противоречеви мнения за тези телефони. Преди ползвах само смартфони на сони-ерискон, но последния модел, който ползвах го счупих за три месеца и като цяло софтуера много забиваше. Сега ползвам една тъчскрийн нокия на 5 години, която държи много на бой, но случайно видях реклама на сонитата и ме интересува заслужават ли си парите?

04.03.14
20:49

казано от Иван Марков на 04.03.14, 18:54:

Всеки понеделник започвам “сериозно” да затягам храната до следващата събота и неделя, в които пък си обещавам от понеделник да затегна храненето, че лято идва.

Не си сам. :)

ИМ

05.03.14
20:14

Значи, може да сформираме някаква група на хората с “предпонеделнични надежди” или нещо от сорта ;)

Тренировка:
1. Загрявка и разтягане.
2. Полулег с щанга -20х20кг.,+8х60кг., 8х100кг.,8х100кг.,6х100кг.
3. Лег с щанга - 5х3х100кг./КВВ/
4. Кофички - 8х20кг. и тренировката приключи преждевременно.

При закачане на дисковете на синджира си задрах кожата над нокъта на единия пръст. Не мога си обясня как едно такова малко разрезче може да пусне толкова много кръв. Целия се омацах, а кръвта направо се стичаше и прекратих тренировката по хигиенни причини. Иначе на полулега 50,40,30 сек. почивки, на лега по 15 сек.и от лега директно на кофичките. Имах сила и тонус, като се има предвид, че до 14:00 часа минах 300км/не по магистрала/, ходих до съда и присъствах на двучасова работна среща.

Храната след около 24 часа фаст:
19:30ч. - 30 грама бцаа, 3 дози суроватка с прясно мляко.
20:30ч. - кюфтета от телешка кайма, домати със сирене в. зехтин и ръжен хляб
22:00ч. - бурканче фъстъчено масло.

Днес въпреки многото работа, денят ми беше приятен. Като запалих колата да се прибирам ми изгасна светлината на пръстена с скоростомера и през целия път само него гледах и супер много се издразних, защото ще трябва да го трая някоя и друга седмица, докато ми остане свободно време да я закарам и оставя да й сменят диодите или бушона. Прибрах се вкъщи и стана една друга беля  и накрая трудовата злуполука в фитнеса, та сега пиша с повишено внимание, да не би лаптопа да върне ток и да светна. Днес ще изям последната партида кюфтета от телешката кайма. Сухички са, но на мен си ми харесват. В интерес на истината и кюфтетата от свинската кайма се получиха доста сухи, хем им сложихме повече сланина. Общо взето това е.

06.03.14
08:32

Някое по-голямо капилярче си клъцнал. Ще мине.

ИМ

06.03.14
20:17

казано от Boby_ на 06.03.14, 08:32:

Някое по-голямо капилярче си клъцнал. Ще мине.

То ще мине. Проблемът е, че си бих ваксина против тетанус и сега ръката ми стана петдесет :)

Тренировката:
1. Загрявка и разтягане.
2. Тяга:
2.1 Тясна тяга на лъскавото - 8х60кг.,6х1х150кг.
2.2. Широка тяга - 3х120кг. 2х120кг.,1х120кг.+ обръщане от земя-8х60кг.+5 набирания+8 екстензии+5 набирания+ пулоъвър на скрипец+3 набирания+пуллоъвър на скрипец.

Днес имах много спортна злоба и добре ми се получи тренировката. Забравих си фитилите и правих без.На тясната тяга по 15 сек. почивки. На широката 40,30, 20 сек. Всичко друго е без почивки. Питаха ме защо хващам толкова широка лоста и ме посъветваха да го хващам по-тясно, че с широкия хват съм натоварвал само кръста, а не гърба.

Храната:
12:50ч. - пица формаджио, точилка с бекон, гъби и сирене/ и двете на пещ/ , кана айран.
19:30ч. - две дози суроватка, 20 грама бцаа.
21:00ч. - свинска вратна на скара, домати със сирене в. зехтин и ръжен хляб.

Рано се изпуснах тази седмица, но минавах покрай едно от любимите ми заведения в кичюка и не можах да пропусна. Добре е поне , че не си поръчах палачинки или чийзкейк.  Днес ми изтече картата за фитнеса, но ми вкараха оферта - ако заплатя за половин година напред, ще ми направят отстъпка от 10 лева на месец, та се замислям дали да не платя другиден авансово за 6 месеца . Май е това за днес.

ИМ

07.03.14
18:50

Храната след около 20 часа фаст:
18:00ч. - макарони на фурна, свинско филе и луканка на маджаров, филия хляб.
20:00ч. - огретен с някакво месо, домати и ръжен хляб.

Нищо интерсно за отбелязване днес.

Не е най-подходящото  в навечерието на 8-ми март, ама парчето е чук.

ИМ

08.03.14
17:03

Храната:
13:00ч. - гъби завити в пилешко филе, туршия, хляб, две парчета еклерова торта.
16:00ч. - един черен шоколад и бурканче фъстъчено масло.
19:30ч. - вратна на скара, домати и сирене в. зехтин.

Днес сутринта излизане на пазар. Водих жената да си хареса рокля, блузки и дънки. Аз си взех тениски/2хл ми са прилепнали/ и за финал хеллоу кити ми “изяде” последните пари. Купих си от карфура кайма,че няма кой да си играе да мели, пък и съм виждал как я мелят и  знам от достоверен източник, че каймата им е истинска. Аз не описвам в дневника, обаче съм пристрастен към пепсито и махам по бутилка/2л/ на ядене. Решихме днес да празнуваме вкъщи и да не излизаме. Аз по принцип не обичам на общоприети празници да излизам, защото навсякъде е лудница.  А щях да забравя... На дамите, които четат, а и на тези, които не четат дневника  - честит международен ден на жената.

10.03.14
15:14

казано от Иван Марков на 06.03.14, 20:17:

и ме посъветваха да го хващам по-тясно, че с широкия хват съм натоварвал само кръста, а не гърба.

КУЛТ :D

10.03.14
15:17

.

Мнението беше редактирано от slavko на 10.03.14 15:33.

10.03.14
15:19

казано от slavko на 10.03.14, 15:17:

Тя широката тяга не правя здрав кръст, тя Е за хора със здрави кръстове и още по-сигурна техника.

Това да :)

казано от slavko на 10.03.14, 15:17:

Разбира се, че като хванеш по-широко, гърба работи по-малко.

Това е пъла щуротия, сега отиваш, взимаш един лист и пишеш на него 100 пъти “Повече няма да правя така !” :)

10.03.14
15:23

Точно широката тяга удря гърба най-много :)

10.03.14
15:24

.

Мнението беше редактирано от slavko на 10.03.14 15:33.

10.03.14
15:30

Значи аз ще ти кажа колко тегля широко и колкото тясно, но това не е до силата на гърба, а до хода :) На широка тяга изпусне ли ти гърба колкото и да си як в кръста забрави да я изтеглиш.
Освен това от чиста биомеханична гледан точка да говорим - точно гърба тегли най-много на широката тяга, стабилизира, прибира ръцете...Недей да пишеш такива неща точно на мен, широка тяга правя от 95 година ;)

10.03.14
15:33

казано от James Hinks на 10.03.14, 15:30:

Значи аз ще ти кажа колко тегля широко и колкото тясно, но това не е до силата на гърба, а до хода :)

Безмълвен съм, изтривам си горните постове веднага:)

10.03.14
15:38

И да изтриваш и да не изтриваш - помисли каква работа вършат по принцип мускулите на гърба :) После помисли какво е положението на ръцете при широката тяга и какъв път описват в пространството и кое точно ги кара да описват тоя път. Дай да си говорим малко физически грамотно де, не така вериги с ала бала...Почнем ли да отричаме Физиката става тъпо ;)

10.03.14
15:44

Ти се обосноваваш с дължината на хода на лоста, нали така разбрах аз:)
Значи разликата от по 80-100 кила при щангистите се обяснява с това.
Ясно, абсолютно съм съгласен.
Значи гърба ти е по-активен като си хванал широко, а не като си хванал тясно:)
Или не не, това няма значение...няколкото сантиметра ход са обуславящите:)))

Стига, стига...друго да си говорим, викам аз:)

10.03.14
15:57

Не, аз се обосновавам с широчината на хвата и пътя, който описват ръцете в пространството. А хода е показател когато нито силата на гърба ти е лимитираща, нито хвата - както е при мен, и то защото ме питаш колко тегля тясно и колко широко. Разликата е 20 килограма и идва от хода, не от останалите неща. Както и ако тегля от дефицит ще е пак 20 килограма и пак ще е от хода. Разграничавай нещата и не чети отгоре отгоре какво съм написал :)
Като дойдеш някой път на гости ще ти покажа с едно много просто приспособление, че гърба участава най-много от всичките варианти на тягата точно при широката ;)

10.03.14
15:59

Ааааа, не искам нови мъчения.
Старите си ги познавам и някак си по-философски ги приемам, като нещо, дето просто трябва да се направи:)

10.03.14
16:01

То не е мъчение, то е хитрина :)
Ако примерно си теглил 200 широка тяга с много зор, така ще я изтеглиш много лесно ;)

ИМ

10.03.14
19:15

По повод породилия се “спор” ще кажа само, че аз не разбирам от биомеханика на движението и нямам много опит, но широката тяга си я чувствам точно в гърба. Даже натоварването го осещам най-вече във външната част на гърба. Иначе точно този, който даваше съвети за широката тяга съм го виждал да прави раменна преса и скрипец зад врат, като си допираше лоста до  долната част на трапеца  при всяко повторение.

Иначе да отбележа за протокола, че съм в малка почивка от тренировки за неопределен период от време.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 10.03.14 21:01.

ИМ

15.03.14
12:24

Тренировка:
1. Загрявка и разтягане.
2. Лег с щанга - 20х20кг.,8х60кг., 5х5х120кг,+6х100кг.+10х60кг.
3. Кофички - 8х15кг.,8х20кг.,14СТ
4. Полулег с дъмбели - 8х30кг.,8х28кг.,8х24кг. + 8 х на машина
5. Кросоувър през горни макари-4х8-10х20кг.

Като за встъпителна тренировка бива. на 120 кг раменен хват, на 100 и 60 доста по-тесен.

Храната:
09:30ч. - 3 дози суроватки, 20 грама бцаа, червена ябълка.
12:30ч. - кашкавал със сметана на фурна, домати със сирене и олио, бял хляб.
14:30ч. - кюртета/60/40 свинса/телешка/ домати със сирене и олио, бял хляб.
19 и нагоре - неуточнено.

От понеделник/отново затягам/ храната, като имам още два килограма пудра и като свърши смятам да не взимам, защото  в мен взе да  се зарежда  убеждението, че без приемането на протеин на прах, ще свалям по-качествено. Междудругото, ако не се лъжа, на кутията на пудрата пише 5 грама бцаа на доза, аз приемам по 3-4 дози на ден, но смятам бцаа-то само от приема на добавката на прах. Това е за днес.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 15.03.14 14:26.

ИМ

16.03.14
11:47

Тренировка:
1. Загряка и разтягане.
2. Тяга - 20х20кг.,5х60кг.,5х100кг., 1х230кг./фитили/ + 1х160кг.,+1х30кг. +1х100кг.+15 екстензии
3. Набирания раменен надхват - 3х5

Днес трагедия. Вчера бяхме в Йегерхофта и днес така ме цепи главата и ми се повръща. Не бях почнал да загрявам, а вече бях целия в пот.  Алкохол не пия, но май пак прекалих с яденето, не стига, че ядох някакво печено патешко с кнедли и сос, ми опуках една порция ябълков щрудел със сметана и крем брюле и два кайзера. За капак, като се прибрах вкъщи преди лягане изядох 200 грама черен шоколад с лешнеци и изпих един литър сок. На 230 кг. имах звездички преди да ги вдигна, като ги вдигнах видях целия млечен път, барабар с телескопа Хъбъл. Мога смело да заявя обаче, че 240 ще ги дръпна. Появи ми се много силна болка в китката на лявата ръка. Под силна имам предвид, че не мога да си тръскам шейкъра с лявата ръка.

Храната:
11:00ч. - 20 грама бцаа, две дози протеин с прясно мляко.
13:00ч. - не знам как се казват, но приличат на по—големи кебабчета и са примесени с лентички кашкавал, салата от домати и сирене., домашна бисквитена торта.
16:00ч.  - фасул със свински котлети на фурна, бял хляб.
18 и нагоре - няколко пакета пуканки и домаш бисквитена торта.

Имам да допиша някои неща и спре ли да ми пулсира главата ги почвам. Вечерта филмчета, за да са оправдани пуканките, това е!

казано от Иван Марков на 16.03.14, 11:47:

На 230 кг. имах звездички преди да ги вдигна, като ги вдигнах видях целия млечен път, барабар с телескопа Хъбъл. Мога смело да заявя обаче, че 240 ще ги дръпна.

Първи симптоми на проблеми с ретината. Рядко се случва, но е възможно отлепване. Една такава драма се получава от свръхнатоварване и голям напън, особено от тяга. Да речем, че съм ходил на подобно изследване и съм се интересувал от тази тема.

казано от Иван Марков на 16.03.14, 11:47:

Появи ми се много силна болка в китката на лявата ръка. Под силна имам предвид, че не мога да си тръскам шейкъра с лявата ръка.

Това пък почти сигурно е от фитилите. Разкарай ги и дърпай надхват, ключов или смесен хват, може да си вземеш и 1 буца магнезий.

ИМ

16.03.14
12:20

Всъщност  не за първи път ми се появяват такива звездички, но винаги ми са се получавали при замаяност и ниско кръвно и в случая смятам, че  ми се получиха по-скоро от завиване на свят. То ми беше едно замаяно още преди да отида до фитнеса. Иначе миналата седмица бях на очен лекар и с изключение на лекия астигматизъм съм добре.

За фитилите  най-вероятно си  си прав, но скоро не съм ги ползвал, а за киктата ме съмнява вчера от кофичките да не съм я навехнал, защото се бях привех много напред и китките бяха в неестествено положение. На тягата надхват лимита ми е 160-170кг. и 190 и много рядко двеста ключов и до там. Решил съм да пробвам и с магнезии, почнах и широка тяга, но на моменти ползвам фитили, защото мога да вдигам повече, а хватът не ми го позволява. Другият вариант е да вдигам по 180-190 без фитили и да чакам докато хвата ми позволява по-голяма тежест. Не знам -може да ги спра фитилите, но ще ми паднат значително работните тежести.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 16.03.14 12:22.

16.03.14
12:52

казано от Иван Марков на 16.03.14, 12:20:

Не знам -може да ги спра фитилите, но ще ми паднат значително работните тежести.

Махай ги, не се колебай. Няма да изостанат толкова гърбът и задната верига, а хватът ще навакса. Най-добре именно хватът да ти е “гърлото на бутилката” - най-слабото място. Нека изпуска той, а не кръстът. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.03.14 12:52.

ИМ

16.03.14
13:00

Ми при толкова съвети и то от хора развили здрав хват, няма да правя на ронката номерата, ще ги махна поне за пет -шест месеца. Ако и тогава отново съм на същото ниво с хвата, ще го мисля отново.

16.03.14
13:05

казано от Иван Марков на 16.03.14, 13:00:

Ми при толкова съвети и то от хора развили здрав хват, няма да правя на ронката номерата, ще ги махна поне за пет -шест месеца. Ако и тогава отново съм на същото ниво с хвата, ще го мисля отново.

За какви мои номера става въпрос? Не съм правил тяга с фитили НИКОГА. А от месеци я правя само с надхват.

Мнението беше редактирано от Ронката на 16.03.14 13:05.

ИМ

16.03.14
13:59

казано от `~1! на 16.03.14, 13:05:

казано от Иван Марков на 16.03.14, 13:00:

За какви мои номера става въпрос? Не съм правил тяга с фитили НИКОГА. А от месеци я правя само с надхват.

Изказването ми беше в кръга на шегата и под номера визирам не ползването на фитили, а постоянното несъобразяване със съветите на хората с повече опит и знания от теб :)

16.03.14
14:06

Ивански ,на лега гледам +6 +10 ... предполагам дроп серия?Ако е така ,колко време ти отнема да свалиш тежестите или имаш спотър?
Добра постройка и ми се върти в главата да си спретна нещо подобно!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1