Леки тренировки за малко по-добра кондиция

Темата е заключена.
Прескочи до:
ИМ

16.03.14
14:22

казано от sapuna на 16.03.14, 14:06:

Ивански ,на лега гледам +6 +10 ... предполагам дроп серия?Ако е така ,колко време ти отнема да свалиш тежестите или имаш спотър?
Добра постройка и ми се върти в главата да си спретна нещо подобно!

Да, дроп серия. По принцип спотър имам само над 140 кг. или ако реша да правя на дропа на 60кг. до отказ. Значи като секунди ми отнема много малко. Ставам от лега и ги оставям на земята дисковете или директно на поставката за тежести, която е непосредствено до лега. Около 7-8 сек. ми отнема -предполагам, може и по-малко да са. Същото е и при тягата, но там секундите са по-малко защото направо бутам дисковете, за разлика от лега, където се навеждам за да оставям дисковете, че ми е жал да ги пускам от високо. Като цяло на лега се стремя да правя по-голям обем, като последните серии да са с по-леки тежети и тръгват от тежко към леко, докато стигна тежестите, с който загрявам.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 16.03.14 14:23.

ИМ

17.03.14
19:36

Храната:
20ч.  - яйца по панагюрски, ръжен хляб, домати

Почна се или поне така си мисля. Уж съм се надъхал да сваля до 90 кила, ама ще видим, колко ще изкарам този път. Днес както започна седмицата, ако така я изкарам и до края й ще трябва да мина на твърди наркотици. Това е!

ИМ

18.03.14
19:18

Храната, 24 часа фаст:
20:00ч. - пилешки на фурна с малко бял ориз, домати, ръжен хляб.

Днес по план трябваше да тренирам, но до късно бях на работа, а както съм споменавал стане ли 7 губя желание за тренировка. Като цяло напоследък и занапред ще съм доста ангажиран и тренировките ще ми са разпокъсани. На прибиране за вкъщи, докато слушах JMT, малко се унесах, та около 3 километра след това подминавах по инерция. Топлото време извади камикадзетата с моторите. Подминаха ме от дясно на завой, добре, че хвърлям един поглед и на двета огледала. Покарай многото работа, не се сещам да мисля много за храна. Това е!

ИМ

19.03.14
20:03

Тренировка.
1. Загрявка и разтягане.
2. Обръщане от земя +Военна преса - 3х10х60кг., пуш преса- 1х80кг.,1х90кг.
3. Раменна преса на пейка с дъмбели -10х22кг.,8х22кг.+7х18кг.+ 10х40 задно рамо на машина
4. Обръщане от земя - 7х80кг.
5. Повдигане на раменете с щанга-15х110кг./с десет секунди задържане с;ед последното повт/+ повдигане на раменете с дъмбели -10х28кг.

Добре беше тренировката. Като се има предвид, че близо месец не съм правил рамене и обръщане съм доволен. За първи път правя пуш преса и още разучавам техниката, затова по-леко днес. Интензитет малко над средния.

Храната:
19:30ч. - три дози суроватка, 20 грама бцаа, един банан.
20:30ч. - кашкавал пане, кюфтета/60/40 свинско/телешко/, домати със сирене и в. зехтин, многозърнест хляб.

Днес, много изнервен и натоварен ден, ама то като гледам май не съм само аз. Такава ни е системата. Утре имам едно пътуване и цял ден ще съм извън офиса. Въпреки първоначалното ми изключително негативно отношение към датчиите, дизеловите сандерота се оказаха приятно пъргави и тъкмо са разработени/40-50к/, обаче обезшумяването в купето им е никакво, ама като за служебни коли са екстра.  За днес остана само да дочакам да се опечат кюфтетата.Това е.

ИМ

20.03.14
18:50

Храната:
19:30ч. - пилешко по китайски със сладко кисел сос/домашно изпълнение/, многозърнест хляб, кафяв ориз.
около 10 ч. - доза суровтака с прясно мляко.

Днес имах намерение да клякам, но от обръщането имам мускулна треска на бедрата и трапеца, та ще е тези дни клекът. Денят ми бе натоварен, но ползотворен, а чувството че си свършил нещо полезно,  оправдава натовареността. Вчера вечерта, като се прибирах около 6:20ч. минах през зеленчуковия магазин и си купих домати на 2,20лв.. Останаха два-три домата от снощи и днес минавам да си взема още и ... доматите вече са 2,70лв., а вчера като взимах вечерта имаше пет -шест големи касетки и няма как да са свършили и да са заредили нови, а и съм обеден, че си бяха от вчерашните домати. Не си купих. Не, че не мога да си го позволя, ама в случая говорим за наглост и аз спомагам за нея, ако си бях купил, въпреки, че ми се ядяха домати. Може да се каже, че направих един неформален протест. Тръгнах си , почти стигнах до вкъщи и на една улица почти до нас, гледам хората бъркат бетон и запълват дупките. Стигна се до положението, че плащаш данъци и после купуваш пясък и цимент за да не си чупиш колата в ямите. То като се замисля преди много години пред кооперацията си хвърляхме асфалт със собствени средства. Да отбележа, че тези дни ме гони повече глад през деня, но се държа. Това е.

ИМ

21.03.14
20:50

Тренировка:
1. Загрявка и разтягане.
2. Лег с пауза - 5х110кг.,5х100кг.,2х120кг.,1х130кг.+8х60кг.
3. Полулег с дъмбели/на ръка/ - 8х28кг.+8х24кг.+8х20кг. +8 машина горни гърди.
4. 15 набирания за бицепс+15х30кг. бицепсово с лост+8хс.п. концентрирано на машина +8х14кг./на ръка/ чуково сгъване.

Днес обърках нещата с лега, защото раменете ми са дроб от мниналия ден, но все пак се получи някаква тренировка. Всички повторения на лега са с пауза, като оставям лоста на гърдите броя бавно до пет и вдигам колкото  мога експлозивно нагоре. На 130кг. докато стигна до пет доста добре  ги усетих колко тежат. От там насетне всичко дроп и супер серии. Под набиране за бицепс имам предви тесен подхват с много къса амплитуда. Идеално за загрявка на бицепса. Иначе станах свидетел на интересен разговор между трима ученици. Та седяха си на пейката младежите и се обясняваха, как еди кой вдигал 80кг. за бицепс, ама взимал бианаболи.За малко да се изпусна, че те и с извънземна химия да се тъпчат, ако продължават да си чукат по 30 минути лаф на пейката, никаква разлика няма да има със или без. Подминах с лека усмивка.

Храната:
20:00ч. - 4 дози суроватка с прясно мляко, 30 грама бцаа.
21:00ч. - гювече свинска кайма, сирене, домати, чушка капия, маслини и лук, домашен ръжен хляб, малко домашен сладък салам.

Добре съм с храната, започнах да влизам в релси и да поддържам между 20-24 часа фаст, а от там и тренировките ми се подобриха. Иначе си купих домати на 2:30лв. от кауфланда, специално минах, за да не ходя до зеленчуковия. Днес нещо не ми върви по пътя. Сутринта за малко да стане фал, добре че имаше място да направя тройно, вечерта си оставих половината гуми на пътя. То не бе светкане и бипкане, за малко да слезна да се разправям,ама добре че ме разубедиха, че нищо добро нямаше да излезне. Вече се замислям, дали някои хора не смятат страничните огледала за аксесоар към колата, другото е как се разминават без катастрофи, като тръгват да изпреварват без да гледат има ли някой за тях. Май и две мобилки ме снимаха, та ми е интересно да видя ще получа ли нещо. Ми това е.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 21.03.14 20:51.

ИМ

23.03.14
12:54

Тренировка.
1. Загрявка и разтягане.
2. Тяга - 3х1х160кг./н/, 1х190кг./с/, 1х180кг./с/,1х170кг./с/,1х160кг./с/,1х150кг./н/,1х140кг./н/,1х130кг./н/1х100кг./н/ +задържане 10сек.
3. Мечка - 3х12х60кг.
4. Екстензии-2х10

На тягата олд скул изпълнение - намазах се с тебешир, който съвсем случайно видях в кошницата на колелото на щерката.Иначе си разпорих мазолите по ръцете и сега дланите ми горят. Самите килограми ги дърпах като пружина, не ми тежаха изобщо, но на 190кг. хвата си отива.

Храната:
12:30ч. - 20грама бцаа, три дози суроватка с прясно мляко, малко ягоди/учудващо вкусни са за това време на годината/
14:00ч. - свинска вратна на скара, домати със сирене и в. зехтин, ръжен хляб, домашен хибриден -ягодово/шоколадов пай.
16-17ч. - най-вероятно пища и “домашен” сладолед/ много яки ги правят в едно заведение/.

Сега ще довърша някои неща, които трябва да предам утре сутринта. Вечерта филмчета, че има 6 пакета пуканки, които тряба да се изядат. Това е.

ИМ

24.03.14
19:53

Храната:
20:30ч. - две свински вратни пържоли, домати, многозърнест хляб.

Днес трябваше да тренирам, но ходих да се видя с един приятел и в крайна сметка, трябва да взема решение по едно предложение, което ще определя нещата занапред. В зависимост от това как ще се развият нещата, финансовото ми положение може значително да се подобри  или влоши. Трябва да си помисля, въпреки, че ми се иска да предприема следващата стъпка. Общо взето тези дни тренировките ще са на заден план.

24.03.14
20:02

В такива ситуации акъл не се дава!Стикам палци да вземеш правилното решение!
И ... вземай го и се връщай на лежанката ,че ти си ми стимула там! ;)

ИМ

24.03.14
20:44

казано от sapuna на 24.03.14, 20:02:

В такива ситуации акъл не се дава!Стикам палци да вземеш правилното решение!
И ... вземай го и се връщай на лежанката ,че ти си ми стимула там! ;)

То ще е трудно решение. Бих казал, че не съм материалист, ама пък рингтона на телефона ми е “cash rules everything around me, cream, get the money” ,така, че.... Каквото дойде, ще го измисля.
Иначе не знам какъв стимул съм ти на лежанката, при положение, че тя не е  нищо осбено и има момчета  в форума с пъти по-добър лег от мен, но мерси все пак ;) По принцип гърдите ми са слабо развита мускулна група и наблягам повече на лега, за това го правя и по-често.

24.03.14
20:47

С пари щастие не можеш да си купиш, но можеш да си осигуриш спокойствие, което да ти позволи да се концентрираш върху наистина важните за теб неща... Общо взето нищо не ти казах. :D

ИМ

24.03.14
21:00

Всъщност, каза точно каквото мисля и аз, не дават щастие, но пък дават свободата да си създадеш предпоставки за щастие :) Аз и сега не се оплаквам, но винаги може повече, особенно ако си зависиш само от себе си.

ИМ

25.03.14
20:13

Тренировка:
1. Загрявка и разтягане.
2. Лег с краката във въздуха - 15х40кг., 12х60кг., 6х6х100кг.
3. Клек - 10х20кг,/лоста над главата/+3х60кг., 11х1х110кг.

Чудих се дали да правя лег или клек. Е нали Соломон уж е бил много мъдър, та правих и двете. На лега висок интензитет, на клека още по-висок. Не очаквах 110кг. да са ми толкова леки, но не съм сигурен дали ако бях сложил 120кг. щях да направя дванадесет единици при същия интензитет.

Храната:
19:30ч. - две дози суроватка с прясно мляко, 40 грама бцаа.
20:30ч. - мерлуза, малко картофена салата, многозърнест хляб, салата от фасул, оцет и лук.

Наскоро ми дадоха 50 кила балкански картофи, които са много сладки и няколко кила много хубав едър фасул, от който стават страхотни салати, та се възползвам напълно от тях. Това е за днес.

Забележка: Трака е много як, но има сцени на канибализъм и не е за хора със слаби сърца.

25.03.14
20:28

Пясната е много добра :@
Fuck a mainstream rapper, that’s my hash tag
Chop him into pieces and I stuff him in a trash bag :@

edit:
Viper with the mic, I’m hyperventilating daily
Psychos with the rifle and a knife, this shit is daily
Haoles in Hawaii smash your heads with ukuleles
Crazy Irish monsters that will bash you with shillelaghs
SMASH YOUR HEADS WITH UKULELES :@
тоз пич разцепва с лирика :@ ся ще преслушам и другите му пясни.

Мнението беше редактирано от Vintage на 25.03.14 20:32.

ИМ

25.03.14
20:51

казано от Vintage на 25.03.14, 20:28:

Пясната е много добра :@

тоз пич разцепва с лирика :@ ся ще преслушам и другите му пясни.

Почти няма слаба песен. Лириката му преминава през фази от много тежка до хумористична, но винаги е остроумна.
Виж албумите Dope Sick и Banned from America LP. В тубата всичко има. На мен алармата на телефона ми дрънчи с негова песен - judgment day, виж и нея в тубата, ако искаш, текстът според мен е много добър.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 25.03.14 20:54.

ИМ

26.03.14
18:53

Храната:
18:30ч. - свинска вратна на скара, малко многозърнест хляб и домашна лютеница.
20:30ч. - тас кебаб, салата айсберг и домати, малко многозърнест хляб.

Напоследък , въпреки доброто ми желание да правя кардио, най-натоварения уред във фитнеса си остава пътеката, а за не съм от хората, които специално ще излезнат да тичат в парка, в моя случай - гората. Тези дни във фитнеса е една идея по-спокойно и може би ще пробвам да осъществя една кръгова тренировка. Ако ще правя кръгове искам да ги правя без никакви почивки и прекъсвания, защото иначе им се губи смисъла. Смятам, че за сваляне на килограми са по-подходящи от сплита/то и за други неща са подходящи, но в момента конкретно свалянето ме интересува/. Това е относно замисълът за близката тренирова. За работа- не ми се споменава.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 26.03.14 18:55.

ИМ

27.03.14
18:55

Храната:
18:30ч. - два тостера/ домашен хляб, свинско филе, топено сирене, масло, луканка, сал.айсберг и домат/ 20 грама бцаа.
20:30ч. - пилешки бут на фурна, картофи на фурна/нарязани на кръгчета с масло и кашкавал отгоре/, домашен ръжен хляб.
около 21:30ч. - пакет пуканки, които не ми бъркат режима, защото  напоследък съм постоянен във фастовете и общия ми калориен прием  е малък за мойте килограми.

Както обикновено, мускулната треска ме удря не на деня след тренировката, а на по-слеващия ден. Мускулна на краката и гърдите. Щях да пиша и нещо друго, което смятах за съществено, ама ей го на още на 30-сет започнах да забравям. Това е.

ИМ

28.03.14
19:44

Тренировка:
Загрявка.
Кръгове:
1. Широка тяга -5,5,5 х100кг.
2. Полулег с щанга - 8,6,6х80кг.
3. Раменна преса с дъмбели - 6,6,6х20кг./на ръка/
4. Сгъване с дъмбели-6,6,5х18кг./на ръка/
5. Разгъване с въже - 6,6,6х60кг.

Без никакви почивки между сериите и кръговете. Всичко за около 10 минути. Краката умишлено ги няма, още ме тормози мускулна треска и щяха да саботират кръговете ако ги бях включил. Следващия път. Самия кръг го правих като врътнах 1,2,3,4,5,1,2,3,4,5,1,2,3,4,5 в повторенията описани по-горе. От момента на приключване на тренирвоката, като включим и обличането в съблекалнята, чак до момента, в който се качих в колата дишането ми бе неравномерно. Идеално кардио. Като влезнах в фитнеса имаше хора и си викам отидоха ми кръговете, но за мой късмет повечето излезнаха туристи и всичко беше ОК.

Храната:
19:10ч. - доза суроватка с прясно мляко, 20 грамна бцаа.
20:30ч. - домашни шишчета с пилешко филе и зеленчуци, 3 големи свински кюфтета, салата айсберг с домати, домашен ръжен хляб.

Видимо свалям. Генетиката ми е такава, че бързо качвам и бързо свалям. Ако продължа  горе-долу по този начин на хранене, по който се храня в момента, може да падна до 12-13% до средата на май, ама едва ли ще я докарам до там, а и се стремя да се въртя около 15-16% мазанини. След тези отклонение на лирическия герой, в абзаца отделен за общи приказки, отбелязвам, че съм смазан от работа, а и утре и другиден също трябва да работя, но поне ще е вкъщи. Това е!

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 28.03.14 19:47.

ИМ

29.03.14
16:33

Храната:
14:00ч. - пиле със зеле и ориз, малко ръжен хляб.
17:30ч.  пиле със зеле и ориз, ръжен хляб, един черен шоколад.

Днес цял ден пред лаптопа работя и не съм излизъл. Малко изтрещях, ама има и такива дни. Утре по план трябва да тренирам. Това е.

29.03.14
18:16

казано от Иван Марков на 28.03.14, 19:44:

Видимо свалям. Генетиката ми е такава, че бързо качвам и бързо свалям.

Дай Боже всекиму! :)

А това щом ти го казва един убеден атеист, значи е така. :)

ИМ

29.03.14
18:21

казано от Boby_ на 29.03.14, 18:16:

казано от Иван Марков на 28.03.14, 19:44:

Видимо свалям. Генетиката ми е такава, че бързо качвам и бързо свалям.

Дай Боже всекиму! :)

А това щом ти го казва един убеден атеист, значи е така. :)

Обаче генетиката върви ръка за ръка със слабата ми воля да устоявам на изкушението/хранително и друго/ :)

ИМ

30.03.14
11:12

Тренировка:
Загрявка.
Кръгове:
1. Лег с щанга - 3,3,3 х120кг.
2. Клек с щанга - 3,3,3х110кг
3. Мечка - 8,8,8х60кг.
4. Обръщане от земя+раменна зад врат - 5,5,5х60кг.
5. Бутане за трицепс-8,8,8х60кг
6. Чуково сгъване - 8,8,8х14кг./на ръка/

Всичко без почичвка и между сериите и между кръговете. 10 минути цялата работа. Отново същата схема -1,2,3,4,5,6,1,2,3,4,5,6,1,2,3,4,5,6. Отбелязвам само, че в първия кръг бутането за трицепс беше последно упражнение, но не беше добра идея, като се има предвид, че веднага след това лягам на лега. Загрявката се състоеше от един кръг със същите упражнения, но на 50% от работните тежести. След загрявката направих 2 мин почивка преди да почна кръговете.

Храната днес, ще е зареждаща.Няма да има много буклуци, но ще изобилства от въглехидрати. След тренировка приех доза суроватка с прясно мляко и 20грама бцаа. След час ще са четири бъркани яйца със сирене и домат. После смятам да излизам да обядвам някъде навън, но времето е мрачно, а не ми се сяда в затворено помещение. Ако пекне слънчице ще излезна, ако не ще си остана вкъщи. Това е.

ИМ

31.03.14
19:26

Храната:
19:00ч. - два малки тостера/ домашен хляб, масло, кашкавал, свинско, чирозо, сирене, домат/ блокче черен шоколад с цели лешници.
21:00ч. - омлет със сирене, боб с лук, оцет и маслини, малко ръжен хляб.

Днес попътувах  около 500 километра. Изобщо тази седмица ще е такава. Утре трябва да ходя по ямболско за една сделка. Въртят ми се едни лоши мисли в главата за 30 коня + и 100 кила -, ама нито имам парите  момента/ или по точно за друго ми трябват/, нито някой ще ме остави да си довърша първоначално замисленото. Отделно май  е време се замисля за семейно комби, след година -две. Тази сутрин уж бързах, а си забравих едни документи в другата кола, та се връщах да ги взимам, но в крайна сметка не закъснях. Това е.

ИМ

01.04.14
20:22

Тренировка:
Загрявка и разтягане.

Кръгове.
1. Обръщане от земя с преден клек -3,3,х80кг.,5х60кг.
2. Полулег с дъмбели,8,6х28кг.,6х26кг./на ръка/
3. Набирания широк надхват - 2х30кг.,3,3СТ
4. Кофички -6,5,4х30кг.
5. Сгъване с крив лост  -8,6,6х30кг.
6. Обръщане от земя и военна преса,6,5,4х60кг.
7. Разгъване с въже.6,6,6х50кг.
Разтягане.

Без почивка между сериите и кръговете. Мисля, че паднах малко под 10 минути или поне така ми се струва.На последния кръг вече не издържах. Или трябваше да направя почивка или да намяля тежестите. Реших второто, не исках да ми пада пулса. Другия път малко ще намаля работните тежести на някои от движенията. За 10 минути бях по-мокър, от хора с над час в залата. Харесват ми тея кръгове, въпреки, че съм малко мързелив. Уточнявам, че моето разтягане е висене на лоста с допиране на пръстите на краката в земята, а тялото се разтяга в най-различни дъги. Използвам смит машината за тая работа.

Храната:
19:00ч.  - 30грама бцаа, 3 дози суроватка с мляко, три сушени кайсии.
21:00ч. - свинска вратна на скара, домати със сирене, ръжен хляб, червена ябълка.

Днес свърших работата в ямболско. Отбелязвам, че е голям кеф да караш рено клио с 140км/час и да духа вятър. Не се шегувам наистина беше забавно. И се чувствам по “здрав” в такава малка кола :) Колежката днес забрави коя дата е и си плати за това. Цял ден ми е весело като се сетя каква физиономия направи. Това е .

ИМ

02.04.14
19:09

Храната:
18:30ч. - две дози суроватка, тостер/ръжен хляб, масло, кашкавал, сирене, свинско филе, чирозо, домат/
21:00ч. - пилешка каварма, ръжен хляб, таратор.

Днес ходих до Кауфланд да си взема брашно. Прияде ми се и фъстъчено масло и минах през щанда, само че в кауфланд има само на балчо, то и в карфура е така де. Взимам едно бурканче гледам един пръст вода отгоре, взима второ, трето -всички с вода отгоре или някъв разредител. Някакъв служител нареждаше нещо по рафтовете и му казах. Той ги погледна  и се обади да ги прибират да ги връщат. В крайна сметка продукта не е евтин за нашите стандарти, поне малко от малко да не ни правят толкова на балъци. Напоследък съм разочарован от продктите на балчо. Или ще си вкарат стоката в ред или ще ме изгубят като клиент. На работа- работа. Това е.

ИМ

03.04.14
19:29

Храната:
18:30ч. - тостер/обичайното/, 50 грама млечен шоколад с цели лешници, 50грама 74% черен шоколад.
21:00ч. - пилешки шишчета, свински кюфтета, многозърнест хляб, салата от марули, пресен лук и краставици.

Днес ще пробвам от нашите  “еко” марули/ даже и тор не им е хвърляна/. Любимата ми колица незнайно как и се спука казанчето на антифриза/ малка дупчица, но достаъчно да изгубя антифриза за една седмица/. Купих си друго казанче и в  други ден ще ходя да го сменям, дотогава ще наливам вода, ама се набутах  с 40 кинта за антифриз, за втори път за една година. Тези седмици ми е много изнервено и натоварено на работа и на няколко пъти се засилих да си бия камшика и то шумно, ама дъщеричката ми трябва да има осигурени - храна, дрехи и удобства и някой път само това ме спира и не само за работата, аз принципно съм човек, който върши много глупости. Край.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 03.04.14 19:48.

ИМ

04.04.14
19:58

Храната:
12:30ч. - омлет с пилешко, таратор.
19:30ч. - черен шоколад, сушени кайсии.
21:00ч. - макарани на фурна, омлет със сирене домат.

Днес развалих фаста по обяд. Колежката стана леля и искаше да черпи обяд, а за такива поводи не мога да откажа. Иначе пилешкото в яйцата, беше от кокошка с невероятен  ген и най-вероятно е била най-старата кокошка на света, преди да я заколят и да ми я сложат в омлета.
Паркингът пред кооперацията е за десет коли, ама така се паркира, че се събират шест. Всеки път се мъча да се паркирам възможно най-близо за да има места за повече коли и всеки път като се прибера малко по-късно няма места, защото другите се паркират супер несъобразително. Днес не издържах и показно паркирах колата, така че да заема място за още две коли/ най-много отново да е надерат, ама то и без това като я измия и лъсне си я драскат/. Даже един съсед ми вика, че е можело да оставя място и за още една кола, аз си му казах като почнат да се съобразяват и другите, ще се съобразявам и аз. В тая смотана държава с културно и възпитано отношение единственото, което можеш да постигнеш е да ти се присмиват.
По план трябваше да тренирам, но петък вечер и кръгова тренировка не ми звучи съвместимо, а и съм изнервен тези дни, за това по-добре утре сутринта да ми е мирна главата. Това е.

Да не забравя и якото парче с якия клип

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 04.04.14 19:59.

ИМ

05.04.14
10:00

Тренировка:
Загрявка и разтягане.

Кръгове:
1. Лег с лост - 1,1,1х140кг.,1,1,1х130кг.
2. Клек с щанга - 1,1,1,1,1,1 х 120кг.
3. Обръщане от земя и пуш преса -1,1,1,1,1,1х70кг.
4. Кофички с 5 сек. задържане в долно положение -,1,1,1,1,1,1х20кг.
5. Набирания широк надхват - ,1,1,1,1,1,1х20кг.
Разтягане.

Без почивка между сериите и кръговете. На лега можех да се опитам и да довърша с 140 кг., но бях сам и имаше опасност да се затисна и да изгубя време и енергия в търкаляне на щангата по корема. Предварително се бях подготвил за свалянето на 130кг., за да не се получи почивка при разтоварване и товарене на щангата. По план трябваше да включа и тяга, но при нареждане на тежестите за започване на кръговете, осъзнах една техническа подробност, която не бях предвидил- тежести за тяга не останаха. След като приключих кръговете и си наредих всичко по местата, направих супер серии - сгъване с прав лост и разгъване с въже. Ако при писането съм добавил или пропуснал някоя единица, уточнявам, че направих 6 кръга.

Храната:
09:30ч.  - 30 грама бцаа, две дози суроватка с прясно мляко.
12:00ч. - телешки кюфтета, салата от марули и домати, ръжен хляб.
16:00ч. - мусака със свинска кайма, таратор.
Вечерта ще отскочим до една кръчма  в тракия, така че нямам нищо планирано за вечеря.

Днес малко работа, малко обеден сън, малко развлечение с компютърни игри и манга, абе нормална събота. За сега е това е положението.

ИМ

07.04.14
21:00

Храната:
19:50ч. - един голям шейк от макдоналдс
20:40ч. - солидна порция бял ориз с пилешко, таратор, филия пълнозърнест хляб.

Днес имах много готин ден, но като знам утре какво ме чака... от сега се подготвям психически. Късно се прибрах и тренировката трябва да се проведе утре, ако имам време. Майбях споменал, че на кума ми направих, преди 2-3 месеца, програма с кръгове. Свалил е 6 кила и общото му физическо състояние се е подобрило много и най-хубавото е, че яко се е запалил да тренира. Наболява ме рамото и взех превантивни мерки с диклофенак дуо. Общо взето това е за днес.

ИМ

08.04.14
20:21

Тренировка.
Един кръг загрявка +
1. Тяга-3х170кг.,3,3х140кг.,
2. Обръщане от земя + пуш преса -5,4,3х70кг.
3. Сгъване с дъмбели - 6,6,6х18кг./на ръка/
4. Полулег с дъмбели -8,6,6х28кг. /на ръка/

Между 7-8 мин. Днес след загряващия кръг започнах директно работните кръгове. Всичко без почивка. Миналата седмица, като почвах кръговете и още от началото ги правих без почивки си знаех, че скоро ще дам фира. Е днес определено дадох на късо. Още на втория кръг бях плувнал в пот и едвам държах на 140кг. лоста, който на всичкото отгоре се въртеше в ръцете ми. Нито можех с по тежко да тренирам, нито в по-голям обем.

Храната:
19:30ч. - доза протеин с прясно мляко, 30 грама бцаа.
21:00ч. - свинска наденица на скара, салата от домати,краставици, марули и пресен лук, пълнозърнест хляб.

Раменете и ръцете продължават да растат :( Ставам прекалено едър, за моите цели. Това е!

08.04.14
20:24

казано от Иван Марков на 08.04.14, 20:21:

Раменете и ръцете продължават да растат :( Ставам прекалено едър, за моите цели. Това е!

Де късмет и аз то такваз мъка да се оплаквам :D

ИМ

08.04.14
20:35

казано от Петър на 08.04.14, 20:24:

казано от Иван Марков на 08.04.14, 20:21:

Де късмет и аз то такваз мъка да се оплаквам :D

Като отидеш с шефа на бизнес среща и те помислят за охраната му, ще дойдеш на моето :) После като ти отеснеят всички дрехи и хич не ти се дават една камара пари за други, ще дойдеш на моето, като всички познат,и  не спортуващи, започнат да мислят, че се тъпчеш с хапчета, ще дойдеш на моето, като... абе разбра ме :)

08.04.14
21:28

казано от Иван Марков на 08.04.14, 20:35:

като всички познат,и  не спортуващи, започнат да мислят, че се тъпчеш с хапчета, ще дойдеш на моето

Е това не е лошо :Д

ИМ

08.04.14
21:59

казано от ddd на 08.04.14, 21:28:

казано от Иван Марков на 08.04.14, 20:35:

като всички познат,и  не спортуващи, започнат да мислят, че се тъпчеш с хапчета, ще дойдеш на моето

Е това не е лошо :Д

Може да бъде и много дразнещо.

09.04.14
08:29

Ако наистина е толкова дразнещо, има много лесно решение. :) Спираш да тренираш и за половин година проблемът ще изчезне. ;)

Иначе наистина не е приятно на моменти, но пък си има и положителните страни все пак.

ИМ

09.04.14
19:02

казано от Boby_ на 09.04.14, 08:29:

Ако наистина е толкова дразнещо, има много лесно решение. :) Спираш да тренираш и за половин година проблемът ще изчезне. ;)

Иначе наистина не е приятно на моменти, но пък си има и положителните страни все пак.

Боби, не знам как ще спра да тренирам при положение, че като изпусна една тренировка се чувствам по -гузно отколкото при изневяра, да речем. Иначе има положителни страни, няма спор, само ми се иска да съм с една идея по-малък. Ама пуста му генетика. Като бях 15-16 годишен  съучениците ми си мислеха едва ли не, че  се тъпча с химии, а аз не тренирах. Ако не се лъжа, тогава си бях мерил ръката и беше 40 см без тренировки, като бях много по -релефен от сега - имах изразена преса. Баща ми до преди години беше огромен и изглеждаше, че яко блъска, а той никога не е барвал щанга. За съжаление не можах да наследя неговата сила. При 110 килограма на 177 см. се изправяше не на ръце, а на пръстите на ръцете, което аз никога няма да мога. Ама и на това съм доволен, повечко труд и мисъл ще трябва, ама ще стигна до желаната форма. Надявам се!

Храната:
18:30ч.  - тостер/ по познатата схема/, 20 грама бцаа, 100грама фъстъчено масло.
20:30ч. -  пилешки дробчета с праз, салата мурула, краставици, домат и пресен лук, пълнозърнест хляб.

Днес от една страна много нерви от друга приятни емоции-баланс да има. Мисля, че за първи път след тяга ме боли кръста. Предполагам, че вчера от бързането да не падне пулса, на 2-3 пъти изпуснах формата и дишането и днес резулата е налице. Ми това е.

ИМ

10.04.14
20:55

Днес е един от тези дни, които ме гони яко глад за сладко. Храната няма да я описвам, само отбелязвам, че си угодих. Кръста и гърбът ми са по -зле и от вчера, ще изчакам да ме отпуснат и тогава ще тренирам отново, че да не стане по-голяма беля. Иначе ми се тренира. Едни идеи ми се въртят относно кръговете. Ще почна да въртя кръгове с по-висок обем на повторенията и сериите, но с по-малки тежести, среден обем и по-високи тежести и накрая много нисък обем и максове. Не в една тренировка, а в няколко. Ама още ми се върти в главата и не знам как точно ще ги структурирам. Така се очертават нещата за сега.

11.04.14
01:00

казано от Иван Марков на 09.04.14, 19:02:

Боби, не знам как ще спра да тренирам при положение, че като изпусна една тренировка се чувствам по -гузно отколкото при изневяра, да речем.

Айдееее... призна си.. Дано жена ти не чете дневника.. :D

ИМ

11.04.14
18:36

казано от El_tiggeraso на 11.04.14, 01:00:

казано от Иван Марков на 09.04.14, 19:02:

Айдееее... призна си.. Дано жена ти не чете дневника.. :D

Не! Тя не чете дневника. Веднага обаче заявявам, че изневярата бе посочена “само за пример”, с който израз и може да бъде окачествено съпружеското ми поведение ;) Самата дума много често, както е и в конкретния случай,погрешно се свързва само с физическия аспект на отношенята, а тя има толкова широко значение, че клавиатурата на лаптопа няма да издържи, ако влезна в по-подробен анализ и по-задълбочено тълкуване . Мисля, че излезнах “сух” от ситуацията :)

18:00ч. - Два тостера/ ръжен хляб, кашкавал, масло, пуешко филе и домат/, 100 грама фъстъчено.
20:00ч. - свинска вратна на скара, домати и свежо сирене, малко ръжен хляб.

Тая нощ получих спазми/крампи на прасците, което доведе до евакуиране от леглото и ритане с наляво и надясно докато ме отпуснат. Добре, че не уцеслих нещо твърдо. Винаги когато ми са се получавали крампи е било докато спя. Сигурно има някакво научно обяснение, но не ми се рови в гооглето. Ходих да си купя кайма. На щанда бе свършила и ми смелиха пред мен колкото поисках. Някак си като гледах как слагат месото в мелачката и директно пълнят плика, съм по - позитивно настроене към кюфтета :)
Утре трябва най-накрая взема сложа летните гуми. Така ме мързи да ги качвам от избата до гаража, особено 17-те, който учудващо много тежат, ама няма как много взеха се търкат зимните в тая жега. Ми това е. Петък е.

“Yo, thank god it’s Friday, like it’s just me and my chick
Cruising the highway, she twisting my piff”

Едит:  Ебати, как успях да се цитирам сам!

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 11.04.14 18:51.

ИМ

12.04.14
11:55

Тренировка:
Един загряващ кръг и малко разтягане.

Работни кръгове:
1. Лег с КВВ и повдигане на главта при пускане - 10,8,7 х90кг.
2. Клек-9,8,6х90кг.
3. Обръщане от стоеж - 8,7,6х50кг.
4. Раменни преси с дъмбели на пейка - 8,7,6х18кг./на ръка/
5. Сгъване с дъмбели - 8,7,6х12кг./на ръка/

Без почивка между сериите и кръговете. Много зор ми дават тея кръгове. Към последния кръг имах чувството, че ще си изплюя дробовете. Сериозно взех да се чудя, дали да не пусна по една 30-40 секундна почивка между кръговете, че при сегашното положение към средата на втория кръг давам на фалит и трябва да намалям обема или тежестите или и двете. След като приключих и си взех малко въздух, започнах да разтоварвам тежестите и гледам лоста за мечката натоварен. Чак като го видях се усетих, че го натоварих преди кръговете и трябваше да е вместен някъде, ама го забравих/ и по-добре, че иначе фалитът щеше да дойде на по-ранен етап/. Както и да е направих, за около 2-3 минути, 3х8х60кг. мечка и след това се опитах да си припомня коя беше вратата за съблекалните и коя за изхода :)

Храната:
11:30ч. - 30 грама бцаа, две дози суроватка с прясно мляко.
13:00ч. - кисело зеле с бял ориз и пиле., таратор, малко ръжен хляб.
16:00ч. - свински кюфтета на скара, салата от домати, краставици и червен лук, малко ръжен хляб, един черен шоколад с лешници
18:30ч. - 13:00ч. + плодова салата със сметана и мед.

Днес трябва да пропрочета някои неща, но общо взето деня съм го отредил за отмора и релакс. Това е.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1