06.04.13
13:44
Здравейте,бих искал да съчетая клек,лежанка и мъртва тяга в една тренировка.Колко серии,колко повторения,кои упражнения мога да добавя?Искам да се получи тренировка която набляга на базови упражнение,но същевременно да не е много тежка,защото по късно през деня възнамерявам да плувам.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.04.13 17:45.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
06.04.13
14:38
Посещавам фитнеса от около 2 години,може да се каже че знам това онова.само че тяга не съм правил никога.Целта ми е да имам една такава тренировка която да я ползвам като нямам много време,да се състои от 3-5 упражнения,но същевременно да е ефективна
Започни кръгова тренировка с базови движения - клек , тяга , лег, раменна преса , набирания, кофички.Може да правиш и допълнителни упражнения като флайс , пек-дек , гребане , повдигане на щанга за трапец.
П.С. Първоначално заучи перфектна техника на упражненията с по-леки килограми и после почни да увеличаваш!!
06.04.13
21:46
Момчето тренира от две години. За какво му е кръгова тренировка и изучаване на упражненията... ?
това, че кръговите тренировки са най-подходящи за начинаещи, не означава, че се използват само от такива ;)
към автора - първо научи правилната техника на тягата. Борис Ангелов ти е дал добра идея за такъв вид тренировка.
11.04.13
09:46
Пробвай и да не ти пука. Няма как ние да ти кажем. Аз правя лежанка 1 ден и клек/тяга на следващия 3-4 пъти седмично и поставям постоянно лични рекорди.
11.04.13
10:01
казано от Boris Angelov на 06.04.13, 22:08:
Защото кръговите тренировки са за начинаещи.
Веднага се сещам за няколко титана от форума, които тренират кръгово и....не знам, твърдението ти излиза крайно невярно.
Твърдението ми е вярно просто контекста е различен. Това само по себе си не означава че кръговите тренировки не могат да са тежки и интензивни както някои доста напреднали тренират. Според мен задаващия въпроса е начинаещ в тази област след като не е правил някои от движенията. Друг е въпроса че кръгова тренировка може да се направи много тежка и да може да се изпълни само от напреднали трениращи
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече