Тедо - From Fit to Fat (Offseason Bulk)

Темата е заключена.
Прескочи до:

Едно кафе + една доза асаулт и започнах да премигам като морзов код...

казано от Grey Knight на 09.02.14, 09:41:

Едно кафе + една доза асаулт и започнах да премигам като морзов код...

Аматьор..... :D

Тая седмица движението ми са танци с мюзикъла, некви йоги, ходенията насам-натам... Тоя делоуд ми е.. майката... Поне днес женим един приятел, излитаме на Добринище за тиймбилдинг...
От понеделник пак. :)

6 кръга гръб-гърди тежко-средно-леко тотално размазване след 1 седмица почивка, напивания петък и събота и малко сън в неделя.
Обаче нищо не ме боли.
8х30 метра спринт в началото
5х125 килограма суперстриктно гребане - стил форумния Рони Колман
Някакви 5ци на 115 кг лег

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 17.02.14 17:09.

17.02.14
18:04

От 1 капачка ли се напи? :D

На аматьори-пиячи като мен - толкова им трябва... А и имаше там едни неща за пушене, та и те ме нокаутираха много бързо... :D

17.02.14
18:33

:D :))))

Абе след туй нещо направо отидох да си лягам... :D

18.02.14
10:00

Ххаахха ти сега проглеждаш в задимения сектор :D Трябва да покараш подводница ;) е там е истината.

Мнението беше редактирано от Стенли на 18.02.14 10:00.

8х30 метра спринт на макс
4х205 тяга
8х140 клек
20хнещо си лег преса
4х75 килограма военна преса
8х20 кг разтвяране встрани с дъмбели, супер стриктно
24х6кг напред и настрани с дъмбели
Това 4 пъти, че трябваше да летя по задачки.

Храната за деня:
300 грама протеин, 300 грама карбс, 70 грама мазнини (20 грама рибено масло)

Храната за деня: 10 яйца, 500 грама свински врат, 200 грама телешки черен дроб, 100 грама овесени ядки.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 19.02.14 12:26.

Тежко-средно-леко ръце 5 кръга
8х30 метра спринт
6х110 кг лег тесен хват
Другото не е интересно.

Храна за деня: 10 яйца, 800 грама свински врат, малко масло, сметана, зеленчуци... 0 грама карбс... :( :( :(

5 кръга тежко-средно-леко. 1 кръг по-малко заради лошо планиране
8х30 метра спринт
А1 4х105 кг горен лег
А2 4х30 кг кофи
А3 8х80 кг лег с дъмбели
А4 15х30 кг кросовър
Б1 4х130 кг суперстриктно гребане със щанга, редуване подхват/надхват
Б2 4х80 кг скрипец подхват
Б3 10хСТ набирания различни хватове
Б4 20х30 кг горен скрипец
С по-малко храна определено умирам по-бързо. Макар че съм 5-6 кила надолу (вода и мазно), силата е нагоре. Което е добре.
Утре - 220 тяга/145 кг клек/80 кг военна преса.
Почивките са около 15-20 секунди между тежките 4ки и колкото да отида до уреда при другите. Между кръговете около 2.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 21.02.14 16:23.

4 кръга тежко-средно-леко крака-рамене. Трябва да си структурирам времето по-добре...
8х30 метра - адски взривен. Харесва ми. Обаче пистата е гадна и спирам рязко. Демек коленете след 1-2 седмица ще почнат да се обаждат.
А1 4х225 кг тяга
А2 10х150 кг хай-бар заден клек
А3 15хСТ вертикални подскоци със щангети
А4 4х80 кг обръщане+стриктна военна преса
А5 10х20 кг разтвяране встрани с дъмбели
А6 15х6 кг заден флайс.

Около 30 секунди между А1 и А2, за да си обуя щангетите.

6 кръга тежко-средно-леко гръб-гърди
8х30 метра на макс
А1 5x140 кг гребане надхват/подхват
А2 5х70 кг стриктен скрипец успореден хват, без никакво клатене
A3 10хСТ набирания различни хватове
А4 20х30 кг пуловър (след това замених със скрипец тесен хват)
А5 5х110 кг лег
А6 5х30 кг кофи
А7 8х60 кг горен лег с дъмбели
A8 20х30 кг кросовър
Гребане стриктно 5ци на 140 кила, редуване на надхват, подхват. Подхвата определено ми е по-слаб.
Друго не е интересно.
Днес не можех да застана в хубава позиция да бутам лег. Не знам защо. И много бързо ми паднаха бутащите.
Лег+кофи+горен лег+ кросовър. След 2рия кръг - греда.
Храната - 300 грама протеин, 300 грама въглехидрат, около 100 грама мазнини от масло и рибено масло.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 24.02.14 18:05.

И русначетата питаха “Are you done with the deadlift”
“Nah, I’m just rowing”
Dead Silence.
Утре 230 тяга за 4ки + 10ки на 160 заден клек.
:( :( :(

3 кръга тежко-средно-леко крака-рамене. Намалих обема днес нарочно:
8х30 метра спринт
А1 4x225 тяга
А2 10х155 кг заден клек
А3 12хСТ тегло вертикални подскоци
А4 4х75 кг стрикна военна преса
А5 8х20 кг разтваряне встрани супер-стриктно
А6 15х6 кг задно рамо.
Комбинацията от тежка тяга + обемен заден клек = довиждане.
Ще сменя последователността - във вторник тежък заден клек + тяга, а в събота - тежка тяга + обемен заден клек.

Напълно безинтересна тренировка за ръце.

Храната за деня: 5 яйца, 40 грама пудра, 800 грама свински врат, около 5-6 дълги еспресота, 0 грама карбс, малко мазнини... Гладен съм... :( :( :(

Тежко-средно-леко гръб-гърди 5 кръга и 1 кръг фотосесия :D
Почвам да правя лег с раменен хват, защото с комбинацията от кофи много бързо ми заминават раменете.
15 набирания на 105 килограма лично тегло, стриктни, като 3то упражнение. Дат ис а ПР.
Хората казват, че изглеждам доста по-чист, макар че съм на същите килограми, което е добре.
Основно съм свалил от бедрата, глутеусите, долната част на корема, раменете, ръцете и гърдите. Талията и долната част на гърба изглежда ще падат последни. Мисля да добавя и около 200-400 мг кофеин.

Тежко-средно-леко крака-рамене 4 кръга
А1 4х165 кг висок заден клек. Дат ис а ПР. Имах сили за поне още 5 кила отгоре.
А2 10х180 кг тяга на щангети. Дат ис а ПР. Бая треперене имаше тук...
А3 30хСТ български клек (15 на крак)
А4 4х65 кг суперстриктно високо изтегляне широк хват
А5 10х65 кг военна преса - Дат ис а ПР.
А6 10х20 кг разтваряне встрани с дъмбели
А7 15х6 кг обърнат флайс.

Храната за днес: 5 яйца, 30 грама пудра, 500 грама печено телешко, 400 грама свински врат, никакви въглехидрати, малко мазнини.

Храната за деня: 7 яйца, 400 грама свински врат, 400 грама телешки черен дроб, 200 грама царевичен хляб, 150 грама овесени ядки, 50 грама пудра

Тежко-средно-леко гръб-гърди 6 кръга, тотално размазване.
Лични на гребания и лег. Имаше едни трибойци та поговорихме за лега. Ще пробвам нещата, които ми казаха на ниски килограми още утре.

03.03.14
17:44

казано от Grey Knight на 03.03.14, 17:36:

Ще пробвам нещата, които ми казаха на ниски килограми още утре.

След пробата ли ще ги споделиш или сега?Интересно ми е всичко ,свързано с лега! ;)

Напоследък избухваш с бая рекорди, Тедо, трябва да споделиш някой и друг клип :) (y)

Херцог, няма нищо впечатляващо. По-скоро ще ми е интересно да кача нещо след чистенето.
Хората на моите килограми бутат по 250 лег и 350 тяга. :)

03.03.14
17:47

Натурално, нали? : )

казано от Grey Knight на 03.03.14, 17:45:

Херцог, няма нищо впечатляващо. По-скоро ще ми е интересно да кача нещо след чистенето.
Хората на моите килограми бутат по 250 лег и 350 тяга. :)

Тия дето го правят са с години на грамове, грамове, нали се сещаш... :)

Плюс това, тук във форума такива като изброените от теб няма, тъй че си е впечатляващо :) ;)

Ми дай и теб да те назобим и да дигнеш 300 тяга. Не мисля, че само със зоб става.

03.03.14
17:54

Никой никъде не казва, че става само със зоб. Обаче ти говориш за фантастични резултати, нали разбираш ;)

Като за любител, който иска да е голям, силен, и да изглежда добре - да, има някакви заченки.
Иначе за нещо повече - “блахахаха” :)

http://boxoffice.bg/title/ALL+SHOOK+UP!/139/ Абе я си купувайте билети!

П.С. От сряда добявам 400 мг кофеин + 800 мг екстракт от зелен чай + 1 грам кайен. Ще се оригва огън!

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 03.03.14 17:57.

казано от sapuna на 03.03.14, 17:44:

казано от Grey Knight на 03.03.14, 17:36:

Ще пробвам нещата, които ми казаха на ниски килограми още утре.

След пробата ли ще ги споделиш или сега?Интересно ми е всичко ,свързано с лега! ;)

Те не са споделили някакви тайни, които 5 човека във света знаят, просто ми казаха какво да подобря, за да бутам качествено на моя ръст. Говорихме за ширина на хвата, начална позиция, къде да пускам, как да бутам и т.н.

http://www.youtube.com/watch?v=0JHQqsE-rxM
Ерекция... Ама много голяма... Днес като дърпам тяга ще си мисля, че тази мацка кляка пред мен...

Тежко-средно-леко крака-рамене 5 кръга
4х230 тяга + 10х160 кг висок заден клек
Военна преса 4ки на 75 супер стриктно
Стойка на халки.
4х180 сумо тяга - тук слабичко, за пръв път правя на тия килограми сумо. Ще натискам и на нея.
Имаше и 10х100 кг преден клек - не тежат на краката, обаче съм загубил мобилността да държа щангата добре на ключицата и тежестта пада напред. Трагедия. :)
Поздрави. Утре съм на София да си избирам костюма.

Трябва да си заздравя ядрото. Приемаме всякакви предложения. :)

Желязко ми даде страхотни идеи за коремните дни. Днес ще ги пробвам.
Мисля да правя по някоя серия в почивката между кръговете и в загрявката. Когато тренирам крака - само преди началото на тренировката.
Днес ще дигна карбса към 600-700 грама, да заредим малко. За 2 седмици от тесни, дънките са на 2ра дупка на колана. Талията и корема са ми паднали много. А по горната част се появяват приятни венички. Още 3 седмици чистене и ще е Щрашно положението.
Краката са се изчистили най-много. Добавям неща на халки - лицеви опори, кофички, стойки. Усещам ги много добре.
Дори и да забравя да напиша  - винаги има 8х30 метра спринт преди тренировка.

Безинтересна тренировка за ръце.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1