Цвети Д

Темата е заключена.

15.04.13
19:11

Здравейте опитвам се да сваля няколко кила, защо зимата мн напълнях.
Това беше храна ми неска.

Закуска към 7 – една червена ябълка
Обяд към 12 – половин варено яйце и един домат
Следобедна закуска към 14 – едно киви
Вечеря към 18 и 30 – една краставица и една лъжица кисело мляко

май прекалих с храната днес. :(

Deadeye

15.04.13
20:55

Ама как успя така да се натъпчеш неска.....?!? Сигурно ти е много подут корема сега.
BTW,синът ми няма годинка,тежи около 10 кг. и първото му хранене за деня е около 3 пъти по калорично от дневното ти меню :D

18.04.13
23:11

Цвети, на път си да объркаш тотално целия си организъм. Вероятно концлагеристите през Втората световна война са ги хранели по-пълноценно. 3-4гр. протеин и 3-4гр. мазнини за деня и малко захар е самоубийство. Това не е нито правилен, нито здравословен начин за отслабване. Вземи мерки незабавно. Идея нямаш как си играеш със здравето, най-малкото, което те чака са хормонални проблеми с всички последици от това. Прочети този дневник, мисля, че ще извадиш поука.

18.04.13
23:29

казано от Цевити Цвети на 15.04.13, 19:11:

Здравейте опитвам се да сваля няколко кила, защо зимата мн напълнях.
Това беше храна ми неска.

Закуска към 7 – една червена ябълка(ябълката трябва да е зелена)
Обяд към 12 – половин варено яйце и един домат(и домата половин разбира се)
Следобедна закуска към 14 – едно киви
Вечеря към 18 и 30 – една краставица и една лъжица кисело мляко(те и ресторантите слагат повече мляко на таратора...)

май прекалих с храната днес. :(  (утре само вода)

Тая тема ще  отиде при бисерите май.

Ако се чудиш защо почни да четеш:

http://www.bb-team.org/articles/914_kalorien-balans-i-kalorien-optimum
http://www.bb-team.org/articles/1466_mini-gid-za-dietite-pri-novatsi

От 7 до 12 само на една ябълка.И как издържаш ?Не съм много съгласна относно храната.Половин от това,половин от онова..
Разгледай дневниците и виж как се хранят другите.

19.04.13
19:57

казано от Станимира Алексиева на 19.04.13, 16:16:

От 7 до 12 само на една ябълка.И как издържаш ?

То това, че е само на една ябълка до 12 е най-малкия проблем. По-точно би могло изобщо да не е проблем, ако ще и да не яде нищо почти целия ден, въпроса е после да приема ХРАНА, не киви, половин яйце и лъжичка (!!!) кисело мляко... Тогава дори без ябълката на закуска би имала по-добър резултат. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1