17.04.13
01:04
Първо ще помоля хора, които смятат да пишат неща, които няма да ми помогнат по никакъв начин (недоброжелатели) да си запазят коментарите за тях, или да ми ги напишат като лично съобщение.
И сега искам да помоля по-разбиращите хора от мен, да ми помогнат. Четох темите за изготвянето на хранителни режими, но нещо не се справям...... 164см, 65кг, разположени основно върху корема и бедрата. Тичах преди и всичко беше наред, но спрях и започнах да ям адски много. Сега започвам отново да тичам + упражнения вкъщи, но искам да започна да подбирам повече храната, която приемам. Таа някой ще ми помогне ли да си изготвя режим, или не ви се занимава като цяло.....? Обичам да ям основно зеленчуци, пиле и риба (рядко), плодове, ядки и шоколад.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 17.04.13 07:27.
17.04.13
07:28
Здравей, прочете ли “как да си съставим хранителен режим за понижаване на тегло”?
Там има ясни стъпки - ако с тях срещаш трудности, нека конкретизираме къде и защо, иначе ще е твърде обща дискусията.
17.04.13
10:24
Има прекалено мн неща за четене в темата. Искам някой да ми каже нещо като диета, която да спазвам . Забранвни и позяолени храни и т.н.
Мнението беше редактирано от Strawberry на 17.04.13 13:38.
Фитнес центровете работят главно заради лятото ... Защо си спряла ? Точно диета едва ли някои ще ти състави безплатно , но иначе се опитвай да избягваш тестените изделия - хляб,солети,кифли и изобщо всякакви закуски от закусвалните за бързо хранене. Опитай да се храниш със качествени храни като мляко,месо,яйца,картофи,ориз,зеленчуци,плодове,риба,бобови култури и тн.Тренираи разумно , кардио,скачане на въже,катерене по стъпала по няколко пъти в седмицата , по час-час и нещо е достатнъчно.
Първо се справи с мързела.. няколко прочетени реда няма да ти навредят, само ще ти помогнат :) И пиши по-разбрано, ако обичаш! ;)
17.04.13
14:55
Пенев, благодаря ти. Петков ще ми цензурират съобщението, ако ти отговоря.
Първо ще помоля хора, които смятат да пишат неща, които няма да ми помогнат по никакъв начин (недоброжелатели) да си запазят коментарите за тях, или да ми ги напишат като лично съобщение.
И сега искам да помоля по-разбиращите хора от мен, да ми помогнат. Четох темите за изготвянето на хранителни режими, но нещо не се справям...... 164см, 65кг, разположени основно върху корема и бедрата. Тичах преди и всичко беше наред, но спрях и започнах да ям адски много. Сега започвам отново да тичам + упражнения вкъщи, но искам да започна да подбирам повече храната, която приемам. Таа някой ще ми помогне ли да си изготвя режим, или не ви се занимава като цяло.....? Обичам да ям основно зеленчуци, пиле и риба (рядко), плодове, ядки и шоколад.
Ами ти си имаш режим, не знам какъв е проблема да почетеш мааааалко повече (wasntme)
17.04.13
16:20
.
Мнението беше редактирано от Strawberry на 08.07.16 12:00.