Хранителна непоносимост - алтернатива на тези храни?

23.04.13
16:07

Направих си кръвен тест за хранителни непоносимости... резултатът е че имам непоносимост към мляко, яйца и пшеница. Известно време е добре да ограничавам точно тези храни! С месото нямам проблем, а единствената зърнена култура, към която нямам реакция е овес!

Та въпросът ми е имате ли идеи за алтернатива на млякото и яйцата в менюто, като белтъчни храни!?

Риба, ядки?

Какъв е този тест по-конкретно?

23.04.13
19:38

Извара??!.. А как мога да си направим и ние такъв тест , обясни ако може.

ЯТ

23.04.13
20:11

Предполагам, че авторката има предвид класическите кръвни тестове за хранителна алергия, с които и мен ме тестуваха като малък в алергологичните кабинети. Както Митко каза, добра и безопасна алтернатива са рибата и ядките, а също и соя и други бобови растения. Стига и към тях да няма реакция и да бъдат по джоба.

Мнението беше редактирано от Ясен Тодоров на 23.04.13 20:12.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1