Построяване на индивидуална тренировъчна програма .

26.04.13
14:08

Здравейте приятели ! Ето малко информация за мен ... Имам около година и половина стаж “на лостовете” и около 3-4 месеца в залата !
През всичкото това време се интересувах от хранане от суплиментиране и построяване на индивидуални тренировъчни програми ...
Е дойде моментът , в който искам да сменя моята моментна програма !

Ето какво спретнах и защо съм я построил точно така !

В началото на седмицата слагам 2-те най-големи мускулни групи , като гърбът ми е изоставаща такава и мисля , че точно там му е мястото за да го натоварвам на пълна мощност след 2-та почивни дни .

Имам малък проблем с комбинацията рамо+гърди ( можете да ми дадете някаква идея как да ги разделя ) , защото тренировката става много мъчителна , а възстановяването доста дълго ...

С упражненията ще се оправя допълнително . За сега искам няколко по- компетентни мнения за самият сплит :)

Понеделник - гръб   
Вторник - крака
Сряда - Почивка
Четвъртък-Ръце
Петък-  Рамо и гърди
Събота- почивка
Неделя- почивка

Темата беше редактирана от mogp на 26.04.13 14:09.

26.04.13
15:13

Аз бих направил ръцете накрая :)

26.04.13
18:02

казано от Илиян Тонев на 26.04.13, 14:08:

Понеделник - гръб   
Вторник - крака
Сряда - Гърди
Четвъртък - Почивка
Петък-  Рамо, ръце
Събота- почивка
Неделя- почивка

Така ми харесва най-много.

26.04.13
18:36

не е добра идея да правиш крака след гръб.след крака и гръб си взимай поне по 1ден почивка,а за краката аз бих почивал дори 2дена.може да смениш гърди и рамо с крака.а ако искаш да разделиш рамото прави гърди-бицепс,рамо-трицепс

26.04.13
19:24

Ако така му е “тегаво” слага краката в събота и е готов.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1