Тренировъчна програма и хранителен режим за работещ човек

Здравейте, приятели. Нов съм във форума и изчетох доста теми, но сякаш не успях да открия точно това което ми е необходимо. Накратко за мен - на 27 години съм със сравнително слабо телосложение - 174 висок, 68 килограма. Тъй като работя ежедневно нямам много свободно време за тренировки и това което ми остава е сутрин рано преди работа. Бих искал да ми предложите подходяща програма за тренировки навън (бягане, колело, лостове) и евентуално в домашни условия и подходящ хранителен режим, с които да изгоря малкото мазнини по тялото си (предимно в областта на корема). Не целя постигане на кой знае какви резултати от страна на мускули, а по-скоро изчистване от мазнините, покачване на малко мускулна маса и стягане.
Благодаря предварително на всички отзовали се.

09.05.13
17:31

Едва ли някои ще ти направи хранителен режим и тренировка безплатно .Прегледай във форума има много тренировки за начинаещи , избери си една според това как ти е удобно и си ти.Храненето-храни се с качествена храна като месо,бобови култури,риба,яйца,млечни продукти,плодове,зеленчуци , избягвай тестените изделия,сладкото и газираното и гледай да имаш достатъчно време за сън. Успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1