Тренировъчна програма с акцент върху гърдите

GO

13.05.13
01:21

Здравейте,реших,че ми е време да специализирам гърдите като изоставаща мускулна група в седмичната си програма.

Разбира се,те ще е тренират два пъти в седмицата,тренировъчната програма откъм мускулни групи ще е така :
понеделник - гърди , предно и средно рамо.
вторник - гръб,трапец.
сряда - корем и кардио/почивка (тук слушам тялото си,в зависимост как се чувствам).
четвъртък - гърди , задно рамо.
петък - крака.
събота - ръце.
неделя - корем и кардио.

Имам нужда от помощ при избора на упражнения в първия и втория ден за гърди.
Не съм много на ясно как точно трябва да поставя натоварването,кога тежка тренировка,кога игра с дъмбели за кръв и повторения.
Надявам се,някой тук ми даде съвет как да събера упражненията за гърдите,кои упражнения,каква последователност и серии.
Благодаря предварително. :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.05.13 07:09.

13.05.13
10:46

пробвай така:
1.гърди, предно и средно рамо
2.гърб,задно рамо,трапец
3.почивка
4.гърди,корем
5.ръце
6.крака
7.почивка

а относно упражненията - в едната тренировка прави тежки упражнения (лег,полулег,обратен лег), а в другата - леки (флайс,кросоувър,пек-дек)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1