20.05.13
19:42
Здравейте. Реших да пиша тук с надеждата някой да знае нещо и да ми предложи нещо.
На 15 години съм, 181 см висок, 68 кг, тренирам от 3-4 месеца, преди съм тренирал само баскетбол.
Преди ръката ми беше 30 см, сега е 33 см. Гърба започна да става релефен, гърдите се оформиха макар и да има мазнини по тях ;/ . Но плочките не мога да ги изкарам. Правя коремни, но пак не става така лесно. Горните са стегнати, но са покрити от мазнините и се виждат много слабо.
Долен скрипец го правя с 60-70 кг, лежанка с общо 50 кг, а скотово сгъване с 40 кг. Но плочките са ми слабото място... Та въпроса ми е как да повиша големината на ръката ми, и да изкарам плочките възможно най-бързо защото лятото идва!
ами с коремни преси ти развиваш самия мускул и по-точно горната част на правия коремен мускул,а ако искаш да стопиш мазнините трябва да правиш кардио. относно ръцете прави по 3 упражнения за трицепс и бицепс (напр. трицепс-лег с тесен хват,френско,кик-бек и бицепс-сгъване от стоеж,скотово сгъване,концентрирано сгъване) и резултатите ще дойдат
Колкото й коремни преси да правиш, имаш ли мазнинки по корема, то те няма да се покажат. Плочките се показват когато имаш нисък процент мазнини, особено по корема.
Там е работата, че на тея 68кг. дали ще имаш нужда от чистете- сваляне на мазнинките, особено при положение, че явно искаш да качиш някой й друг сантиметър- я по ръцете, я по гърба и рамената и тн.
Какво като идва лятото. На тея килограми и години ако тръгнеш да развиваш пресата- то съвсем ще изсъхнеш. Както се казва- Дебело момиче с ц*ци и слабо момче с плочки не се броят”.
Не виждам защо в днешно време хората смятат, че “естетичност” е синоним на плочки. Какъв е смисълът да имаш плочки при положение, че нито гръб, нито крака, рамена и прочие са развити като хората. А и самата дума “естетика” е много по всеобхватна като значение.
Мнението беше редактирано от avitohol на 20.05.13 21:01.
21.05.13
00:48
Проблема на плочките е ,че излизат само когато ги има.
А пък и за съжаление,пустите мазнини се лепят баш по най-кръвонаситените области ,в случая корема..