21.05.13
00:09
Значи ходя на фитнес от 7 месеца почти.Въпроса е,че сега карам курс за спасител и там през ден плуваме и правим техники по 2 часа някъде и е много изморително.Та досега ходих 3 дни в седмицата,но така много се пренатоварвам.И даже се връщам пеш от курсовете към 45 минути ходене и ям по 5 пъти на ден и отделно пия гейнър по 1050 калории дозата всеки ден :Д и нещо не качвам и не се възстановявам.Мисля да ходя на фитнес вече 2 пъти в седмицата,но как да групирам мускулите ?
22.05.13
13:29
И аз съм го карал тоя курс и спрях за 2 месеца тренировките във фитнеса. Много вдървяват упражненията и те съветвам просто докато свърши курса да си правиш лицеви опори, набиранки, клекове ей така за разнообразие. Нищо няма да ти стане известно време, ако не тренираш във фитнеса. Даже ако не ходиш е по-добре, защото няма да претренираш.
А храненето е свободен режим- пици, торти et cetera :D
22.05.13
15:37
Курса за спасители е ПЪЛЕН ТАШАК с извинение... Хората гледат да изкарат колкото се може повече кадри, за жалост повечето за нищо не стават. Хапвай добре и се наспивай и няма да имаш никакви проблеми с възстановяването ако ще и 5 пъти да ходиш на фитнес и да го комбинираш с курса!