09.12.13
20:17
Така е, прав си. Обаче го правя скоростно поради две причини:
1) Да може като стигна в най-долно положение, да избутам максимално експлозивно.
2) Да може да съм сигурен, че ще е АТГ, иначе няма смисъл.
Все пак другия път ще пробвам по-бавно.
Да слизаш бавно не виждам как точно ти пречи, за тези 2 неща.
1) Да може като стигна в най-долно положение, да избутам максимално експлозивно.
Все пак другия път ще пробвам по-бавно.Да слизаш бавно не виждам как точно ти пречи, за тези 2 неща.
За първото ми пречи, че не мога да избутвам експлозивно понеже не съм набрал скорост. За второто ми пречи психологически - като се сетя, че щангата може да ме затисне и не ми се иска да пускам до долу. Но както и да е. От другия път ще клякам бавно.
09.12.13
20:31
Аз пък като съм изморен и ме е страх, че щангата може да ме затисне, клякам още по-бавно. :D Днес на последната серия сигурно съм клякал по 5 секудни(само до долу) защото също така ме е и страх, че не удрям паралела, а и има повече ефект така. :D
Между бавно и контролирано има разлика. Не е въпроса да се кляка бавно, а да контролирате щангата при пускането. Контролирано пускане и експлозивно изправяне.
Между бавно и контролирано има разлика. Не е въпроса да се кляка бавно, а да контролирате щангата при пускането. Контролирано пускане и експлозивно изправяне.
Ами, аз не правя ли така? Защото нямам никакви проблеми при клякането.
09.12.13
21:02
Ами, аз не правя ли така? Защото нямам никакви проблеми при клякането.
Не знам какво смяташ, че правиш, но общо взето пропадаш като чувал с картофи надолу... :) Както ти казаха - нямаш никакъв контрол и ако си без колан, може и да не станеш след такова пропадане :) А ако нямаш мобилност за АТГ и я форсираш по такъв начин като нищо ще стане фал...
Другия път (четвъртък) ще се постарая, обаче тогава май няма да мога да направя клип.
храната;
-ябълков щтрудел (нямаше друго)
-5 цели яйца (варени)
-свинско със зеле, 2 ф.п.х., яб.щр.
-яйца по панагюрски (3 цели яйца, сирене, масло), 4 ф.п.х.
-около 60г шоколад
09.12.13
22:08
Много яйца ядеш да не се натровиш нещо. :D
Защо ползваш колан? Имаш ли някакви проблеми с кръста или коремната област? Хубаво е да се стремиш колкото може без колан и помощни средства да го правиш за да ти заякне коремната област.
Защо ползваш колан? Имаш ли някакви проблеми с кръста или коремната област? Хубаво е да се стремиш колкото може без колан и помощни средства да го правиш за да ти заякне коремната област.
Коланът ми стяга кръста и корема и така ми е по-удобно. А на мен корема не ми е слаба група. Трябва да започна да го тренирам, ама ме мързи ужасно... :D
10.12.13
13:40
Все пак другия път ще пробвам по-бавно.
1 - хванал си някакъв бъмб на клека, но пояса ти въобще не участва в движението, отпуснат е, тежестта те сгъва и тръгваш със задника по някое време.
2 - няма смисъл от технически неправилни движения, още повече “подсигурени” с колан ;)
Отделно клякаш с неподходящи обувки и краката ти играят долу, което е доста рисковано.
Значи да тренирам без колан, така ли?
А с какви обувки да клякам? Предполагам, че тези не са ок, защото са малко повдигнати на петите, но пък е съвсем малко. Имам едни други (мисля, че са равни), другия път ще пробвам с тях, ако е това проблема.
10.12.13
13:57
Без колан и със стегнат пояс. Тежест, която не можеш да удържиш значи не е за теб.
Проблема на обувките е, че подметката им е мека, а не, че е повдигната. Съдейки по това как ти играят краката даже и подложка ще е добре да сложиш.
Окей, за колана разбрах.
Обаче с обувките идва проблемът. И тези, както и другите се водят спортни, тоест “за бягане” и са с меки подметки. Третите са официални и не са за зала. Остава само един вариант - да клякам с кубинките. :D
Мнението беше редактирано от Ронката на 10.12.13 14:01.
Кубинките са супер за клякане,аз клякам с тях.официалните обувки също са добър вариант ,но не си отиват с анцуг или къси гащи :D тва е ако искаш да си модерен в залата де...
10.12.13
14:23
Окей, за колана разбрах.
Обаче с обувките идва проблемът. И тези, както и другите се водят спортни, тоест “за бягане” и са с меки подметки. Третите са официални и не са за зала. Остава само един вариант - да клякам с кубинките. :D
Най-обикновенни китайски гуменки.От тези,които CONVERSE продават за 200 кинта :) Има ги по 10-20 лева.Или още по-евтино,чорапи!
10.12.13
15:17
Без колан Ронка.Докато стигнеш до колана имаш още много яйца да ядеш.
10.12.13
15:25
Без колан въобще, независимо с яйца, без яйца, с хляб или с овесени ядки ;)
Кубинките са супер за клякане,аз клякам с тях.официалните обувки също са добър вариант ,но не си отиват с анцуг или къси гащи :D тва е ако искаш да си модерен в залата де...
Да, ама к’во ще си кажат хората като ме видят с кубинки, едва ли не ще почнат да се смеят. :D
До сега не съм виждал никой в залата с кубинки.
Все ще го измисля. В четвъртък ще пробвам с другите, ако и те са меки май ще ходя като скинар в залата. :D
Анцуг, официални обувки и кожено яке - апотеза на мутро-барока. В наши дни познат като стил сръбски гангстер. (grin)
10.12.2013 - дърпащи
1) Набиране: 10хСТ; 6хСТ+5кг; 4хСТ+10кг; 3хСТ+15кг
2) Мъртва тяга: 12х70кг/12х80кг/10х90кг/8х100кг
3) Гребане: 12х50кг / 7х60кг
2 кръга от:
- вертикален скрипец: 12 (10 плочки); 15 (8 плочки)
- хоризонтален скрипец: 10 (10 плочки); 15 (8 плочки)
- разтваряне за задно рамо: 12 (7.5кг дъмбели); 12 (7.5кг)
- повдигане за трапец: 10 (60кг); 12 (50кг)
- сгъване с дъмбели: 12 (10кг дъмбели); 12 (10кг)
- сгъване прав за задно бедро: 15 (2 плочки)
- хиперекстензии 45: 15 (ст); 15(ст)
5 серии коремни преси на машина: 20 (5 плочки)/20 (6 плочки)/20 (7 плочки)/20 (8 плочки)/20 (9 плочки)
55 минути
Днес направо си импровизирах. Набирането беше слабо. Тягата вече няма да я правя над 100кг (както каза Светослав), отбелязвам, че беше почти с прави крака, без колан и с надхват. На гребането се отказах след втората серия, кръста беше аут. Кръговете бяха много интензивни. Забравих да направя средно рамо. В първия кръг забравих десния крак на сгъването за задно бедро и съответно във втория сгъвах само с десния.
Едит: Забравих да спомена, че съм качил почти 2 килограма.
Мнението беше редактирано от Ронката на 10.12.13 18:04.
Анцуг, официални обувки и кожено яке - апотеза на мутро-барока. В наши дни познат като стил сръбски гангстер. (grin)
Деба,нямам клипове с хубаво качество как съм с официалните обувки в залата :D
Ей,Рони,слагай кубинките и не се ослушвай.
Мнението беше редактирано от Vintage на 10.12.13 18:16.
храната:
около 160г свинско филе ,2ф.п.х.
около 200г св.филе, 2ф.п.х.
свинско със зеле, 2 ф.п.х.
5 кюфтета по 60г (300г общо), около 150г лютеница, 5 ф.б.х., 2 банана
2 банана
Днес почивах. Имам лека треска на гърба, предмишницата и силна на задното бедро. Утре ще съм готов за КЛЕК С КУБИНКИ. :D
храната:
5 цели яйца (варени), 2 банана, 3 шоколадови бонбона
5 ябълкови десерта (пак забравих да измия кутията за храна :D)
около 100г св.филе, 1 ф.п.х.
пилешка супа, 2 ф.п.х., 5 шок.бонбона
пиле с ориз (2 чинии), 3 ф.п.х.
Днес изядох около 15 бонбона :D, много рожденни дни, много нещо :D.
12.12.2013 - бутащи
1) Клек: 8х75кг / 6х85кг / 3х95кг / 1х105кг
2) Военна преса: 10х30кг / 6х40кг / 3х50кг
3) Горен лег: 8х50кг / 3х60кг
2 кръга от:
- горни гърди на машина: 12 (6 плочки); 10 (7 плочки)
- раменна преса на машина: 10 (6 плочки); 8 (7 плочки)
- кросоувър от горни макари: 15 (3 плочки); 12 (4 плочки)
- разгъване от горен скрипец: 15 (3 плочки); 10 (4 плочки)
- бедрено разгъване седнал: 12 (целия магазин); 12 (целия магазин)
- калф машина прав: 20 (5 плочки); 20 (4 плочки)
- калф машина седнал: 20 (5 плочки); 20 (4 плочки)
60 минути
Брат като цяло са ти леки тези килограми, вижда се.Обаче слизането надолу никакъв контрол.Давай с повече смелост, концентрация и контролирано движение.
http://www.youtube.com/watch?v=VnqDAHZgvLU
спец за борето :*
Ти се опитваш да правиш сравнение ли?!?!? Знаеш ли, че този е тренирал толкова година на колкото сигурно си ти и има перфектен контрол на клека си ако ще и мега бързо да го прави.
спец за борето :*Ти се опитваш да правиш сравнение ли?!?!? Знаеш ли, че този е тренирал толкова година на колкото сигурно си ти и има перфектен контрол на клека си ако ще и мега бързо да го прави.
http://i.imgur.com/revEvvO.gif
не ме бий боре
12.12.13
23:51
боренцо подивял каратист наричай го Бай Джеки Чан ве
спец за борето :*Ти се опитваш да правиш сравнение ли?!?!? Знаеш ли, че този е тренирал толкова година на колкото сигурно си ти и има перфектен контрол на клека си ако ще и мега бързо да го прави.
http://i.imgur.com/revEvvO.gif
не ме бий боре
Ти на колко годинки беше? на 10?
П.С. То и да те бият каква е ползата? Акъл няма да ти влезе ... да беше к*р да ти го набием ама акъл не става
Ае, тоя път мисля, че клека е както трябва, или поне е по-добре и по-контролирано движението в сравнение с предишните.
храната за днес (по-скоро за вчера вече) е супер, това е един от редките случаи
- 5 цели яйца (варени)
- 5 цели яйца (варени)
- пиле с ориз ,2ф.п.х.
- пиле с ориз, 3 ф.п.х.
- 250г свински врат, 3 ф.б.х.
- 250г пилешко филе на скара
13.12.13
09:16
Ронката 1 ден ше стане културист и ше ви се смее на всичките разбрахте ли уе ?!
борка, филмиран покемон :D
Ти си точно втори клас , даже и толко нямаш.не се ли виждаш от страни колко си смешен?! Като малките деца “филмиран покемон” хахах ти не си добре
П.С. тука някой модератор ще има да чисти ...