19.06.13
14:52
Здравейте. Наскоро си поставих една цел,която смятам да изпълня за кратък период то време.А именно: изчистване от мазнини без топене на мускулна маса.Програмата ,която съставих е изцяло съобразена с моето физическо състояние и по наблюденията ми ,относно това ,кое как ми се отразява. Въпреки това ще се радвам да прочета вашите мнение ,понеже съм повече от убеден ,че тук има хора доста по наясно от мен.
Така. Ето я и моята тренировка:
Първи ден тренирам на лостове.Тук разчитам на интензивност за топене на мазнините.Правя по 60сек почивка между сериите
Лицеви упори - 1 серия(за загрявка на горната част на тялото)
Набиране широк хват-3 серии
кофички широк хват-3 серии
набиране тесен хват -3 серии
кофи тесен хват-3 серии
повдигане на крака от вис-3 серии
Накрая на тренировката правя по 1-2 обиколки на стадиона. около 200-300метра(според моментното състояние)
Втората тренировка ,която правя е за развиване на мускулатурата с базови упражнения,за мускулите ,които не съм натоварил(по такъв начин) през първата тренировка.
Клек - 5 серии
повдигане за прасец-5 серии
раменна преса с щанга-5 серии
повдиганена щанга за трапец-5 серии
Евентуално ,ако са минали 2 дена от тренировката на лостове правя бицепс и трицепс в суперсерии. 3 на брой
Така редувам двете тренировки като ги правя по 2 пъти на седмица.тренировка 1 понеделник-събота
тренировка 2 вторник петък. нещо такова се получава. Разбира се според работния ми график.Понякога дните се разменят и така правя по ден почивка между различните тренировки.
Като хранителни добавки взимам суроватъчен протеин сутрин ,азотен бустер преди тренировка,доза протеин след тренировка и казеин преди лягане.
Съчетаването на различен тип тренировки мисля ,че ми се отразява много добре засега ,но съм минал само по 2 тренировки от тип.Ще пиша по-нататък как вървят нещата ,ако има интерес по темата разбира се.
Темата беше редактирана от Gergi_81 на 19.06.13 14:55.
21.06.13
11:52
Здравей мога да ти предложа да включиш една друга тренировка, която е много добра за топене на мазнини. Тренировките са много на брой и са различни, което поддържа интереса на трениращия.
http://freeletics.com#oid=1005_3
https://www.youtube.com/watch?v=zuhzWKbRq6s
Благодаря за мнението и клиповете ,но ще си карам поне месец по моята трнировка. Засега резултатите са на лице и ще ичакам някакъв застой преди да променя нещо. Ще се радвам и някой друг да я опита ,за да знам дали съм стигнал до някаква гениална програма,или просто на мен ми се отразява така зверски.