Завръщане след 6 месеца (травма)

29.06.13
00:27

Здравейте.
Реших отново да започна с фитнеса. До преди 6 месеца бях натрупал към 2год и 1/2 стаж и имах доста добри резултати. Но ми се случиха няколко инцидента. Имах скъсано сухожилие на флексора на палеца(трудно ми е да го сгъвам в горната фаланга), но не мисля, че това ще е от особен проблем(освен при тяга и гребане може би). По-неприятната ми контузия е скъсани предни връзки на коляното. Мина ми едната операция, сега ми предстои друга за реконструкция на връзката. Но все пак реших да започна тренировки. Като за начало мисля да направя 4-6 седмици малко кръгови тренировки за да повъзвърна тренинга и после да мисля за връщане на формата. Някаква идея горе-долу как да си конструирам тренировките (като мога да тренирам 3-4пъти), имайки в предвид контузията?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1