НВД - Меню - Мнения

03.07.13
16:47

Здравейте фитнес маниаци.
Накратко. Аз съм 15 годишен ( трениращ фитнес ( зала ) от 1 година)
Ръст: 176 см
Тегло : 78
ОКБ : 2000кал
Менюто ми за един ден е:
Хранене 1 : 50гр Мюсли + 250гр Кисело Мляко + 100гр Извара
Хранене 2 : 3 цели кокоши яйца + зеленчук
Хранене3 : 50 гр кашкавал + 100 гр Кисело Мляко + зеленчук
Хранене 4 (предтренировачно) : 100 гр Пилешко /телешко + 100 гр ориз/картофи + Филийка пълнозърнест хляб. Ако нямам месо тогава го замествам с 100гр извара + 100 гр Кисело мляко
Хранене 5 (следтренировачно) : 100гр извара + 200гр Кисело мляко.

Това е режима ми. В нетренировачни дни, замествам картофите с 100гр кисело мляко допълнително на останалото.

Моля за мнения, защото нещо калориите не ми се получават. Аз ли греша или е така. Този режим подходящ ли е за мен, и по скоро менюто ми. Мерси за мненията ви предварително, очаквам ги с нетърпение.

Какво не им се получава на калориите?

Неразумно е да имаш толкова малко храна след тренировка.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.07.13 16:49.

03.07.13
16:51

Увеличи си мазнините и намали въглехидратите.

03.07.13
19:57

казано от Кольо Пияндето на 03.07.13, 16:49:

Какво не им се получава на калориите?

Неразумно е да имаш толкова малко храна след тренировка.

Просто тренирам в 21: 30 вечерта и нямам време за 2 хранения. Нали не е много голям проблем. А ако е да вклуча ли и 1/2 белтъка заедно с изварата и млякото.

03.07.13
20:44

Просто преяж след тренировка, включи 1-2 пържоли по-добре или повечко яйца. Като цяло за режима - като ще е НВД, трябва повече мазнини - сланина, масло, заквасена сметана и друг мазньоч на корем :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1